The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2014, 19:30
Jak Zając wspomniał gdyby nie zmęczenie to dzisiaj trochę więcej by nasi nastrzelali, swoją drogą ambicji mu/im zaczucić nie trzeba, chłopak w 91 minucie biegł po odzyskanie piłkę wszerz boiska, na ten moment widzę Kościelniaka, Zająca i Żemłe w Ekstraklasie ale trzeba ich wypożyczyć do 1 lub 2 ligi ale teraz nie za rok czy dwa
.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 22.06.2014, 19:33
piłka juniorska a piłka seniorska to jest jak pływanie w wannie do pływania w morzu.

Pamiętam jak pewien chłopak przyjechał na testy do Cracovii. Na sparingu z równieśnikami dziurował ich tak mocno że nie skonczył spotkania bo go skasowali. Pasy go chciały ale on jednak wolał jechać na testy do pewnego klubu w Hiszpanii gdzie oferowali mu kontrakt ale bariera językowa była nie do przeskoczenia i ostatecznie wylądował w innej drużynie ekstraklasy.Miał 18 lat ocierał się o pierwszą drużynę ale zdrowie nie wytrzymało bo miał zbyt duze obciażenia.Teraz gra w 3 lidze i wyżej już raczej nie pokopie.

Inny chłopaczek, nomen omen którym nawet się interesowaliśmy uznawany za najzdolniejszego w roczniku teraz nie mógł się nawet przebić w dość słabej ekstraklasowej druzynie która do końca walczyła o byt. Tutaj również zjadły go kontuje, bo był źle prowadzony. Może i w ekstraklasie zagra ale będzie średniakiem a nie kotem jakim miał być.

Nie wspominając o innym chłopaku z lubelszczyzny który poszedł za granicę w wieku juniorskim a tam zerwał 3x więzadła i teraz udaje że gra w 3 czy też 4 lidze. Takich przykładów jest mnóstwo, sam mam kolegów którzy teraz powinni grać na wysokim poziomie w piłke a kopią tylko w 3 lidze i odcinają kupony od Zusu. Czemu ? Bo za szybko wskoczyli do morza, zamiast spokojnie nauczyć się pływać.
Szkolenie młodzieży to nie tylko nauczenie ich grać w piłke, to również wprowadzenie w wiek seniora jego głowy i jego ciała, a zajechać piłkarza jest bardzo łatwo.Także spokojnie z ochami i achami, trener może i dla Was jest debilem ale w piłkę jednak troche kopał....
Ostatnio edytowane przez szprotson : 22.06.2014 o godz. 19:44.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 22.06.2014, 20:14
szprotson napisał(a):Wyświetl post
piłka juniorska a piłka seniorska to jest jak pływanie w wannie do pływania w morzu.

Pamiętam jak pewien chłopak przyjechał na testy do Cracovii. Na sparingu z równieśnikami dziurował ich tak mocno że nie skonczył spotkania bo go skasowali. Pasy go chciały ale on jednak wolał jechać na testy do pewnego klubu w Hiszpanii gdzie oferowali mu kontrakt ale bariera językowa była nie do przeskoczenia i ostatecznie wylądował w innej drużynie ekstraklasy.Miał 18 lat ocierał się o pierwszą drużynę ale zdrowie nie wytrzymało bo miał zbyt duze obciażenia.Teraz gra w 3 lidze i wyżej już raczej nie pokopie.

Inny chłopaczek, nomen omen którym nawet się interesowaliśmy uznawany za najzdolniejszego w roczniku teraz nie mógł się nawet przebić w dość słabej ekstraklasowej druzynie która do końca walczyła o byt. Tutaj również zjadły go kontuje, bo był źle prowadzony. Może i w ekstraklasie zagra ale będzie średniakiem a nie kotem jakim miał być.

