|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
29 maja będzie musiał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Patryk Małecki w Pruszczu Gdańskim video
http://lechia.net/index.php?option=c...:tv&Itemid=390 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
co za gosc z tego Marokanczyka
w naszej kopanej czerwona od razu![]() ![]() ![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() ![]() ![]() As. Wielka szkoda, że go kontuzje trapią w tej rundzie.![]()
.
. |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Zarabia 100k ale przez czas wypożyczenia ( pół roku ).
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To co według Ciebie powinie pokazać środkowy pomocnik, żeby cię przekonał?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
dywagacje raczej nierealne, bo sam Sivakov wykluczył możliwość pozostania w Polsce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Boguski już "normalnie" trenuje.
Jednak trener Maaskant wątpi, żeby jeszcze w tym sezonie pojawił się chociaż raz na ekstraklasowych boiskach. http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...uje_normalnie/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może właśnie za malo czytam Fakt, bo moja wiedza na ten temat jest gdzieś z marca, kiedy wypowiedział się, że Wisła, to tylko krótki epizod, którego nie ma zamiaru przedłużyć. Może cos ostatnio zmienił w swoim podejściu i tego nie słyszałem, ale to nie powód, żeby jakaś "mądrala" robiła mi wycieczki osobiste.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już dawno chciałem to napisać, apropo niektórych "napalonych" na nagłą super grę i w ogóle.
Pamiętacie jak krytykowaliście Chaveza? Że wolny, że nie myśli, że kiepsko z techniką, podania niecelne. Już po kilku meczach niektórzy chcieli go wywalać, a naprawdę linia defensywy to taka formacja, która zgrywa się najdłużej, czasami i latami. Wiadome było,że jak chłopak gra w reprezentacji, nawet Hondurasu-to coś pokaże. Nie narzekajcie na Jaliensa, lub inaczej. Narzekajcie po danym meczu i niech to będzie chwilowe, gość który ma ponad 400 meczów w Eredivise i (chyba?) 55 w europejskich pucharach musi coś umieć. Napewno się przyzwyczai. Oboje mogą być stoperami nie do przejścia- lepszymi niż Głowa i Marcelo. Boków obrony nadal nie mamy, Cikos jedynie coś pokazuję, podłącza się do akcji ofensywnych. Paljić jak na skrzydłowego, nawet sobie radzi na boku defensywy. Narazie widzę w Wiśle największe błędy w obronie, o moc ofensywy narazie jestem spokojny ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie wiem czy w dobrym temacie i czy było... http://www.youtube.com/watch?v=lzXQ2...rec_grec_index
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
a w temacie już 3 raz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Być może coś się zmieniło (zawodnik gra słabo więc może jego wartość spadła na tyle, że nas na niego stać), ale nic na ten temat oficjalnie nie powiedziano. Nic więc nie usprawiedliwia Twojego chamstwa - wiesz tyle samo co wszyscy tutaj, czyli nic. Nie wiemy nawet, czy nasz trener jest zainteresowany zostawieniem go w drużynie. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
I dlatego doceniam Chaveza, jego waleczność, to, że kasuje wiele podań, robi zdecydowane wślizgi. Ale martwi mnie, jak bieporadnie stara się rozgrywać. Brakuje mu zdecydowania. Ma do rozegrania piłkę i stoi i kombinuje. Nagle okazuje się, że doskakuja juz do niego i albo na pałę wybija gdziekolwiek, albo podaje na zawał do Pareiki. Reasumując: przekonał mnie, że jest wartościowym ogniwem składu, ale nie może zostać jako podpora defensywy. Musimy znaleźć kogoś NAPRAWDĘ "opokowego". |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Cytat:
To mnie ciekawi kto zagra z Jaliensem na środku obrony w meczu z Polonią Warszawa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Kowalski albo Sobol, chociaż ja bym dał Czekaja i tak wszystko będzie już przesądzone i raczej jeden nowy element w składzie nie zrobi nam kompromitacji |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
O Kowalskim to juz zapomniano, zreszta jak Maasaknt mowi ze chłop na Młodej gra średnio ....
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Wisła Kraków
Cytat:
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
E: Liczyłem na wiekszy szok. Wczoraj to widzialem juz nowy image bułgarskiego pościgu
Ostatnio edytowane przez szprotson : 12.05.2011 o godz. 13:24.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że wystarczy obejrzeć glaerię z wczoraj
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Czytalem, ze Maor Melikson dostal powolanie do szerokiej kadry Izraela na mecz eliminacji do ME z Litwa 4 czerwca. Ciekawe czy zostanie wybrany do 18stki meczowej
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|