The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FajQ
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2008, 22:22
Ja jestem baardzo zadowolony z wyniku Lecha.Zimny kubeł wody na ich głowki ostudzi zapały.A zwłaszcza Reksia.Co panie Reiss mistrz? W picipolo chyba.Przegrać z drużyną 3 bramkami co oddała 2 strzały na bramkę to jest sztuką.Co do Legi.Stres ich zjadł przecież to derbyA tak na poważnie to spodziewałem się po was dużo więcej.Ja się zastanawiam co wciąż Giza robi w Legi, no ale to pytanie do Pana Urbana.Ogólnie to wyniki wymarzone.Stawiałem raczej na wygrane gospodarzy.Zobaczymy co jutro pokaże Wisełka
Odpowiedz cytując
czesiu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.08.2008, 22:40
Kluby kupują grajków za kilkaset tys. E i się grzeją. Można sie nieźle ubawić z tych wszytkich mocarstowych ambicji. Ten na miszcza, tamten na miszcza, a jak przychodzi co do czego to lepiej nie mówić. Polonia zagrała dzisiaj swoje, a L... no coż. Urban sprowadził kilku grajków za kilkaset ty. E i okazało się, że to zwykli ligowcy. Teraz płaci za to frycowe.
Odpowiedz cytując
Verter
Member

Od: 05.2007

Stary 08.08.2008, 22:42
Nie chce mi się pisać o naszym meczu bo nóz się w kieszeni otwiera. Przegrać z Bełchatowem ten mecz to jest mistrzostwo świata, więc jedego miszcza już mamy
Na osłode pozostaje to http://pl.youtube.com/watch?v=RQHy5WpFgos
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 08.08.2008, 22:43
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Nie wrzucilismy na Leszka i kolegow...to sie liczy

No to muszą być zajebiste przekłamania na łączach C+. Czy Ty myślisz, że tu nikt nie oglądał tego meczu, czy poprostu masz taką naturę, że lubisz bezczelnie kłamać prosto w oczy?! Przecież Wasz doping to tylko i wyłącznie wrzuty na KSP i zgody. Mi to nie przeszkadza, bo wiem, że jak Legia jedzie z antydopingiem na dwie strony, to jest ok, ale jak robi to ktoś inny, to jest to pokaz kompleksów itp. Chodzi mi tylko o to, żebyś nie kłamał, bo pisząc takie bzdury obrażasz nas wszystkich.
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 08.08.2008, 23:05
Mam pytanie do kolegów z Warszawy: skąd bierze się tak duże poparcie dla Urbana ze strony kibiców Legii?
Odpowiedz cytując
Kijek
Warszawski rozmywacz I

Od: 02.2005
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze

Stary 08.08.2008, 23:28
jova napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie do kolegów z Warszawy: skąd bierze się tak duże poparcie dla Urbana ze strony kibiców Legii?
duze tzn jakie?

"Jesteś z Grodziska, mówię ci, zawsze stąd byłaś skończ już wreszcie śnić, nie jesteś z Warszawy mówię ci, jesteś z Grodziska..."

uderz w puchara
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 09.08.2008, 00:03
Kijek napisał(a):Wyświetl post
duze tzn jakie?
Praktycznie nikt nie ośmiela się wspomnieć o zwolnieniu go lub szukaniu kogoś lepszego choć wyniki osiągane przez zespół raczej nie są zadowalające, styl gry nie jest szczególnie porywający, a większość zawodników gra poniżej swoich możliwości. Patrząc na ton wypowiedzi Szali w przerwie meczu można dojść do wniosku, że z motywacją zawodników też nie jest najlepiej.
Gdyby taka sytuacja miała miejsce w Wiśle to trener byłby mieszany z błotem przy każdej możliwej okazji, a kibice Legii na pracę Urbana patrzą zaskakująco optymistycznie.
Odpowiedz cytując
Kijek
Warszawski rozmywacz I

Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze

Stary 09.08.2008, 00:17
Praktycznie nikt nie ośmiela się wspomnieć o zwolnieniu go lub szukaniu kogoś lepszego
No a z jakiego powodu mialby zostac zwolniony?
choć wyniki osiągane przez zespół raczej nie są zadowalające,
Wyniki nie zadowalajace tzn? Kim mysmy mieli zdobyc mistrzostwo Polski, Borysiukiem? Rybusem? Wysockim? Oczywiscie przydarzyło sie wiele glupich porazek, ale cos tam wpadło (PP).

Przyjdzie moment na ocenianie, juz mysle po tym sezonie i wtedy zobaczymy. Zeszły sezon sie wstrzymałem bo mielismy kilku do grania teraz jest lepiej i zobaczymy... Napewno w czerwcu 2009 litosci nie bedzie.

uderz w puchara
Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.08.2008, 03:00
Fak..
Spójrzcie na statystyki..GKS dwa celne strzały na bramkę, trzy gole. Dawno mnie żaden mecz tak nie wkurzył jak dzisiejszy. Bełchatów to mizeria, a my tejże mizerii daliśmy się frajersko ograć i to u siebie. Przegraliśmy mecz, w którym po pierwszych 45 minutach powinniśmy prowadzić co najmniej 3:0.
Znów obrona dała ciała..o ile środkowi w miarę ok, to Henriquez i po części Kotorowski zawalili mecz. Ale spokojnie, jeszcze bym nas nie skreślał..tylko grajmy wreszcie ustawieniem z lewym pomocnikiem!!

Generalnie..
..trafił mnie dziś szlag na Bułgarskiej :(
Odpowiedz cytując
St@chu
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 09.08.2008, 07:32
Jakbym miał oceniać dwóch naszych rywali po tych pierwszych meczach... To moim zdaniem korzystniej wypadł Lech. Dostrzegam u niego jednak pewien poważny mankament, który nie zmienił się nic mimo przyjścia Arboledy. Dziurawa obrona i równie niepewny bramkarz. Może Pawełek nie jest pewny ale to co czasami wyprawia Kotorowski woła o pomstę do nieba. Ciężko myśleć o mistrzostwie, kiedy zdobywa się w meczu u siebie 2 bramki a mimo to przegrywa, ale rozumiem że to pierwszy mecz i jeszcze wszystko przed nimi.

Legia niczym mnie nie zachwyciła. Korzystniej wypadła Polonia-Dyskobolia... Przynajmniej w moich oczach... Przyznam nie widziałem końcówki meczu, ale myślę że te 60-70 minut mi wystarczy, żeby powiedzieć, że nie czuje się zaskoczony in plus postawą Legii.
Odpowiedz cytując
killer1906
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 09.08.2008, 07:43
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
Fak..
Spójrzcie na statystyki..GKS dwa celne strzały na bramkę, trzy gole. Dawno mnie żaden mecz tak nie wkurzył jak dzisiejszy. Bełchatów to mizeria, a my tejże mizerii daliśmy się frajersko ograć i to u siebie. Przegraliśmy mecz, w którym po pierwszych 45 minutach powinniśmy prowadzić co najmniej 3:0.
Znów obrona dała ciała..o ile środkowi w miarę ok, to Henriquez i po części Kotorowski zawalili mecz. Ale spokojnie, jeszcze bym nas nie skreślał..tylko grajmy wreszcie ustawieniem z lewym pomocnikiem!!

Generalnie..

To jak to jest?Dalej idziecie na "miszcza" czy już pofolgowaliście?
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 09.08.2008, 08:27
to dopiero jeden mecz
były takie druzyny co w pierwszy wygrywały po 4-0 a na koniec...
spadały
Lech ma jeszcze 29 kolejek przed sobą

na razie są krok do tyłu
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 09.08.2008, 08:37
Przekłuty balonik napompowany najczęściej przez pismaków lub niektórych za dużo chlapiących grajków nie boli ani, ani. Tym bardziej, że (na razie przynajmniej) nie nas dotyczy.

Ale mówić o pęknięciu to trochę za szybko. 4-5 kolejek trzeba, by coś było widać. Drużynę tworzą i cementują mecze, szczególnie te o wysoką stawkę. A i Lech i Legia mają dalsze eliminacje UEFA przed sobą, będzie się czas rozkręcić. Oprócz nich już się dobrze pokazały Polonia W. i Bełchatów a to dopiero początek kolejki. Ciekawy sezon się szykuje, oprócz wymienionych jeszcze jest parę drużyn, które też coś będą dla siebie ugrać.