Nie wspominając o innym chłopaku z lubelszczyzny który poszedł za granicę w wieku juniorskim a tam zerwał 3x więzadła i teraz udaje że gra w 3 czy też 4 lidze. Takich przykładów jest mnóstwo, sam mam kolegów którzy teraz powinni grać na wysokim poziomie w piłke a kopią tylko w 3 lidze i odcinają kupony od Zusu. Czemu ? Bo za szybko wskoczyli do morza, zamiast spokojnie nauczyć się pływać.
Szkolenie młodzieży to nie tylko nauczenie ich grać w piłke, to również wprowadzenie w wiek seniora jego głowy i jego ciała, a zajechać piłkarza jest bardzo łatwo.Także spokojnie z ochami i achami, trener może i dla Was jest debilem ale w piłkę jednak troche kopał....
Czyli w skrócie u nas sie kaleki produkuje czy mamy tak słaby fizycznie materiał ludzki.
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 22.06.2014, 20:39
Mamy PMSz... w skrócie
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 22.06.2014, 22:23
chodzi o to by wszystko robić z głową.
17 letni chłopaczek przyzwyczajony do treningów 3x w tygodniu jak nagle wchodzi w mikrocykl pierwszej druzyny to po prostu się rozpada. Jest tu kilku absolwentów AWF to mogą dokładniej wyjaśnić ten temat bo był już kiedyś poruszany.A to jest tylko jeden z kilku problemów, bo nagle junior wchodzi do szatni pełnej ludzi ktorych oglada w telewizji a tam moga go np. zgnoić i mentalnie przegra walkę o bycie piłkarzem.Zawiść i zazdrość to domena Polaków też w piłce nożnej, jeśli myślicie ze piłkarze z jednej szatni wszyscy się lubią to sie mylicie. Nieraz jeden drugiemu podkłada świnie tylko po to by grać w pierwszym składzie kosztem kolegi który ...jest od niego lepszy.
Nie liczy się sukces druzyny tylko sukces jednostki, dlatego wielu piłkarzy gra pod siebie. A zwykły kibice tego nie widzi tylko jara się ze pan X zrobił ruletkę na srodku boiska zapominając że mógł podać do lepiej ustawionego kolegi.

A co do Polskiej Myśli Szkoleniowej.......czy w ogóle coś takiego istnieje ? Analizując dłużej aspekty które mogą za tym przemawiać zaczynam się mocno zastanawiać czy to po prostu nie jest jakaś powielana teoria.

Ogólnie temat rzeka ale sięgając przykładow bliższych spójrzcie gdzie teraz są Ci którzy mieli być kotami : Seba Leszczak, Jonczyk, Janik ?

Przykład odwrotny : Dawid Pietrzkiewicz chłopak ze Stali Sanok. Do druzyny dostał się dlatego że jego tata był kierownikiem i go po prostu pchał a że w Sanoku się nie przelewało to w końcu udało mu się tam zadebiutować, potem chyba zagrał dobre spotkanie przeciwko Legii i jakos go wepchnęli na zmiennika Majdana? w Polonii Wawa. Zdolny menago upchał go poźniej do jakiegoś Kazachstanu a teraz jest/był na testach w Pasach. Czy miał talent jak był młody ? Ni chuja, w Sanoku byli lepsi ale nie mieli taty zaradnego jakiego miał Dawid oraz....nie mieli parcia na sukces jaki miał Pietrzkiewicz.Jego przede wszystkim nie złamała ławka oraz on chciał i wierzył ze moze coś z niego być, do tego z tego co wiem naprawde pracował, a lepsi ....lepsi nie musieli pracować bo po co skoro są najlepsi. Takie jest myślenie polskiego młodego piłkarza i tutaj trzeba pracować.

Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 22.06.2014, 22:28
stalsanok1946 napisał(a):Wyświetl post
zawodnicy słabi fizycznie to miernoty a Ty mówisz że są cenieni?

może inaczej, co rozumiesz przez zdanie "zawodnicy słabi fizycznie" - niski wzrost, waga? bo że ktoś ma 170cm i waży 60 dyszek nie znaczy że jest słaby fizycznie, chyba tak nie powiesz o Messim, Silvie, Iniescie?

ogólnie chciałeś coś napisać mądrego , nie wiedziałeś co
A Tomek Frankowski to niby był mocny fizycznie?

Akurat o Zająca się nie boję, bo jak masz nosa pod bramką i instynkt strzelecki to nie musisz być ani silny, ani nawet szybki (co pokazał Franek zostając królem strzelców naszej kopanej mając na karku grubo ponad 30 lat).
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 22.06.2014, 23:26
Chodzi mi o np. Bernarda, który w lidze drwali (Ukraina) mając 165cm i będąc chudym jest jednym z najbardziej wyróżniających się graczy w Szachtarze. Zając ma podobne właściwości i spory potencjał, więc myślę, że jesli jest faktycznie bardzo zdolny to spokojnie się odnajdzie. Po ostatnich meczach CLJ ja nie mam wątpliwości, że się wybije.
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 23.06.2014, 10:06
syryls napisał(a):Wyświetl post
Jak Zając wspomniał gdyby nie zmęczenie to dzisiaj trochę więcej by nasi nastrzelali, swoją drogą ambicji mu/im zaczucić nie trzeba, chłopak w 91 minucie biegł po odzyskanie piłkę wszerz boiska, na ten moment widzę Kościelniaka, Zająca i Żemłe w Ekstraklasie ale trzeba ich wypożyczyć do 1 lub 2 ligi ale teraz nie za rok czy dwa
Żemło?
daj spokój
Kościelniak i Zając być może
być może Kuczak, Lech
ale nie Żemło, który nie ma moim zdaniem potencjału na eksę.
No chyba żeby....
Powód: bo tak
Ostatnio edytowane przez emjot : 23.06.2014 o godz. 11:49.
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
TS FANATIC
Senior Member

Stary 23.06.2014, 13:26
emjocie
mnie się wczoraj bardzo podobał Bierzało, spokój, wyprzedzenie i kilka kapitalnych crossów. A mówią, że Żemło po pierwsze lepszy, po drugie ma bardziej dorosłą głowę. Jeżeli oglądałeś więcej meczów juniorów czy rezerw to chciałbym poznać Twoją opinię.
Co do Zająca i Kościelniaka, kapitalna technika, ale niestety w naszej lidze ich warunki fizyczne ich dyskwalifikują. Porównywanie ich z Frankowskim nie ma sensu. Franek był innym typem piłkarza, a piłka nożna ewoluuje i takich zawodników jak Owen czy Frankowski będzie coraz mniej. Wystarczy popatrzeć na napastników grających na Mundialu. To taka moja opinia.
Jestem diabeł co się zowie i z wiedźmami żyje w zmowie
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 23.06.2014, 13:40
szprotson napisał(a):Wyświetl post
chodzi o to by wszystko robić z głową.
17 letni chłopaczek przyzwyczajony do treningów 3x w tygodniu jak nagle wchodzi w mikrocykl pierwszej druzyny to po prostu się rozpada. Jest tu kilku absolwentów AWF to mogą dokładniej wyjaśnić ten temat bo był już kiedyś poruszany.A to jest tylko jeden z kilku problemów, bo nagle junior wchodzi do szatni pełnej ludzi ktorych oglada w telewizji a tam moga go np. zgnoić i mentalnie przegra walkę o bycie piłkarzem.Zawiść i zazdrość to domena Polaków też w piłce nożnej, jeśli myślicie ze piłkarze z jednej szatni wszyscy się lubią to sie mylicie. Nieraz jeden drugiemu podkłada świnie tylko po to by grać w pierwszym składzie kosztem kolegi który ...jest od niego lepszy.
Nie liczy się sukces druzyny tylko sukces jednostki, dlatego wielu piłkarzy gra pod siebie. A zwykły kibice tego nie widzi tylko jara się ze pan X zrobił ruletkę na srodku boiska zapominając że mógł podać do lepiej ustawionego kolegi.

.
Tak sie pytam bo usłyszałem wersje nie ma sie co łudzić miedzy innymi dlatego bo mamy takie społeczeństwo/ pokolenie ludzi bardzo delikatnych nie wytrzymałych na obciążenia kontuzje itd w sensie fizycznym, w sensie budowy i wytrzymałości.
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 23.06.2014, 23:31
TS FANATIC napisał(a):Wyświetl post
emjocie
mnie się wczoraj bardzo podobał Bierzało, spokój, wyprzedzenie i kilka kapitalnych crossów. A mówią, że Żemło po pierwsze lepszy, po drugie ma bardziej dorosłą głowę. Jeżeli oglądałeś więcej meczów juniorów czy rezerw to chciałbym poznać Twoją opinię.
Co do Zająca i Kościelniaka, kapitalna technika, ale niestety w naszej lidze ich warunki fizyczne ich dyskwalifikują. Porównywanie ich z Frankowskim nie ma sensu. Franek był innym typem piłkarza, a piłka nożna ewoluuje i takich zawodników jak Owen czy Frankowski będzie coraz mniej. Wystarczy popatrzeć na napastników grających na Mundialu. To taka moja opinia.
To jest bezedura.
Jak się w piłkę grać potrafi to jest to ważniejsze niż warunki fizyczne. Popatrz co robił Melikson, a on był chuchro takie, że jakbym dobrze dmuchnął to bym go zdmuchnął. Popatrz co Stilić wyprawia, a przecież zawsze była mowa o jego słabych warunkach fizycznych.

Umiejętności są najważniejsze.
Walory fizyczne oczywiście są ważne, ale nie są czynnikiem decydującym. Szczególnie przy grze jaką preferuje Smuda. Chyba, że grasz siła raz gwałt, autobus w bramce i kontry jak u Lenczyka, to wtedy jak najbardziej warunki fizyczne są czynnikiem decydującym. Inna sprawa, że nawet jak Zając teraz jest słaby fizycznie to nie znaczy, że taki już zostanie. Ja np. do 20-21 byłem chuchro, a potem nagle w ciągu roku przyrost masy mięśniowej zaliczyłem 3x przy takim samym trybie życia. Ot, genetyka. Jeden wcześniej dojrzewa fizycznie, drugi później. Trzeci w ogóle.

Z resztą popatrz co 'warunki fizyczne' zrobiły z Małeckim, żeby nie szukać daleko. Utracił wszystko co wyróżniało go z ligowej szarzyzny przez to, że za bardzo się spakował.

Także takie uogólniane i wróżenie z fusów to o kant dupy rozbić. 60% zależy od piłkarza, od tego czy dalej będzie harował, rozwijał się i wylewał siódme poty na treningach, a 40% od Wisły, czy da mu szansę gry w 1 składzie albo wypożyczy korzystnie dla niego, żeby się ogrywał zamiast grzać ławę.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 23.06.2014 o godz. 23:48.
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 24.06.2014, 08:41
TS FANATIC napisał(a):Wyświetl post
emjocie
bardziej widziałem Żemłę, Zająca i Kościelniaka w MESIE niż w juniorach.
Zresztą Lecha też. Wszyscy bardzo się rozwinęli. Zwłaszcza Zając z Kościelniakiem. Jestem w szoku patrząc na nich teraz a np. rok półtora temu. To tylko pokazuje, że Marzec to właściwy człowiek na właściwym miejscu.
Co do Żemły nie jestem przekonany. Zupełnie. Może się mylę i chłopak odpali, ale póki co to dla mnie taka bardziej surowa wersja Kowalskiego Mateusza.
Jak skończył ciągnięty za uszy Kowalski wszyscy wiemy.
Bierzałę widziałem tylko dwa razy. Może trzy. Jest interesującym piłkarzem, ale dwa razy to żadna obserwacja. Trzeba poczekać i oglądnąć go jeszcze kilka - kilkanaście razy.
Ps. potwierdzam info dotyczące Kamińskiego. Też jest zupełnie innym piłkarzem niż np. w MESIE rok temu. Dojrzał.
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 24.06.2014, 08:50
s1mone napisał(a):Wyświetl post
To jest bezedura.
Jak się w piłkę grać potrafi to jest to ważniejsze niż warunki fizyczne. Popatrz co robił Melikson, a on był chuchro takie, że jakbym dobrze dmuchnął to bym go zdmuchnął. Popatrz co Stilić wyprawia, a przecież zawsze była mowa o jego słabych warunkach fizycznych.
.
Semier i słabe warunki fizyczne ? Naginanie rzeczywistości. Słaba motoryka owszem...

Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 24.06.2014, 10:16
Jutrzejsze spotkanie do obejrzenia w restauracji u Wiślaków na dużym ekranie.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 24.06.2014, 12:02
Semir to taka baaardzo wolna wersja Meliksona. Oboje mają pewne braki w warunkach fizycznych (sa dość chuderlawi) ale własnie różnica w motoryce spowodowała, że Maor się wybił, a Semir jest dobry co najwyżej na naszą ligę. Jeżeli Zając czy Kościelniak będą mieli dobra motorykę i technikę to zawsze znajdą sobie miejsce na boisku, taki Żemło za to musi przypakować, żeby nie skończyć jak Czekaj (wysoki, drewniany i stosunkowo łatwy do przepchnięcia/pokonania w pojedynkach główkowych). Mają chłopaki potencjał, więc szkoda, żeby się zmarnował.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 24.06.2014, 21:28
artykuł stulecia

SRonet.pl napisał(a):
To miało być piłkarskie święto - a jest demonstracja siły pseudokibiców. Dziennikarz "Radia Kraków informuje": chuligani zepsuli pierwsze spotkanie piłkarskiego finału Mistrzostw Polski Juniorów.
Stadion Wisły w Krakowie

Na boisku po raz pierwszy w historii o złote medale Centralnej Ligi Juniorów zmierzyła się Wisła i Cracovia. Na trybunach pojawili się pseudokibice, którzy zakłócali sportowe widowisko.

Organizatorem meczu jest Towarzystwo Sportowe Wisła Kraków, któremu nie udało się uzyskać uprawnień do organizacji imprezy masowej. Do sprzedania było zaledwie 999 biletów.

Wszystkie trafiły w ręce chuliganów.

Relacja Grzegorza Bernasika:

"Wszedłem na stadion przy ulicy Reymonta jak na wielkie święto. Święta nie ma. Organizatorem tego meczu nie jest Wisła Kraków Spółka Akcyjna, a Towarzystwo Sportowe Wisła. I nie wiem jakim sposobem gospodarzom nie udało się uzyskać uprawnień do organizacji imprezy masowej. Do sprzedania było zatem tylko 999 wejściówek . Tu kolejne tu pytanie: jak to zrobiła Wisła, że owe wejściówki wykupili w całości kibole? Jeden, jedyny sektor zajęty i wulgarne przyśpiewki od pierwszej minuty. Śpiewali ci, którzy na dorosłą piłkę przestali chodzić bo obrazili się na Wisłę, która pokazała im czerwona kartkę. Myślałem, że w juniorskim finale na trybunach będą młodzież, dzieci i doskonała zabawa, a jest trochę wstydu . Może jestem idealistą, ale zupełnie inaczej to sobie wyobrażałem ."

Finał Mistrzostw Polski Juniorów zakończył się wynikiem 2:1 dla Wisły.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Stary 25.06.2014, 15:29
26 min 0:3
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 25.06.2014, 16:13
Ale jaja, wychodzę z roboty a tak żydy rozjechane jak świeży gnój po polu

6 mało! mało! mało!

Historyczny mecz i historyczny łomot
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 25.06.2014, 16:25. Już widzę
Ile jest teraz dokładnie? Coś relacja mi nie wchodzi

8-0 dla Nas
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 25.06.2014 o godz. 16:33.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 25.06.2014, 16:30
8:0

O ok. godziny 19:00 juniorzy Wisly przyjada pod halę Wisly aby wspolnie z kibicami fetowac zwyciestwo i mistrzostwo.
takze kto niezdecydowany niech sie zdecyduje i wyrusza pod hale w rejony restauracji U Wislakow
Odpowiedz cytując
iq1000
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 25.06.2014, 16:32
9:0

75 minuta

komentator: "takiego meczu jeszcze nie komentowałem"

Bednarz wypełnia polecenia Cupiała.
Cupiał - miej honor i wystaw klub na sprzedaż.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 25.06.2014, 16:35
ok. godziny 19:00 juniorzy Wisly przyjada pod halę Wisly aby wspolnie z kibicami fetowac zwyciestwo i mistrzostwo.
takze kto niezdecydowany niech sie zdecyduje i wyrusza pod hale w rejony restauracji U Wislakow
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 25.06.2014, 16:39
grzesio bernasik też będzie ;-)
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 25.06.2014, 16:40
Po meczu podobno prezentacja nowego hymnu Cracovii.

https://www.youtube.com/watch?v=yl3l5tQxby0&t=14s
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 25.06.2014, 16:47
A wiec to jest to słynne walenie "zyda" w tyłek
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 25.06.2014, 16:57
Mistrzostwo Polski, finał 10:0, z żydami, na kałuży, zachowanie po meczu... SZACUN, GRATULACJE I WIELKIE DZIĘKI!!!

WISŁA PANY! MISTRZ MISTRZ NASZ TS!
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
panowie
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 25.06.2014, 17:06
A
T
A
K
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 25.06.2014, 17:10
Uuuu, widać w oddali że na trybunach chyba był komplet
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 25.06.2014, 17:13
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Uuuu, widać w oddali że na trybunach chyba był komplet
prawie jak wczoraj na marszu
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 25.06.2014, 17:15
Młody Zając powiedział "POKAŻEMY KTO TU RZĄDZI" i pokazali. BRAWO CHŁOPAKI. Ale nam sprawiliście radość..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów