The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
vodzu91
Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.09.2011, 00:10
BeNy napisał(a):Wyświetl post
Co do tematu, potrzebujemy napastnika który będzie SKUTECZNY.. coś w stylu Luboji(czy jak mu tam), z niego Legia będzie miała duży pożytek
Żadnej ameryki nie odkryłeś- to po 1.
Po 2 Panie czy jak mu tam- naucz się pisać nazwiska graczy tej klasy jak napastnik Legii (chcąc nie chcąc trzeba obiektywnie przyznać, że koleś ma najlepsze CV w kraju).

I takie mam pytanie za 100 pkt do kolegi. Powiedz mi jak sądzisz- czy jest zespół, który szuka napastnika, który nie jest SKUTECZNY?

Cuda.. cuda się tutaj można dowiedzieć. Jakże szczęśliwy jestem, że mogę przeczytać na forum mojej ukochanej drużyny takie epickie twory myślowe hehe. Napastnik, który będzie skuteczny.. no koleś. Rozbiłeś towarzystwo
"Nie płacz, że coś się skończyło, tylko
uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło"

Gabriel García Márquez
Odpowiedz cytując
sovinho_02
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 10.09.2011, 20:40
Kurde ja to bym chciał wymianę kilku zawodników na polaków, np. :

Kirm - Sobota
Jaliens - Celeban
Nunez - Cetnarski
Ponadto :
Z kilkoma rozwiązac kontrakty i za nich mlodych polaków :

Jirsak - Chrapek
Lamey - Nalepa
Kowalski - Czekaj
Jovanic - jakis mlody z ME, Kurto na drugiego bramkarza

I skłąd mamy taki :

Pareiko(Kurto) - Jovanovic ( Nalepa ), Chavez ( Bunoza) Celeban (Czekaj) Pajlic ( Diaz) - Malecki (Iliev) - Sobolewski ( Wilk), Cetnarski ( Chrapek), Melikson ( Garguła ), Iliev ( Brud) - Biton ( Genkov)

+ Boguski

I myślę ze mając 4-5 Polaków w 11 przestaliby się wszyscy czepiać że Wisła to sami obcokrajowcy...
Odpowiedz cytując
zgrybus
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 10.09.2011, 21:32
sovinho_02 napisał(a):Wyświetl post
Nunez - Cetnarski

+ Boguski
Nie porównuj Cetnarskiego do Nuneza , bo panowie pokazują dwa inne poziomy gry.

Boguski to człowiek kontuzja . Długo w Wiśle nie pogra
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 10.09.2011, 21:53
Nalepa nie gra na środku?
Chrapek chyba też inna pozycja niż Cetnarski.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 10.09.2011, 22:26
Cetnarski za Nuneza ? o lol

gościu prezentuje najlepsza kulturę gry w naszej drużynie obok Meliksona , rok aklimatyzacji i będzie miał równie dobrą marke w Polsce jak Maor . Technicznie zaden Polak nie może się z nim równać , tym bardziej Cetnarski . Oczywiście jesli będzie nas stać na jego wykupienie , ale jestem przekonany że jest wart 1 mln euro , biorac pod uwagę że po wypromowaniu w LE można go sprzedać za 2-3 mln .

Cetnarskim kolega naprawde rozbawił , dobrze mieć takie poczucie humoru

Kowalskiego juz praktycznie nie ma w zespole ? wiec nie rozumiem do jakiej wymiany ma dojść. Poza tym Czekaj jest juz w zespole.
Jirsak jest dawno na wylocie
Jesli liczysz na Boguskiego , a nie liczysz na Kirma , to kolejny znak że masz duże poczucie humoru . Cetnarski mogłby Jaliensowi buty wiązać . Holender u nas i tak nie pogra dłużej niz 1-1,5 roku . Akurat na tyle na ile będzie trzymał poziom . Później się pomyśli kto będzie mógł go zastąpić .

Wymiana solidnych obcokrajowców na przeciętnych Polaków ? bardzo dziękuję . Młodzi jak Nalepa czy Chrapek w końcu zadomowią się w zespole , bo siła rzeczy limity uefa nas do tego zmuszają . Jestem przeciwny natomiast wydawaniu wielkich pieniędzy za polskich zawodników ( Sobota ) mając za te pieniędze na to miejsce zagranicznego piłkarza 2 razy lepszego .
Ostatnio edytowane przez Karherop : 10.09.2011 o godz. 22:30.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 10.09.2011, 22:34
sovinho_02 napisał(a):Wyświetl post
Kurde ja to bym chciał wymianę kilku zawodników na polaków, np. :

Kirm - Sobota
Jaliens - Celeban
Nunez - Cetnarski
Ponadto :
Z kilkoma rozwiązac kontrakty i za nich mlodych polaków :

Jirsak - Chrapek
Lamey - Nalepa
Kowalski - Czekaj
Jovanic - jakis mlody z ME, Kurto na drugiego bramkarza

I skłąd mamy taki :

Pareiko(Kurto) - Jovanovic ( Nalepa ), Chavez ( Bunoza) Celeban (Czekaj) Pajlic ( Diaz) - Malecki (Iliev) - Sobolewski ( Wilk), Cetnarski ( Chrapek), Melikson ( Garguła ), Iliev ( Brud) - Biton ( Genkov)

+ Boguski

I myślę ze mając 4-5 Polaków w 11 przestaliby się wszyscy czepiać że Wisła to sami obcokrajowcy...
Powiedzcie mi, że śnię, zaraz się obudzę i ten post zniknie...
Cetnarski, Celeban, Nalepa, Czekaj...
I LM za rok nasza.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
Piotrek87
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 10.09.2011, 22:48
Noo dokładnie ja też mam wrażenie, że śnie i widzę Cetnarski, Celeban, Nalepa, Czekaj. xD xD
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 10.09.2011, 23:08
Z Chrapkiem za Jirsaka i Czekajem za Kowalskiego to jak najbardziej się zgadzam. Ale reszta to jakiś żart i to średnio śmieszny.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
Halleluja
Junior Member

Od: 01.2003

Stary 10.09.2011, 23:37
Jak czytam te ostatnie propozycje transferów, wymian itd. to cieszę się, że Stan jest jednak naszym dyrektorem sportowym ))))
Jazda!! Jazda!! Jazda!! Biała Gwiazda!!
Odpowiedz cytując
Piotrek87
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 10.09.2011, 23:46
Dokładnie dobrze ze mamy Stana
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 10.09.2011, 23:58
Zdecydowanie potrzeba nam lewego obrońcy, przebojowego skrzydłowego i napastnika.
Jako napastnika mam propozycję: Kim Ojo z SK Braan
wzrost: 193
bramki: 8 bramek w 12 meczach tego sezonu. http://www.transfermarkt.co.uk/en/ki...ler_91225.html
Koleś wyceniany jest na 250 tyś euro, podobno wymiata w lidze norweskiej. Jeśli chodzi o obsadzenie pozycji napastnika u nas, to nie widzę nikogo lepszego w tej cenie. A Genkov chyba pokazał swoją wartość, zresztą komu szkodzi mieć trzech napastników. Dla jasne jest, że Biton jest lepszy niż Genkov. Dlatego też nie będzie mi go żal.
Jako pomocnika proponowałbym Thabalale: http://pl.wikipedia.org/wiki/Siphiwe_Tshabalala zawsze lubiłem tego gościa.
Ostatnio edytowane przez WislaOnly : 11.09.2011 o godz. 00:00.
Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz cytując
Ravers
Senior Member

Od: 04.2010

Stary 11.09.2011, 00:13
Ja mam 2 typy które chętnie bym w Wiśle zobaczył:

-Andrija Kaludrejović,
-Alan Stulin.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 11.09.2011, 08:59
Aleksandar Lazevski - LO http://www.transfermarkt.de/de/aleks...ler_51141.html
http://www.youtube.com/watch?v=APhUDQXgXaM

