|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
![]() HEDu - 100% racji!
Ostatnio edytowane przez Silvestro : 22.02.2009 o godz. 21:34.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jedno w każdym razie jest pewne ,Cypr jest malutki ,tam tylko kluby z kasą mogą coś grać .
![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
http://www.wrzuta.pl/film/7SMijOVxRJ
Strzelił nie do obrony, pewnie, silnie i bez zbędnych ceregieli. Oj Brożek mógłby się od niego nauczyć wykorzystywania 11-stek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
jeśli strzał w środek bramki jest czymś rewelacyjnym to ja się nie znam na piłce
![]() Żuraff miał farta, że bramkarz się rzucił niepotrzebnie ![]()
fochy to Ty sobie u siebie strzelaj !
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Dodam że Anothosis (3 siła ligi) pobił Panathinakos albo Olympiakos a liga grecka moze tez słabsza niz polska ? hehe.
Ostatnio edytowane przez HEDu : 22.02.2009 o godz. 22:04.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Żuraw huknął bardzo mocno w prawą górną część bramki. To była piłka nie do wyjęcia. Nie widziałem jeszcze żeby jakiś bramkarz obronił tak mocny i wysoki strzał.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
"Żuraff" buhehehe...........za dużo czasu na czacie;p..
Strzał mocny..pewny...chociaż raczej niemierzony... i tak strzelił lepiej niż Brozio ostatnio na Legii jak podał do Muchy ..tak na marginesie: Kibice tam nie mają zahamowań (race, wjazd na boisko)![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
no co wy Zurafia nie znacie? wstyd.
Odnosnie Kosy to zgadzam sie z HEDu. To zawodnik innej klasy niz nasz obecny prawy pomocnik. Ileż to mowi o naszym Łobodziński jezeli LEWY pomocnik(Kosowski) jest lepszy po stronie prawej niz on. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kosy to nawet nie ma co porównywać do Łobo...tak jak do Radovica, Peszki i innych wynalazków..(nie mówie już o lewych pomocnikach w lidze (Wilk w Lechu, w Legii to nawet nie wiem kto tam gra)
Kosa w porównaniu do nich to jak C. Ronaldo do Park Ji Sunga (przy zachowaniu odpowiednich proporcji)... ![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Ale właśnie,jest pewna bariera której oni nie przeskoczą ,choć oczywiście istnieje możliwość wtłoczenia tam wielkich pieniędzy .Mianowicie jest to mała wyspa,a bez własnego narybku nie da się stworzyć naprawdę silnej ligi ,możliwość tworzenia tam dużych klubów też jest zawężona, zaś pozostałe rozgrywki z góry skazane są na ubogość . Uważam jednak, że nasza liga jest silniejsza,co nie znaczy oczywiście,że jesteśmy silniej reprezentowani w europie ,bo słabiej .Przekonanie to wynika z tych wcześniejszych wniosków ,logicznie rzecz biorąc drużyny spoza czołówki cypryjskiej ekstraklasy, po winne być zdecydowanie słabsze . Choć w sumie istnieje możliwość że gra tam 8 (?)drużyn i w sumie stanowią pewną jakość,która jest wyższa od jakości naszej ekstraklasy .... Jeśli nawet i żeby nie przedłużać potencjał mamy od nich zdecydowanie większy,a prześcigniemy ich już w najbliższych sezonach .Patrzymy tu cały czas przez pryzmat jednego sezonu,ale w sumie to przeszłość i przyszłość zdecydowanie rysuje się na naszą korzyść .Jeszcze niedawno to była taka egzotyczna liga,teraz odnieśli sukces,który nam umyka w ostatnich latach,stąd tak patrzymy na to z zazdrością . ![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Franek w debiucie w Jadze juz 2 gole ... moze bedzie hattrick.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Apoel wygrał na wyjeździe z AEK 1:0. Kamil zagrał cały mecz.
Zdjęcie z poprzedniego meczu ,w którym strzelił 2 gole. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kosa znowu zaliczył asyste, to już chyba 7 w sezonie.
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...ystuje,1267390 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Żuraw strzela, Franek też, Kosa asystuje... Ciekawe, ile lat teraz upłynie, abyśmy znowu doczekali się tak groźnych i kreatywnych zawodników? I czy przyjście Żurawia w lecie jest w ogóle możliwe, skoro w Larissie idzie mu tak dobrze?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Widzieliście to?... Druga bramka Frankowskiego... Który z naszych oprócz Brożka (choć czy na pewno) by tego nie zmarnował? Niedzielan by huknął w bramkarza, Beto by się zastawił...
a co do 1 bramki - ile było z Polonią takich sytuacji, że brakowało takiego lisa na wykończenie?
Ostatnio edytowane przez IncognitoTSW : 28.02.2009 o godz. 21:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ja zawsze szanowałem Franka za to co zrobił dla Wisły, i nie interesuje mnie to że większość go nienawidzi.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A podobno w takiej dennej formie był Franek.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A kto mowil ze ma denna ? Nigdy takowej nie miał. Ogladalem jego wszystkie mecze i gdy grał na szpicy, grał zawsze dobrze, czy to Elche (swietna gra) czy w Wolves (kilka asyst) czy Tenerife (gole, asysty, granie z kontuzja kolana i pachwiny) czy Chicago (jak grał to było dobrze, a pozniej nie grał nie wiadomo czemu).
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Szkoda mimo wszystko... niewielu potrafi tak grać
|
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Franek pokazal klase moze wkoncu nasi napastnicy sie obudza
![]()
Jesteśmy dumą tego miasta, a w naszych sercach Biała Gwiazda! I nawet jeśli będzie źle, my nigdy nie poddamy się!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Niech sie teraz jebną w łeb wszyscy ktorzy twierdzili ze Franek to juz dziad i nic z niego nie bedzie i ci ktorzy twierdza ze Żuraw jest juz za stary na powazne granie. Ludzie Franek najwyrazniej ma zamiar pokazac ile warta jest ta nasza liga, gdyby Maciek przyszedl do nas w lecie to moge juz dzis zakladac sie w ciemno ze bez problemu jest w stanie strzelic na sezon przynajmniej te 15 bramek i zaliczyc nie wiele mniej asyst
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że Franek zagra na Reymonta i wszyscy zachowają się jak trzeba !
FRANEK FRANEK ! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |