|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ogolnie uważam ze wiiekszosc wypowiedzi obramkarzach na tym forum jest żałosna - bo wypowiadamy się na podstawie szczątków danych jakie da nam WK.com Ludzie już pisza jaki to Silanpa beznadziejny itp.
może dzięki temu do was dotrze że Pawełek jest wcale dobrym bramkarzem, w naszej lidze lepszy jest tylko Mucha, Przyrowski porównywalny. Takich bramkarzy nie łatwo znaleść. Niestety cała ta nagonka na nowego bramkarza ewidentnie Pawełkowi szkodzi - nie wytrzymuje on presji psychicznie (gole z Lechem i Sląskiem). To samo ma Przyrowski jak am załamke to puszcza śmieszne szmaty a warunki fizyczne i refleks ma wyśmienite. Wiekszośc z was(nas?) nie zna się na piłce, a wyglasza swoje teksty jacy to są beznadziejni bramkarze. Jestem pewein że przyjechał by Casillas w masce i też by sie mu oberwało od was. Zostawmy robote ekspertom oni wybiorąodpowiedniego kandydata. Ja gdybym miał sie bawić z wrużenie z fusów i wygłaszanie swoich opinii o tych bramkarzach, z tego co widziałem wolałbym Australijczyka, i to zdanie miałem przed oglądaniem Silanpy nawet. Sprawa jest prosta jest młodszy - trenował z Juventusem, i do tego jest zdecydowanie w najlepszej formie fizycznej z nich wszystkich, a elastycznośc skocznośc i refleks połączona z dobrymi warunkami fizycznymi to 50% sukcesu, druga to szczęscie - dobry moment na wejscie do skłądu, kiedy obrona wszystko czyści i psychika wraz z umiejetnosciami taktycznymi. Ale jak mówiłem to tylko wrużenie z fusów. Co do Murzynka - wyglada fajnie, można go wziąć, ale kiedy w końcu zaczniemy myśleć o wzmocnieniach an lata a nie na 0,5 roku ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
no to co z tym Sillanpą? I Vanstattenem ? Tacy za.jebiści?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Nasz klub fajnie sie zachowuje w stosunku do tego Hajducha.
Najpierw sie z nim dogadali po czym zaczeli sprawdzac innych i teraz wyszlo ze Silappa nie taki dobry ,a z tym Australijczykiem tez niewiadomo co.Wiec co ..jak trwoga to do Hajducha A jakby Silappa zagral dobrze to by pewnie nawet nie raczyli poinformowac Hajducha ze juz nie sa nim zainteresowani. Niewiem kto w klubie odpowiada i dziala w ten sposob (wczesniej ponoc Juszczykowi tez nawet niepowiedziano ze z niego zrezygnowano,dowiedzial sie dopiero od Skorzy),ale to zwyczajny brak szacunku dla drugiego czlowieka. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
troche to wygląda tak, jakby na chybcika chcieli jeszcze przed startem ligi zaliczyć 50 bramkarników
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2008
Offline |
|
z tego co pamietam to Cleber tylko raz strzelił w prawy róg (Wisla-Korona Kielce 4:0) a to byla bramka na 2:0 . Super wykonawca karnych ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Na prawde dziwie sie Wam panowie....Jak czytalem wnioski to az balem sie ogladac filmik.
Niepotrzebnie Wszystkie 3 bramki to koszmarne bledy.....obroncow. Pierwszy wolny - tak bity ze ja osobiscie nie wyobrazam sobie bramkarza, ktory by do niego lecial.Moze jedynie Radzio i jego loty do nikad. Drugi - tu trza by jasnowidza raczej ktory by przewidzial ze tak pieknie spisze sie nasza obrona...oczywiscie Fin moglby byc szybszy czy te bardziej skoczny w tym przypadku ale pewnie sytuacja zaskoczyla go tak jak mnie, ogladajacego wyczyny naszego zespolu. Trzecia - w zasadzie bez szans. I nie pisze tego by optowac za zatrudnieniem go, bo kompletnie nie wiem co on potrafi. W sumie to chyba najwiekszy blad zrobil bramkarz Odense...strzal byl mocny ale praktycznie w miejsce gdzie stal. I ostatnia kwestia - z jednej sprawy zdaje sobie sprawe ze nasza liga to amatorka w porownaniu do innych i nie przesadzam ze Beto nie da rady, ale jesli sie nie myle 6 jego mecz i chyba w zadnym nawet nie zagrozil jakiemukolwiek bramkarzowi - tez czytajac ze karny byl po faulu na nim, mialem nadzieje ze to bylo cos konktretnego....a co bylo , kazdy widzial. Ja wiem ze on ma jakies zaleglosci ale z tych roznych skrotow to to co u napastnika jest jedna z wazniejszych rzeczy , czyli szybkosc - oscyluje gdzies na poziomie Kryszala z czasow gdy gral u nas.Branko przy nim to demon szybkosci ![]() Obym sie mylil.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 15.02.2009 o godz. 01:29.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
EEE dobra 1q2 w takim razie obejrz sobie skróty na stronie tej finińskiej drużyny i znajdź tam 1 jakąś wybitną interwencję.
Moim zdaniem ten Fin to 2 Juszczyk, tylko silniejszy fizycznie. Moim zdaniem na pół roku powinniśmy wziąść Vanstratenna i szukać dalej bo żaden z tych chłopaków mistrzem nie jest... Najbliżej mi do uwieżenia że to Vanstraten jest ukrytym talentem. Zresztą Kazimierski już powiedział że jego zdaniem Hajduch popełnił parę błędów podczas samego meczu z Wisłą i nie wiem dlaczego mam mu nie wierzyć. Brać Vanstrattana!! ![]()
Ostatnio edytowane przez Fernando Redondo : 15.02.2009 o godz. 07:16.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie wiecie czy sparing z Polonią Bytom będzie w Krakowie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
jaki sparing
wyjazd |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Sparing z Piastem jest kiedy i w jakich godzinach ? I orientuje się ktoś czy wpuszczą kibiców ? Bo z chęcią bym zobaczył
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie wpuszcza bo jest zjazd nato
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
ale czy ebdze mozna wejsc? nieoficjalnie...
jak z tym bylo an sparingu z Ruzemborgiem? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Sparing z Piastem grają 20.02 (piątek) o godz 17.00...
edit: dzięki Ricken, piątek oczywiście ![]()
Ostatnio edytowane przez Proud : 15.02.2009 o godz. 23:46.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ettien miał dziś testy wydolnościowe, co żaden testowany piłkarz jeszcze nie miał. Więc jest duża szansa że przyjdzie na te pół roku z opcją przedłużenia.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy sparing z Metalurgiem Zaporoże jest dziś czy jurto?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zastanawiam sie gdzie drużyna będzie trenować po przyjeżdzie do Krakowa ?
Czy boisko treningowe jest odśnieżone ? ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Racja. Szlifować to on sobie może glacę, ewentualnie żetony do kasyna. Większego pasożyta w Wiślackiej historii już chyba nie uświadczymy (przynajmniej mam nadzieję).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nono..pokerowa zagrywka Skorży - Sobol w pierwszym składzie - Boże, żeby mu się nic nie stało..
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem po co ryzykować wznowieniem kontuzji o Sobola. Mam złe przeczucia :/
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Zapomnieli o tej relacji czy jak ?
Już 16:01 ; ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wypluj te słowa bo potem będzie na Ciebie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może Metalurg nie dojechał
? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
transmisja jest na www.live.wisla.krakow.pl/live
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ettien w Wiśle!
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
z zestawienia wynika że Ettien gra na środku z Sobolem.Ciekawe jak sie sprawdzi jako playmaker
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|