|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Hernani blisko West Ham United. Niech ktoś jeszcze raz powie, że na Wisłę był za słaby.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Potwierdzam był za słaby. Przecież nie ma co go nawet porównywać do takiego Chaveza. Dobrze, że nikt nie wpadł na pomysł sprowadzenia go do Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Olkowski według tf w Górniku za 55k euro
|
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
A mi się podobał obrońca Malijczyk Coulibaly z Itryszu Pawłodar tego co Jagiellonię wyeliminował .
![]()
[Podpis wymoderowany]
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A mi sie podoba gra tego zawodnika - bardzo fajnie dzisiaj krecił m.in Dani Alvesem, pilkarz godny zainteresowania
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ma...ler_76329.html Do tego jeszcze godny uwagi jest ten prawy pomocnik z Paragwaju - bylby to swietny konkurent dla Patryka http://www.transfermarkt.de/de/victo...ler_63076.html
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 09.07.2011 o godz. 21:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Alan Stulin.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie bijcie mnie za nocne przemyślenia, ale spać nie mogłem i tak się zastanawiałem co byśmy zdziałali takim oto składem
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Moim zdaniem obrona solidniejsza. Na pewno para stoperów Głowacki - Marcelo grała na wyższym poziomie jak Chavez - Jaliens.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie dokoptowalibyście do tej ekipy jeszcze Brozia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Maaskant mówił kiedyś w wywiadzie , po co mu komuś zawodnik z ławki rezerwowych , jeszcze z Amici i ligi Polskiej. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
2mln euro to w sumie nie tak dużo. Oczywiscie jak na nasze realia duzo, ale ogółem malutka kwota.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Zamiast w średniaku ligi hiszpańskiej wolał grać w czołówce ligi austriackiej. Jeszcze jakieś głosy, że jakiś grajek woli grać w 2. Bundeslidze niż w walczącej co rok o MP Wiśle Kraków?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli teraz pytanie, gdzie jest liga austriacka a gdzie nasza!
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|