The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fidello
Senior Member

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.02.2014, 13:44
KaSzTaN napisał(a):Wyświetl post
Sporo? 10 dni przed meczem ok 10 tys zostalo... Na Legii 10 dni przed meczem to jeszcze z 17-18 tys bylo, a trzeba brac pod uwagę, że Legia zawsze więcej ludzi sciagała... Komplet bedzie spokojnie
z tym że na Legii nie było kibiców gości i bufora, trybuna G mieści 5451 miejsc, więc odpowiednio więcej było w sprzedaży...
"Przed losowaniem półfinału PP powiedział pan, że zagracie z Ruchem, i rzeczywiście tak się stało...
- Tak już w życiu bywa. Losowanie było sprawiedliwe. Uczestniczyła w nim pogodynka i ciągnęła losy bardzo dobrze"
Michał Probierz
Odpowiedz cytując
coni
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 13.02.2014, 13:47
KaSzTaN napisał(a):Wyświetl post
Sporo? 10 dni przed meczem ok 10 tys zostalo... Na Legii 10 dni przed meczem to jeszcze z 17-18 tys bylo, a trzeba brac pod uwagę, że Legia zawsze więcej ludzi sciagała... Komplet bedzie spokojnie
Drugi komplet w sezonie. ktos powie, malo. Pewnie tak, ale od czegos trzeba zaczac. moze w nastepnych sezonach czesciej bedziemy w komplecie na R22.
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.02.2014, 14:23
Kluczem do sukcesu w uzyskaniu jak największej frekwencji jest , sprzedaż dużej ilości karnetów.
Marzy mi się sprzedaż na poziomie 75% pojemności stadionu ,ale to chyba w obecnej chwili niemożliwe.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 13.02.2014, 14:27
narazie spokojnie z tym kompletem, niech się sprzedają bilety, my zachęcajmy wszystkich do przyjścia na mecz derbowy, m.in. wśród znajomych i rodziny. Co do H11i H21 to myślę, że klub na te sektory nie będzie sprzedawał biletów, ze względu na zalecenia POlicji. Zresztą te sektory lubiały być w przeszłości obrzucane przez kibiców gości (np. przez Amicę), a po tych, co teraz przyjadą to z pewnością można się tego spodziewać. Na tych sektorach przeważnie są osoby, które mozna nazwać piknikami oraz rodziny i dzieci. Klub nie zaryzykuje tego. Ale spokojnie, jest tyle innych miejsc, że raczej wszystkim chętnym starczy.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 13.02.2014, 14:32
Ale wtedy jeszcze nie było okrąglaka:
https://www.youtube.com/watch?v=SI_GhQ9WKeE
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.02.2014, 15:47
Wiadomo co z karnetami na C ?

Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Stary 13.02.2014, 15:58
Do 15 lutego można przedłużać. Nie wiem co, jeśli chcesz kupić karnet, a na to miejsce już jest sprzedany bilet na Cracovię.
.
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 13.02.2014, 16:06
markowywislak napisał(a):Wyświetl post
weź sie nie maraj chłopie... młyn to jest serce Wisły a nie miejsce dla ludzi co sobie foty będą cykać,czy lansować i to jeszcze na takim meczu... a ja? ja jestem kibicem który jak idzie na C to daje z siebie wszystko !!
W takim razie dawaj z siebie wszystko na meczu a nie klikając w klawiature jak do tej pory.
Odpowiedz cytując
Błaszczu_WIŚLAK
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2011

Stary 13.02.2014, 16:54
Dean napisał(a):Wyświetl post
Wiadomo co z karnetami na C ?
jak chcesz kupić to na C5 jest dostępnych jeszcze 200 karnetów.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 13.02.2014, 17:52
Zapełniamy stadion!

Czyli jednak H11 i H21 to bufory.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 13.02.2014, 19:20
Jeśli nasza frekwencja przekroczy 25 tys. (bez parchów) to czapki z głow. Pamiętajmy, że gramy ze słabym sportowo klubikiem (to nie Legia czy inne topowe drużyny), który większość pikiników zapatrzonych w czysto sportowe elementy, nie zachęci do przyjścia na stadion. czyli większość obecnych na stadinie to będą ludzie, którzy przyjdą na stadion głownie ze względów kibicowskich. I to będzie bardzo dobry wynik. Tym bardziej, że pogoda nie rozpieszcza, bo to nie ciepły maj czy czerwiec ale luty. Tak więc panowie, nie wybrzydzajmy.

Cytat:
Czyli jednak H11 i H21 to bufory.
Jeśli klub Wisła ogranicza wstęp na stadion, swoim kibicom bo postanowiono być bardzo gościnnym dla parchów, to dla mnie to jest chore. 4 sektory wyłączone ze sprzedaży. Ile to jest kasy ? Ile pieniędzy klub straci przez swoją głupią dobroć ? To jakaś parodia. Kto jest za to odpowiedzialny ?
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 13.02.2014 o godz. 19:28.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 13.02.2014, 19:55
Mimo wszystko wzgledy kibicowskie...

