|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Szkoda tylko, że nie miał ambicji, jak Wisła była w górze tabeli to ten cały czas hamował nastroje i gadał tylko o 8-ce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Franz to prosty gość, on gadał o ósemce nie dlatego, że nie miał ambicji, tylko dlatego, że chciał pokazać jak wąską kadrę posiada i jak Góra chce wyników, to proszę tutaj sypać groszem na nowych graczy. W ten sposób, jeśli nie załapałby się powiedzmy na podium, dupa kryta (zresztą dość słusznie).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Jeśli podejmujesz jakieś decyzje musisz liczyć się z jej konsekwencjami takie jest życie. To sztuka wyboru. I nie przekonasz mnie że jeżeli nie potrafię czegoś analizować lub daje się komuś zrobić kantem czy coś sobie wcisnąć to nie jest to moją winą. Albo jesteś orłem albo wróblem, z ćwierkania niewiele ci zostanie. EDIT: I jeszcze jedno. Sporą część tych kredytów nie brali Ci którzy nie mieli wyjścia ale Ci co chcieli być sprytniejsi od innych.
Ostatnio edytowane przez gooro33 : 10.10.2015 o godz. 12:17.
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
No i Maciuś Skorża wyleciał z Amiki Poznań* jego następcą został Jan Urban....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Tako rzecze Smuda:
Ostatniej pracy - w Wiśle Kraków - nie wspomina pan dobrze? - Długo to ciągnąłem, bo mi zależało, aby Wisła nie padła. Ale jak się nie dostaje pensji przez osiem miesięcy, to przechodzi przyjemność z pracy. A oni wciąż wymagali mistrzostwa! Najlepiej w takiej sytuacji wyjść, zamknąć drzwi i powiedzieć "do widzenia". Przyszedł prezes Gaszyński z aneksem do umowy, że mam zrobić mistrzostwo albo wicemistrzostwo. A jak nie, to zwolnienie. Nie zgodziłem się. Odpowiedziałem prezesowi: "To nawet w afrykańskiej dżungli tak nie ma!" . Zostałem zwolniony. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jeśli to o czym Smuda mówi jest prawdą(mistrzostwo, wicemistrzowstwo) to Gaszyńskiego po.......iło
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wiadomo było od początku, że Gaszyńskiemu nie jest po drodze ze Smudą, dlatego myślę że specjalnie podał taki nierealny cel.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Już widzę taki aneks
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ale przeciez procedura jest łatwa
jeśli ktoś .......i głupoty, to idziemy z nim da sądu itd. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Z Wisłą procesuje się Smuda. Były trener krakowian poprowadził drużynę gwiazd, ale po meczu nie stanął nawet do pamiątkowego zdjęcia. Niedawno spotkał się za to z klubem w Piłkarskim Sądzie Polubownym. W momencie zatrudnienia nowego trenera Wisła miała zapłacić Smudzie sumę wynagrodzeń pozostałych do końca kontraktu (wygasa w czerwcu 2016 r.). Tymczasem klub chce mu płacić co miesiąc tak jak wtedy, gdy pracował w klubie. To nie podoba się byłemu selekcjonerowi.
Zaległe pieniądze od Wisły chce odzyskać również kilku piłkarzy. Prawie pół miliona euro domaga się Milan Jovanić, o 72 tysiące złotych sądzi się też... Mauro Cantoro. Niedawno klub przegrał też proces z Cwetanem Genkowem. Cytat ze sport.pl Nie wydaje mi się, zeby Cantoro chciał pieniadze po latach. Szczególnie, ze w Polsce ma się 3 lata na ubieganie się o zaległe pensje Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez jonaf : 16.10.2015 o godz. 12:32.
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ten Smuda ostatnio coś dobrego ćpa mówi,że kadra to jego sukces a teraz mówi,że Gaszyński chciał mistrza albo vice to z Kazkiem co? Liga Mistrzów! jazda.Powiem tak, niech się nie wp...a między wódkę a zakąskę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
przecież on nie został zwolniony ze stanowiska tylko odsunięty...
![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^ pytanie czy w obecnej sytuacji klub powinien tracić czas i środki na rozprawy sądowe. Smuda ma taką opinie a nie inną, po prowadzeniu kadry jest raczej skompromitowany, mało kto na serio traktuje to co gada. Więc czasem lepiej odpuścić i nie karmić trolla.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Mało kto traktuje serio to co on gada? A .... mnie to interesuje, wystarczy zeby ten tekst przeczytała jedna osoba która mogłaby być potencjalnym sponsorem ale nie wrzuci pieniedzy do skarbonki po tym co przeczytał. Tylko przegrani z góry nie wygraja... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wie ktoś co się dzieje z Chrapkiem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
jest w Lechii turbo-rezerwowym. tak turbo, ze nawet na ławkę nie siada.
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
Taka osoba skoro ma takie pieniądze, nie podejmuje decyzji na podstawie tego co wyczyta w prasie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
jest w Lechii turbo-rezerwowym. tak turbo, ze nawet na ławkę nie siada.
Szkoda chłopaka... może udało by się na wiosnę go wypożyczyć z opcją wykupu? :/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Chrapo tuż po przyjściu do Lechii złapał kontuzję, na razie jest na etapie powrotu do pełnego obciążenia, może już w tej kolejce złapie kilka minut.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Był na meczu gwiazd na trybunie VIP, jakiś dwumetrowy pajac go "osaczał" i widać było, że czuje się niezręcznie. Z opresji uratował go... Czekaj... który miał grać podobno.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ciekawostka: Mariusz Stępiński obecnie Ruch Chorzów. Ma więcej bramek strzelonych w ekstraklasie niż jakikolwiek nasz piłkarz. Ruch to nie jest raczej zespół, który ma wiele sytuacji w meczu. ;P
![]() ![]()
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|