|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jeżeli tak jest naprawdę, to zarząd ma problem.
Bo myślę, że nawet osoby ich popierające czy neutralne - o ile jeszcze takie zostały, mogą zmienić zdanie. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Z taką księgową o której informowały media,wcale mnie nie dziwi ,że kasa znikała.Marzę o dniu kiedy ktoś kupi klub a światło dzienne ujrzy audyt przeprowadzony przez osoby które nie są związane z obecną prezes.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Czyli nadzieja w Gricuku że do końca listopada ma przywiesc inwestorów z Chin on raczej by takich słów na wiatr nie rzucił
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Gricuk to słowny człowiek. Jeżeli obiecał inwestorów z Chin to ich przywiezie.
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nawet w walizce
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez silver03 : 26.11.2018 o godz. 09:38.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Andrzej Iwan o naszych biznesmenach z Anglii:
Iwan: "Negocjacje z Anglikami trwają od czwartku, ale nic nie wskazuje na to, by się udało. To trochę tak, jakby chłop bez kasy miał pomysł. To wiesz, ilu takich ludzi jest na świecie?" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Patrz Bragiel.
![]()
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka Gdyby to najczęstsze słowo polskie Gdyby mama miała ...., to by była ojcem" |
|
|
|
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
|
Czyli anglicy to biedaki z pomyslem, na ktory rownie dobrze moze wpasc kazdy, np. Mereś lub Stechert. A ta ich "pozyczka" to pewnie pic na wode fotomontaz lub wysoce oprocentowana "chwilowka"
Pozostala jedyna i oatatnia nadzieja w lódzkim biznesmenie i j jego azjatach ... inaczej 4liga |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Ale Gricuk to świetny ekspert, TF w dużej mierze dzięki niemu stanęła na nogi, pon przpeorwadzał proces restrukturyzacji, głównie chodziło o finansowanie - od zalatwil refinansowanie na 1,2mld PLN. Zmniejszył koszty, wydłuzył okres spłaty, przez co miesięcznie mają uwolnione dziesiątki milionów, więc znacząco poprawiłą się im płynność. Prowadził negocjacje z intytucjammi finansowymi. W branży finansowej to jest znana i szanowana osoba.
Trzeba w końcu zrozumieć, że nie potrzeba tu wujka z milionami, tylko ludzi z kontaktami i umiejętnosciami zarządczymi. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nam jest potrzebna osoba z realnymi kontaktami, a nie bajkopisarze. Niech przyprowadzi taki ktoś sponsora i sobie policzy coś od tego. Ludzi którzy mają tzw. "pomysł" jest w tym kraju na pęczki.
![]()
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka Gdyby to najczęstsze słowo polskie Gdyby mama miała ...., to by była ojcem" |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Inwestor to raz, ale ktoś musi potrafić zarządzać spółką i czuwać by się wszystko spinało.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
U nas już w klubie była firma, która zawodowo zajmowała się szukaniem sponsorów...jaki efekt oprócz tego, że wzięli kasę widzimy...
![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
|
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
|
Zgadzam sie co do oceny Gricuka. Pomogl Cupiemu wyjsc z jakis 10 x wiekszych tarapatow, a my narzekamy ze chce nam pomoc...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Panowie powyżej, czy Wy wiecie jakiego interesu nam potrzeba? Zgłaszam się do Zarządu Wisły i mówię: mam sponsora płacicie mi 5% od kwoty która wpływa na konto Wisły.Spisujemy kontrakt. Gram uczciwie bo wiem, że mam firmę i na tym i tak zarobię...Wy chcecie kolejnego wizjonera który obiecuje gruszki na wierzbie....Celowo tak piszecie czy chcecie się tutaj droczyć?
P.S. Żadnego "fachowca" od Cupiała!
Ostatnio edytowane przez Barti : 26.11.2018 o godz. 13:53.
![]()
|
|
|
Member
Od: 11.2018
Offline |
|
|
Przeciez Gricuk w TF pracowal 2013-2014 tak dobrze, ze w 2015-2016 banki zaczely im wypowiadac kredyty. W dodatku czlowiek Krauzego... No jakbym chcial to ciezko mi uwierzyc w happy end.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja za to uwielbiam teorie o zarzadzie w odpowiedzi do postow, w ktorych nikt o zarzadzie slowem nie wspomnial
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś co z Sarapatą? Przecież to są jaja, że mimo natłoku przeróżnych wiadomości zarówno umiarkowanie pozytywnych jak i skrajnie negatywnych nikt z przedstawicieli klubu nie potrafił się wypowiedzieć odnośnie sytuacji w nim panującej . Przecież ona już dawno powinna zwołać konferencję i błagać publicznie o pomoc skoro jest tak źle. Naświetlić kibicom co do cholery dzieje się w klubie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Przeciez rozmawia z piecioma roznymi podmiotami chetnymi do inwestycji w Wisle
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Nie brałbym na poważnie tego co ona pisze. Drugi trymestr to wahania nastrojów.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2018
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wiadomix. Nie ma co brac czegokolwiek na powaznie nawet jakby byla niebrzemiennym chlopem, jakkolwiek to brzmi
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|