|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jedno ale: spotkanie z kibicami było. To, na którym opowiadał o polityce historycznej... A Ochalikowi "nie-wiślackości" zarzucić nie można.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Co do nie- wiślackości Ochalika. Powiedz mi, czy Wiślakiem jest ktoś, kto mówi o tym, że nim jest i nic poza tym, czy ktoś, kto jest w stanie poprzeć to czynami? A Ochalik jest skończonym leniem. Jurczyński był ostatnią szmatą, ale nie można mu było zarzucić braku profesjonalizmu. Gdyby za jego kadencji pojawiały się na temat Wisły takie artykuły, jak pojawiały się ostatnio, to by rozkręcił sporą aferę. Ochalik nie jest ani profesjonalistą, ani Wiślakiem.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 07.11.2011 o godz. 11:02.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Niestety od roku Pracownicy naszego klubu spisują się poniżej krytyki. Wszystkie aspekty pozasportowe u nas leżą na łopatkach:
1. Sprzedaży internetowej - brak 2. Wizji zapełnienia stadionu - brak 3. Interwencji w ZIKIT w sprawie opieszałości budowy stadionu - brak 4. Całe zamieszanie z koszulkami oraz wszystkie opóźnienia - kpina ! 5. Dalekosiężnych planów co do przyszłości klubu - brak. ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Kolega się trochę zagotował po wczorajszym meczu chyba. Od kiedy to lenistwo i brak profesjonalizmu decyduje o tym czy ktoś jest Wiślakiem czy nie? Nie przeszło Ci przez myśl, że Ochalik jest tylko mały trybikiem w całej tej machinie i że sam g.... może bez zgody "góry"? On tylko wykonuje polecenia i to wszystko. Tak więc zluzuj trochę. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
To może Cupiał ma jeszcze wydać zgodę na wyrobienie wiz dla Serbów? Albo na mycie kibli? A swoje zdanie na temat tego, kto Wiślakiem jest, a kto nie jest, już wyraziłem. Możesz się z tym nie zgadzać, Twoje prawo, ale dla mnie musisz coś zrobić, żeby w moich oczach być Wiślakiem. Niezależnie, czy to jeżdżenie na wyjazdy, czy praca (AKTYWNA!) w klubie, pisanie o historii Wisły, czy tworzenie tej, czy innej strony, albo jeszcze coś innego. Samo gadanie "Jestem Wiślakiem", dla mnie nic nie znaczy.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 07.11.2011 o godz. 13:30.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
A czy Ja coś tu pisałem o Cupiale? Raczej wskazywałbym na Basałaja i całą radę nadzorczą. Faktycznie nie zgadzam się z Tobą co do określenia na temat tego kto jest a kto nie Wiślakiem (chociaż wcale nie twierdzę, że nie masz racji w sprawie Ochalika), ale to już jest indywidualna sprawa każdego z Nas. Tak czy owak dalsze ciągnięcie tego tematu nie ma sensu bo widzę, że bardzo emocjonalnie do tego podchodzisz a i przykłady podajesz, które w ogóle nie można porównać do tematu Naszej dyskusji. W każdym razie pozdrawiam.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przyczepiłeś się do tego, że powiedziałem, że Ochalik nie jest Wiślakiem i wyłożyłem Ci na czym polega wg mnie "Wiślacckość". Czego zatem "nie można porównać do tematu naszej dyskusji" (cokolwiek by to nie znaczyło)?
Następnie napisałem Ci, że uważam, że robota rzecznika prasowego polega m.in. na tym, że ma interweniować w sprawie szkodzących Wiśle publikacji, a Ty napisałeś, że bez zgody "góry" nie może tego zrobić. Więc przekazałem Ci nie wprost, że chyba żartujesz. Jeśli Basałaj, czy RN (!?!?!?) ma wydawać rzecznikowi prasowemu instrukcje dotyczące każdego aspektu jego pracy, a sam rzecznik ma nie wykazywać żadnej inicjatywy, to może niech go po prostu zwolnią, bo skoro jego rola ma się ograniczać do powiedzenia na konferencji prasowej "Robert Maaskant", "Bogdan Basałaj" i wymienić jeszcze np. nazwisko trenera gości i jakiegoś zawodnika, to niech zajmie się tym spiker stadionowy. ![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Dudi pospinałes się jak nie wiem co, a kolega Ci prawdę tylko pisze ... w naszym klubie bez zgody odpowiednich osób to srajtaśmy kupić nie można (przekoloryzowane, ale chodzi o ukazanie sprawy), a co dopiero wydawać jakieś oświadczenia czy "wojny" mediom ...
więc wrzuć na luz.Przypomnij sobie, że po niby takiej "samowolce" (która de facto samowolką nie była, ale to sąd rozstrzyga) poleciało z pracy kilka osób ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Teraz czekam na "Ja jako zarząd zdecydowałem że nie jestem już zarządem".
