|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nunez niezłym grajkiem? Mnie zęby bolały od patrzenia na jego grę. Pożegnałam go zupełnie bez żalu.
A tu gol Kuby po 2-miesięcznej przerwie od gry: https://www.youtube.com/watch?v=-243YaZCyuI |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jebaniec bez honoru
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
To je byznes.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wszystkie spory tego typu przegrywamy.
Niepoważny klub, to doją Wisłę, proste... dziwić się, że co kumatszy młody stąd ucieka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Konrad Handzlik podpisał kontrakt z 7egią.......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Szkoda, po prostu szkoda. ....a mać.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
No cóż, każdy musi mieć swojego Bereszyńskiego
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie taki no-name, reprezentant Serbii. Rokujący na transfer z zarobkiem.
p/s Nie bronie ich ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Duet Kapka-Basałaj odpowiad za ten transfer. Kapka zdazyl nawet awansowac. Ale on gra na kodach.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Nie należy również zapominać o ówczesnym dyrektorze - Jakubie Jaroszu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A może dlatego nie dostawał szansy, że "romansował" na poważnie z Legią
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też mi się tak wydaje, że grałby, gdyby nie był dogadany z cwelką. W końcu "najzdolniejszy", a w pewnym momencie grał kto żyw. Choć pod koniec rzekomo miał kontuzję
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie pozostaje nic innego jak życzyć Handzlikowi połamania nóg
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jankesa czasem nie chca w pakiecie?
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wczoraj pojawiła się wiadomość że wychowanek Wisły, Konrad Handzlik odchodzi do warszawskiej Legii. Dziś odbyliśmy z nim krótką rozmowę odnośnie tej decyzji. Nas czyli grupę Urodzeni Wiślacy dotknęło to w sposób wyraźny ponieważ sam zawodnik wychował się i mieszka na naszym terenie. Oto zapis i wyjaśnienie decyzji jaką podjął ten młody zawodnik. Komentarz pozostawiamy Wam.
Urodzeni Wiślacy '03(Darek): 1.Wczoraj do mediów dostała się wiadomość o Twoim przejściu do Legii Warszawa. Nas jako grupę kibicowską z Twoich rodzinnych terenów dotknęło to w sposób szczególny. Czy mógłbyś wyjaśnić jakie czynniki wpłynęły na taką a nie inną decyzje? Konrad: Ta decyzja nie była łatwa ani dla mnie a tym bardziej dla moich rodziców . Spędziłem w tym klubie połowę swojego życia . Wisła przedstawiła mi propozycję . Legia też . Denerwuje mnie tylko to jak zarzucają mi ludzie ze zrobiłem to dla pieniędzy . Absolutnie nie . Zdecydowałem się na Legie ponieważ mam większą szansę na rozwój . Ten czynnik mną kierował . Urodzeni Wiślacy '03(Darek): 2.Czy brałeś w ogóle pod uwagę fakt jaki stosunek mają do klubu z Warszawy kibice Białej Gwiazdy? Konrad: Brałem wszystko pod uwagę ale tak jak mówię wydaje mi się ze tam mam większą szansę na rozwój . Urodzeni Wiślacy '03(Darek): 3. W Wiśle sytuacja była trudna. To wiemy wszyscy. Obecnie jednak wszystko zaczyna się układać i iść w dobrą stronę. Nie widziałeś w tym klubie swojej przyszłości? Czy czułeś się niepotrzebny? Konrad: Jestem młodym zawodnikiem który dalej musi ciężko pracować i rywalizować z najlepszymi zawodnikami z całej Polski o skład a to daje mi Legia. Tylko wtedy gdy będę rywalizowal z najlepszymi sam będę stawał się lepszy . W Wiśle młodym zawodnikom jest ciężko grać i tego nie będę ukrywał . Urodzeni Wiślacy '03(Darek): 4.Doszły Nas słuchy o wygórowanych warunkach finansowych jakie postawiłeś przed zarządem? Dobrze wiemy że w klubie liczą teraz każdą zł. To prawda że warunki z Twojej strony były nie do zaakceptowania ze strony władz klubu? Konrad: Warunki nie były wygórowane . Rozmawialiśmy niestety ktoś powiedział STOP dajemy tyle proszę się zdecydować . Urodzeni Wiślacy '03(Darek): 5.Kto miał decydujący głos przy tym transferze? Konrad: Nie chce nikogo Tym obwiniać ... Decyzja była trudna dla mnie a tym bardziej dla rodziców zwłaszcza dla mojego taty który jest bardzo do tego klubu przywiązany i do samego końca rozważał wszystkie ewentualności . Była to decyzja wspólna (moja, rodziców i menadżera ) ale to ja miałem ostatnie słowo do powiedzenia i całą odpowiedzialność biorę na siebie . Urodzeni Wiślacy '03(Darek): 6.Po lawinie hejtu jaką wylali na Ciebie ludzie w internecie Masz im coś do powiedzenia? Czy rozumiesz ich złość po tym jak wychowanek odchodzi do jednego z najbardziej znienawidzonych przez nich klubu? Konrad: Nie mam nic nikomu za złe . Wiedziałem że tak będzie . Ja nie mogłem do tej sytuacji podejść jako kibic ale jako zawodnik który chce grać na jak najwyższym poziomie . Ludzie którzy mnie znają wiedzą czym się kierowałem . Chyba wszystko. I dzięki za możliwość wypowiedzenia się Aaaa no i żeby była jasność ... rodzice dalej będą kibicować Wiśle ! Urodzeni Wiślacy '03(Darek): I jeszcze 7 ostatnie pytanie. Z Wisły odchodziło już wielu zawodników których przekreślano grubą kreską i życzono im jak najgorzej. Później wracali i znów reprezentowali Białą Gwiazdę. Ostatnim takim przykładem jest chociażby Patryk Małecki. Czy nie było by Twoim marzeniem mimo wszystko wrócić tu jako już w pełni ukształtowany piłkarz i razem z Wisłą walczyć o mistrzostwo, puchary i upragnioną LM Konrad: Oczywiście nigdy tego nie wykluczę!!! To byłoby spełnienie moich marzeń i mojej rodziny. Moj komentarz: Smiechu warte... lepszy rozwoj.. heheheh ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ostatnie pytanie jest chyba podsumowaniem jego postawy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
niech spierdala jak najdalej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^ Tak, niech grzeje u nas ławę i marnuje swój talent....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Handzik, spierdalaj do tego leśnego pajaca i rozwijaj się bo podobno tam będziesz miał lepsze warunki do tego. Śmiech na sali człowieku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A tam nie będzie grzał ławy tylko od razu wskoczy do 11...
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|