|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
18:00Zenit St. Petersburg? - ?Benfica
20:45AC Milan? - ?Arsenal jaka opinia nt. dzisiejszych meczy ? Kusi żeby na Ruskich dać i marakoniarzy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja zagrałem, Milan Arsenal remis po pierwszej połowie
![]()
Czy wygrywasz czy nie, Zawsze ja kocham Cię. W sercu moim Wisła, i na dobre i na złe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ja dałem na makaroniarzy. Niby są bez rewelacji, ale grają u siebie i grając słabo potrafią wygrać (ostatnio Udine na wyjeździe). Do tego 3 mecze w NBA na noc i piwka w ruch.
![]()
Moskal Kazimierz! Nie rusz Kazika, bo zginiesz!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ja zagrałem tak
dubel Milan - Arsenal 1 2.05 Udinese - PAOK 1 1.7 ako 3.48 tercet Wisła - Standard 1 2.45 Legia - Sporting 2 2.25 Hannover - Brugge x2 1.9 ako 10.47 i taśma Lazio - Atletico 1x 1.34 Wisła - Standard 1x 1.37 Stoke - Valencia x2 1.39 Trabzon - PSV x2 1.38 Alkmaar - Anderlecht 1 1.95 Legia - Sporting x2 1.32 Porto - Man C 1x 1.39 Plzen - Schalke x2 1.27 ako 16.00 kursy z sts-a edit. najbardziej liczyłem na dubel tercet miał być na odwrót taśma jak to taśma chociaż dużo nie brakło
Ostatnio edytowane przez gaudi10 : 18.02.2012 o godz. 18:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
ja zagrałem remis Arsenalu i na Benfice,Milan słabo gra z angolami,a ruscy nie w sezonie,Benfica na gazie.Ale moja passa ostatnia jest taka,że raczej nic tu nie siądzie
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Od razu wrzucę to co zagrałem na weekend bo mogę nie mieć czasu
NIE GRAJCIE TEGO !!! kosmiczne single Hibernian - Celtic 1 8.15 Setubal - Porto 1 9.5 Anderlecht - Westerlo 2 15.5 Juventus - Catania 2 9.0 Rangers - Kilmarnock 2 8.25 Hertha - Borussia D 1 6.0 Real M - Santander 2 19.0 Marseille - Valenciennes 2 6.5 jak wejdą 2 niższe albo 1 wyższy z podanych kursów to będzie zysk oprócz tego taśma Kaliakra - Litex 2 1.4 ten się chyba nie odbył bo wyniku nie mogę znaleźć PSG - Montpellier 1 1.75 Leverkusen - Augsurg 1 1.5 Feyenoord - Waalwijk 1 1.35 Sporting - Ferreira 1 1.35 Sevilla - Osasuna 1 1.75 Fenerbahce - Sivaspor 1 1.4 Besiktas - Genclerbirligi 1 1.65 ako 27.07 jeśli chodzi o single to liczę na sensacje ![]() aha kursy jak zwykle z sts-a
Ostatnio edytowane przez gaudi10 : 19.02.2012 o godz. 13:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Mam do Was pytanie: jest jakiś bukmacher internetowy który nie wymaga przy rejstracji podania konta bankowego, ponieważ nie posiadam takiego a nie chciałbym podawać kogoś z rodziny.
Jak jest potem z wypłatą: mogę podać konto rodzica, robią jakieś problemy ? Może mieliście takie doświadczenie, prosiłbym o pomoc bo nie chce mi się co chwila latać do STSu albo Toto-Mixa a po drugie wiadomo: więcej możliwości obstawiania, większe kursy i obstawianie live.
Ostatnio edytowane przez heoij : 15.02.2012 o godz. 18:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Milan i Zenit mi weszly (chyba, zeby Arsenal 3 bramki trafil, a widzac co graja to watpie), acz kurs sredni - 5.0.
Kuponik na jutro: FC Viktoria Plzen - FC Schalke 04 2 Legia Warszawa - Sporting Lissabon 1 Wisla Krakow - Standard Liege 1 Udinese Calcio - PAOK Thessaloniki 1 aku: 25,8 i 2 na jutro, ale tutaj mnie troche fantazja poniosla: Ajax Amsterdam - Manchester United 2 Red Bull Salzburg - Metalist Kharkiv x Stoke City - CF Valencia x Hannover 96 - Club Brugge 1 Trabzonspor - PSV Eindhoven 1 aku: 81,31 Najzabawniejsze, ze mam przeczucie, ze na tym kuponie na fantazji jedynym zespolem, ktory nie wejdzie bedzie Man Utd. Co myslicie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
ja pamietam ze zakładałem na bet-at-home i nie trzeba bylo miec konta.
a co myślicie o tym Udinese -Paok 1 Steua- Twente strzeli Twente Stoke- Valencia x2 Legia sporting x1
Ostatnio edytowane przez Damian1241 : 15.02.2012 o godz. 23:19.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co tam na dziś dajecie ja chyba musze dac na Standard wtedy bede pewny, że Wisła dziś wygra ostatnio nic nie wchodzi
![]()
Czy wygrywasz czy nie, Zawsze ja kocham Cię. W sercu moim Wisła, i na dobre i na złe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja mam to samo, jeszcze nigdy się nie zdarzyło żebym postawil na Wisłę i Wisła wygrała. Nie obstawiam meczów Wisły, ale jak już to przeciwko, zawsze wchodzi
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Lepiej przeciwko jeśli już:d jak Wisła nam wygra będziemy się cieszyć , a jak nie daj Boże powinie jej się noga bedzie pocieszenie w postaci trafionego kuponu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja własnie tez na swoich nie stawiam w tam tej rundzie obstawiałem 4 mecze Wisły pewniaczki Podbeskidzie, Lechie, Górnik i Żydków wyniki kazdy zna...
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
ja dzis na pewniakow dalem na Shalke i Sporting Lisbona w ako kurs 4.5
a jeszcze dalem na Twente i Wisle oraz tych dwoch pewnikow tez w ako kurs 25 ![]() gralbym jeszcze atl. bilbao ale graja u ruskich wiec nic pewnego w tym meczu pzdr. |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Po wczorajszym zysku na meczu Milan-Arsenal w postaci zakladow:
1 polowa Milan 2,5+ bramkki Milan Dzisiaj sklanialbym sie do Wisla-Standard 2,5+ bramki Udinese-grecy 1 Trabzonspor-PSV 2,5+ bramki Ajax nie powinien przegrac z Manchesterem United. (u anglikow sporo kontuzji, zwlaszcza w defensywie) PS. Ile razy obstawialem na Wisle, tyle razy kwota na koncie u buka sie zmniejszala hehe. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
no to z brameczkami ladnie postawiles;p
ale wg mnie to dzisiaj mozn smialo grac 1,5+ jakas polowa bedzie 2,5 ![]() ale obym sie mylil na twoja korzysc;D |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Standardu nie grajcie, bo Wisła ich dziś pojedzie.
Na bwinie wszyscy grają Wisłę , 2.45 kursik jest , nawet jest w top5 najczęstszych zakładów ( Legia zresztą też - ale ,że przegra ) )Ponadto Udinese , ManUtd i Hannover 96 ![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
blanco fajny kuponik j tez gram Wisle i Sporting ale co do hannoveru i manu nie jestem pewny....troszke ryzykujesz ale kto nie ryzykuje ten nie ma:d
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Poza tym, widzisz, nie znasz angielskiego a zabierasz się za pisanie w tym języku. A skoro już się wpisałem, to żeby nie było kompletnego OT, to nie polecam grania meczu Legii ze Sportingiem. Sporting w dołku, Legia z wewnętrznymi konfliktami, plus na trybunach mogą dziać się różne rzeczy jeśli zagra Rybus (plus brak oprawy). Każdy wynik jest możliwy.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 16.02.2012 o godz. 12:14.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
Nie wiem co Wy w tym bwinie widzicie... Obok bet-at-home ma najniższe kursy w sieci. ![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Też mnie w....ia to ,ale tak czy siak kupon nie siądzie pewnie więc nic nie stracę . Na Bwinie zaczalem grac dawno temu ( kursy byly wtedy lepsze ) , przyznam ze zachcecila mnie ich szata graficzna ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Tymczasem gram tak: System 2 z 3: Salzburg - Metalist 2 2,5 Stoke - Valencia X 3,25 Victoria Pil. - Schalke 04 X 3,4 System 2 z 3: Ajax Amsterdam - Manchester United X 3,4 Steaua Buc. - Twente X 3,2 Porto - Manchester City X 3,25
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 17.02.2012 o godz. 08:38.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Na dziś kilka singli lub 2 z 3:
Hoffenheim - Mainz 1 2,25 Duisburg - St Pauli 1 2,8 Veendam - Dordrecht 1 2,3 |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Tak sobie dziś przez cały dzień kombinowałem progresje,ale na gemy w tenisie przy kursach powyżej 2.Efekt zadowalający bo jestem na+.Nie często się zdarza aby we wszystkich setach były tie break,wiec ktoś kogoś musi złamać.Tak jak mowie opłacalne przy kursach powyżej 2.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Witam po przerwie
![]() Lech 1 Inter 1...2,02 Bolonia/Inter@26 Powód: czarny piątek
Ostatnio edytowane przez JAN ZEMBRZYCKI : 18.02.2012 o godz. 13:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
![]() Cytuję w celu przypomnienia, bo jutro miejmy nadzieję będą kolejne okazje. Powodzenia ![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kursy na remis Widzewa z Podbeskidziem aktualnie oscylują wokół 2.20-2.40, jeszcze dwie godziny temu obstawiłem po kursie 2,9, ktoś musiał grubo zagrać na ten remis, może prezesi obu drużyn
![]() ![]()
...And Justice For All
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|