Myślisz, że bez kibiców gości więcej biletów zostałoby sprzedanych? Wątpię.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 13.02.2014, 20:01
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post

Pożyjemy, zobaczymy. Jak się okaże, że np. w przyszły czwartek bilety zostaną wyprzedane na 3 dni przed meczem to będzie znaczyło, ze na bufory też by się pewnie sprzedały.
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.02.2014, 20:02
Moim zdaniem zamykanie H11 i H21 to chora sytuacja.

Stadion jest nowy, ktoś wziął kasę grubą żeby wszystko było chociaż "dość" funkcjonalne. Pomijam już względy estetyczne. Przyjeżdża kolonia dziewczyn i nikt nie jest nad tym w stanie zapanować. No k..., przecież wystarczy zrobić jeden podsektor na G buforem i gitez. Oni się rzucać po pleksi będą nawet przy obecnych ustaleniach, zresztą zobaczycie sami. A zamykanie dla nas sektorów H11/21 Co oni posiedli zdolność teleportacji?

I proszę nie wspominajcie zimnych ogni Amici bo idąc tym tropem daleko nie zajdziemy i zaczniemy zachowywać się jak Tusk. Zamykamy stadion bo BYĆ MOŻE będą burdy.
Ostatnio edytowane przez QBAS : 13.02.2014 o godz. 20:06.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 13.02.2014, 20:19
Cytat:
Moim zdaniem zamykanie H11 i H21 to chora sytuacja.
32500 - 1300(G3) - 1300(G2) = 29900

wisła.krakow.pl
Cytat:
Ze względu na różnego rodzaju ograniczenia pojemność stadionu podczas spotkania Wisła Kraków – Cracovia wyniesie około 30 tys. osób. Dokładna możliwa frekwencja zostanie podana w dniu meczu.
H21 ma około 1 000 a H11 ok. 700
Czyli wynika, że H21 i H11 nie mogą być zamknięte

Na ten moment sprzedane jest w sumie 23 tys biletów w tym, +/- 21 tys na sektory gospodarzy

Edit: Zresztą ja nie widzę żadnej potrzeby robienia bufora na H21 a tym bardziej wyłączania całego sektora. Dolna zresztą też jest zasłonięta przez okrąglak, ale już prędzej można kilka rzędów wyłączyć i tyle a nie cały sektor, bez jaj

Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Jeśli nasza frekwencja przekroczy 25 tys. (bez parchów) to czapki z głow. Pamiętajmy, że gramy ze słabym sportowo klubikiem (to nie Legia czy inne topowe drużyny), który większość pikiników zapatrzonych w czysto sportowe elementy, nie zachęci do przyjścia na stadion. czyli większość obecnych na stadinie to będą ludzie, którzy przyjdą na stadion głownie ze względów kibicowskich. I to będzie bardzo dobry wynik. Tym bardziej, że pogoda nie rozpieszcza, bo to nie ciepły maj czy czerwiec ale luty. Tak więc panowie, nie wybrzydzajmy.
powiedz mi co ty kolego wnosisz swoimi tezami do tematu?

Mario Nh napisał(a):Wyświetl post

A mało to było kompletów bez kibiców gości? Statystycznie na Top meczach w ostatnich latach zawsze większe frekwencje mieliśmy jak gości nie było, niż jak przyjeżdżali...
Ostatnio edytowane przez palikot : 13.02.2014 o godz. 20:40.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 13.02.2014, 20:44
Jeśli nasza frekwencja przekroczy 25 tys. (bez parchów) to czapki z głow.
Teoretycznie tak a praktycznie jak nie Legia i derby to co? Co ma być 'creme de la creme' naszych spotkań ligowych? Komplet będzie jak nic. Pytanie tylko czy klub udostępni w ostatniej chwili H11, H21 i skróci strefę buforową na G. Oby.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 13.02.2014, 20:50
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Teoretycznie tak a praktycznie jak nie Legia i derby to co? Co ma być 'creme de la creme' naszych spotkań ligowych? Komplet będzie jak nic. Pytanie tylko czy klub udostępni w ostatniej chwili H11, H21 i skróci strefę buforową na G. Oby.
Wystarczyłoby zainwestować w pieprzoną siatkę której koszt z zamontowaniem to nie więcej jak 2 tys zł i po sprawie wtedy można na luzie wpuścić ludzi na G2

tak jak tu:

