|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Singiel na wieczór:
TSV 1860 München - Energie Cottbus 1 1,8
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 06.02.2012 o godz. 23:04.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
http://desmond.imageshack.us/Himg33/...png&res=medium
Poszło po kursie 2 za 28, na s k w k polecali w tym meczu over.. ciekawe. E: dziękówa Powód: JŻS
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 06.02.2012 o godz. 20:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Patrząc na to jak grają to może sie skończyc 0 0 nawet bo skuteczność żenująca.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jak dla mnie Tottenham x2 Koguty w świetnej formie kurs 1.8
Ostatnio edytowane przez BieżanówStary : 07.02.2012 o godz. 00:46.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Dzisiaj kupon:
Lierse - Lokeren X Rennes - Evian TG 1 Kiel - Dortmund 2 ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Dla kolegi WISŁAZWE:
Dyscyplina: Siatkówka, Puchar CEV Spotkanie: Resovia Rzeszów - Fenerbahce Stambuł Typ: Resovia Rzeszów Kurs: 1.580 Bukmacher: Pinnacle Analiza: Rzeszów, ul. Podpromie 4, Hala im. Jana Strzelczyka, 4500 miejsc - każde wypełnione posiadaczem biało-czerwonego pasiastego serca... Czyli Resovia Rzeszów gra rewanżowe spotkanie z Fenerbahce Stambuł w ramach Pucharu CEV. Pierwsze spotkanie rozgrywane nad Bosforem padło łupem Turków, pomimo że Resovia była osłabiona niezdrowym wtedy Georgiem Grozerem. No cóż, Fenerbahce wygrało mecz, mimo że przegrywali 1:2 - ale jutro jest inny dzień i inny mecz. Na hali nie będzie 500 kibiców, tylko 4500 - atmosfera na Podpromiu... Bla, bla, bla... - Wiemy o co chodzi. Teraz spójrzmy na to od strony czysto sportowej. Resovia Rzeszów: Daj Boże trenerowi Kowalowi trochę rozumu i niech wypisze w podstawowym składzie Macieja Dobrowolskiego i Marko Bojicia - do spółki z Lotmanem, bo ostatnio Aleh Akhrem nie jest w wysokiej formie. Świetne zestawienie - sądząc po ostatniej postawie Rzeszowian w spotkaniu z dziurawą Zaksą. Dobrowolski - "cudze chwalicie a swego nie znacie" - Kilka tygodni musiano wieszac psy na Tichaczku, żeby Kowal dał szanse Dobrowolskiemu - i co? - Źle jest? - Jest o wiele lepiej. Drugi szczegół - para Bojic-Lotman przy wydatnym udziale Krzysztofa Ignaczaka. Bojic razem z Grozerem świetnie sprawdzają się w ataku. Śmiem twierdzic, że Bojic jest jeszcze bardziej ofensywnym siatkarzem niż Ahrem, a czy w przyjęciu jest gorzej? - Czasami spadnie mu jakaś piłka na brodę, ale daję sobie rękę uciąc, że w przyjęciu spisuje się o wiele lepiej niż Akhrem ostatnimi czasy. Lotman z Igłą odpowiedzialni za przyjęcie zagrywki. Obserwowałem z bliska grę Lotmana ze Skra w Pucharze Polski - i to co zagrał w przyjęciu - klasa światowa, na prawdę bardzo dobry mecz Lotmana w pojedynku ze Skrą. Nikt tego nie pamięta, ale po tamtym spotkaniu nabrałem ogromnego szacunku do Lotmana. A i technicznie też jest bardzo dobrze wyszkolony i zagrywkę regularną ma. Tak więc niech stanie się tak - jak chce większosc. Jak wyjdą Dobrowolski, Lotman i Bojic i zagrają tak jak w spotkaniu z Zaksą - jestem spokojny o pościg: Kto pierwszy wygra 3 sety. Bo Złoty Set. Bo Złoty Set. Nie komentuje. Postawy