The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2011, 23:37
@westersyl => jak dla mnie Bunoza zagrał lepiej niż Jaliens, ale możliwe, że się nie znam.
Natomiast na pewno dobry mecz w wykonaniu Chaveza - najpewniejszy defensor dzisiaj.

Po Żurawiu nie ma co jechać - pokażcie mi zawodnika, który dzisiaj zagrał lepiej - oprócz wspomnianego Chaveza i Pareiki. Małecki - jego jak zwykle bronią brami. Jak jakieś nie strzeli, to nawet nie ma co o nim pisać.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 01.03.2011, 23:38
Czy Polacy w składzie czy Obcokrajowcy wszystko tkwi w mentalności , ....a skąd my mamy Bunoze ? Wyperdala każdą piłkę , jak by nie mógł sie zatrzymać popatrzec podać tylko JEEB.

Jeliens dziś tragicznie.
Rozjebali nas jak szambo po polu , zero pressingu , podejść wyżej ,Sobol widać że nie ma zdrowia.

11 z meczu z Arką na mecz z Ruchem , od pierwszych minut powinni zapierdalać w tym dzisiejszym meczu , mam nadzieję ze to ostatnia taka wtopa w której lekceważymy przeciwnika i przegrywamy.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Borinho
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 01.03.2011, 23:42
suikoden napisał(a):Wyświetl post
Powiem tak tych panów trzeba pożegnać
-Żurawski
-Rios
-Jalinsen(tylko rezerw Cikos duzo lepszy w przodzie)
-Garguła
To są gracze którzy nie nadaja sie do Wisły
Ale walnąłeś Jalinsen mamy takiego - poza tym chcesz gościa skreślać po 1 meczu , zaczekaj poczekaj puchar Polski nigdy nie był domenom Wisły , pozatym będzie raczej grał na środku obrony
Żurawskiemu chyba rzeczywiście trzeba podziękować niestety czas chyba działa na jego niekorzyść ...
Rios - zostanie raczej tylko do czerwca ... bo w zasadzie nie błysnął ani razu nie łapie się do składu jak nie jest kontuzjowany...
Garguła - trzeba poczekać spokojnie do końca roku jeszcze wierze że 2-3 sezony dobrej gry przed nim

Ogólnie nie rozumiem co oczekiwali niektózy po tym Pucharze Polskim od lat wiadomo że granie na 2 frontach jest nie do pogodnia dla naszego klubu ... Liczy się liga i to jest priorytet '!!!
Borinho
rabi86
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Tak przechodzącej Wisły obok meczu (pomimo naszych ostatnich występów w pucharach) dawno nie widziałem.
Zachciało im się biegać w drugiej połowie i kilka akcji miało jakieś tempo.

Niestety obawiam się, że z kilku zawodników już nic nie wydobędziemy. Guła, który ma rozgrywać chowa się za obrońcami przeciwnika, o Żurawiu szkoda cokolwiek pisać. Jaliens też wyglądał dzisiaj jak junior.

Nie robiłem sobie jakiś wielkich nadzieji po Arce jak niektórzy, bo tamten mecz też mógł się różnie skończyć, ale tego co dzisiaj zobaczyłem nie spodziewałem się w najczarniejszych snach.

Melikson coś próbował grać ale z partnerami to on się jeszcze nie rozumie. Widać po nim natomiast, że był w trakcie sezonu, po szybkości, reakcji. Ciekawe jak bedzie wyglądał po przerwie letniej.
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

A co miał na lini bramkowej klęknąć i modlić się żeby gość z Podbeskidzia nie trafił do pustaka?
TYLKO WISŁA!
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 01.03.2011, 23:43
Z trybun (siedziałem na E, na górze) to właśnie Bunoza grał dobrze.

W pomocy najlepszy moim zdaniem Sziwakow.

