|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Portugalia - Islandia Typ: Czyste konto Portugalii? Tak
ako 1.60 |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A ja polecam typ na frekwencje w wyborach under 46% w Betsafe - kurs 1.83
Dla mnie pewniak. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czy jest jakiś bonus w bet-at-home podczas zakładania konta?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
a ja wręcz przeciwnie, Bahia bardzo osłabiona, jedyną rzeczą która za nimi przemawia to to, ze Fago graja na stadionie Vasco i bez podstawowego bramkarza...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
E tam. To jest liga brazylijska. Osłabienia, kto jest gospodarzem itp, tam nie mają znaczenia.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dudi.......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie no, fajna analiza. Ja nie mówię, że Bahia to wygra. Mówię, że jest na to szansa, a temu chyba nie chcesz zaprzeczać? Zamiast tak przeżywać, że ktoś dał inny typ niż twój, lepiej rzuć okiem do słownika/ popracuj nad stylem.
To, że Botafogo jest faworytem wie każdy, bo wystarczy spojrzeć na kursy. Edit: Botafogo - Bahia 2-2. Dziękuję, dobranoc. Kto wie, co by było, gdyby nie czerwień dla Bahii w 38, minucie przy ich prowadzeniu 1-0, ale w ostatniej sekundzie Botafogo trafiło w poprzeczkę.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 09.10.2011 o godz. 10:07.
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Dokładnie tam to nie ma faworyta nie ma co patrzeć na kursy, było blisko ale parę Cię posłuchałem i grałem te większe kursy i się opłaciło. Na dziś gram tak: IF Brommapojkarna - Degerfors IF 1 2,25 Empoli FC - AS Varese 1910 1 2,15 Bray Wanderers - Shamrock Rovers 2 1,4 Kurs: 6,77 Zawsze jak się dziele kuponem to nie mogę wygrać ![]() A tu takie single: Ham Kam - Mjondalen 2 6,7 Internacional RS - Vasco Da Gama RJ 2 3,1 p.s Bahia następny mecz u siebie z Cruzeiro
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 09.10.2011 o godz. 10:33.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale zaraz, Ty puściłeś na 2-kę, więc też przegrałeś, mi nie byłoby do smiechu... Ale co do następnego meczu, to prawda, Bahia przegra, bo to idealny moment, gra z Cruzeiro. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Pierwszy raz zagrałem coś takiego na BET365 i byłem pewny, że za ten kupon nie dostane ani grosza. Tymczasem wydarzenie zostało policzone po kursie 1,28, czyli jako wygrana Szkocji. Tak jest zawsze, czy to jakiś błąd systemu? ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Irlandia- Armenia 2
Macedonia- Słowacja 2 Dania- Portugalia 2 co myślicie ? na wtorek |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zajebiście odważny kupon. Nie mam pojęcia, jak wygląda sytuacja w grupach, ale radziłbym Ci zrobić z tego co najmniej 2 z 3, albo najlepiej zagrać 3 single.
Cytat:
![]() O 21 Santos - Palmeiras 2 @ 3. Wtopa. Biorąc pod uwagę prawo serii, na 1-2 dni odpuszczam sobie buki. ![]()
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 09.10.2011 o godz. 22:07.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
myślałem nad tym dużo i chyba jednak zaryzykuje ale zamiast Słowacji wrzucę Walię. Armenia mi ostatnio siadła wiec licze na niespodziankę. Portugalia powiem szczerze nie wyobrażam sobie żeby nie weszli z 1 miejsca natomiast Wali ciekawie grają. Zobaczymy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Szwajcaria-Bosnia 1 1.73 grałem wczoraj...Trener Bośniaków da odpocząc kilku najwazniejszym zawodnikom aby nie złapali kartek przed barażami.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Francja-Bośnia 1
Albania-Rumunia 2 Dania-Portugalia 2 Szwecja Holandia2 Rosja U21- Portugalia U21 2 Włochy U21- Turcja U 21 1 Co myślicie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Starożytni górale mawiali - nie ufaj Portugalczykom, bo to ....., i ja tym góralom wierzę.
Nie raz i nie dwa zawodzili w ważnych meczach. Tutaj może być podobnie. Zwłaszcza, że remis urządza jednych i drugich, z tego co widzę.Edit: Nie, no, co ja piszę. Na moje oko - Dania- Portugalia dnb 1 Albania - Rumunia X Szwecja- Holandia 1 (dalej tak jest, że najlepiej punktująca drużyna z 2. miejsca ma kwalifikacje bez baraży?)
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 10.10.2011 o godz. 16:55.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
O co dokładnie chodzi z handicapem azjatyckim?
Dajmy na to kurs na Chorwacje -1,5 wynosi 1.525. Czyli Chorwacja musi wygrać minimum dwoma bramkami? A co oznacza coś takiego: Chorwacja -1, -1,5 (kurs 1.35)? ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|