|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Głupota działaczy Legii mnie przeraża...
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Legia ogolnie rzadzi.
Okazalo sie ze z kilku miejsc na trybunach nie widac murway i pola karnego bo zaslanija je boxy telewizyjne. A drugie to ze trybuna dla gosci ma byc ulokowana pod trybuna dla kibicow Legii. Podaje za pewnym radiem. |
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
Czyli ta sama trybuna. Co znaczy, że wyjazdowicze będą wchodzić tym samym wejsciem i przez te same kołowrotki co kibice Legii. Wg Życia Warszawy " takie umiejscowienie sektorów ma zachęcić do kulturalnego dopingu " ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
ŚWL
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Hehe ten stadion w Gdańsku wygląda tak (pewnie z Wrocławiem, a może nawet Lechem będzie podobnie), że stadiony Legii i Wisły będą wygladały jak młodszy z kuchni przy nich
(wysokosc, potega.... a nawet potencjał).![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
no nie wiem, dla mnie nasz stadion ma wysokość , potęgę, wystarczy do Parku Jordana wejść. Potencjał - o to się zobaczy jak ruszy, choć też jestem dobrej myśli bo wiem, jak przy tylko dwóch nowych trybunach wyglądało.
To, co na zewnątrz, ma naprawdę drugorzędne znaczenie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
![]() ![]() montaż krzesełek ![]() zdjęcia: skyscrapercity i maroonpoint |
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Testy oświetlenia na Legii.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^ fajna sceneria do kręcenia filmów grozy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
I co podoba wam się na Lechu ta szmata naciągana jako dach?!To jest dopiero koszmar.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Podświaetlanie trawy na zielono na Legii jest take trochę... prądochłonne. Wystarczyłaby iluminacja elewacji i to jeszcze różnokolorowa i byłoby pięknie. Miejmy nadzieję że u nas też coś jest zaplanowane
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Hehe. Oni nie podswietlaja trawy na zielono kolego. To zwykle białe swiatlo, ktore daje takie odbicie od trawy. Trzeba przyznac ze wyglada swietnie. ;]
![]()
"Słucham i zapominam, widzę i pamiętam, robię i rozumiem."
Konfucjusz |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bez jaj , nie ma takiej możliwości by białe światło odbijane od trawy tak się zazieleniło. I pewnie jeszcze ktoś to w jakimś fotoszopie podbił i nasycił.
![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Podoba mi się - na prawdę fajna sprawa z takim oświetleniem. Na Wiśle mogliby też coś pomyśleć, bo ten trend z gołym betonem jest paskudny. Ogólnie to ładne stadiony się w Polsce budują - drużyny z Malty, Estonii i innych wielkich potęg piłkarskich będą miały przyjemność ogrywać Naszych ogórków na pięknych stadionach.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
no co Polska "Barcelona" musi jakoś wyglądać
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Faktycznie to zielone swiatlo. Zwracam honor ;] Na filmiku widac to lepiej. http://legia.com/www/index.php?akt=15456
![]()
"Słucham i zapominam, widzę i pamiętam, robię i rozumiem."
Konfucjusz |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ten filmik tylko uświadomił mnie, jak bardzo można poprawić estetykę stadionu poprzez zastosowanie tych iluminacji. Naprawdę daje to znakomity efekt, więc liczę, że i u nas mimo wszystko coś takiego powstanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
O ile się nie mylę pod wyciągami od trybun E i D są wbudowane lampy które mają oświetlać te odciągniki.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stadion Legii
http://www.legia.com/www/view_galeri...al=1422&page=1 Niektóre zdjęcia pokazujące wykończenie wnętrz stadionu robią wrażenie.. jestem ciekaw jak będzie na innych stadionach.. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Przeglądam sobie zdjęcia stadionów na euro i wygląda na to, że we Wrocławiu zmienili koncepcje i będą mieli trybuny jednopoziomowe.
http://stadiony.net/projekty/pol/sta...i_we_wroclawiu Chyba zaczynają się cięcia kosztów i gonią ich terminy bo zdecydowanie gorzej to wygląda niż zakładano pierwotnie. Są także "nowe" - miesiąc temu dodane wizualizacje stadionu w Gdańsku i naszego. Kiedyś czytałem, że Lechia wywalczyła zielone foteliki a na wizualizacjach widze niebieskie i szare http://stadiony.net/projekty/pol/arena_gdansk http://stadiony.net/projekty/pol/sta...enryka_reymana |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^ To oni tam mają niezły refleks skoro jako nowe podają stare wizualizacje które w dość dużym stopniu się różnią od rzeczywistości.
A co do Wrocławia to ktoś musi mieć niezłą wyobraźnie jeśli chce w ciągu roku dokończyć ten oto stadion wraz z otoczeniem. ![]() Jestem w stanie zrozumieć że bryła może być gotowa ale wykończenie wnętrza jest niemożliwe w tym terminie
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 10.06.2010 o godz. 11:22.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
A tu piękne porównanie co zrobiono w ciągu roku w Gdańsku http://www.skyscrapercity.com/showpo...ostcount=11326 BTW zauważyliście jakie śmieszne stopnice są w Gdańsku (nie mówie że złe ale takich nie widziałem) ![]() To przejście wydaje mi się nieco za wąskie żeby mogła przejść jedna osoba koło drugiej Edit Rzeczywiście przegapiłem nico podpis, a czytałem komentarze ze potrzebny remont. Dzieki ;P Ale nie zmienia to faktu że stropy na ich starej trybunie pękają, a całość przecieka
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 11.06.2010 o godz. 23:12.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
To nie jest zdjęcie z Poznania. Ktoś wkleil na forum SSC w wątku o stadionie Lecha to zdjecie pokazujac stadion Allianz Arena.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Białystok
Ciężki sprzęt na stadionie przy Słonecznej kł 2010-06-11, ostatnia aktualizacja 2010-06-11 19:26 Prezydent Tadeusz Truskolaski osobiście rozpoczął wczoraj budowę nowego stadionu piłkarskiego. Zasiadł za sterami wielkiej koparki i zaczerpnął pierwszą łyżkę ziemi, która wylądowała w czeluściach skrzyni wywrotki. ![]() - Dziś możemy wreszcie powiedzieć, że rozpoczynają się prace przy budowie stadionu. Zaczynamy w dniu, kiedy rozpoczynają się zmagania piłkarzy podczas mistrzostw świata w Republice Południowej Afryki. Będziemy kończyć, gdy w Polsce rozgrywane będą mistrzostwa Europy w 2012 roku - - mówił prezydent. Później do pracy zabrała się już ekipa firmy Eiffage, która zajmuje się budową stadionu. - Na początku lipca zaczniemy wylewać pierwsze betony, na początku przyszłego roku będzie już widoczna konstrukcja pierwszej części stadionu - zapowiadał Tomasz Olej, dyrektor oddziału centrum firmy Eiffage Budownictwo Mitex. Cała pierwsza część - trybuny od bazaru na Kawaleryjskiej i ul. Ciołkowskiego - gotowa będzie w ciągu trzynastu miesięcy. Później nastąpi rozbiórka trybun od Słonecznej i Wiosennej. Nowe powstaną w ciągu kolejnych jedenastu miesięcy. Cały obiekt będzie kosztować 156 mln zł. Powstanie przy wsparciu z Regionalnego Programu Operacyjnego. Źródło: Gazeta Wyborcza Białystok |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Stadion Legii:
http://www.legia.com/www/view_galeria.php?gal=1432 Zwróćcie uwagę na wykończenie, otoczenie, detale, elementy małej architektury. Stadion prezentuje się fenomenalnie i bynajmniej nie jest to zasługą samej bryły stadionu. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|

|