Ogólenie cały zespół dno. Na stojąco się meczu nie wygra.
legol
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 01.03.2011, 23:44
Nie rozumiem trochę tych eksperymentów w defensywie. Cikos jaki jest to jest ale przynajmniej solidnie asekuruje. To co wyprawial dzis Jaliens to wygladalo jakby myslami byl zupelnie gdzie indziej. Zero zaangazowania zespolu, Gargula to powinien dostac jakas kare za ten mecz. Mnie w pracy za taka postawe juz szef by wy...bal. Zuraw slabo ale chlop nie nadaje sie juz na szpice, w srodku jak sie cofal to nienajgorzej. Podobal mi sie za to Sivakov - jedyny do wejscia Meliksona ktory pokazywal sie innym zawodnikom. Duzo odbieral i walczyl - generalnie na plus. Sobol jakby w kazdej akcji spozniony, zdecydowanie w piatek musi zagrac Wilk. Maly jak to maly szarpal ale brakowalo ostatnioego podania lub strzalu. Kirm zupelnie niewidoczny. Bunoza to szkoda gadac - jak pilka do niego leci to normalnie strach co z nia zrobi. Chavez najlepiej w obronie. Pareiko pewny, w koncu nie trzeba sie bac o najprostsze pilki.

Sry za chaos w wypowiedzi ale jeszcze jestem lekko zmarzniety
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Usunąłem swój post, bo trochę za grubo pojechałem.
Wg mnie Pareiko mógł się zachować lepiej przy bramce. Ale to moje zdanie...
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Mnie nurtuje jedno - dlaczego Żurawski każdą piłkę przyjmował na metr do góry? Przecież to spowalnia akcję, wybija zespół z uderzenia.. Nie rozumiem tej decyzji o Żurawskim w pierwszym składzie. Nie można było dać szansy Riosowi? Chrapkowi ? A daje się nią 35 letniemu Żurawiowi?

Druga sprawa - Radosław Sobolewski. Oczywiście temat tabu jak zwykle. Na dzień dzisiejszy - cień Cezarego Wilka. Wilk zagrał z Arką jak profesor, a Sobolewski dziś tragedia. Mam nadzieję zobaczyć Czarka z Ruchem. O Gargule to nawet szkoda mówić. Żenada.

Mam nadzieję, że raz na zawsze została zamknięta kwestia Polaków w pierwszym składzie Wisły.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 01.03.2011, 23:45
Sobol, Guła, Kirm bardzo kiepsko zagrali...
Żuraw jak zwykle...

nasi mało Meliksonem grają, często rozkładał ręce, będąc na dobrej pozycji
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 01.03.2011, 23:45
willow napisał(a):Wyświetl post
@westersyl => jak dla mnie Bunoza zagrał lepiej niż Jaliens, ale możliwe, że się nie znam.
Natomiast na pewno dobry mecz w wykonaniu Chaveza - najpewniejszy defensor dzisiaj
Dokładnie. Bunoza, mimo, że nie ustrzegł się mniejszych błędów zagrał poprawne zawody, a Jailens zagrał katastrofe, ale na forum został wrzucony do worka "tych słabych" więc się po nim jedzie, zamiast użyć raz na jakiś czas mózgu. Tym bardziej, że on zdecydowanie najlepiej wyprowadzał piłkę do ataku, a ktoś tu pisze, że "wypierdala każdą piłkę". Zastanawiam się czy wszyscy co tu piszą oglądali ten mecz, czy po prostu piszą, bo tak i już.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 01.03.2011, 23:47
Proud napisał(a):Wyświetl post
Z trybun (siedziałem na E, na górze) to właśnie Bunoza grał dobrze.

W pomocy najlepszy moim zdaniem Sziwakow.

Ogólenie cały zespół dno. Na stojąco się meczu nie wygra.
odnośnie Bunozy mam takie samo wrażenie.

Mam nadzieję, że ten mecz da chłopakom dużo do myślenia przed piątkiem i wyjdzie im to na dobre.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 01.03.2011, 23:50
Cytat:
„Myślę, że w pierwszej połowie zagraliśmy na 70% możliwości. W drugiej połowie powinniśmy strzelić bramkę. Podbeskidzie zagrało dzisiaj bardzo dobrze, ale nie powinniśmy przegrać z drużyną z pierwszej ligi” – powiedział Robert Maaskant.

On tak na serio? Jeśli to było 70% to przy 100% będziemy mieć problem ze sforsowaniem obrony Polonii Bytom.
Ja bym tego nie ocenił na 10%. Mecz na klepisku w Bielsku Białej, czyli kopanie się po czołach, Podbeskidzie pewnie coś wciśnie w zamieszaniu, i trzeba wtedy kilka strzelić a biorę optymistyczny wariant że Podbeskidzie strzeli tylko jedną. U siebie są dosyć mocni, rzadko przegrywają i tracą bramki.

A prawdziwe emocje już jutro w hali Wisły o mistrzostwo Polski w koszykówce kobiet. Początek 17:45. WSZYSCY DO HALI!
Ostatnio edytowane przez aNouc : 01.03.2011 o godz. 23:55.
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 01.03.2011, 23:53
Możemy tłumaczyć sobie mecz jak chcemy ale przegraliśmy z drużyną która nie miała prawa wstępu na naszą połowę. Pozostaje tylko odbić to sobie w rewanżu. Orientuje się ktoś jak z biletami na wyjazd do Bielska?
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 02.03.2011, 00:08
Gratulacje dla Podbeskidzia.

Puchar nie puchar, przegrana na R22 to wstyd.

Jeżeli ten mecz był dowodem na dobór podstawowej meczowej jedenastki, to ten dowód zakończył się sukcesem.

Obrona - para Bunoza - Chavez. Q póki co słabo. Cikosz pozdrawiał zza telewizora wszystkich swych krytyków.
Jest jaki jest - ale jego brak był boleśnie widoczny.

Druga linia - z ogromnym bólem serca to mówię. Sobol ława póki co. Wilk jest lepszy. Garguła moze jeszcze wystrzeli formą, ale po dzisiejszym meczu raczej jako dopełnienie osiemnastki meczowej. Łobo - dobrze mu idzie w Młodej Wiśle, nie ma co tego zmieniać.

Shivakov jak schodził to pomyślałem, że możemy stracić bramkę. Pewniak do jedenastki.
Kirm, Mały słabo, ale kim ich zastąpić.

O ataku sie nie wypowiadam, bo go nie było. Znaczy nie dostawał podań. Pytanie jakby zagrał Maciek, gdyby druga linia grała w innym zestaweniu pozostaje bez odpowiedzi. Tak czy siak na dziś tylko Genkov.

Przegraliśmy, bo nie było zaangażowania. Przegralismy, bo w drugiej linii tylko Shivakov był na zadawalajacym poziomie.
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 02.03.2011, 00:09
Tak to jest przyjechalo Podbeskidzie naładowane jak 19-stka o 7 rano na Grunwaldzkim i poprostu wywalczylo,wrecz wyszarpało zwyciestwo.

My jak zwykle niby mowimy o ambicji,ale w trakcie meczu wszytsko za wolno,niedokladnie,bez checi-bo te atuty mialo dzis Podbeskidzie.

Taki wynik swiadczy o tym ze Maaskant na razie nie potrafi ich zmotywowac na 100% ,ale jescze duzo pracy przed nim.

Pereiko dzis zagral pewnie,wybronil nam chyba 2 czyste sytuacje,mecz pokazal to ze mamy wreszczie kogos pewnego w bramce.

Na obronie wszytscy zagrali srednio,Chavez to nasz filar jak narazie.

W pomocy Gargula -niewiem ale jego gra to rozpacz,jak mozna miec tyle strat,niedokladnych podan,i niepotrafic przyjac pilkiCOs czuje ze powedruje na lawke i to na dluzej.Melikson wszedl i od razu inaczej to wygladało.

W ataku Maciek chcial,ale na checiach sie skonczylo.Mam do niego duzo szacunek dlatego moze klub zatrudnil by go w roli hjakiegos trenera,doradcy,scouta tak zeby juz sie nie meczyl na boisku...