Najważniejszy jest teraz mecz z Bytomiem, chciałbym zobaczyć potwierdzenie tego co pokazał mecz z Beitarem: na każdą pozycję jest ktoś wartościowy w zastępstwie.
Jeśli to się potwierdzi, to niech inni się martwią . Wtedy Skorża będzie miał kompletne elementy puzzle'a a układanie takich łamigłówek to mu nawet nieźle wychodzi.

A ja sobie (choćby przez najbliższych parę dni) o niespodziance z Barcą pomarzę .
Ostatnio edytowane przez harthausen : 09.08.2008 o godz. 08:52.

Odpowiedz cytując
emsi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 09.08.2008, 08:58
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
Fak..

Generalnie..
Jakoś mi Cię nie żal.

Nie brzydzisz się rozmawiania z milicjantami, bo tak przecież na Waszym forum nas nazywacie

Ogólnie to życzę Wam jak najgorzej i jak najwięcej takich meczy, to nie kompleks ja Was po prostu nie lubię i nie mam za co lubić, jedynie cieszy mnie, że temu wielkiemu Lechowi utarła nosa nie wielka firma, z wielkiego miasta tylko chłopaki z małego Bełchatowa, a Reiss następnym razem niech się ugryzie w język, bo jedynie zrobił z siebie główną atrakcję szyderstw w tej kolejce.

Mam nadzieje, że jeszcze nie raz Waszych grajków i Was ktoś nauczy pokory.

PS: A może napiszę niepopularne zdanie, ale w derbach Warszawy chciałbym mimo wszystko by zawsze wygrywała Legia a nie pewni kompleksiarze z Kamiennej, bo Legia to firma, a nie dziwni fani kumający si.ę z Antifą i innymi lewackimi ścierwami za przeproszeniem.
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 09.08.2008, 08:59
Jeszcze meczu nie zdążyliśmy rozegrać, a Amica już oglada nasze plecy...cóź za przewrotność...
Ostatnio edytowane przez Zieniu17 : 09.08.2008 o godz. 09:02.
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 09.08.2008, 09:16
Pierwsze nakłucie balonu z napisem Amica i już słychać tssssssssssssssssss. Pisałem, że Majster Smuda i jego pomocnicy dostarczą nam dużo radości w tym sezonie, ale nie spodziewałem się że tak szybko .
Tak czy tak mozemy już powoli zrobić zrzutkę na "Mały Majsterkowicz" i po sezonie wysłać go do Poznania. Niech się chłopaki pobawią . A na najbliższym meczu z "majstrami" wywiesić na płocie budowy (sektor C) ofertę pracy dla : "Majstra i jego pomocników". Tam mogą wreszcie osiągnąć swój cel
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 09.08.2008, 09:23
Spokojnie Panowie ,to dopiero pierwsza kolejka (już co poniektórzy się napinają ,a przypominam ,że my jeszcze meczu nie rozegraliśmy), więc mówienie, że zarówno Legia jak i Lech nic w tym sezonie nie wskórają jest dla mnie troszeczkę śmieszne.Oczywiście i ja (urodzony pesymista ) nie wyobrażam sobie innego zakończenia sezon jak zdobycie mistrzostwa przez Wisłę , ale raczej wywalczymy je po walce (a nie tak jak w poprzednim sezonie)- aczkolwiek jeżeli miała by być powtórka z ubiegłego sezony to rady będę jak mało kto .
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 09.08.2008 o godz. 09:53.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 09.08.2008, 09:45
Paweł napisał(a):Wyświetl post
Fotka i tytuł genialne http://www.weszlo.com/news/763
buhahahah nie mogłem się powstrzymać
DevilMayCry napisał(a):Wyświetl post
Spokojnie Panowie ,to dopiero pierwsza kolejka
NIe chodzi o to czy my przegramy, wygramy czy zremisujemy chociaż mam nadzieję że wygramy... Chodzi o to że takich rzeczy jak Reksio się nie mówi bo to zawsze się źle kończy, przekonał się o tym on a także X lat temu Legia gdy jej trener powiedział że ma same gwiazdy i w cuglach skończą ligę, nie wiem na którym skończyli miejscu ale na pewno nie na tronie
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 09.08.2008 o godz. 09:48.
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Kwaki
Senior Member