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że Valckx brał chociaż częściowo udział w podejmowaniu tej decyzji, bo jeśli nie, to może się okazać, że i jego stracimy, a to byłoby fatalne. Najlepszy dyrektor sportowy w PL.
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Nie chce wyjsc na czarnowidza ale uwazam ze Stana juz nie ma a trenera szuka nam Zdzisiu.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
No i dlaczego Jurczyński "mógł", a Ochalik "nie może"? Naprawdę nie bazuję na moim "widzimisię", ale na opinii kogoś podobnie jak Ty, albo nawet bliżej, żyjącego w tym klubie. Może po prostu ten ktoś patrzy na sprawę bardziej krytycznie? ![]()
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 08.11.2011 o godz. 22:27.
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
Mam wrażenie wkrótce wszystko poleci jak domek z kart. Basałaj ogólnie ten człowiek jakiś przygaszony, nie widać w nim tego entuzjazmu co na początku obejmowania kadencji.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 08.11.2011 o godz. 23:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
W wywiadzie dla "GK" Maaskant powiedział, ze o jego zwolnieniu Stan dowiedział się pięć minut przed nim, tak więc - nie miej złudzeń.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Teraz Zarząd sie powinien podać do dymisji! Sami odp...ja maniane, a konsekwencji nie ponosza zadnych.
![]()
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Andrzej Iwan powiedział właśnie, że na Wiśle byli piłkarze, którzy rozegrali określoną liczbę meczów w Ekstraklasie otrzymują całoroczny karnet na mecze. Myślę że to pozytywna akcja, a szkoda, że chyba nikt o tym nie wie.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
No i proszę. Basałaj wreszcie wymyślił sposób na zwiększenie frekwencji.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
odnośnie naszego działu marketingu: dzisiaj przeczytałem na stronie głównej, że jest jakis super kalendarz. Chciałem go kupić, przed meczem nie kupiłem bo idąć na C bałem się, że mi się uszkodzi. jakież było moje rozgoryczenie i złość jak się okazało, że i Wiślacki Świat i strefa kibica jest zamknięta na cztery spusty po meczu. Wkońcu po co sklep z pamiątkami ma być otwarty po zakończeniu meczu. Po co Wiśle te 15 000 potencjalnych klientów.
Wstyd i żenada!!! ![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pewnie założyli, że i tak nikt z gotówką nie przyjdzie po meczu, bo przecież karty cały czas nie są obsługiwane, prawda?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Panie Bogdanie. Akademie młodych rekinkow już mamy, teraz czekamy na piłkarską.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wisła Kraków napisał(a):
A pracownicy biura niech zapamiętają raz na jutro że to nie kibice są dla nich tylko oni dla kibiców!! ed: Biuro już zdążyło skasować ten post. Widać nie byli w stanie wejść w polemikę z kibicami na ten temat... Dalej nie mogę zrozumieć po co w ogóle dali taki wpis. Powód: bo tak
Ostatnio edytowane przez przemo : 27.12.2011 o godz. 12:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Ten fanpage jest dla kibiców i kibice mają święte prawo pisać tam co chcą, również krytykować pracowników Wisły i domagać się czegoś, co zostało im obiecane. Kasowanie takich komentarzy to idiotyzm w najczystszej postaci. Tym wpisem osoba odpowiadająca za fanpage skompromitowała siebie, Basałaja i wszystkich odpowiadających za marketing. Wpis został usunięty, ale duży niesmak pozostał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Mnie tam zablokowali widze tylko Newsy ale nie moge komentowac klikac lubie to itp , juz nawet nie można wyrazić swojego zdania.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Na temat? Nie na temat...? A, wkleję:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No jakaś dzieciarnia pracuje na tym facebookowym profilu Wisły
Najśmieszniejsze są te ich prośby (żebrania) o "lubię to" "Osoby, które wejdą rano na Facebooka prosimy o polubienie informacji z podlinkowanym newsem meczowym. Przecież ilość osób lubiących nie może się zatrzymać na 2969. 3000 to minimum ;-) " - żenada. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/8974-Kibi...zedazy_biletow
fajny artykuł po pierwsze, bilety via net - to powinien być standard, a u nas oczekują, że jak to wprowadzą, to od razu ma być pełen stadion, a to powinno być raczej ułatwienie dla klienta, a nie bezpośrednia zachęta (choć oczywiście nie dla wszystkich, ale nie liczyłbym, że sprzedaż zwiększy się o więcej niż o 5%...) po drugie płatność kartą, ja ostatnio w kserze płaciłem kartą... generalnie to Basałaj tyle o zachodzie mówi, a najprostszej rzeczy nie potrafią załatwić |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|