|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Kamil_mchw matysiuk
Takie coś znalazłem, bo kolega karas1983 już to kiedyś tłumaczył ![]() http://wislakrakow.com/forum/showpos...ostcount=10908 ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Postanowiłem sprawdzić ten sposób i dałem dwa zakłady, jeden po kursie 3.5, drugi za 5.5 oba weszły
![]() Jutro też spróbuje i zobaczymy jaki będzie efekt. ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja złapałem po 4.50... No ale co z tego jak policzyli po kursie 1.0.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
@wiślak 86: bet 365
@matysiuk: Ligi Mistrzów nie opłaca się grać na rogi, zresztą sam się przekonasz (Oglądałem dzisiaj mecz Realu i tam rogów za wiele nie było, nawet w końcówce, mimo, że Królewscy niemal do ostatnich sekund musieli gonić wynik). Warto grac równiez pojedyncze drużyny na rogi w koncowce jesli musza gonić wynik w lidze tj. Sevillę, Valencię, drużyny ze środka PD, Bordeaux, Niceę, PSG, PSV, Sporting, Benfice (warto grac przed meczem over 5 na il. rogów w pierwszej połowie), Juve i Romę. Nie warto ruszać Premiership. ![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Akurat nie było mnie w domu i nie miałem okazji oglądać, może i dobrze .
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Pany coś na dzisiaj proponujecie ? jakieś dwa mecze co by za stówke posłać
?![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Udinese-YB Bern 1 ,Lazio-Panathinaikos 1
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Anży , Liverpool gra rezerwami
Te rzuty rożne to coś podobnego jak granie na bramki na żywo powyżej,czyli wydaje sie ze powinno spokojnie wejść a nie do końca tak jest.Chyba,że rzeczywiście Polska liga jest taka fenomenalna w te rożne choć wydaje mi sie to nie do końca prawdopodobne Grając nawet 15-20 minut przed końcem meczu na kolejne 2-3 rożne,kiedy wynik jest remisowy i każda z drużyn ma po 6-7 rożnych wydaje sie pewna...a jednak nie wchodziło mi tak dziś za każdym razem a nawet jestem na minusie a grałęm dośc asekuracyjnie na ogół po jednym meczu na kuponie,coś podobnego jak remis 2:2 do przerwy , 5 bramka niby pewna....
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 09.11.2012 o godz. 17:41.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wchodziło
Chcesz screeny?Nie typuje się wszystkiego jak leci, trzeba starannie selekcjonować mecze. A porównując ilość bramek do ilości rzutów nie masz racji, przecież bramkę zdobyć jest o wiele trudniej, bramki też nie padają seriami ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Być może sie myle.Grałem głównie jakieś mało znane ligi,Kilka razy mi sie udało dobrze wytypować ale też nieraz na ostatnie 10 minut padał tylko 1 rzut rożny kiedy wynik był remisowy ( 2:2 ) i drużyny miały już na koncie sporo rożnych
Musze to raz jeszcze dobrze przepatrzeć i nie grać "byle czego" . Jest sens grania na ilość goli w pierwszej połowie?Wczoraj obstawiłem w meczu Ruchu z Lechią i ładnie weszło ale juz na drugą połowe zabrakło 1 rożnego Karas - zwracam honor ![]()
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 10.11.2012 o godz. 11:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Co do ilości bramek to nie powinno się grać do HT i nie powinno się grać underów, tylko overy - przynajmniej tak mi zawsze powtarzają mądrzejsze głowy
A poza tym polecam granie na live na przegrywających faworytów. Tylko dwie zasady, trzeba oglądać mecz i nie grać poniżej kursu 1.8 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja wczoraj wtopiłem na rogach w Legii ale wygrana Jagi po bramce Franka poprawiła mi samopoczucie.