Stary 09.08.2008, 10:14
A widzieliscie przez jaka bramke Lech przegral?

http://pl.youtube.com/watch?v=wXzcLLE88JE
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 09.08.2008, 10:44
Bramka Lewandowskiego ładna, jestem ciekaw co myślał przed strzałem Co do wyniku meczu i przegranej Lecha jestem zaskoczony że u siebie z Botem 2:3. Widziałem Lecha w mecz pucharu uefa i grali ładną piłkę ale co z tego że obrona dalej rozdaje prezenty
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
Kijek
Warszawski rozmywacz I

Stary 09.08.2008, 10:50
Obiektywnie: był karny na Radovicu w 90 minucie ?

uderz w puchara
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 09.08.2008, 10:52
Po mojemu nie.
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 09.08.2008, 10:53
Tak jak na Sobolewskim w Izraelu
,
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 09.08.2008, 10:56
Ciężko powiedzieć , bo jeżeli polonista go zaczepił to naprawdę jakimś czubkiem czubka i dosyć lekko . Natomiast Radovic jak to ma w zwyczaju zrobił lot orła .

Cytat:
Tak jak na Sobolewskim w Izraelu
dokładnie
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 09.08.2008, 10:59
Obiektywnie: nie było.

Sam Radovic miał w 77 minucie bodajże wymarzoną sytuację do strzelenia gola... raz w nogi Gliwy , dwa w boczną siatkę...

Niezły z niego grajek jak na naszą ligę, ale zamiast symulować niech najpierw strzela z 5 metrów do bramki zamiast w bramkarza...
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 09.08.2008, 11:14
Ja tam widziałem ładną jaskółke w wykonaniu Radovicia. Po mojemu nie było. Ale jemu ciężko będzie w tym sezonie wywalczyć karnego, a nawet wolne. Wszyscy sędziowie są na niego uczuleni. On jest mistrzem gryzienia trawy bez styku z rywalem.

Co do bramki Lewandowskiego. No fakt ładnie to wyglądało ale teraz w erze Jogi Bonito 12 latki strzelają takie bramki. Co nie zmienia faktu, że bramka była ładna
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 09.08.2008, 12:52
Obiektywnie to Radovicz jest nie reformowalny, przecież jego każdy kontakt z piłką kończy się wywrotką, dla mnie nie było karnego ale nawet jak by był to nie dziwcie się koledzy z Warszawy że sędziowie nie będą gwizdać ...
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
K_2
Banita

Od: 04.2008

Stary 09.08.2008, 12:53
Radovica nie cierpie. Jak mozna tak zalosnie w prawie kazdej akcji wymuszac faul
Co do dzisiejszych meczow ciekaw jestem jak zagra Ara pod wodza Michniewicza
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 09.08.2008, 12:59
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Ja tam widziałem ładną jaskółke w wykonaniu Radovicia. Po mojemu nie było. Ale jemu ciężko będzie w tym sezonie wywalczyć karnego, a nawet wolne. Wszyscy sędziowie są na niego uczuleni. On jest mistrzem gryzienia trawy bez styku z rywalem.

Co do bramki Lewandowskiego. No fakt ładnie to wyglądało ale teraz w erze Jogi Bonito 12 latki strzelają takie bramki. Co nie zmienia faktu, że bramka była ładna
to pokaż mi takiego 12latka w L I D Z E

dziękuje.

W epoce drewninej polskiej piłki, takie bramki robią wrażenia. Olać to że to znienawidzony Lech, liczy się dobro polskiej piłki nożnej i jej myśli szkoleniowej czyż nie

Fajną drużyne mają, dobrze że ze Smuda!
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Weez3r
Member

Od: 06.2007

Stary 09.08.2008, 13:51
Wie ktoś, dlaczego Legioniści mają na koszulkach napisy inną czcionką niż pozostałe kluby Ekstraklasy?

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów