|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja jestem baardzo zadowolony z wyniku Lecha.Zimny kubeł wody na ich głowki ostudzi zapały.A zwłaszcza Reksia.Co panie Reiss mistrz? W picipolo chyba.Przegrać z drużyną 3 bramkami co oddała 2 strzały na bramkę to jest sztuką.Co do Legi.Stres ich zjadł przecież to derby
A tak na poważnie to spodziewałem się po was dużo więcej.Ja się zastanawiam co wciąż Giza robi w Legi, no ale to pytanie do Pana Urbana.Ogólnie to wyniki wymarzone.Stawiałem raczej na wygrane gospodarzy.Zobaczymy co jutro pokaże Wisełka |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kluby kupują grajków za kilkaset tys. E i się grzeją. Można sie nieźle ubawić z tych wszytkich mocarstowych ambicji. Ten na miszcza, tamten na miszcza, a jak przychodzi co do czego to lepiej nie mówić. Polonia zagrała dzisiaj swoje, a L... no coż. Urban sprowadził kilku grajków za kilkaset ty. E i okazało się, że to zwykli ligowcy. Teraz płaci za to frycowe.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Nie chce mi się pisać o naszym meczu bo nóz się w kieszeni otwiera. Przegrać z Bełchatowem ten mecz to jest mistrzostwo świata, więc jedego miszcza już mamy
![]() Na osłode pozostaje to http://pl.youtube.com/watch?v=RQHy5WpFgos ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
No to muszą być zajebiste przekłamania na łączach C+. Czy Ty myślisz, że tu nikt nie oglądał tego meczu, czy poprostu masz taką naturę, że lubisz bezczelnie kłamać prosto w oczy?! Przecież Wasz doping to tylko i wyłącznie wrzuty na KSP i zgody. Mi to nie przeszkadza, bo wiem, że jak Legia jedzie z antydopingiem na dwie strony, to jest ok, ale jak robi to ktoś inny, to jest to pokaz kompleksów itp. Chodzi mi tylko o to, żebyś nie kłamał, bo pisząc takie bzdury obrażasz nas wszystkich. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Mam pytanie do kolegów z Warszawy: skąd bierze się tak duże poparcie dla Urbana ze strony kibiców Legii?
|
|
|
|
Warszawski rozmywacz I
Od: 02.2005
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze
Offline |
|
"Jesteś z Grodziska, mówię ci, zawsze stąd byłaś skończ już wreszcie śnić, nie jesteś z Warszawy mówię ci, jesteś z Grodziska..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Praktycznie nikt nie ośmiela się wspomnieć o zwolnieniu go lub szukaniu kogoś lepszego choć wyniki osiągane przez zespół raczej nie są zadowalające, styl gry nie jest szczególnie porywający, a większość zawodników gra poniżej swoich możliwości. Patrząc na ton wypowiedzi Szali w przerwie meczu można dojść do wniosku, że z motywacją zawodników też nie jest najlepiej.
Gdyby taka sytuacja miała miejsce w Wiśle to trener byłby mieszany z błotem przy każdej możliwej okazji, a kibice Legii na pracę Urbana patrzą zaskakująco optymistycznie. |
|
|
|
Warszawski rozmywacz I
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze
Offline |
|
Wyniki nie zadowalajace tzn? Kim mysmy mieli zdobyc mistrzostwo Polski, Borysiukiem? Rybusem? Wysockim? Oczywiscie przydarzyło sie wiele glupich porazek, ale cos tam wpadło (PP). Przyjdzie moment na ocenianie, juz mysle po tym sezonie i wtedy zobaczymy. Zeszły sezon sie wstrzymałem bo mielismy kilku do grania teraz jest lepiej i zobaczymy... Napewno w czerwcu 2009 litosci nie bedzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Fak..
Spójrzcie na statystyki..GKS dwa celne strzały na bramkę, trzy gole. Dawno mnie żaden mecz tak nie wkurzył jak dzisiejszy. Bełchatów to mizeria, a my tejże mizerii daliśmy się frajersko ograć i to u siebie. Przegraliśmy mecz, w którym po pierwszych 45 minutach powinniśmy prowadzić co najmniej 3:0. Znów obrona dała ciała..o ile środkowi w miarę ok, to Henriquez i po części Kotorowski zawalili mecz. Ale spokojnie, jeszcze bym nas nie skreślał..tylko grajmy wreszcie ustawieniem z lewym pomocnikiem!! Generalnie.. ..trafił mnie dziś szlag na Bułgarskiej :( |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Jakbym miał oceniać dwóch naszych rywali po tych pierwszych meczach... To moim zdaniem korzystniej wypadł Lech. Dostrzegam u niego jednak pewien poważny mankament, który nie zmienił się nic mimo przyjścia Arboledy. Dziurawa obrona i równie niepewny bramkarz. Może Pawełek nie jest pewny ale to co czasami wyprawia Kotorowski woła o pomstę do nieba. Ciężko myśleć o mistrzostwie, kiedy zdobywa się w meczu u siebie 2 bramki a mimo to przegrywa, ale rozumiem że to pierwszy mecz i jeszcze wszystko przed nimi.
Legia niczym mnie nie zachwyciła. Korzystniej wypadła Polonia-Dyskobolia... Przynajmniej w moich oczach... Przyznam nie widziałem końcówki meczu, ale myślę że te 60-70 minut mi wystarczy, żeby powiedzieć, że nie czuje się zaskoczony in plus postawą Legii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
To jak to jest?Dalej idziecie na "miszcza" czy już pofolgowaliście? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
to dopiero jeden mecz
![]() były takie druzyny co w pierwszy wygrywały po 4-0 a na koniec... spadały ![]() Lech ma jeszcze 29 kolejek przed sobą na razie są krok do tyłu ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Przekłuty balonik napompowany najczęściej przez pismaków lub niektórych za dużo chlapiących grajków nie boli ani, ani. Tym bardziej, że (na razie przynajmniej) nie nas dotyczy.
Ale mówić o pęknięciu to trochę za szybko. 4-5 kolejek trzeba, by coś było widać. Drużynę tworzą i cementują mecze, szczególnie te o wysoką stawkę. A i Lech i Legia mają dalsze eliminacje UEFA przed sobą, będzie się czas rozkręcić. Oprócz nich już się dobrze pokazały Polonia W. i Bełchatów a to dopiero początek kolejki. Ciekawy sezon się szykuje, oprócz wymienionych jeszcze jest parę drużyn, które też coś będą dla siebie ugrać. Najważniejszy jest teraz mecz z Bytomiem, chciałbym zobaczyć potwierdzenie tego co pokazał mecz z Beitarem: na każdą pozycję jest ktoś wartościowy w zastępstwie. Jeśli to się potwierdzi, to niech inni się martwią . Wtedy Skorża będzie miał kompletne elementy puzzle'a a układanie takich łamigłówek to mu nawet nieźle wychodzi. A ja sobie (choćby przez najbliższych parę dni) o niespodziance z Barcą pomarzę .
Ostatnio edytowane przez harthausen : 09.08.2008 o godz. 08:52.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Nie brzydzisz się rozmawiania z milicjantami, bo tak przecież na Waszym forum nas nazywacie Ogólnie to życzę Wam jak najgorzej i jak najwięcej takich meczy, to nie kompleks ja Was po prostu nie lubię i nie mam za co lubić, jedynie cieszy mnie, że temu wielkiemu Lechowi utarła nosa nie wielka firma, z wielkiego miasta tylko chłopaki z małego Bełchatowa, a Reiss następnym razem niech się ugryzie w język, bo jedynie zrobił z siebie główną atrakcję szyderstw w tej kolejce. Mam nadzieje, że jeszcze nie raz Waszych grajków i Was ktoś nauczy pokory. PS: A może napiszę niepopularne zdanie, ale w derbach Warszawy chciałbym mimo wszystko by zawsze wygrywała Legia a nie pewni kompleksiarze z Kamiennej, bo Legia to firma, a nie dziwni fani kumający si.ę z Antifą i innymi lewackimi ścierwami za przeproszeniem. ![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Jeszcze meczu nie zdążyliśmy rozegrać, a Amica już oglada nasze plecy...cóź za przewrotność...
![]()
Ostatnio edytowane przez Zieniu17 : 09.08.2008 o godz. 09:02.
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Pierwsze nakłucie balonu z napisem Amica i już słychać tssssssssssssssssss. Pisałem, że Majster Smuda i jego pomocnicy dostarczą nam dużo radości w tym sezonie, ale nie spodziewałem się że tak szybko
.Tak czy tak mozemy już powoli zrobić zrzutkę na "Mały Majsterkowicz" i po sezonie wysłać go do Poznania. Niech się chłopaki pobawią . A na najbliższym meczu z "majstrami" wywiesić na płocie budowy (sektor C) ofertę pracy dla : "Majstra i jego pomocników". Tam mogą wreszcie osiągnąć swój cel ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Spokojnie Panowie ,to dopiero pierwsza kolejka (już co poniektórzy się napinają ,a przypominam ,że my jeszcze meczu nie rozegraliśmy), więc mówienie, że zarówno Legia jak i Lech nic w tym sezonie nie wskórają jest dla mnie troszeczkę śmieszne.Oczywiście i ja (urodzony pesymista
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 09.08.2008 o godz. 09:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
NIe chodzi o to czy my przegramy, wygramy czy zremisujemy chociaż mam nadzieję że wygramy... Chodzi o to że takich rzeczy jak Reksio się nie mówi bo to zawsze się źle kończy, przekonał się o tym on a także X lat temu Legia gdy jej trener powiedział że ma same gwiazdy i w cuglach skończą ligę, nie wiem na którym skończyli miejscu ale na pewno nie na tronie ![]()
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 09.08.2008 o godz. 09:48.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Bramka Lewandowskiego ładna, jestem ciekaw co myślał przed strzałem
Co do wyniku meczu i przegranej Lecha jestem zaskoczony że u siebie z Botem 2:3. Widziałem Lecha w mecz pucharu uefa i grali ładną piłkę ale co z tego że obrona dalej rozdaje prezenty ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Warszawski rozmywacz I
Offline |
|
|
Obiektywnie: był karny na Radovicu w 90 minucie ?
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tak jak na Sobolewskim w Izraelu
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ciężko powiedzieć , bo jeżeli polonista go zaczepił to naprawdę jakimś czubkiem czubka i dosyć lekko . Natomiast Radovic jak to ma w zwyczaju zrobił lot orła .
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obiektywnie: nie było.
Sam Radovic miał w 77 minucie bodajże wymarzoną sytuację do strzelenia gola... raz w nogi Gliwy , dwa w boczną siatkę... Niezły z niego grajek jak na naszą ligę, ale zamiast symulować niech najpierw strzela z 5 metrów do bramki zamiast w bramkarza... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ja tam widziałem ładną jaskółke w wykonaniu Radovicia. Po mojemu nie było. Ale jemu ciężko będzie w tym sezonie wywalczyć karnego, a nawet wolne. Wszyscy sędziowie są na niego uczuleni. On jest mistrzem gryzienia trawy bez styku z rywalem.
Co do bramki Lewandowskiego. No fakt ładnie to wyglądało ale teraz w erze Jogi Bonito 12 latki strzelają takie bramki. Co nie zmienia faktu, że bramka była ładna ![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Obiektywnie to Radovicz jest nie reformowalny, przecież jego każdy kontakt z piłką kończy się wywrotką, dla mnie nie było karnego ale nawet jak by był to nie dziwcie się koledzy z Warszawy że sędziowie nie będą gwizdać ...
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Radovica nie cierpie. Jak mozna tak zalosnie w prawie kazdej akcji wymuszac faul
Co do dzisiejszych meczow ciekaw jestem jak zagra Ara pod wodza Michniewicza ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
dziękuje. W epoce drewninej polskiej piłki, takie bramki robią wrażenia. Olać to że to znienawidzony Lech, liczy się dobro polskiej piłki nożnej i jej myśli szkoleniowej czyż nie ![]() Fajną drużyne mają, dobrze że ze Smuda! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś, dlaczego Legioniści mają na koszulkach napisy inną czcionką niż pozostałe kluby Ekstraklasy?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|