Grzyba i Nowakowskiego na tle Kaźmierczaka i Witczaka nie ma sensu oceniac, bo... nie ma sensu oceniac. Jeżeli przyjecie będzie dobre - Dobrowolski powinien pokazac Tichaczkowi jak trzeba rozkładac atak w zespole, bo Grzyb przeżywa swoją drugą młodośc a jeden z lepszych środkowych na świecie się... marnuje. Ot, nie widzę większych mankamentów w grze Resovii Rzeszów. Lotmana może zabraknąc z przodu, ale na pewno nie zabraknie go z tyłu. Z przodu? - Pokażcie mi duet w lepszej formie ofensywnej niż Bojic - Grozer. I zagrywka - bardzo, bardzo ważny element. Grozer - wiadomo, Bojic stara mu się dorównac, może nie wszystkie jego zagrywki będą trafiac w plecy przyjmujących Fenerbahce, ale Czarnogórzec także posiada atomowy i regularny serwis. Lotman - troszkę słabsza wersja dwóch wyżej wymienionych, ale popełnia w tym elemencie bardzo mało błędów. Nowakowski z Grzybem - też wnoszą coś od siebie, szczególnie Cichy Pit - jego flot stawiam na najwyższej półce. Także, jak Kowal nie zmontuje jakiegoś niesprawdzonego manewru - i Pasiaki wyjdą w takim składzie jaki opisuje - Fenerbahce zostanie rozstrzelane jak Luftwaffe w Bitwie o Anglię. Fenerbahce Stambuł: Daniel Castellani, Ivan Milijkovic, Leonel Marshall, Rodrigo Quiroga. Tyle znane jest dobrze światu - tyle dobrego ma zespół ze Stambułu. Wrażenie na mnie zrobił Kubańczyk - szczerze przyznam dawno go nie widziałem, już nie skacze 3.80 tylko 3.65 - ale dynamika jak za dawnych lat, słabe przyjęcie jak zawsze. Ivan Milijkovic - jak ktoś oglądał - MVP ostatnich ME nie mógł zrobic na nikim wrażenia. Myślę, że przy tak dysponowanym Jurku będzie postacią drugoplanową. Quiroga - nie udało mu się w Ravennie, bo i CMC zawraca do Serie A2 i nawet kapitan reprezentacji Argentyny nie był w stanie uratowac tonącego okrętu. Słuszna decyzja, ale po dwóch tygodniach pracy w Stambule nie powinien byc większym zagrożeniem dla Resovii aniżeli był nim w pierwszym spotkaniu. Co powinna zrobic Resovia w tym spotkaniu? - Wyłączyc jakąś urozmaiconą/kąśliwą zagrywką Kubańczyka Marshalla - nie umniejszając nic zawodnikom z Podkarpacia - ale po graczu z "gorącej wyspy" można spodziewac się wszystkiego. I w sumie tyle. Ivan Milijkovic nie jest w jakiejś wyśmienitej formie, co ma przybic w pomarańczowe to przybije, ale raczej nie za dużo - bo tego błysku jak za czasów ME nie ma. Podobna sytuacja ma się z Quirogą. Tyle moim zdaniem - zagrywka, zagrywka i jeszcze raz zagrywka - w ataku mamy większą siłę niż Turcy, więc "reszta powinna zrobic się sama". I jeszcze jeden pikuś. Szkoda, że Rzeszów to nie Suwałki i że chłopaków znad Bosforu nie przywita na Jasionce -20. No ale przy -10 takiemu Quirodze czy Marshallowi przyjemnie nie będzie. Reska wygra - Reska trafi na ACH Volley Ljubljana (jeżeli ten wygra rewanż z Knack Randstadt Roeselare) - a wtedy będą już szanse że kolega Polsta pokaże wreszcie Resovie w Telewizorze. ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
W sumie mogliby zorganizować zdarzenie, czy Superpuchar się w ogóle odbędzie xD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
startuje dzis
Mirza S. (Ind) - Keothavong A. (Gbr) over 9.5 w 1 secie 1.9zl / łatwo 4:4 juz
Ostatnio edytowane przez kms : 09.02.2012 o godz. 09:44.
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dzisiaj Lech powinien sobie poradzić z Chińczykami po ładnym kursie 1,90
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja im nie ufam
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Paulista Jundiaí - São Caetano 2 3,35
Siena - Napoli 1 (do przerwy) 4,5 Dziękuje.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 09.02.2012 o godz. 21:56.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Na dziś proponuje kilka singli:
18:00 Cottbus - Aachen 1 2,20 1-1 20:00 Almere - Cambuur 1 2,75 1-2 edit: Faktycznie nie zauważyłem, że odwołali. 18:00 Erzgebirge - 1860 Munchen X 3,25 - odwołane
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 11.02.2012 o godz. 10:54.
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
trzeci jest odwołany z tego co widzę.ja dzisiaj gram tak trochę na wariata : Southend – Rotherham - 1 Almere – Cambuur - 1 Energie Cottbus – Aachen - 1 Wolfsburg – Freiburg - 1 Braga – Setubal - 1 ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
http://img35.imageshack.us/img35/4931/beztytuurco.jpg
Ako 8 Boca Juniors Celta Vigo Trabzonspor + Tenis: Nalbadian Stepanek |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ja dzis zacząlem grać z handicapem azjatycki
nie wrzucam co bo sam do konca nie wiem co i jak, a spotkań troche nabiłem oczywiście te podstawowe co dzis sa czyli : vigo, trabzon,pireus,nikozja,braga,twente i wolfsburg ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jakiego buka internetowego polecacie na początek gry? Sa może jakieś promocje ciekawe ze daja pare złotych na start albo zwrot pierwszego nieudanego zakładu? I jaka jest minimalna wpłata do buka i wypłata od nich?
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ja zaczynałem od bet-at-home za względu na dobrą przejrzystość ich strony internetowej i na markę, jednak z czasem odszedłem od tego buka ze względu na na to, że konkurencja miała atrakcyjniejsze kursy. Teraz ze statystyk korzystam na bet-at-home jednak gram na bet365, unibecie i expekcie. Z tymi bukami nie miałem do tej pory żadnych problemów więc mogę ich polecić. Na początek przygody z bukami expekt wydaje się być najlepszy bo dają jakiś bonus na początek no i przy ewentualnej wypłacie kasy nie trzeba korzystać z moneybookers jak w przypadku bet365. W kwestii bonusów kiedyś zaje biste promo było na betclicku, który oferował zwrot kasy za pierwszy nieudany zakład do 40 zeta jednak nie wiem czy dalej ta promocja jest aktualna.
2 single na dzisiejszą noc: Colorado Avalanche - Carolina Hurricanes X San Jose Sharks - Chicago Blackhawks X Powód: +
Ostatnio edytowane przez Karamazow : 11.02.2012 o godz. 09:27.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
ja na weekend mega wariacko ale
NIE GRAJCIE TEGO !!! - bo to ja podaje single : Montpellier - Ajaccio 2 8.0 Real M - Levante x2 8.0 Celtic - Inverness 2 9.6 Benfica - Nacional 2 12.0 Dortmund - Leverkusen 2 6.5 Lyon - Caen 2 6.75 prawie się zwróciło za single oraz jeden w miarę normalny M.U. - Liverpool 1 1.85 Genk - Lokeren 1 1.6 bardziej się malagi bałem Galatasaray - Kayserispor 1 1.4 Malaga - Mallorca 1 1.75 Panathinaikos - Xanthi 1 1.45 ako 10.51 kursy z sts-a aż sam jestem ciekaw czy wejdzie jakiś singiel
Ostatnio edytowane przez gaudi10 : 12.02.2012 o godz. 20:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
KV Kortrijk - Mons (1X2)
1 1.85 Racing De Santander - Atletico Madrid (1X2) 2 2.00 Evian Thonon Gaillard FC - Marseille (1X2) 2 2.00 Manchester United - Liverpool (1X2) `1 1,82 ako 13,47 kupon rozpaczy ostatnio miałem ogromnego pecha bedzie trzeba zrobic ze dwa trzy tygodnie przerwy
Ostatnio edytowane przez xdarek : 10.02.2012 o godz. 21:48.
![]()
Czy wygrywasz czy nie, Zawsze ja kocham Cię. W sercu moim Wisła, i na dobre i na złe.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|