|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ile czasu mija od wyjścia kasy z moneybookers do wpływu na konto?
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Na dzisiaj piłka nożna :
Alcoron - Elche 1 , Flota Swinoujscie - Olimpia 1, Niemcy - Holandia u17 1 - kurs wychodzi koło 5,00 także można trochę zainkasować ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Co myślicie o takich typach na dziś:
18:00 FC Kopenhaga - AC Horsens 2 4,0 17:30 Malmö FF - IF Elfsborg1 2,0 15:00 Mjällby AIF - IFK Göteborg over 2,5 1,9 16:00 Östers IF - IF Brommapojkarna 1 2,05 Jako single albo system ![]()
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 17.05.2012 o godz. 19:37.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Fredrikstad FK - Viking FK X 3,15
Bułgaria - Turcja over 2.5 1,95 ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Na godz. 17.30 z III ligi łódzko-mazowieckiej wyłapałem taki meczyk
Sprawdzone z strony gospodarza: Mazur Karczew - Zawisza Rzgów, Mazur stoczy ciężki pojedynek z Zawiszą, bowiem gospodarzom wciąż grozi spadek do IV ligi. W środę o 17:30, Mazur rozegra ostatni mecz w sezonie 2011/12. Naszym rywalem będzie Zawisza Rzgów. Po raz pierwszy w historii podejmiemy beniaminka spod Łodzi, który od 2 maja nie stracił bramki i ma już zapewniony ligowy byt. Podopieczni trenera Kolatora będą zmuszeni ten mecz wygrać, aby pozostać w gronie III-ligowym. Każdy inny wynik nie wchodzi w grę bo oznaczał będzie degradację. źródełko: http://www.mazurkarczew.pl/index.php Kurs 1,90 i spada kto może łapać to brać zostało 30 minut do meczu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Dzięki za cynka.
![]() Cytat:
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
rejestrował sie ktoś online na stsie ? Jak to wygląda ? Co trzeba wiedziec ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Miami - Boston
połowa over 89,5 ![]()
Moskal Kazimierz! Nie rusz Kazika, bo zginiesz!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Polska - Grecja - 1
Ukraina - Szwecja - 1 10 zł -> kurs 4.86 -> 42 zł do wygrania Przeczytałem dziś na onecie, że 10 podstawowych zawodników naszych sąsiadów....przesrało. I to dosłownie. Jeden nawet trafił pod kroplówkę do szpitala. Więc słabo widzę ten mecz. A do tego przegrane 3 ostatnie mecze towarzyskie === Rosja - Czechy - 1 Holandia - Dania - 1 Niemcy - Portugalia - 1 Irlandia - Chorwacja - 2 30 zł -> kurs 12.95 -> 340 zł co powiecie o meczu Sbornej oraz Chorwacji ? |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Jeżeli można, to moim zdaniem na każdych mistrzostwach czy to Świata czy Europy jest jakiś czarny koń. Myślę, że właśnie w grupie C i jest nim Irlandia, nie mówię, że wywalczą awans ale są w stanie namieszać w tej grupie. Jak dla mnie X. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
Ja osobiscie Gram: Polska + Rosja + Szwecja DNB. |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wygrają grupę z pewnością.
Polecam Francja-Ukraina 1. kurs 2.15 ![]()
Młody ale Wierny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Siemanko! na ME chce postawic te 3 kupony tzn zastanawiam sie nad tym skomentujcie je jak cos
![]() Polska - Grecja 1 2.05 Holandia - Dania 1 1.62 Ukraina - Francja 2 2.25 Ukraina - Szwecja +1,5 1.38 Rosja wygra grupe 2.5 Hiszpania - Irlancia (Handicap -1) 1.9 Polska w grupie 1-2 1.7 Ukraina - Szwecja 2 3 Francja w grupie 1-2 1.4
Ostatnio edytowane przez _KRIS_ : 07.06.2012 o godz. 12:05.
![]()
MUAY THAI!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie lekceważyłbym tak Ukrainy. Zwłaszcza w meczu otwarcia z nieprzewidywalną na turniejach Francją i potem ze Szwecją (teoretycznie, najsłabszą w tej grupie).
