|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Byłem pewny, że wygramy ale nawet nie śniłem o takim wyniku, sraksa upokorzona ostatecznie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ten mecz to istny gwałt
BRAWO |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
BRAWO! Mega wynik
![]() Ciekawe ilu chłopaków dostanie szanse u Smudy? Znając sparcialca pewnie niewielu. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Nie wiem jak ta drużyna z kałuży mogła zajść tak wysoko do finału. No chyba, że ta duga ścieżka awansu była dla piłkarzy niepełnosprawnych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Brawo Wisełka. Piękne emocje i TAKI WYNIK ! DZIĘKI CHŁOPAKI !
Jakby nie było, gorszej stronie błoń trzeba pogratulować dojścia tak daleko i pozwolenia nam na totalny wpier*** |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Rzadko teraz na to "forum" zaglądam, ale okoliczności zmuszają! Brawo Młodzi!!!! Jestem z Was dumny. Teraz aby do przodu, i za Wisłę. Jeżeli nie odbije Wam sodówka, to będziecie kiedyś siłą Wisły, Reprezentacji, oraz zagranicznych klubów (bo to, że część wyjedzie, nie zdziwi nikogo). Jeżeli Wisła zaprzepaści to pokolenie, to osobiście się tam pojawię z "czymś"...
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 25.06.2014 o godz. 18:53.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Cracovia zmasakrowana
![]() Teraz obowiązkowo z każdym z chłopaków przedłużyć kontrakt o 2-3 lata. Część wypożyczyć, część masz do trenowania z 1 drużyną. Spokojnie dla Żemło, Zająca, Lecha, Kościelniaka, Kamińskiego, Kolanko widzę miejsce w szerokiej kadrze Wisły ( która i tak jest wąska). Można by dzisiaj wymienić zresztą całą drużynę, bo potencjał ma niesamowity. Bednarz i Smuda - nie zmarnujcie tego pokolenia! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Są/będą bramki z tej masakry? Znalazłem tylko cały mecz i choć obejrzenie go kusi, to czasu brakuje.
Wynik cudny. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gratulacje dla chłopaków i powodzenia w dorosłej piłce. A naprawdę super było to że prowadzili 3:0, a dalej była pełna walka i zaangażowanie -- cos niepotykanego w tzw. dorosłej piłce.
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Podobno mecz można oglądnąć w portalu redtube, kategoria gwałt zbiorowy/gangbang. Ogólnie +18.
Brawo małolaty, miasto dziś wasze, bawić się do upadłego ![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
bramki z drugiej połowy od 2.15.00 z pierwszej 1.03.00
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez tedyy : 25.06.2014 o godz. 20:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Na weszlo opisali "Masakra w finale"
http://www.weszlo.com/2014/06/25/clj...akra-w-finale/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
a cyrk trwa -
już wiemy, dlaczego ziemia się kręci i czemu przyjęli dzisiaj dziesięć batów na gołą dupę : ( farciarz2 Re: Juniorzy sąsiadki 25 cze 2014 - 20:57:07 Zarejestrowany: 6 l. temu Posty: 977 Pisząc o zmianie systemu chodziło mi o przejście ze struktur państwa postkomunistycznego (jakim obecnie jest Polska) do harmonii kraju ludzi o nastawieniu prawdziwie patriotycznym (jak przed wojną), którzy takim ubeckim gts-owskim kolaborantem by gardzili. Niestety obecnie ludzie nie wiedzą co to patriotyzm, co to przywiązanie do barw klubowych i idą po najmniejszej linii oporu tam gdzie są pieniądze tzn. do gts-u. W czasach gdy szkoliły młodzież prawie za darmo takie szlachetne osobowości jak Ignacy Książek nikomu nie trzeba było tłumaczyć co to jest walka o klub, co to jest honor. Wszyscy kochali Cracovię mimo biedy i czuli wstręt do milicyjnego pupila władzy ludowej Wisły, która swoją pierwszoplanową pozycję zawdzięcza sowietyzacji i stalinowskiemu