|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Kamil_mchw, spoko
gdybym się rejestrował, dam znać )Ps. Dziś grają ze sobą Hertha BSC Berlin - 1. FC Köln. Statystyki są za Herthą. Hertha BSC Berlin - 1. FC Köln, mój typ: 1 kurs 1.50, stawka 5zł Cytat:
Powód: debiut:]
Ostatnio edytowane przez mariusz92abg : 29.11.2012 o godz. 19:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
widzieliście... STS online!!
https://www.sts.pl/pl/top-menu/bonusy/ odnośnie bonusa... ze względu na kaca mam pewne problemy z rozumieniem wpłacam 200zł. i od razu dostaje bonusowe 200zł. które muszę obrócić czy wpłacam 200zł., obracam wg. zasad i dopiero dodają mi do konta bonusa 200zł. Proszę o szybką odp. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
wpłacasz 200, obrót 4x kurs min 1.7 wtedy dopisują Ci bonusową kase ![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Jest moze ktos kto mogl by mi podrzucic jakies dobre typy bo mam zamiar postawic grubsza kase
A nie sledzilem ostatnio zadnych lig wiec jak jest ktos w tym temacie w miare ogarniety to niech pisze EDIT: Na przyszłość używaj opcji ''edytuj'', a nie wysyłaj posta pod postem. WISŁAZWE
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 19.12.2012 o godz. 08:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Odnośnie tego sts-u od kiedy trzeba im dawać skan z dowodu ... ;o To jakiś nowy wymóg od ministerstwa czy ich regulamin orientuje się ktoś?
Oczywiście mam 18 ale to zaczyna się robić denerwujące;/ wszystko by chcieli wiedzieć... ![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
U każdego bukmachera gdy chcesz wypłacić pieniądze musisz to wysłać. Nie widze w tym nic dziwnego.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
no zgadza się... ale jest różnica wysłać skan na Cypr, a do polskiej spółki.
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
ja w bah-u żadnego skanu nie wysyłałem i pieniążki normalnie wypłacam
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
aktualnie najlepszy buk interentowy który polecacie ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Na dziś polecam Turniej Czterech Skoczni, kilka luźnych typów ode mnie :
Kot M.-Mechler M. 1 (Isza seria) Fannemel A.-Matura J. 1 (Isza seria) Hlava L.-Zografski V. 1 (Isza seria) Kubacki D.-Koch M. 1 (Isza seria) Wellinger A.-Stoch K. 2 Hvala J.-Freitag R 2. Jacobsen A.-Freund S. 1 Loitzl W.-Ammann S. 1 Bardal A.-Morgenstern T. 1
Ostatnio edytowane przez fialo : 30.12.2012 o godz. 16:40.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
|
dlaczego akurat bet365? szukam łatwej obsługi, szybkich wpłat/wypłat i dobrych kursów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
|
w takim razie dziękuję bardzo za poradę
![]()
Ostatnio edytowane przez maTyS. : 30.12.2012 o godz. 15:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Bet akurat wysokich kursow nie ma, polecam Pinnacle, Sbobet albo 188 oczywiscie jesli grasz single, ako tam nie pograsz...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
https://pl.betclic.com/content.aspx?...ndroid_betting
nie mogę znaleźć regulaminu do tej promocji... próbował ktoś? loguje się przez tel. - Wifi? czy normalnie (płatnie)? robię zakład za 40zł. i zwrot jak nie wejdzie... |
|
|
|
Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Ma ktos z was moze jakies typy w miare pewne na wekend lub lige mistyrzow bo zastanawiam sie nad postawianiem grubszej kasy Z góry dzieki...jak siadzie cos to mozna cos odpalic
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
juve i bayern w LM kurs 3,8
co myślicie? jednak nie... dopiero obczailem że bayern gra 2 tyg. później... to może PSG na hendi+1 edit: PSG nie grałem, ale pierwsze grałem na oddzielnych kuponach.
Ostatnio edytowane przez Kamil_mchw : 05.03.2013 o godz. 10:37.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ManU- Real
ilość rożnych w 1 połowie drużyny Realu więcej 2,5 rożne - tak kurs 1,9 albo ile będzie rożnych do 15 min. więcej jak 1,5 - tak kurs: 1,8 wydaje mi się że od pierwszej min. Real będzie chciał za wszelką cenę strzelić bramkę... a później jechać z kontry, dlatego rożne. że Lewy strzeli brame w dzisiejszym meczu jest kurs 1,85... strasznie niski :/ KOMENTARZ moich typów WSKAZANY!! weszło... tylko szkoda że mi bank internetowy o 18 zamykają i nie zagrałem... :/ WISŁAZWE jaka klątwa? rozmowy nt. buka raczej są prowadzone na SB
Ostatnio edytowane przez Kamil_mchw : 07.03.2013 o godz. 09:23.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Dawno nic podawałem, ponieważ klątwa tego tematu trwa w najlepsze. Jednak dziś się przełamałem:
Single: Enppi Club - Haras El Hodood X 3,00 PAE Levadeiakos - Paok Thessaloniki X 3,1 NK Maribor - NK Olimpija Ljubljana 1 1,90 Dundee FC - St. Mirren X 3,3 ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Anzhi 1,6
Tottenham 1,67 Plzno - Fenerbahce X 3,45 to wyżej za dyszku... 83 do zgarnięcia zastanawiam się jeszcze nad Zenitem |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
to ja też wrzuce:
Zalgiris Kaunas - Real Madrid 1 2,15 zł euroliga Rytiri Kladno - HC Pardubice X 4,0 zł hokej single ![]()
Olkusz 100% Wisła Strażnicy Srebrnego Miasta!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Przy zleceniu wypłaty z STS pieniądze dojdą bezpośrednio na podane konto przy rejestracji,tak?
Z tego co widzę jest też możliwość odebrania pieniędzy w dowolnym punkcie STS. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
chyba tak
![]() ogolnei w punkcie STS mozesz odebrac kupon który zrobiłeś w necie.spoko opcja ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
muszę się pochwalić bo gram na zakładach raz na ruski rok , zainspirowało mię weszło i postawiłem resztkę z wypłaty z pokera http://scr.hu/9v7/ep2s3 hehe - ekstraklasa jest chora
Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk! |
|
|
|
Guest
|
|
|
myślę, że flota w 1 lidze to może być dobry temat na zarobienie paru groszy.
tzn. moim zdaniem zaczną przegrywać (już zaczęli) co przez jakiś czas może być traktowane w typach jako niespodzianki Słabo widzę też awans Termaliki, a więc... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|