Co do ilości rogów do przerwy to takie zdarzenia gram bardzo rzadko ale z Górnikiem chyba dzisiaj zaryzykuję ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlaczego nie grac poniżej kursu 1.8,bo mniejszy zysk?Granie na przegrywających faworytów przynosi takie same zyski jak rożne,wejdzie 1 na 5 postawionych kuponów.Chyba,że ktoś jest jasnowidzem i zagra "wygrany" kupon za 1000zl a przegrane po 5,no albo potrafi tak przewidzieć mecze,że przegrane są tylko przerwą przy ciągłych wygranych
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Borussia kurs 1,8 stawka 100zł.
WCHODZI!!
Ostatnio edytowane przez Kamil_mchw : 21.11.2012 o godz. 22:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Legia za 100zł. kurs 1,4
Bayern, Borusia za 100zł. kurs 1,9 ManU, PSG za 100zł. kurs 1,4 Arsenal sugestie łączna wygrana razem ze stawką (400zł.) to 676zł. zastanawiam się czy nie zagrać Real, Bayern i PSG za 400zł. kurs 1,74 ew. wygrana 696zł. albo wszystkie wyżej wymienione wyżej mecze za 100zł. 768zł. do wygrania... zaryzykowałem... zagrałem i wje.ba.łem :/ Arsenal zremisował i 200 zł. w plecy... a mogło być tak pięknie :/
Ostatnio edytowane przez Kamil_mchw : 24.11.2012 o godz. 20:32.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Witam wszystkich graczy! Jakiś czas temu postanowiłem poraz pierwszy zagrać i spróbować uszczuplić troszkę stan konta mojego buka (bet-at-home). Wpłaciłem 10 zł i... popełniłem wszystkie możliwe błędy jakie mógł zrobić taki zielony nowicjusz jak ja :(
Min. wiele zakładów przeważnie na pewniaków (którzy w praktyce przegrywali bądź remisowali) za niskie kursy, obstawianie na oko bez głębszej analizy... Moja kariera trwała jakiś tydzień. Zawaliłem totalnie. Przemyślałem sprawę, wyciągnąłem wnioski z popełnionych błędów i postanowiłem spróbować jeszcze raz. Tym razem poprzeglądałem nasze forum o bukmacherce i inne strony na ten temat. Czuję się już trochę mniej zielony niż wcześniej jednak nadal nie mam doświadczenia w graniu. Stąd moja prośba do bardziej doświadczonych kolegów o kilka porad, wskazówek dzięki którym zmniejszę ryzyko, że i tym razem skończę równie szybko jak zacząłem. Z góry dzięki za pomoc ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja gram już od ok. 8 lat... różnie mi idzie... sam się uczyłem na własnych błędach i teraz idzie mi całkiem dobrze :]
moja największa wypłata to 12 koła po 2 miesiącach grania... owszem później wpłaciłem 2 koła z powrotem i zagrałem na Wisłę... no i niestety... :/ jak znajdę gdzieś na drugim kompie skan z kuponami to zamieszczę na forum. gram swoim wymyślonym systemem... możesz sobie go obczaić w poście nr 11330 zaczynałem od niższych kursów... teraz trochę bardziej ryzykuje wpłacam 100zł. gram jakiegoś "kondona" po kursie 1,3 - 1,5, następnie wygraną czyli powiedzmy 140zł. gram znowu po podobnym kursie (1 mecz, może 2, max 3) i znowu robię ten sam krok... po 3 zakładach wygrana (jeśli się uda) wynosi ok 250zl. dziele to na 2, i zaczynam od nowa niskie kursy... albo dziele np. 100zł. i 150zł. i lecę dalej.... regularnie gram 2 ligę holenderską na over 1,5 i tzw. pewniaki na własnym stadionie. do niedawna nie grałem LM ani PEuropy, ale ostatnio zacząłem się bawić w to z różnymi skutkami od czasu do czasu coś wypłacę, czasem też coś ujebie... ale po bilansie od stycznia jestem do przodu na tyle że planuje kobiecie kupić auto, więc nie jest źle... powodzenia. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|