systemowi narzuconemu polskiemu sportowi przez ZSRR. Stawanie po stronie sąsiadki oznaczyło upominanie się o sprawiedliwość i walkę o przywrócenie godnego miejsca klubowi bezprawnie niszczonemu przez reżim. Stawanie po stronie gts-u oznaczało aprobatę dla ubeckiej dominacji i uznanie systemu stalinowskiego w polskim sporcie jako rzecz właściwą. Cracovia i Wisła stały po przeciwnych stronach barykady. Pierwsza jako niszczona, a druga jako faworyzowana przez komunistów. Niestety wielu obecnych ludzi tych oczywistych faktów nie rozumie. Pieniądze zniszczyły wszystko i wypaczyły pojęcie patriotyzmu i honoru. Problem, że dziś triumfuje ten komunistyczny milicyjny twór z Reymonta czyli nic się w Polsce od czasów stalinowskich nie zmieniło. ja bym tam dopisał jeszcze, że powojenni działacze |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
pełen szacun za to, że chłopaki nie spoczeli na laurach przy wyniku 2-3 do 0 tylko pojechali ich 10 (!!!) do 0 coś pięknego
ile żydkow na trybunach w trakcie meczu bylo? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Finał pięknym podsumowaniem całej fazy finałowej CLJ. 5-1 z Lubinem, 6-2 z Lechem (i to dwa razy mieli Wiślacy bęcki zebrać) na koniec 12-1 w derbach. Zając superstar
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
jak się dowiedziałem o wyniku to aż nie mogłem uwierzyć. Myślałem, że jestem wkręcany, a okazało się, że to prawda. żYDKI poznały swoje miejsce, a tak naprawdę brak tego miejsca. Dla tych gnoi w pasiaste szmaty nie ma miejsca w dorosłej piłce. Dzisiaj poczuli, że wybór tej ....y jako miejsca na rozwój okazał się największym błedem ich życia. Teraz te patafiany powinny zastanowić się na przyszłością, np. kopaniem rowów, sprzątaniem kibli lub innymi równie "szlachetnymi" zajęciami - odpowiednimi dla dzieci cweli, alfonsów, prostytutek, dilerów, żulbandy i meneli.
ZAWSZE NAD WAMI! |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Nick wskazuje na sposób jego narodzin. Wynika z tego że obecne nieudolne zarządzanie klubem, olewanie młodzieży, zapatrzenie we własny garbaty nos to wina przedwojennych migracji wiewiórek w Lasku Wolskim. Niezły gość jest Do nich nawet 20:0 by nie trafiło - zawsze winna będzie Wisła - no cóż, nie mogą bez nas żyć ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Taki klub. Byli ludzie, których znałem z widzenia, osobiście i się przerzucili. Po zmianie ''barw'' zaczęło się z nimi dziać coś niedobrego. Nie piszę tego, bo oni są za cracovią to jeb** ich. Im się popier*** w głowach. Stali się nagle zakompleksieni tak z dnia na dzień. Tacy ''kibice'' jak oni zawsze będą winić za wszystko Wisłe i na jej punkcie będą mieć fioła. Taka społeczność jak widać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Kolejna karta parchatej historii zapisana złotymi zgłoskami.
Już zdążyliśmy ich spuścić sami zdobywając przy tym MP, teraz takie coś Fajnie zagrali, z zębem. Uśmiech nie schodzi mi z twarzy. Dzięki chłopaki za taki miły dzień! Taki Zając wychodzący na piłki od Stilica, to naprawdę mogło by być fajne rozwiązanie. Zainaugurowaliśmy nową murawę na kauflandzie z przytupem
Ostatnio edytowane przez MatMario : 26.06.2014 o godz. 08:23.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Co z premią za MP juniorów?
http://sport.fakt.pl/pilka-nozna/co-...ly,470771.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Zbigniew Boniek @BoniekZibi
"Gratulacje dla Wisły za CLJ. Kilku z nich ( 7,8,10+ stoperzy) są gotowi do pilki na poziomie centralnym! Czy ktoś ich dostrzeże?" ![]()
A
T A K |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Witam , czy ktoś może wymienić numery na nazwiska , bo nie jestem biegły w juniorach.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|