Mohammed Fellah - ŚP http://www.transfermarkt.de/de/moham...ler_49488.html
http://www.youtube.com/watch?v=5oq9O_VZBpU

Harmeet Singh - ŚP http://www.transfermarkt.de/de/harme...ler_62125.html
http://www.youtube.com/watch?v=95i-c5Vki8Q

Vladimir Dvalishvili - ŚN http://www.transfermarkt.de/de/vladi...ler_25750.html

Kara - nazwisko zobowiązuje ŚDP (jedno z odkryć ligi norweskiej) http://www.transfermarkt.de/de/kara/...er_141828.html

Myślę, że ściągnięcie kogoś z dwójki Singh, Fellah byłoby strzałem w dziesiątkę... a już obydwu to wolę sobie nawet nie wyobrażać
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 11.09.2011 o godz. 09:16.
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 11.09.2011, 13:20
Chyba pierwszy mecz zagrał wczoraj dla GKS Leszek Nowosielski. Pokazał kilka ciekawych zagrań, oczywiście widoczny jest u niego brak większego doświadczenia. Jednak warto, aby obserwowano jego grę. Stan byłby w stanie określić, czy jest wart uwagi. Na tym etapie kariery można go ewentualnie wyjąć z Bełchatowa. Później jeżeli zagra kilka dobrych meczów będzie z tym ciężko.

Z bardziej doświadczonych zawodników, ale również w podobnym wieku to znowu pokazuje się Nika Dżalamidze. Przydałby nam się taki zawodnik.

Co do ofensywnych pomocników to znowu gola dla swojej drużyny strzelił Michał Janota. Wielu nazywa go polskim Messim. Kiedyś był na testach w Lechii, ale nie przeszedł do niej. Może warto chociaż poobserwować jego grę.

Stan pokazał, że potrafi ocenić z wysoką skutecznością potencjał zawodnika. Fajnie jakby zwrócił uwagę na powyższych zawodników.

Bardzo mało piłkarzy z rocznika 1989 i młodszych (U-23) wystąpiło w tej kolejce w 5 rozegranych już meczach: Rymaniak, Modelski, Malarczyk, Kamiński, Kal, Nowosielski, Dżalamidze, Tonev, Jankowski (gol), Woźniak (gol), Kucharczyk, Żyro, Alexandre i Rybus

Obejrzałem przed chwilą skrót z meczu MESA Wisła - Lech. Kolejny raz zwróciłem uwagę na zawodnika z numerem 47 (Stanek). Mimo, że widziałem tylko kilka skrótów to odnoszę wrażenie, że wystawianie go w obronie jest złym pomysłem. Moim zdaniem to zawodnik jak najbardziej ofensywny i warto, aby dostał 10-15 minut w jakimś meczu przy dobrym wyniku.
Ostatnio edytowane przez kacpaw91 : 11.09.2011 o godz. 13:36.
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 11.09.2011, 13:39
Lepiej, żeby na te 10-15 minut wchodził taki Stanek, niż Garguła.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 11.09.2011, 13:57
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Chyba pierwszy mecz zagrał wczoraj dla GKS Leszek Nowosielski. Pokazał kilka ciekawych zagrań, oczywiście widoczny jest u niego brak większego doświadczenia. Jednak warto, aby obserwowano jego grę. Stan byłby w stanie określić, czy jest wart uwagi. Na tym etapie kariery można go ewentualnie wyjąć z Bełchatowa. Później jeżeli zagra kilka dobrych meczów będzie z tym ciężko.

Z bardziej doświadczonych zawodników, ale również w podobnym wieku to znowu pokazuje się Nika Dżalamidze. Przydałby nam się taki zawodnik.

Co do ofensywnych pomocników to znowu gola dla swojej drużyny strzelił Michał Janota. Wielu nazywa go polskim Messim. Kiedyś był na testach w Lechii, ale nie przeszedł do niej. Może warto chociaż poobserwować jego grę.

Stan pokazał, że potrafi ocenić z wysoką skutecznością potencjał zawodnika. Fajnie jakby zwrócił uwagę na powyższych zawodników.