Ostatnio edytowane przez palikot : 13.02.2014 o godz. 21:11.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 13.02.2014, 21:58
zboczyliśmy na inny temat odnośnie buforów itp. Dla mnie sektor G3 na początku jak chodziłem na Wisłę był idealny, blisko gości a i tam sie śpiewało stało. Ale bufor na H to jest jakiś dramat, paranoja... Co zrobić państwo POlicyjne
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 13.02.2014, 22:16
Najpierw wykupmy dostępne miejsca, a pozniej psioczmy na bufor na H11 i H21.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 14.02.2014, 17:19
palikot napisał(a):Wyświetl post
powiedz mi co ty kolego wnosisz swoimi tezami do tematu?
.
Widać, ze nie zrozumiałeś. Chodziło mi o to , ze na meczu z Legią ilość pikników jest większa bo gramy z aktualnym MP lub zespołem, który w ostatnich latach o niego walczy. Więc można się spodziewać tzw. "meczu na szczycie". A tu mamy tylko do czynienia z czysto kibicowską strona medalu bo chyba trudno nazwać zespół z drugiej strony Błoń, że jest "firmą" jakąś marką sportową. Czyli tak duża ilośc na meczu kibiców Wisły będzie dowodem na to , ze nie tylko aspekty sportowe decydują we frekwencji na naszym stadionie, jak to usiłują bredzić rózni nieprzyjaźni Wiśle o tzw. "kibicach sukcesu". Tutaj zdecydowaną większość stanowić będą kibice, których bardziej ściagnęły na mecz sprawy kibicowskie. Myślę, ze tym razem zrozumiesz.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 14.02.2014, 17:29
Ale to są Derby i zawsze to jakiejś otoczki dodaje, nawet dla zwykłego piknika.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 14.02.2014, 18:44
Zgadzam się z tym co piszecie, ale weźcie pod uwagę, że cześć osób (pewnie w dużej mierze kobiet) boi się iść na taki mecz. Chodzi mi o takich kibiców którzy odwiedzają stadion 2 razy do roku.
Tego typu osoby wolą się przejść na mecz z Legią (bez udziału kibiców gości) czy zgodowy.

Propaganda medialna robi swoje.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 14.02.2014, 22:52
Widać, ze nie zrozumiałeś. Chodziło mi o to , ze na meczu z Legią ilość pikników jest większa bo gramy z aktualnym MP lub zespołem, który w ostatnich latach o niego walczy. Więc można się spodziewać tzw. "meczu na szczycie". A tu mamy tylko do czynienia z czysto kibicowską strona medalu bo chyba trudno nazwać zespół z drugiej strony Błoń, że jest "firmą" jakąś marką sportową. Czyli tak duża ilośc na meczu kibiców Wisły będzie dowodem na to , ze nie tylko aspekty sportowe decydują we frekwencji na naszym stadionie, jak to usiłują bredzić rózni nieprzyjaźni Wiśle o tzw. "kibicach sukcesu". Tutaj zdecydowaną większość stanowić będą kibice, których bardziej ściagnęły na mecz sprawy kibicowskie. Myślę, ze tym razem zrozumiesz.
A ja akurat pamiętam mecz z Legią z zajebistym dopingiem całego stadionu więc nie wiem dlaczego twierdzisz, że ich ilość była duża.
Co to znaczy czysto kibicowska strona medalu? Tak mogą myśleć ludzie z Londynu Chicago i Australii którzy specjalnie jadą na taki mecz a nie leszcze w kapturach z Azorów Krowodrzy czy II pólku, którzy w przeciwieństwie do wielu pikników "nie mają czasu" poświecić 3 godziny raz na 2 tygodnie na Pogoń, Koronę, Śląsk, Lechię, Piast, Zagłębie itd. i C jest puste, ale jak są derby to ich przyciągają "kibicowskie" sprawy - śmieszne. To jest ten sam kaliber, "kibice" od święta, od Legii derbów i Ligi mistrzów nie ważne czy piknik czy samozwańczy "fanatyk".
Ostatnio edytowane przez palikot : 14.02.2014 o godz. 22:55.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 14.02.2014, 23:26
Nigdy nie zapomne widoku na ulicach przy stadionie przed meczem z Legia.

Ludzie witajacy sie ze soba,rodziny ,itd jakby nie widzieli sie od dawien dawna ,no ale raz do roku trzeba sie na Wisle spotkac.

Widok niespotykany ,do dzis mam go w pamieci.

Co do frekewcjii to efekt derbow jak cos w stylu 'miasto w panice" juz chyba mamy za soba,ale wiadmo ze Krakow to specyficzne miasto.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 15.02.2014, 11:31
4 900 biletów, tyle wejściówek zostało do nabycia na Świętą Wojnę!
SKWK

Kto nie ma biletu, niech się spieszy z zakupem !
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 15.02.2014, 12:32
No moze komplet odliczajac niektore miejsca co biletow nie mozna kupowac bedzie
Odpowiedz cytując
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 15.02.2014, 13:11
Nie zwlekajcie do ostatniej chwili z zakupem biletu w dniu meczu sprzedaz internetowa bedzie zamknieta a przed kasami moze utworzyc sie gigantyczna kolejka z ktorej wiekszosc odejdzie z kwitkiem
Jest jeszcze troche karnetów na C !
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 15.02.2014, 13:38
Na C2 są dostępne 4 bilety
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 15.02.2014, 13:45
Pamiętajcie, że dziś kończy się rezerwacja karnetów.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów