|
Senior Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
Obstawiacie dzisiaj LE
( jak tak to na kogo stawiacie ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
W kazym dzisiejszym meczu le moze pasc każdy wynik,lepiej sobie dzis odpuscic i poczekac na mecze ligowe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
ekstraklasa,same single
Legia-Ruch x2 1.83 Jaga-Wisła over 2,5 2.50 Śląsk-Gks Śląsk 1.85 Lechia-Zagłębie Lechia DNB 1.50 ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Tak sobie Ja wybrałem Koln i Evian. Do tego rozpisowy poszedł 2 z 3: Milan - Viola 2 10,00 Kaiserslautern- Hoffenheim 1 2,6 Unión Española - Colo Colo 2 2,45 Siadła tylko Viola
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 07.04.2012 o godz. 20:46.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wróciłem do typowania po dłuższej kilku miesięcznej przerwie i na Wielkanocny weekend postawiłem pare meczy.
Jak zwykle "pewniaki" Dziś obstawiam weekend. Typami podzielę sie jutro Pozdr ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Gratuluje |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Dziś się nie pochwaliłem kuponem, oprócz Shoutboxa, więc potwierdzam:
Książę Remisów ![]()
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 14.04.2012 o godz. 19:11.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Może coś takiego:
Auxerre - Paris SG X 3,25 Freiburg - Hoffenheim X 3,3 Sogndal - Haugesund 2 2,55 ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie chce mi sie skanowacv kuponu ale znowu puściłem taśme , 9 meczy kursy w granicach 1.1-1.4 za 100. Osiem siadło jeden nie ale za to jaki heh... Twente NAC Breda.typ na Twente. Patrze na livescorze a tu Breda wyrównała w 90 minucie. Strzelec:... Nordin Boukhari... Z jednej strony boli jak ch... bo koło nos przeszło 760pln ale z drugiej przypomniałem sobie jego bramke w 94 minucie w Derbach i jakos tak lżej
![]() ![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Zagrany oczywiście 2 z 3 ![]() Dziękujemy ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Ja od kilku tygodni po prostu nie mogę wygrać :( ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
ja wczoraj puscilem na Crussaders(5,0) Derry City(4,5) i Hapoel Beer Sheva(2,0)...
kursy z stsa za 3zl tak dla zabawy puscilem i weszlo |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Barcelona 1.70 bet365
Liczę na powtórkę z finału lm z United,kiedy to łaskawie skonczyło sie 3-1. Zderzą sie ze sciana i tyle bedzie walki. W tej chwili w zasadzie na wyspach chyba nikt nie jest w stanie rywalizować z dwójką Real-Barcelona. Jedynie Milan i Bayern cos by powalczyły,ale na pewno nie Chelsea. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Typy na Weekend
Pusciłem dwa kupony w totomixie Pierwszy kupon kochane "pewniaki" PSG - Sochaux 1 1.30 Napoli - Novara 1 1.25 Milan - Bologna 1 1.25 Porto - Beira Mar 1 1.13 Ajax - Groningen 1 1.20 Man Utd. - Everton 1 1.30 kurs 3.58 stawka 100 wygrana 315,00 Drugi mniej pewny ale kursy in teresujące Hertha kaiserlautern 1 1.57 Dortmund - BMGB 1 1.40 Juve Roma 1 1.46 Wolves - Man City 2 1.25 Barca - Real 1 1.70 kurs 6.82 stawka 20 wygrana 120,00 Na drugim kuponie niewiadomą są gran derbi bo w sumie z jednej strony widzę jak Barca będzie ich cisnąć a Real będzie jak głupi biegał za piłka ale z drugiej remis jest całkiem możliwy. Kolejna sprawa to Dortmund. Brakuje im niby żwycięstwa do mistrzostwa ale grają o 18.30 a wtedy będą już znać wynik Bayernu który gra o 15.30 na trudnym terenie w Bremie. Jesli Bayern nie wygra to Borussia może nawet przegrac i będzie mistrzem. I tego sie obawiam (patrz Wisła - Polonia). Tak więć lepiej żeby Bayern wygrał a wtedy dortmund będzie gryzł trawe aby odebrac patere u siebie. Co do pierwszego kuponu to co sie tu rozpisywac, typy które jak to zwykle "muszą wejść" tak wiec licze że niespodzianek nie będzie ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki, zagrałem pierwszy kupon , co oznacza , że pewnie Ci nie wejdzie
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
United przechodzą samych siebie dziś,paranoja.Dwa razy prowadząc dwiema bramkami ,pierwsza zmiana 86 minuta.Roz.......ili system
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 22.04.2012 o godz. 14:26.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
MU 4:4...![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mówiłem
Olympique Lyon - FC Lorient 1X2 Typ: Olympique Lyon 1.48 Paris Saint-Germain - FC Sochaux Montbeliard 1X2 Typ: Paris Saint-Germain1.35 Wolverhampton Wanderers - Manchester City 1X2 Typ: Manchester City1.18 Ajax Amsterdam - Groningen 1X2 Typ: Ajax Amsterdam1.10 Piast Gliwice - Olimpia Grudziądz 1X2 Typ: Piast Gliwice1.70 Co sądzisz o tym ? Chyba jednak nie zagram , bo czuje nosem,że i tak wtopię.. Zagrałem,ale za małą stawkę , bo już mi było szkoda ![]()
Ostatnio edytowane przez blanco : 22.04.2012 o godz. 22:07.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() Inter Lopez Tipsarevic Scharapova Real
Zakład puszczony LIVE przy stanie 3-1 dla Interu Powód: REAL............
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 25.04.2012 o godz. 19:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Hmm nie przypominam sobie jakichś kontuzji, wykluczeń - czemu kurs na Inter na wyjeździe z Udinese był 1.11?
![]()
Moskal Kazimierz! Nie rusz Kazika, bo zginiesz!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Typy na weekend. Kursy STS.
![]()
Ostatnio edytowane przez Mako : 27.04.2012 o godz. 10:30.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
mecz: WIELKA WISŁA KRAKÓW - żks cracovia
typ: 2-bramkowe lub wyższe zwycięstwo gospodarzy kurs: średnio od 2,20 do 2,40 w zależności od buka analiza: 30 kwietnia roku pańskiego 2012 to data szczególna.w tym jakże pięknym,słonecznym,wiosennym a niemalże letnim bo upalnym dniu dojdzie do najważniejszego sportowego wydarzenia w tym roku.185 WIELKIE DERBY KRAKOWA.a wyjątkowość tego wydarzenia polega na tym iż będą to ostatnie Derby na długie lata a moze i ostatnie Derby w historii... nikt przecież ewentualnych meczy z Brucovią nie traktowałby na powaznie ![]() ale do rzeczy... Dzisiejszy mecz kończy 28.kolejkę Polskiej TiMobajl Ekstraklasy.jak sprawy się mają,wszyscy wiemy doskonale. dla nas sezon od dawna jest stracony,przegraliśmy wszystko co było do przegrania.Z kolei sąsiadka z kałuży rok rocznie prezentuje stabilną i równą formę(co jest wyjątkiem w skali kraju i nie tylko) co teoretycznie powinno byc powodem do dumy.. ale nie jest no i z matematycznego punktu widzenia mają szansę na utrzymanie,z tym że muszą dziś wygrać... a potem ograć walczący o mistrzostwo Ruch i GKS Bełchatów(w tym ost wypadku mozliwe ze nawet wygraja przy odrobinie farta). "Niestety" dla ekipy żKS statystyki nie wygladaja dobrze. w meczach wyjazdowych mają katastrofalny bilans 1-5-7(jeden fart w Zabrzu) a w bramkach 8:18. w czym więc męczennice mogą upatrywać nadziei na poprawę garbatej doli ostatnich bezposrednich meczy;/ 5 ostatnich meczy to dwa nasze zwycięstwa 1-0,dwie wygrane icków 1-0 oraz jeden remis 1-1. jak widać mecze są toczone na styku i pada bardzo mało bramek... skąd więc mój typ na wysokie zwycięstwo stąd że tym meczem mogą piłkarzyny uratować swój honor a nam sezon.bo sezon mozna przegrać ale... DERBY TO RZECZ ŚWIĘTA.wiedzą o tym kibice i wiedzą kopacze(a jak nie wiedzą to sie dowiedzą). dlatego dziś WIELKA WISŁA KRAKÓW,która wreszcie sie odblokowała i zaczela strzelac tyle bramek ile powinna wyjdzie na mecz z pianą na ryjach i wjedzie w zydów jak pitbull w kurnik i rozjedzie żks jak walec gówno na drodze.to będzie 90' ostatecznej męki i upokorzenia parchów,nasi piłkarze z sadystyczną furią i satysfakcją będą ładować kolejne bramki a my na trybunach będziemy czule żegnać i zyczyc szczescia zydkom w drugiej lidze(tzn w pierwszej...)!!! AVE WISŁA
Ostatnio edytowane przez rocco_1906 : 30.04.2012 o godz. 09:16.
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Kursy z Bet-at-Home
01-05-12 15:00 Pescara Calcio - Vicenza Calcio 1 Kurs: 1,40 01-05-12 20:00 SC Bastia - FC Metz 1 Kurs: 1,50 01-05-12 20:45 Liverpool FC - Fulham FC 1 Kurs: 1,60 01-05-12 20:00 Kubot L. - Rosol L. 1 Kurs: 1,50 01-05-12 21:00 HSC Montpellier - Evian Thonon Gaillard FC Over 2.5 Kurs: 1,75 01-05-12 20:00 AC Arles-Avignon - ES Troyes AC X Kurs: 2,85 01-05-12 20:00 SCO Angers - FC Nantes X Kurs: 3,30 |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Brać póki jeszcze jest jest promocja
![]() Kursy zleciały z 2,25 na 1,60 niektóre buki już wycofały z oferty ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
czy wygrane w toto-mixie można odebrać w punkcie w innym mieście ?
Czy tylko w tym oddziale, w którym złożono zakład ? W regulaminie nic nie napisali o miejscu odbioru wygranych; http://totolotek.pl/totomix/jakgrac/ |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Dla ryzyka:
SC Amiens - Stade Reims 1 4,75 AC Arles-Avignon - FC Metz X 2,9 Syrianska FC - Gais Göteborg 1 3,7 Bohemians Dublin - Drogheda United 1 2,4 ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
a co myślicie o meczu Bayernu z Chelsea ?
Niby bawarczycy grają u siebie, niby są w świetnej dyspozycji - no ale może tutaj jest klucz do sukcesu dla londyńczyków ? Za duża presja na Niemcach, mogą nie wytrzymać nerwowo i dadzą sobie puknąć bramkę na początku meczu. Hm ? Co myślicie o tym ? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|