Ogolnie mecz z gatunku nam sie srednio chce,a przeciwnik mocno podjarany,licze ze w rewanzu pokazemy im miejscie w szyku.Na razie nie ma co plakac ,bo mleko sie jescze nie rozlało.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 02.03.2011, 00:10
Dla ludzi o mocnych nerwach http://www.youtube.com/watch?v=bOk0iQyr--A
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.03.2011, 00:19
Chłopaki zagrały chodzonego. Myśleli że na spokojnie rozjadą rywala a tu lipa. No cóż przykro się to oglądało, ale coś czuję że w piątek z Ruchem zagrają o 2 klasy lepiej.
chopin
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 02.03.2011, 00:21
skala 0-10 takie moje podsumowanie

7 Sergei Pareiko -Gdyby nie on mogło być nawet 4-0
3 Kew Jaliens- Widać że boczny obrońca to dla niego wyzwanie... ma swoje lata i nie mógł nadążyć za akcjami... kilka błędów które mogły sie skonczyc golami
6 Osman Chavez- najpewniejszy w dzisiejszym meczu. przegrał tylko jeden w walce o górną piłke pojedynek po którym został oddany groźny strzał
3 Gordan Bunoza-o ile pojedynki 1na1 wychodzą mu dobrze w koncu jest troche cm... tyle zle wyprowadza piłkę. Jak to gordan ma w swojej tradycji czasami ma problemy z trafieniem w pilke ... pewnie przez flasha aparatu podczas robienia zdjec przed lustem...
6 Dragan Paljić - aktywny widać ze ciagnie go do przodu. kilka razy ładnie sie obronił. wiekszosć ataków strona przeciwna. udany występ jak na obrońce z przymusu
2 Łukasz Garguła - za dużo chce a za mało potrafi... najgorszy mecz w jakim go widziałem w barwach Wisły... przez 64minuty nie pokazał niczego godnego uwagi , zapamietania
6 Maor Melikson- przez blisko 30 minut zrobił wiecej niż Guła przez godzine... Widać ze chce mu sie grać jak zwykle aktywny szuka gry nie boi sie pojedynków w których jest koszony...
3 Radosław Sobolewski-takiego sobola jeszcze nie widziałem...marny z przodu jeszcze gorszy z tyłu ... mimo ze jego mocna strona sa strzały tylko jeden mu wyszedł...a miał przynajmniej 2 super sytuacja.. Pora na młodszych?
7 Michaił Siwakow - bardzo solidny zawodnik! jesli ktoś ogladał mecz w tv mogł zauważyć jego podążanie za akcjami... ustawiał sie zawsz tak żeby podawali do niego. Z tylu też dobry. nie ustrzegł sie kilku strat
Andres Rios- w ciagu AŻ 6min na boisku ani raz chyba nie miał kontaktu z piłka...
5 Patryk Małecki - chciał ale nie potrafił. kipski dzien. próbował ale na nić jego próby przynajmniej sie starał
2 Maciej Żurawski- mimo ze Maciek zrobił dużo dla Naszego klubu to widać ze lata nie te. nawet prostego zgaszenia piłki juz nie umie tak jak kiedyś. kiepsko oj kiepsko... nie oddał chyba strzału w kierunku bramki
4 Andraż Kirm - dużo biegał biegał biegał.... miał szanse ale znów nie potrafił dobrze strzelić.
3 Wojciech Łobodziński- jedno dobre dośrodkowanie ... wiekszość ,mnie za to zabije ale ja uważam ze to dobry zmiennik na zmęczonego rywala. Dobra kiwka i dobra szybkość i to co zawsze potrafił zrobić to dobrze rzucić
"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 02.03.2011, 00:52
duzy minus za ten mecz dla Maaskanta, ktory kolejny raz potwierdza, ze nie ma pojecia do czego sluza zmiany w trakcie meczu...
kazdy normalny trener by sciagnal Zurawskiego najpozniej w przerwie, podobnie z reszta jak Gargule, Rios wszedl na ostatnie 5 minut, tak jakbysmy 3-0 prowadzili i grali na czas...DRAMAT - zero logiki

wracajac do samej gry Mellikson nie ma z kim pograc, jedynie Rios mu dorownuje technika, wiec mozna by ich bylo sprobowac obu w srodku, a nie na sile pchac Riosa na szpice, skoro nie jest on typowym napastnikiem
inna sprawa, ze Rios u Maaskanta jest skreslony, odnosze wrazenie, ze niektorzy zawodnicy odczuwaja to, ze Maaskant nie zamierza w ogole z nich korzystac i efekt jest jaki jest
nie mam zwyczaju komentowania gry, ale tu i tak nie ma czego komentowac, dobrze ze mamy w koncu dobrego bramkarza, bo bylaby powtorka z meczu z Belchatowem
kazdy kto sie tutaj smial z Podbeskidzia przed meczem i i ich nastawienia powinien sobie sam bana nalozyc...
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 02.03.2011, 00:52
gigant napisał(a):Wyświetl post
Bóg nam zesłał ten wynik i taką grę. Chyba pooglądali za dużo tv ostatnio i naczytali się gazet, które rozpływały sie nad grą Wisły. Teraz bum i spadek na dupsko z wysokości.Brakło pokory i szacunku dla rywali, którzy prawdopodobnie za 3 miesiące będą naszym ligowymi przeciwnikami, czego im szczerze zyczę. Wygrali lepsi w dniu dzisiejszym, a na pewno ci którym bardziej się chciało.
Brawo Pareiko, wygląda na solidnego bramkarza. Najbardziej żal Żurawia, człowiek męczy siebie i kibiców. Rewanż wygramy i awansujemy dalej.
Otóż to.

Martwi jedynie postawa Jaliensa bo powinien być pewniakiem a robi szkolne błędy - gdzie akurat przy golu totalny niefart bo bardzo dobry wślizg zrobił.
94 - Allah Akbar!!
biziu25
Member

Od: 08.2006

Stary 02.03.2011, 01:02
co pisało na płótnie za bramką pod trybuną E zaraz na początku drugiej połowy?

Siwakow, mały i Pareiko najlepsi... reszta dziś dno:(
pierdek18
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 02.03.2011, 01:18
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
marek2a
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 02.03.2011, 02:12
wcale sie nie zdziwię jak robert wy...li cały nasz śrorek i z ruchem wejdą Wilk, Melikson, Jirsak
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 02.03.2011, 02:19
marek2a napisał(a):Wyświetl post
wcale sie nie zdziwię jak robert wy...li cały nasz śrorek i z ruchem wejdą Wilk, Melikson,
Tymi zawodnikami powinien wyjść już dziś więc nie wiem co tu jest do dziwienia.

najbardziej martwi sytuacja na szpicy. Wszyscy milczą, nikt nic nie wie o Genkovie, chory nie chory, uraz nie uraz, ni chuja, nie napiszą.
A jeśli nic mu nie dolegało to już kompletnie nie rozumiem Maskaanta.
Żurawski? http://www.youtube.com/watch?v=9KvqWM9VhpA

Najpierw mówi że podchodzi poważnie do PP po czym wystawia dziwny skład.
A po meczu mówi że Wisła zagrała w 1 połowie zagrała na 70% (niezrozumiałe dla mnie) Ja nie widziałem 20%. Gdyby zagrali na 70 to sądze że Podbeskidzie miałoby problem z przejściem środka boiska.

Obawiałem się padliny, ale nie aż takiej.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 02.03.2011 o godz. 02:22.
alberto
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 02.03.2011, 02:25
http://www.malopolskatv.pl/sensacja-na-reymonta/ - filmik z meczu w PP (troche dopingu, trenerzy i małecki)
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 02.03.2011, 02:25
Podwojnych standardow ciag dalszy...zatrudniamy obcokrajowcow, zeby takie mecze sie nie zdarzaly, a tu taki klops ...w dodatku to oczywiscie Polacy sa winni porazki. O podejsciu do trenerow nawet nie wspominam, bo na Skorzy nie zostalaby sucha nitka po takim wystepie. Takie rzeczy tylko w Polsce .
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 02.03.2011, 02:33
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Jak widać co poniektórych pokory nie nauczyła: Valerenga, Tibilisi, Levadia czy Karabach. Obyście nie musieli dodać do tej listy Podbeskidzia.
Przepraszam że cytuję sam siebie ale chyba akurat w tym miejscu ten cytat pasuje. W ten własnie sposób ukarane zostają: zarozumiałość, pycha i arogancja. W ten sposób Amici wygrywają z Manchesterem City i remisują z Juventusami. Ale ponieważ głupota ludzka jest absolutnie bezdenna to jestem przekonany że tak jak nie nauczyły nas (mam na myśli zarówno"trenerów i piłkarzy arogantów" jak i " zarozumiałych kibiców") niczego Valerengi i Levadie tak i nie nauczy nas niczego Podbeskidzie. Jeśli za parę miesięcy trafimy w pucharach (daj Boże) na zespół z powiedzmy Albanii to skończymy dokładnie tak samo jak w meczu dzisiejszym. Bo przecież jakieś tam Albańczyki powinny się przed Wisłą położyć.
A jeśli chodzi o sam mecz:
Jeliens mnie bardzo zaskoczył. Na minus. Gdyby taki mecz zagrał np: Cikosz to był by to niezły przyczynek do tego aby nie wykupywać go w czerwcu. Gość popełniał absolutnie szkolne błędy. Ciekawe czy RM będzie miał na tyle jaj żeby posadzić go na ławkę.
Bunoza zagrał moim zdaniem przyzwoicie ale nie rozumiem dlaczego w sytuacji w której straciliśmy bramkę nie pobiegł za piłkarzem Podbeskidzia Myślał że Pereiko wybije piłkę? Zupełnie odpuścił krycie.
Guła zagrał słabo ale Melikson nie wniósł do gry nic lepszego. Gość jest szybki i dobry technicznie ale jeśli trochę nie "przypakuje" to będzie miał w tej lidze ciężkie życie. Praktycznie każdy jego kontakt z piłką kończył się w tym meczu faulami z których dla Wisły nic nie wynikało. Maor aby zostać dobrym rozgrywającym musi wyćwiczyć taką przebojowość i twardość w grze jaką ma np: Mały. Jeśli mu się to nie uda to kiepsko to widzę. Będzie drugim Jirsakiem.
Podobał mi się Siwakow. Niezły technicznie, silny z dobrym przeglądem pola i umiejętnością dublowania pozycji.
Drugi plus to Pereiko. Naprawdę dobry i pewny bramkarz. Po okresie "pawełków" dla nas kibiców to nowość.
Sobol może i nie zagrał wielkiego meczu ale on już tak ma. Żeby złapać formę potrzebuje rozegrać kilka meczów. Rozpędza sie powoli ale jak już odpali to ... . Z Ruchem powinien grać już lepiej.
No i wreszcie atak. A w zasadzie jego brak. Nie wiem dlaczego nawet na ławce nie było Genkowa ale jedno jest pewne: z Żurawskim jako wysuniętym napastnikiem bramek strzelać nie będziemy. Pozostaje tylko mieć nadzieję że z Genkowem jest wszystko ok i jego forma jest lepsza (znacznie lepsza!) od tej prezentowanej przez Żurawia.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 02.03.2011 o godz. 02:49.
mulda
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 02.03.2011, 04:06
Jak oni sie przygotowali do tego sezonu skoro ich Podbeskidzie zajechalo ?!
Orson
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 02.03.2011, 04:11
Na dzień dzisiejszy sklad powinien wygladac tak:
Pareiko - Cikos, Bunoza, Jaliens, Pajlic - Wilk, Siwakow, Maor - Kirm, Małecki - Genkov
i zero ....a zmian...
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów