|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ja w tamtym tygodniu zagrałem coś takiego.
![]() a tak zagrałem teraz może sie uda ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez TSunami. : 24.09.2011 o godz. 12:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Flamengo - América MG dnb 2 @ 3.6
edit: kontra live na 1 @ 3.00 edit2: elegancko.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 24.09.2011 o godz. 23:55.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Warmia-Powen Zabrze 2 3.30 szanse 50/50
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odense BK v Fulham -1X
Vorskla v Hannover 96 -1X Stoke v Besiktas - x2 FC Metalist Kharkiv v AZ - x2 kurs ~6.0 ====== Cska Moskwa v Inter Milan - 1x Trabzonspor v Lille - 1x kurs ~ 1,95 ======== kupon 2/3 na expekcie. kurs 6.50 Wt 27-09-2011 17:00 Liga Mistrzów CSKA Moskva - Internazionale 1 2.65 Wt 27-09-2011 19:45 Liga Mistrzów Trabzonspor - Lille 1 2.70 Śr 28-09-2011 19:45 Liga Mistrzów Valencia - Chelsea 2 2.35
Ostatnio edytowane przez labtec : 25.09.2011 o godz. 18:54.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wobec kontuzji Meliksona i Małeckiego a przedewszystkim Maora warto pograć jeszcze wyższe handi na Twente. Wielka okazja w Tobet:
FC Twente - Wisla Krakow Rodzaj zakładu: H(0 - 2) Twój typ: 1 4.10 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Polonia - Korona 2 kurs 4.25
CSKA Sofia - Vidima over 2,5 Sparta P - Slavia P 1 kurs 1,52 Anżi Machaczkala - Terek Grozny 1 Aalborg - Lyngby 1 kurs 1,82
Ostatnio edytowane przez LeszekABG : 26.09.2011 o godz. 20:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Anzi 1.25
Korona 1.75 Sunderland lub X 1.44 Getafe lub x 1.4 kurs ~ 4.3 |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Ja gram hc azjatycki -2 w bet365 za 2.75 w przypadku zwyciestwa Twente 2 bramkami zawsze jest zwrot w zapasie ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
niechaj i tak będzie ;-). Faktycznie, ławkę mamy b. wąską w tym wypadku ( Mały i Maor mniej więcej do grudnia nie zagrają ), Boguś co ? Nawet na ławkę w PP się nie łapie także słabo to widzę. Także: Twente -2 ( 2.75 ) i teraz do tego na livie Korona + 1 ( 1.80 )
Ostatnio edytowane przez labtec : 27.09.2011 o godz. 19:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() OK, dzięki za wyjaśnienie ![]()
Ostatnio edytowane przez piter116 : 27.09.2011 o godz. 09:08.
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
opróżnij skrzynkę.
zakład rezultat Kurs Śr 28-09-2011 19:45 Liga Mistrzów AC Milan - Viktoria Plzen Handicap 1 (-1.0) 1.75 Cz 29-09-2011 18:00 UEFA Liga Europejska FC Twente - Wisla Krakow Handicap 1 (-1.0) 2.05 kurs: 3.59 Powód: expekt
Ostatnio edytowane przez labtec : 26.09.2011 o godz. 19:34.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja zagram, że Pilzno strzeli @ 2.00. Twente - Wisła nie ruszam, bo głupio będzie się w....iać, jak wygramy.
Poza tym, paradoksalnie, to mecz w którym mamy największe szanse na wygraną biorąc pod uwagę prawo przewrotności losu. Może zagram coś na nas (dnb), jak już kursy pójdą w górę, bo na pewno masa osób zagra Twente. Na dziś CSKA, Benfica i Trabzon- Lille X.Edit: Chociaż może zagram Trabzon- Lille 2 dnb?
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 27.09.2011 o godz. 15:37.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Delikatnie Okocimski - Śląsk 1 @ 5,5.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co wg Ciebie przemawiało za Gryfem Wejcherowo, Limanovią, Kluczborkiem i Ruchem Zdzieszowice? Ot, specyfika rozgrywek.
