|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Co się dzieje z Czarkiem Wilkiem , gra gdzieś ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Gra w Realu Saragossie. Strzelił nawet bramke Almerii bodajże w drugiej kolejce Segunda Division.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^ wystąpił we wszystkich 5 meczach ligowych i ma 435 min na boisku. Więc chyba nie narzeka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Niejaki Tomasz Zając przed meczem z Wisłą:
- Oni powinni mieć żal do siebie, że zaproponowali mi takie warunki. Ja nie żałuję. Przyszedłem tutaj i dobrze się tu czuję - Spędziłem tam dużo czasu, bo cztery lata i na pewno ten mecz będzie dla mnie wyjątkowy. całość: http://www.cksport.pl/pokazWiadomosc...do_siebie.html |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że będzie odbijał się od Głowackiego i Ryśka, jak osobówka od tira, a na koniec zaliczy spektakularnego kiksa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Na przykład samobója w 90 minucie
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Zając Bogdan i Marek tych znamy żadnego innego nie kojarzę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Stępiński strzela w Ruchu jak na zawołanie. Wielka szkoda, że nie udało nam się go pozyskać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Powstają pytania: czy u nas byłby taką wiodącą postacią, czy Kazek by na niego stawiał, czy zgrałby się z zespołem? Tego się nie dowiemy, ale nie jest to pierwszy zawodnik, który po zmianie klubu, w teorii na słabszy, nagle zaczyna grać. Z drugiej strony masz takiego Piecha z Legii, który w słabszych drużynach potrafił grać (GKS czy Ruch), a nagle wyjście na półkę wyżej okazało się nie do przeskoczenia.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
|
Przypadek.
Dzisiaj strzela, jutro przestanie, pojutrze wyląduje na trybunach a za tydzień wyjedzie na zachód. Po miesiącu wróci i będzie się odbudowywał, nadrabiał zaległości. Za kilka miesięcy ktoś napisze Cytat:
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Absolutnie sie zgadzam Wyniki tez,bo jak to jest ze zespol X wygrywa 5 meczy pod rzad zeby potem sie zaciać i nic nie wygrac rowniez przez 5 meczy.Bidna ta liga i ułomna pod kazdym wzgledem,tylko ładnie"opakowana" przec Canal+ i nowe stadiony i dlatego jakos to wyglada. A poziom ligi wcale sie nie podnosi,a mam wrazenie ze spada,obcokrajowcy ktorzy tu przychodza to jesy juz 5 sort ,tak slaby ze nikt nich niechce to ida do Polski.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 26.09.2015 o godz. 23:17.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Guest
|
|
Poza tym Fornalik jest bdb trenerem na potrzeby Ruchu - wpuszczacza jakichś Lipskich, Mazków, Stępińskiego i dają radę. Oby tak u nas pod tym względem.
Ostatnio edytowane przez arti : 27.09.2015 o godz. 06:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Ważnym czynnikiem jest to że Stępiński to młody chłopak i ciągle się rozwija piłkarsko. Stąd w przypadku takich młodych piłkarzy kolejny sezon może być przełomowy. Może dla Stępińskiego ten w Ruchu jest właśnie taki? Ponadto Fornalik wystawia go tylko jako napastnika stąd Stepińskiemu łatwiej się gra.
Ja tam żałuję że nie wykupiliśmy go. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Małecki po raz drugi w Turbokozaku
https://www.youtube.com/watch?v=e5dZ_XQgzW0 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Ja go tam zapamiętam jako piłkarza ze wzrokiem non stop wbitym w murawę jeśli tylko miał piłkę. Do tego przeciętny technicznie - jeden z wielu.
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Stępiński grający w zeszłym sezonie miał tylko jedną wadę - brak zalet.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A tymczasem Łukasz Garguła strzelił gola w przegranym 1:4 przez Miedź meczu z Zagłębiem Sosnowiec
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Co prawda z karnego, ale gol to gol
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
warto zaznaczyć, że to jego druga bramka w tym sezonie do tego dołożył dwie asysty. Jak na 7 występów to niezły wynik.
Do tego dwa występy w PP i dwie asysty. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Wciąż jednak trzeba pamiętać,że to tylko 1.liga
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^ Jak na razie drużyna która, z tej "tylko" pierwszej ligi dopiero awansowała, prawie pokonała mistrza polski. Przy tym przez większość gry dominowała nad nim fizycznie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Viper, w ostatniej kolejce mistrz grał z Górnikiem, a Tobie chodzi o Termalikę. Otóż Legia nie jest mistrzem Polski!!! I mam nadzieję, długo nie będzie. Takie pomyłki mnie wku.wiają, bo są charakterystyczne dla naszych sędziów, któzy potem gwiżdżą pod to założenie.
A co do Łukasza G., to dobrze, że go już u nas nie ma. Stępińskiego też, nic nie grał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^ Oczywiście moja pomyłka, w każdym razie Termalica pojechała kondycyjnie po drużynie z TOPu ligi. jak chodzi o Stępińskiego to zaliczył 22 występy ale tylko 735 minut z czego większość nie na swojej pozycji. Strzelił dwie bramki i dołożył cztery asysty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
ale Gargułę bym chętnie zobaczył w meczu Gwiazd. Jakby nie patrzeć, rozegrał u nas wiele meczów przez kilka lat, zdobył wiele ważnych bramek i asyst. A że nie zawsze dobrze grał? Cóż, niewielu takich było
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Garguła w Meczu Gwiazd? Uśmiałem się, dobre
|
|