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
tzn Ukraina w meczu otwarcia gra ze Szwecja a potem z Francja, niby jest teoretycznie najslbsza ale szwedzi na turniejach zawsze grali nieprzywidywalnie
![]()
MUAY THAI!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Polska - Grecja 1
Rosja - Czechy 1 Ako: 4.1 ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak przyglądając się przygotowaniom do Euro - warto grać na Francję, Niemcy, Holandię, Rosję, nie jestem pewien Polski, Anglii, Włoch, znak zapytania przy Hiszpanii, Chorwacji, Szwecji. W pierwszej kolejce raczej postawię na Rosję, Polska - Grecja under 2,5, Holandię, Chorwację x2 i Szwecję.
![]()
Moskal Kazimierz! Nie rusz Kazika, bo zginiesz!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam podobne zdanie, ale coś nie wierzę w Niemców, nie wiedzieć czemu. Wiadomo, że oni zawsze mieli drużynę turniejową i im po prostu szło na różnych mistrzostwach, ale coś mi mówi, że w tym roku może być inaczej... chociaż jak już to powiedziałem na głos, to pewnie zdobędą ME.
![]() Zgadzam się, co do Francji i Holandii. To też moi faworyci tych mistrzostw. Na czarnego konia obstawiam Iroli (pewnie dlatego, że ich lubię, a nie ze względu na rzeczywisty potencjał). Do mojej grupy potencjalnych rozczarowań wpadają Anglicy, Włosi, Niemcy. No i nie wiem, jak ze sraczką u Ukraińców. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o typowanie na Euro to polecam pograć typy długoterminowe kosztem bieżących meczów. Przypominam co się działo na mistrzostwach w RPA, a wcześniej w Austrii i Szwajcarii. Szczególnie pierwsze mecze to duża niewiadoma i możliwość niespodzianek stosunkowo spora.
Szkoda przecież tracić bezsensownie kasę napychając jednocześnie sakwę buka.
![]()
Ostatnio edytowane przez hunter : 08.06.2012 o godz. 08:56.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ja dzisiaj w STS poleciałem tak
Polska-Grecja 1 Holandia-Dania 1 Niemcy-Portugalia 1X Dania-Portugalia 2 Czechy-Polska X2 Grecja-Rosja 2 Dania-Niemcy 2 |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Na dzisiaj gram takie kuponiki. Jak pójdzie planowo to potem zastanowię się nad ruskimi co obstawić.
08.06.2012 18:00 Polska - Grecja (Polska strzeli pierwsza gola) Poland 1.65 W trakcie ![]() 08.06.2012 18:00 Polska - Grecja (Dokładny wynik) 1-0 4.45 W trakcie ![]() 0 Polska - Grecja (Dokładny wynik) 2-0 6.50 W trakcie ![]() 08.06.2012 18:00 Polska - Grecja (1X2) 1 1.91 W trakcie ![]() 08.06.2012 18:00 Polska - Grecja (Double Chance) 1X 1.20 W trakcie ![]() Powód: fuck ełro
Ostatnio edytowane przez KLEPARZ : 08.06.2012 o godz. 20:24.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Przelałem wczoraj wieczorem pieniądze z Betsson na konto i do teraz mi nic nie doszło a z bukmacherskiego mi odjeło.Ile sie czeka aby doszły?:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
2-3 dni
milion znaków... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Hiszpania - Włochy dokładny wynik 0:0 7.00
Hiszpania - Włochy sposób zwycięstwa - w karnych 10.50 |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Jakieś typy na dziś
Co myślicie 2 z 3: B36 Torshavn - Linfield FC X 3,35 0-0 Portadown FC - FK Shkendija 1 2,35 2-1 JK Nomme Kalju - FK Khazar Lankaran X 3,2 0-2 Może ktoś skorzystał ![]()
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 10.07.2012 o godz. 21:38.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Na dziś:
Llanelli AFC - KuPS X 3,4 NSÍ Runavík - FC Differdange 03 X 3,15
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 13.07.2012 o godz. 16:27.
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
na dzis proponuje grającym obstawic zwycięstwo dunczyków w Drużynowym Pucharze Swiata na żuzlu .kurs 2,85
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|