![]() Edit: Nie no, Śląsk to się nie umie bawić ![]()
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 27.09.2011 o godz. 14:36.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jako że Wy w ogóle nie uzasadniacie swoich typów tutaj, nawet gdy ja jako laik coś próbowałem z PP analizować, to wkleję chociaż to co dziennikarz onetu napisał o dzisiejszych meczach ( aa na poprzedniej stronie tak jak on napisał, obstawiłem mecze LM już parę dni temu )
SSC Napoli - Villarreal Na graczach z Neapolu ciąży presja "rewelacji sezonu", i choć chodzi o sezon miniony, to kibice mają wielkie oczekiwania względem swoich ulubieńców, którzy ostatnio słabo zagrali z Fiorentiną. Villarreal również musi wygrać to spotkanie, jeśli po porażce z Bayernem w poprzedniej kolejce LM chce podjąć walkę o awans z "grupy śmierci". Trabzonspor - OSC Lille Zespół mistrza Francji znajduje się obecnie w lekkim dołku. Zarówno w lidze francuskiej, jak i Lidze Mistrzów tylko remisuje, pozwalając wyrywać sobie zwycięstwa w ostatnich minutach. Trabzonspor tymczasem płynie na fali zaskakującego zwycięstwa z Interem na jego boisku i będzie próbował urwać trzy punkty również Francuzom. CSKA Moskwa - Inter Mediolan Pierwsze spotkanie (bo rozpoczynające się o 18:00, a nie o 20:45 jak pozostałe) drugiej kolejki Ligi Mistrzów będzie potyczką między CSKA, a Interem. Zespół z Mediolanu ostatnio zawodził, słabo spisując się w lidze i sensacyjnie przegrywając z Trabzonsporem przed dwoma tygodniami. Trener Gian Piero Gasperini został w związku z tym zastąpiony Claudio Ranierim, który w debiucie na ławce trenerskiej Nerazzurich odniósł już pierwsze zwycięstwo. Piłkarze z Moskwy od lat konsekwentnie poprawiają grę i daleko im do miana outsidera wśród europejskiej czołówki. W pierwszym meczu fazy grupowej pozytywnie zaskoczyli remisując przegrywany 0:2 mecz z Lille. Czy Intner, w którego najwyraźniej wstąpił nowy duch, zdoła pokonać na Łużnikach nieprzewidywalne CSKA? Przekonamy się już dzisiaj. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie specyfika rozgrywek tylko składy. Korona z Gryfem grała całkowicie inną drużyną, nie wiem w jakim zestawieniu wyszedł Śląsk ale wczoraj widziałem meczową 18 i z tego co pamietam była dość mocna
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Co do dzis to Napoli i Trabzon nie tykam bo tam cuda sie moga dziac
![]() Real z Ajaxem tu sie zapowiada cos czuje sporo bramek i wynik ala 5-2 albo 4-2 dla Realu. gram over 3,5 za 1,92 Bayern-Man City over 2,5 1.72 Man Utd-Basel 1 1.20 Co do Man U to maja sporo kontuzji,ale na kolejny remis w LM,zwlaszcza u siebie pozwolic sobie nie mogą. Basel zrobil to co mial zrobic bo wygral u siebie,teraz ,mysle ze czas oddac komplet punktow anglikom. Lyon-Dinamo sporo osob obstawia Lyon a mi tu smierdzi remisem ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Real - Ajax (handi -1) 1
Trabzonspor - Lille 1x Napoli - Villarreal Czy rzut karny będzie przyznany w regulaminowym czasie? NIE Lyon - Dinamo Zagreb Czy rzut karny będzie przyznany w regulaminowym czasie? NIE Bayern München - Manchester City 1 AKO 6,29 Kur*a mać trzeci kupon z rzędu gdzie jeden mecz nie wchodzi. Powód: ****wa
Ostatnio edytowane przez Arkas : 27.09.2011 o godz. 21:45.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wiem że tasiemiec, ale czemu miałby nie wejść ?
![]() Powód: KURS 32 :D
Ostatnio edytowane przez labtec : 27.09.2011 o godz. 19:11.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Co do meczów pucharowych jeszcze. Jeśli ktoś, jak ja, popłynął na meczu PP Piast- Cracovia, to niech czyta regulamin swojego buka i atakuje ich, żeby unieważnić zakład, bo mecz nie został dokończony. Ja teraz szarpię się z bet365, na którym zajebiście się zawiodłem, bo rozmowa z ich "działem rozliczeń" przypomina walkę z ZUSem, albo urzędem skarbowym. Rzuca mi chłop w mailu prosto w oczy tekst, że "ponad wszelką wątpliwość" mecz został dokończony i zakończył się zwycięstwem Cracovii. Podesłałem linka, którego uzyskałem od Szprotsona, w którym jak byk stoi, że: Cytat:
No ja wiem, że to żydy i słowa prawdy w życiu nie powiedzieli, ale jednak pracownik firmy bukmacherskiej powinien im wierzyć. Fartownie dziś też PZPN wydał decyzję o wo dla żydostwa, więc teoretycznie powinno pójść z górki. Niemniej przekręcają fakty, kombinują, że niby nie było oficjalnej decyzji dotyczącej wo itd. Odpowiadam im, że ich regulamin nie mówi o wo, tylko o przerwaniu meczu. No dramat po prostu. Mam nadzieję, że jutro nadejdzie happy end.![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
no ....a cuda.... cska-inter 2:3 no jaja, inter bez polowy skladu i bez formy strzela 3 gole ;O mialo byc under 2,5 to samo w manchesterze rezerwowy sklad jescze mecz z basel tez mialo byc under 2,5 a tu jest juz 2-2 reszta wchodzi tak jak miala byc ;(
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|