Obejrzałem przed chwilą skrót z meczu MESA Wisła - Lech. Kolejny raz zwróciłem uwagę na zawodnika z numerem 47 (Stanek). Mimo, że widziałem tylko kilka skrótów to odnoszę wrażenie, że wystawianie go w obronie jest złym pomysłem. Moim zdaniem to zawodnik jak najbardziej ofensywny i warto, aby dostał 10-15 minut w jakimś meczu przy dobrym wyniku.
Żaden z tych zawodników nie nadaje się do Wisły, najwyżej Młodej Ekstraklasy. Może poza Dżalamidze, ale... chciałbym zobaczyć go w kilku meczach takich, jak ten, który wczoraj Legia zagrała z Podbeskidziem.

Problem polega na tym, że większość z nich nie ma okazji prawie nigdy grać w sytuacji w jakiej niemal w każdym meczu znajduje się Wisła. Tzn. być zmuszonym do prowadzenia ataku pozycyjnego przeciwko przeciwnikowi, który broni się w 9 lub 11 na 30 metrze. To wymaga większych umiejętności, lepszego przygotowania taktycznego, zupełnie innej klasy piłkarskiej.

W ostatnich latach było kilku krajowych zawodników, którzy mogliby grać w Wiśle: Mierzejewski, Lewandowski, Murawski, być może Sobiech, być może Peszko. Jednak jest jeden problem. Przy takiej presji na wynik, jaką mamy w klubie, nie mieliby szansy na grę na etapie, kiedy jeszcze niewiele kosztowali, a potem, kiedy już dojrzewają piłkarsko, są poza naszym zasięgiem.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 11.09.2011 o godz. 14:00.
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 11.09.2011, 14:04
Dlatego szkoda, że rezerw nie mamy. Młoda Ekstraklasa to nie jest wyzwanie. Poza tym mamy szeroką kadrę i Ci co nie grają przydałoby się, aby także byli w rytmie meczowym. Nawet Puchar Ekstraklasy gdyby powrócił...

Kurz napisał(a):Wyświetl post
Jeśli chodzi o Janotę... Czy 5 bramek w 30 meczach w Eerste Division ma być jakimś tam wyznacznikiem jego klasy? Ostatnio trafił do Polski król strzelców tych rozgrywek i... łatwo nie ma.
I 9 asyst. Jak na ofensywnego pomocnika nie najgorzej, ten sezon fajnie zaczął.

Nie mówię o tym, aby od razu wysyłać oferty za nich, ale żeby dobrze ocenić ich potencjał.
Odpowiedz cytując
Romuald
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 16.09.2011, 08:53
Jeżeli w przyszłym sezonie chcemy coś więcej ugrać w europie to recepta jest prosta .Za ten sezon będą duże pieniądze z pucharów ,przeznaczyć z tego 1.5 miliona euro na 3-4 roczne kontrakty dla KLASOWYCH piłkarzy takich jak np Manduca Ailton z APOELU czy Utaka Djemba Djemba z Odense(nie piszę aby ich śćiągać to tylko przykład na dobrych obcokrajowców z kontraktami po 400 tys-500tys euro).Przykłady naszych dwóch ostatnich przeciwników jasno pokazały,że aby mieć dobrych obcokrajowców trzeba dobrze płacić skoro płacimy 300 tys euro Jaliensowi i Gargule to już lepiej dołożyć po 100 tys i mieć piłkarzy KLASOWYCH .
Jednak obawiam się,że naszym sternikom będzie szkoda kasy na takie kontrakty .
Odpowiedz cytując
snikki_(konto-usuniete)
Banita

Stary 16.09.2011, 08:54
Propozycje transferów? Małeckiego sprzedać tanio Cracovii. Wczorajszym zachowaniem sobie zasłużył.
Odpowiedz cytując
PrawdziwośćDlaGry
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 16.09.2011, 09:06
snikki napisał(a):Wyświetl post
Propozycje transferów? Małeckiego sprzedać tanio Cracovii. Wczorajszym zachowaniem sobie zasłużył.

Ty chyba właśnie z drugiej strony błoń ze skautingu jesteś....
PdG.

TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Stary 16.09.2011, 09:11
Wczoraj stala sie chyba najgorsza rzecz jaka mogla, pieprzyc przegrana taki life, ale kibice Wisly jeżdzacy po sobie nawzajem przez taki wkład do koszulki jakim jest Malecki?
On ma Wiślackie serce? On ta Wisle na poziomie jednosci kibiców niszcy do cna!!!

Ja tego Pana już w pierwszym zespole nie widze ME i w zimie dowidzenia.
Odpowiedz cytując
snikki_(konto-usuniete)
Banita

Stary 16.09.2011, 09:19
PrawdziwośćDlaGry napisał(a):Wyświetl post
(...)

Ty chyba właśnie z drugiej strony błoń ze skautingu jesteś....
Ty za to cały mecz darłeś japę "Patryk Małecki", jak nie na stadionie to przed TV.

Współczuję umiejętnego spojrzenia na rzeczywistość. Może za dużo %%% ? Przez takich jak Ty i Patryczek podział kibiców jest i będzie trwał niewiadomo jeszcze ile.

Smutne.

Aha...nie jestem ze skautingu.
Ostatnio edytowane przez snikki_(konto-usuniete) : 16.09.2011 o godz. 09:21.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 16.09.2011, 09:35
Ludzie, opamiętajcie się.
Kim jest Patryk Małecki, żeby w ciągu kilkunastu dni rozbić taki monolit, jakim byli do tej pory kibice Wisły?
Przecież to jest żenada. My się kłócimy a gość wchodzi na najwyższy poziom samozajebistości, bo jest w centrum uwagi kilkudziesięciotysięcznego tłumu...
Wiecie, co dla niego byłoby najgorsze?
Olewka. Traktować go jak powietrze. Ignorować.
Tymczasem wczorajszym niepotrzebnym gwizdaniem, część kibiców utwierdza go w przekonaniu, jaką jest gwiazdą, a z drugiej strony północna swoim skandowaniem daje mu legitymację do dalszych tego typu wybryków...

W imię czego?

Małeckiego nie będzie na tym świecie, nas nie będzie na tym świecie, a Wisła będzie trwać dalej w sercach tych, co przyjdą po nas
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
PrawdziwośćDlaGry
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 16.09.2011, 10:11
snikki napisał(a):Wyświetl post
Ty za to cały mecz darłeś japę "Patryk Małecki", jak nie na stadionie to przed TV.

Współczuję umiejętnego spojrzenia na rzeczywistość. Może za dużo %%% ? Przez takich jak Ty i Patryczek podział kibiców jest i będzie trwał niewiadomo jeszcze ile.

Smutne.

Aha...nie jestem ze skautingu.
Wszystko ostatnio widzę każdy sprowadza do tego że za dużo procentów. Otóż rozczaruję cie, bowiem nie pije od XX miesięcy ze względu na sport.
Po drugie gościu, nie czepiam się tego że chcesz sprzedać Patryka tylko czepiam się tego gdzie go chcesz sprzedać! Nie ważne jaki by to był zawodnik, czy Beto, czy jakiś inny Dudu Omagbemi.
Naprawdę, p....oli mnie to kto miałby zostać sprzedany ale komu.
A tak poza tym, to wczorajsze zachowanie ludzi którzy wychodzili ze stadionu jeszcze przed końcowym gwizdkiem i to nie tylko z E, ale też i G chociaż patrząc po osobach jakie wychodziły z G to albo były to jakieś sfrustrowane małolaty albo 'pucharowi fanatycy' których zapewne w poniedziałek nie będzie na meczu z Bełchatowem, ale pewnie już na Fulham przyjdą oraz osoby odpowiedzialne za zbiórkę, flagi i stronę techniczna dopingu (akurat oni wychodzą zawsze przed końcem z tego co zauważyłem niezależnie czy jest 4:0 czy 1:3, dlatego nic nie można im zarzucić) świadczyło o tym, że Małecki miał nieco racji.
Po co tacy kibice co przychodzą i chwalą jak kopacze wygrają, a gwiżdżą, obrażają jak nie idzie drużynie. Dlaczego jak nie wygraliśmy z APOELem, na meczu z Lechią było tak pusto? Bo nie wyszło?
Ciekaw jestem czy gdyby w 10 kolejnych meczach Mały zaliczył 8 asyst i strzelił 7 bramek też byś go chciał sprzedać naszym koleżankom zza miedzy. Zapewne krzyczałbyś razem ze mną "Patryk Małecki".
To nie jest temat o kibicach i Małeckim dlatego kończąc ten offtop, zamiast wylewać żale na forum i płakać jaki to Małecki jest zły i sprzedać go trzeba już szybko, jeszcze najlepiej w zimie proponuję przyjść na mecz niezależnie od przeciwnika i od tego czy Małecki gra czy nie. Przyjść dla Wisły i wesprzeć drużynę!
PdG.

TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 16.09.2011, 10:37
willow napisał(a):Wyświetl post
Ludzie, opamiętajcie się.
Kim jest Patryk Małecki, żeby w ciągu kilkunastu dni rozbić taki monolit, jakim byli do tej pory kibice Wisły?
Widać nie byliśmy nigdy żadnym monolitem.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 16.09.2011, 10:44
Oczywiscie, ze nie.
Wystarczy wspomniec 1906%.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Stary 16.09.2011, 13:55
Zeszliście z tematu trochu.

http://sport.wp.pl/kat,1746,title,Ko...l?ticaid=1d08e
Jak komuś nie pasuje Patryk, to wypożyczyć Błaszczykowskiego
Odpowiedz cytując
BeNy
Senior Member

Stary 16.09.2011, 13:59
vodzu91 napisał(a):Wyświetl post
Żadnej ameryki nie odkryłeś- to po 1.
Po 2 Panie czy jak mu tam- naucz się pisać nazwiska graczy tej klasy jak napastnik Legii (chcąc nie chcąc trzeba obiektywnie przyznać, że koleś ma najlepsze CV w kraju).

I takie mam pytanie za 100 pkt do kolegi. Powiedz mi jak sądzisz- czy jest zespół, który szuka napastnika, który nie jest SKUTECZNY?

Cuda.. cuda się tutaj można dowiedzieć. Jakże szczęśliwy jestem, że mogę przeczytać na forum mojej ukochanej drużyny takie epickie twory myślowe hehe. Napastnik, który będzie skuteczny.. no koleś. Rozbiłeś towarzystwo
Ohh.. Aleś, Ty widzę też wszystko wiedzący jesteś i najlepszy. Jak widać jest, taki klub który nie szuka napastnika skutecznego nawet niedaleko Wisła Kraków, a zawodnikiem Genkov, pisz co chcesz ja mam swoje zdanie
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 16.09.2011, 14:25
xanti1906 a może Goetze?Na poważnie kto według ciebie płacił by Błaszczykowskiemu chyba nie Wisła.BVB może by by wypożyczyła Błaszykowskieo tam skąd przyszedł.Tylko weź pod uwagę że Błaszczykowski sobie wyrobił markę w BVB i raczej tak za darmo to go Niemcy nie wypożyczą zwłaszcza że BVB gra w Champions League i nie mają zamiaru po odejściu Sahina i nie pewnej sytuacji Piszczka się jeszcze bardziej osłabiać.
Odpowiedz cytując
fcb4
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 19.09.2011, 11:21
http://www.transfermarkt.de/de/olegu...eler_7916.html taki stoper nam by się przydał dać mu kontrakt na 1 rok za 500 tyś a potem przedłużyć jak by sie sprawdził być może przyciągnoł by ludzi na stadion i jest napewno bardziej zwrotny niż Chavez i Jaliens ale wątpie czy chciałby do nas trafić .
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów