|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jak ktoś dostanie mejla co z tymi rezerwacjami karnetów, niech da znać
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A wie ktoś może jaka jest pula biletów przeznaczona na pierwszy rzut? I czy miejsca zarezerwowane też włączają jako miejsce "sprzedane"?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Interia:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
.......enie tepych redaktorzyn. Co z pozostałymi sektorami na C, keidy otworza, ktos wie?
ED: Dzięki, mam nadzieję, że sprawdzone info bo jutro jadę po kilkanaście biletów i mam nadzieję, że nie na darmo
Ostatnio edytowane przez vabanq : 26.08.2014 o godz. 08:28.
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
policzyłem ile sprzedano i wyszło pi razy oko 6100 biletów. nie wchodźcie. dokładne liczby nam nie potrzebne, ważne że cały czas do przodu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wszyscy z karnetami wiosennymi tak mają, trzeba czekać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ok
Dzięki, nie doczytałem w temacie. No to czekam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ten problem z rezerwacją karnetu występuje tylko przy internetowej sprzedaży czy w kasach też? Może warto spróbować podejść do SK i ogarnąć to. Chociaż skoro problem jest tak powszechny, to klub powinien anulować te wszystkie rezerwacje i po kłopocie.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
hej bracia mam pytanie, 30 czerwca wygasła mi kk, odnowić pojade jutro i niemam wglądu do internetowej sprzedaży. a słysze od kumpla że przez neta juz na c1,c2,c4,c5 niema biletów? to prawda czy te sektory sa jeszcze zablokowane? bedzie szansa jutro kupic na miejscu bilet na c? troche dziwne bo pierw tradycyjnie powinny zejsc bilety na c3
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Kupisz spokojnie. Sektory zostaną włączone jak zejdzie C3. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
C2 i C4 odblokowane.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
przecież to oczywiste, że bilet ulgowy możesz kupić jak masz prawo do zniżki i jak Cię sprawdzą,a będziesz bez legitk( bo się skończyła, więc prawo utraciłeś)i to nie wpuszczą. Analogicznie w MPK karte ulgową też możesz kupić jak masz prawo do zniżki. Jak legitka kończy Ci się 01.11, wykupisz ulgowy miesięczny 31.10 np. na rok i przy kontroli też bedziesz kanarowi mówił - ale panie, kupiłem jak miałem zniżke ?
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Cennik uaktualniony. Ulgowe o 5 zł więcej, normalne o 10. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jak dobrze ze temat z biletami ruszył
Jak ktoś kupi bilet normalnie w kasie mając karnet na wiosnę niech da znać ![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
koledzy pytanie czy żeby przedluzyc kk osoba na ktora jest ona musi byc obecna, czy np ja mogę wziasc ten druczek podejsc zaplacic i będzie ok? Dzięki za odpowiedz z góry
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja wiem, że byłem osobiście, a tam chyba trzeba złożyć jakiś podpis po świstkiem (bodajże chodzi o potwierdzenie danych osobowych)... |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
dzwonilem ale nie odbierali
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Wypelniasz druczek dajesz kumplowi i bez problemu wyrabia kk.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
na stówę tak mozna?
wole sie upewnić niż pocalowac przyslowiowa klamkę |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Tak gdzies czytalem ale nie jestem pewien. Wlasnie kumpla o to prosilem bo mam 250 km do Krakowa
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Z forum SKWK:
@Zabierzow "kupiłem bilet w kasie, miałem rezerwacje na karnet. nic nie mowili o co z tym chodzi ale elegancko szybko nabili karnet na karte i tyle. w kasie kupicie więc bilet bez problemu" http://skwk.pl/skwkforum/viewtopic.p...257/start,885/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Kupiłem bilet dziś rano o 8. Zapłaciłem 25 zł (normalny - w moim wieku innej opcji nie ma) teraz widzę ze bilet normalny to 35 zł i aktualnie tylko taki można kupić. Wejdę czy nie?
![]() ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Rzoumiem,ze jak kupiłem bilety w starej cenie to teraz nie bedzie jakiś "udziwnień" przy wejsciu?
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|