|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
nie zagramy u siebie w sensie piłkarskim, czy w sensie kibicowskim. Bo piłkarzom D do gry potrzebne nie jest...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Panowie od jutra zaczynamy montaż drzwi na starej C, takze jak bede miał jakies ciekawostki to sie bede dzielił
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
W sumie racja. Być może białe byłoby odpowiednie. Zreszta to teraz juz niewazne. Z żalem musze przyznać, że Obtułowicz zaprojektował ogólnie rzecz biorąc MAKABRYŁE !!!!!!!!!!
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
szczerze? wole zebysmy zagrali pozniej u siebie ale zeby D bylo oddane jak trzeba bez prowizorki
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
macie jakieś zdjęcia ze stadionu ze sektora gości bo tam miały być montowane krzesełka?
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jak zapewniają inżynierowie Polimexu, w przyszłym tygodniu zostanie zainstalowane dwa tysiące krzesełek, a do szesnastego czerwca zakończy się montaż wszystkich barierek zewnętrznych na wschodzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
W kamerce na AGH widac narożnik gości z krzesełkami.
Chyba.
Ostatnio edytowane przez gigant : 06.06.2010 o godz. 09:53.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Montują dzis krzesełka,widac to na 4 kamerce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jak czytam te wasze żale że to jest brzydkie a to nie ładne to szlak mnie trafia.A nie przeszkadza wam to że krzesełka będą nie podgrzewane i bez obić skórzanych?!To nie teatr tylko stadion!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
http://kamera2012.eu/krakow1/
Działają wam tu wszystkie kamerki? U mnie od paru dni nie ładuje się pierwsza i czwarta. Pomysł z oddaniem D dla SKWK... ![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Płaczki musicie pilnowac koloru murawy bo może wam odcień zieleni nie pasować więc bądźcie czujni.
|
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
jebną Ci odpowiednią cenę za bilecik to wtedy będziesz marudził kolor krzesełek jak już jest wybrany taki jak na innych trybunach można chyba dopasować kolorystycznie tak żeby się nie wyróżniał niby nic a jednak ))pójdziesz z kobietą na meczyk i zamiast o nim będzie cały czas gadać o tych siedziskach )![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
http://kamery.2012.org.pl/images/kra...ualny_1024.jpg
na sektorze gości coś niebiesko - czyżby to już tyle krzesełek tam zamontowali? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
ale przecież z boku trybuny te "dziury" zostają ? ![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ale dlaczego nie ma zdjec tych krzesełek w żadnej galerii
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
a Ty myślisz, że tam jest ktoś na etacie zatrudniony żeby co 15 minut fotki do galerii podrzucać?
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
2 czerwca na stronie SKWK opublikowano pierwsze amatorskie zdjęcie krzesełka
od tamtej pory byly 4 galerie na trzech wiślackich stronach i mimo rosnącej z dnia na dzień ilości krzesełek nie bylo ani jednego zdjecia!!! Dzis mamy juz kilkaset krzesełek które nie zamontowano przeciez dziś!!! Nie jest to dziwne
Ostatnio edytowane przez silver1906ts : 06.06.2010 o godz. 12:53.
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2010
Offline |
|
|
no jak nie dziwne, jak dziwne..
ten montaż krzesełek owiany jest jakąś tajemnicą i coś czuję, że udział w spisku biorą wszystkie Wiślackie serwisy ja widzę dwa powody: - krzesełka pewnie wyglądają tragicznie, dlatego nie ma galerii, aby nas kibiców nie denerwować. - zostało coś spierniczonego i np. nie zgadzają się kolorystycznie lub coś. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Tylko SKWK publikuje jakieś ''przemycane'' fotki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
spisek, pewnie nie mogą zdradzić kosmicznej technologii montowania krzesełek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
panowie ! przestańcie narzekać, buduje nam se piękny stadion.
mam tylko pytanie jaka jest w koncu kolorystyka krzesełek na trybunie C ? bo ja juz nie wiem |
|
|
|
Banita
Od: 06.2010
Offline |
|
tylko dopiero po rozłożeniu wszystkich pojawią się zdjęcia i wtedy ewentualnie protesty (SKWK i TWSD) nic nie dadzą, prezydent postawi na swoim ;/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Najpierw maja wywiercic otwory pod kolki, jak to skoncza robic to zabiora sie za montowanie. Wiec nie siej paniki
![]() ,
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|