|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ale wtedy jeszcze nie było okrąglaka:
https://www.youtube.com/watch?v=SI_GhQ9WKeE |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wiadomo co z karnetami na C ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do 15 lutego można przedłużać. Nie wiem co, jeśli chcesz kupić karnet, a na to miejsce już jest sprzedany bilet na Cracovię.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
W takim razie dawaj z siebie wszystko na meczu a nie klikając w klawiature jak do tej pory.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mimo wszystko wzgledy kibicowskie...
Myślisz, że bez kibiców gości więcej biletów zostałoby sprzedanych? Wątpię. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Pożyjemy, zobaczymy. Jak się okaże, że np. w przyszły czwartek bilety zostaną wyprzedane na 3 dni przed meczem to będzie znaczyło, ze na bufory też by się pewnie sprzedały.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Moim zdaniem zamykanie H11 i H21 to chora sytuacja.
Stadion jest nowy, ktoś wziął kasę grubą żeby wszystko było chociaż "dość" funkcjonalne. Pomijam już względy estetyczne. Przyjeżdża kolonia dziewczyn i nikt nie jest nad tym w stanie zapanować. No k..., przecież wystarczy zrobić jeden podsektor na G buforem i gitez. Oni się rzucać po pleksi będą nawet przy obecnych ustaleniach, zresztą zobaczycie sami. A zamykanie dla nas sektorów H11/21 I proszę nie wspominajcie zimnych ogni Amici bo idąc tym tropem daleko nie zajdziemy i zaczniemy zachowywać się jak Tusk. Zamykamy stadion bo BYĆ MOŻE będą burdy.
Ostatnio edytowane przez QBAS : 13.02.2014 o godz. 20:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|||
|
Cytat:
wisła.krakow.pl Cytat:
Czyli wynika, że H21 i H11 nie mogą być zamknięte Na ten moment sprzedane jest w sumie 23 tys biletów w tym, +/- 21 tys na sektory gospodarzy Edit: Zresztą ja nie widzę żadnej potrzeby robienia bufora na H21 a tym bardziej wyłączania całego sektora. Dolna zresztą też jest zasłonięta przez okrąglak, ale już prędzej można kilka rzędów wyłączyć i tyle a nie cały sektor, bez jaj
A mało to było kompletów bez kibiców gości? Statystycznie na Top meczach w ostatnich latach zawsze większe frekwencje mieliśmy jak gości nie było, niż jak przyjeżdżali...
Ostatnio edytowane przez palikot : 13.02.2014 o godz. 20:40.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|||
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Teoretycznie tak a praktycznie jak nie Legia i derby to co? Co ma być 'creme de la creme' naszych spotkań ligowych? Komplet będzie jak nic. Pytanie tylko czy klub udostępni w ostatniej chwili H11, H21 i skróci strefę buforową na G. Oby.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
tak jak tu: ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 13.02.2014 o godz. 21:11.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
zboczyliśmy na inny temat odnośnie buforów itp. Dla mnie sektor G3 na początku jak chodziłem na Wisłę był idealny, blisko gości a i tam sie śpiewało stało. Ale bufor na H to jest jakiś dramat, paranoja... Co zrobić państwo POlicyjne
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Najpierw wykupmy dostępne miejsca, a pozniej psioczmy na bufor na H11 i H21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Widać, ze nie zrozumiałeś. Chodziło mi o to , ze na meczu z Legią ilość pikników jest większa bo gramy z aktualnym MP lub zespołem, który w ostatnich latach o niego walczy. Więc można się spodziewać tzw. "meczu na szczycie". A tu mamy tylko do czynienia z czysto kibicowską strona medalu bo chyba trudno nazwać zespół z drugiej strony Błoń, że jest "firmą" jakąś marką sportową. Czyli tak duża ilośc na meczu kibiców Wisły będzie dowodem na to , ze nie tylko aspekty sportowe decydują we frekwencji na naszym stadionie, jak to usiłują bredzić rózni nieprzyjaźni Wiśle o tzw. "kibicach sukcesu". Tutaj zdecydowaną większość stanowić będą kibice, których bardziej ściagnęły na mecz sprawy kibicowskie. Myślę, ze tym razem zrozumiesz.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ale to są Derby i zawsze to jakiejś otoczki dodaje, nawet dla zwykłego piknika.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zgadzam się z tym co piszecie, ale weźcie pod uwagę, że cześć osób (pewnie w dużej mierze kobiet) boi się iść na taki mecz. Chodzi mi o takich kibiców którzy odwiedzają stadion 2 razy do roku.
Tego typu osoby wolą się przejść na mecz z Legią (bez udziału kibiców gości) czy zgodowy. Propaganda medialna robi swoje. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co to znaczy czysto kibicowska strona medalu? Tak mogą myśleć ludzie z Londynu Chicago i Australii którzy specjalnie jadą na taki mecz a nie leszcze w kapturach z Azorów Krowodrzy czy II pólku, którzy w przeciwieństwie do wielu pikników "nie mają czasu" poświecić 3 godziny raz na 2 tygodnie na Pogoń, Koronę, Śląsk, Lechię, Piast, Zagłębie itd. i C jest puste, ale jak są derby to ich przyciągają "kibicowskie" sprawy - śmieszne. To jest ten sam kaliber, "kibice" od święta, od Legii derbów i Ligi mistrzów nie ważne czy piknik czy samozwańczy "fanatyk".
Ostatnio edytowane przez palikot : 14.02.2014 o godz. 22:55.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Nigdy nie zapomne widoku na ulicach przy stadionie przed meczem z Legia.
Ludzie witajacy sie ze soba,rodziny ,itd jakby nie widzieli sie od dawien dawna ,no ale raz do roku trzeba sie na Wisle spotkac. Widok niespotykany ,do dzis mam go w pamieci. Co do frekewcjii to efekt derbow jak cos w stylu 'miasto w panice" juz chyba mamy za soba,ale wiadmo ze Krakow to specyficzne miasto. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
4 900 biletów, tyle wejściówek zostało do nabycia na Świętą Wojnę!
SKWK Kto nie ma biletu, niech się spieszy z zakupem ! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No moze komplet odliczajac niektore miejsca co biletow nie mozna kupowac bedzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Nie zwlekajcie do ostatniej chwili z zakupem biletu w dniu meczu sprzedaz internetowa bedzie zamknieta a przed kasami moze utworzyc sie gigantyczna kolejka z ktorej wiekszosc odejdzie z kwitkiem
![]() Jest jeszcze troche karnetów na C ! ![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Na C2 są dostępne 4 bilety
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pamiętajcie, że dziś kończy się rezerwacja karnetów.
|
|
|