|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Kolega pewnie z Patrykiem pojechał do domu w 57min...
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Obstawiam wynik 2-2
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Ale ewidentnie udziela się też Belgom. Mam wrażenie, że po losowaniu traktowali nas trochę z przymrużeniem oka. Po pierwszym meczu byli ewidentnie zaskoczeni poziomem gry i zaangażowania. Teraz widać poważne obawy i hmm...respekt? Trener wypowiada się w bardzo ostrożny, asekurancki wręcz sposób, media nazywają Meliksona geniuszem środka pola, dziennikarze zadają pytania czy Wisła to najtrudniejszy rywal w tym roku w europejskich pucharach. Miła gradacja. ![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Prawda jest taka, że my chyba też nie spodziewaliśmy się aż tak dobrej gry Wisły w pierwszych meczach po przerwie zimowej. Widać pewne nakreślenia, myśli trenerskie Moskala i jak widać taka gra na jeden, dwa kontakty przy jak najdłuższym utrzymywaniu się przy piłce może dać spore efekty. Bądźmy panowie dobrej myśli, przecież to TYLKO Standard, obecnie średniak ligi Belgijskiej.
Swoją drogą, jeśli oni nas tak lekceważyli to jak na dłoni mamy opinie zachodnich mediów, zachodniego świata o nasz, naszym poziomie życia, poziomie ligi piłkarskiej itd. Niech dzisiaj Wiślacy pokażą im, kto tutaj jest kopciuszkiem ![]() ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
![]() A tak na poważnie jeżeli Wisełka zagra na takim samym poziomie co w Krakowie to o wynik jestem spokojny, zwłaszcza że nie będzie na boisku pana Ni liczę na drużynę , liczę na siebie" I oby Pareiko bronił na swoim normalnym poziomie, bez klopsów z Apoelu lub Lubina ![]() Będzie dobrze bo...........w końcu kiedyś musi być ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
2002-11-28 : Wisła - Schalke 1-1
2002-12-10: Schalke - Wisła 1-4 2012-02-16: Wisła - Standard 1-1 2012-02-23: Standard - Wisła ? Liczę na miły prezent z okazji 10-lecia ![]() ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Macie jakiś sposób na opanowanie nerwów? Na teraz. Bo nie mogę już wytrzymać. Trzęsę się cały przed tym meczem. Stres jest ogromny.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
sposob na opanowanie nerwow? ja staram sie wgl nie denerwowac, bo tak czy siak wiem ze to bedzie ciezki mecz w ktorym moze zdarzyc sie wszystko, oby awans WISEŁKI
)) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Godzina biegu w średnim tempie. Jeśli jesteś leniwy albo nie masz nogi, to pewne rośliny z rodziny konopiowatych.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Niektórzy ludzie uważają, że piłka nożna jest sprawą życia lub śmierci. Jestem bardzo rozczarowany takim podejściem. Mogę zapewnić, iż jest o wiele, wiele ważniejsza. - Bill Shankly
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
pamiętam akurat w trakcie meczu z Schalke 1-4 siedziałem u dentysty na fotelu.. tak przeżywałem w radiu, że żadnego bólu nie czułem, kompletnie byłem oderwany od rzeczywistości
oby dzisiaj powtórka była ! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
oby oby wizardes miał racje,bo puszczam dokładny wynik 4-1 dla TS!
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ja jakoś nie mam teraz stresu. Dopada mnie dopiero przy pierwszym gwizdku. I przez prawie cały mecz się trzęsę
|
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Zazdroszczę Ci.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
ja za to nie mogę się doczekać. nie mam co robić, nie zasnę teraz. Podobnie jak Voin po pierwszym gwizdku zaczynam się trząść
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
sevenheaven to wez sie umow u dentystki na dzisiaj na 19:00 to 4:1 dla Wisły pewne
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Kurde, ileż można czekać.....
Już czuje te ciary po całym ciele jak któryś z naszych grajków strzeli bramkę! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Kocham 'opis wydarzenia' na polsacie sport:
"Przed mistrzami Polski bardzo trudne spotkanie. Wisła Kraków zmierzy się bowiem na wyjeździe z czołową drużyną belgijskiej Jupiler Pro League. Czy piłkarzy Wisły stać na zwycięstwo?" Jak Trudne Sprawy albo Malanowski i Partnerzy. |
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.taktycznie.net/2012/02/st...z-rewanzu.html
Bardzo fajne opracowanie taktyczne meczu. |
|
|
|
Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak Wisełka nie awansuje to będę załamany jak po każdym odpadnięciu z europejskich pucharów. Wiem, że 1/16 LE to duży sukces, jeszcze jak się popatrzy na ostatnie "dokonania" z Levadią i Karabachem, ale i tak będzie bolało. Jak awansujemy to i Legię obejrzę, jak nie to sobie daruję, bo nie chciałbym abyśmy odpadli, a Warszawa awansowała. Jeśli ma Legia awansować to wraz z Wisłą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Dziecko u babci, żona u koleżanki, piwo w lodówce...
DLACZEGO MAM JESZCZE TYLE CZASU CZEKAĆ ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|