|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Rozumiem, najwyżej przyjadę jeszcze wcześniej i będzie po problemie. Dzięki za odp.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
doradzam być 3 godziny wcześniej. Najwyżej jak się wyrobisz wcześniej to wejdziesz szybciej na stadion lub będziesz miał czas pójsć na piwko/cole ;-)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Mimo wszystko fajnie że na stadionie pojawia się wciąż wielu 'nowych'. Co prawda w tym roku zaliczliśmy już 32 tyś na legii i 28 tyś sąsiadce, a jednak dalej takich jest wiele. Ach jak pięknie byłoby znowu zobaczyć tylu kibiców na R22
mam nadzieję że klub się postara i wypuszczą bilety na legie już 1 września. 3 tygodnie to w sam raz by zadbać o komplet. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
przez niesprawiedliwa podwyzke biletow na wszystkie sektory trudno bedzie uzbierac ponad 20 tys.
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Natańszy bilet normalny masz za 25 złotych i to nie w sektorze z kibolami, dilerami i mordercami, tylko w narożniku. Dorzucasz 5 zł i masz bilet na trybunę G. Bilet do Cinema City 25 zł. O czym ty mówisz? Jakoś najtańsze bilety nie sprzedają się wcale najlepiej. Nie siej propagandy bo robi się tu jak u żydów na forum.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Miałem właśnie pisać że poszło niecałe 12000 biletów a oficjalna podała to samo.
15000 będzie jutro spokojnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Niektórzy to tylko widzą czubek własnego nosa...
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
i tak mamy jedne z najtanszych biletow w ekstraklasie, niektore kluby w 1 lidze maja drozsze (stadiony a'la kurniki bez dachu z lancuchami i siatkami przed trybunami, sracze za trybunami pod golym niebem, i najwieksze sukcesy druzyny typu "6 miejsce w 1 lidze"
Ostatnio edytowane przez c. : 28.08.2014 o godz. 13:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
On line działa sprawnie 2 minutki i karnecik + bilecik kupiony
Nic nie wywala nic nie mieli, wszystko jest zaaaaajeeeeeebiście! ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Narożnik B już wykupiony, mało już biletów na narożniku D . Na G też zostało ok 600 . Na całym E sporo jeszcze bieltów. I o dziwo na C jeszcze dużo biletów ,ok 1700 zostało jeszcze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
B to nawet nie jest włączony do sprzedaży. Na G są tylko na jedną trybunę sprzedawane.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Jak ktoś mi zakupił bilet ze swojego konta, to gdzie mogę w swoim koncie znaleźć o tym informację? Klikam w "Twoje zakupy" i nic tam nie ma...
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
nie wiem czy dobrze rozumiem, ale jak ktoś kupił bilet ze swojego konta, to ze swojego, więc będzie widać tylko na jego koncie, jak ma być to widoczne na Twoim ? ![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Może, to kwestia tego nowego sytemu. Pamiętam, że jak ktoś mi kupował, to zawsze w którejś zakładce było napisane, że bilet taki i taki zakupiony od takiego użytkownika z takim numerem karty. To jakaś historia zakupów, czy coś takiego było.
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Dokładnie ,tylko radze wchodzic przez przegladarki typu Mozilla,albo Google Chrome,bo Explorer to cięzko ogarnia.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Widzę że nasz okrąglak posiada miejsce zajęte
Na pewno system jest do poprawy ale idzie w dobrym kierunku. ![]() ![]()
Wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Może ktoś wrzucić zdjęcie z tego jak wygląda kolejka przed kasami?
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Praktycznie wszystkie kasy otwarte, stania jakieś 4 minuty max na chwile obecna
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Miał ktoś problem ze źle wydaną resztą przy kupnie biletu?
Czy można cokolwiek zrobić w takiej sprawie? Dostałem informację od kasjerki, że monitoring nie działa ![]() Liczyła pieniądze dwa razy i twierdzi, że u niej wszystko się zgadza. Tylko u mnie w portfelu brakuje 3 dyszek, a jestem prawie pewny, że nie wydała mi reszty z 50 zł. Ma ktoś jakiś pomysł co z takim fantem zrobić? ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ciesz się, że dołożyłeś trzy dyszki do wyciągnięcia klubu z kryzysu, a nie żydzisz hłe hłe hłe
|
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
byłem o 17 kasy otwarte prawie wszystkie to samo z wyrobieniem karty. Idzie sprawnie cały czas mała kolejka
![]()
ZABIERZÓW WIERNY WIŚLE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
btw. zadziwia mnie z jakimi sprawami ludzie pisza na forum |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O, a to czemu?
![]() Forum jest tak kumate i ma tak ogarniętych użytkowników jak Karherop, że posty tego typu zaniżają poziom? ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
1. wzywasz ochronę 2. wzywasz policje 3. awanturujesz się 4. żądasz dostępu do monitoringu 5. jeśli nikt ci go nie wyda, to wybierasz drogę sądową do rozstrzygnięcia sporu zadowolony? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie. Po prostu zapytałem czy ktoś miał podobną sytuację oraz czy i jak ją rozwiązał. Tyle. Nie wiem czemu się spinasz
Żeby totalnie nie rozmywać, około godziny 17 kolejka na kilka osób, ale non stop ktoś podchodził. Babka w kasie powiedziała że na C zostało niecałe 1500 biletów i na mecz raczej zejdą wszystkie. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Kolega kupował bilet i został przekierowany na stronę PayU z bankami, ale nie było jego banku to się wylogował. Teraz jak chce zapłacić z innego banku wchodzi na zakupy- zamówienie- klika "zapłać" i wychodzi mu, że wystąpił błąd i żeby spróbować później- miał ktoś tak ? Da się anulować to zamówienie i kupić od nowa ? Status ma: Oczekiwanie na potwierdzenie płatności a nie da się zapłacić
Gdyby ktoś wiedział niech się podzieli swoją wiedzą ![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 28.08.2014 o godz. 19:19.
|
|
|