|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
ktoś może mi wyjaśnić tę ogromną dysproporcję w tym meczu jeśli chodzi o kurs ?!
EVERTON - WIGAN 1 - 1.53 2 - 7.00 ( ! ) a tabela wygląda tak: 9. Wigan Athletic 4 - liczba meczy . 3:4 - bramki . 5 - punkty 10. Everton FC 3 - liczba meczy. 3:3 - bramki . 4 punkty |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
początek sezonu, w poprzednim sezonie Everton był 7 a Wigan 16
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Na dziś rozważam takie mecze na single:
Malaga Górnik Z Serbowie w kosza villiarreal Co o tym sądzicie Chętnie zobaczę co wy proponujecie na dziś. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Bolton 1
Leverkusen 1 Mallorca DNB 1 Villareal DNB 2 na żywo: Łks dnb 1 HSV dnb 1 Powód: ale w.......
Ostatnio edytowane przez Karamazow : 17.09.2011 o godz. 18:57.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Serbia - Rosja 2
Włochy - Polska 1 Schalke - Bayern 2 Leverkusen - Koln 1 Bolton - Norwich 1 Fulham - Man City 2 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
solo:
Bolton - Norwich 1(1,87) Hertha - Ausburg X2(2,39) HSV - B.M'Gladbach 1(2,5) acco: Poprad Muszyna - Naprzód Jędrzejów 1 Niwa Nowa Wieś - Sokół Przytkowice 1 Przemsza Klucze - Legion Bydlin 1...3,29 Powód: aj
Ostatnio edytowane przez JAN ZEMBRZYCKI : 18.09.2011 o godz. 12:56.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bolton Wanderers - Norwich City 1 1,75
Sporting Gijon - CF Valencia 2 2,00 ![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a wczoraj w nocy, jak pytałem o ten kurs na Wigan czemu taki wysoki, to obstawiłem 2/4 :
Piłka nożna, Anglia Premier League Blackburn - Arsenal Podwójna szansa : Bla. lub Remis (Kurs: : 1,75) Piłka nożna, Polska Ekstraklasa Cracovia Kraków - Śląsk Wrocław Wynik meczu : Śląsk Wrocław (Kurs: : 2,50) Piłka nożna, Polska Ekstraklasa ŁKS Łódź - Górnik Zabrze Wynik meczu : Górnik Zabrze (Kurs: : 2,65) Piłka nożna, Anglia Premier League Everton - Wigan Podwójna szansa : Remis lub Wig. (Kurs: : 2,25) no i Arsen powinien polecieć teraz z klubu.... 4:2 w dupę... ale dla mnie to dobrze ;-) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Spezia-Piacenza 1
Mecz podobno ustawiony, info od powaznej osoby, sam pograłem za 500zł wiec sie troche zdenerwuje jak nie wejdzie Obserwuje rynek azjatycki i ruchy kursów pokrywają się z tym typem. Cały czas kursy lataja w góre i w dół, ci co maja info o meczu graja grubo na Spezie po czym reszta gra w drugą stronę jako ze kurs na Piacenze wydaje się zawyżony i tak w kółko ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
acco:
Levante - Real Madrid 2 Fulham - Man City 2 Twente - ADO Den Haag 1...2,55 Powód: szok.
Ostatnio edytowane przez JAN ZEMBRZYCKI : 07.10.2011 o godz. 10:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Tutaj będzie chyba inaczej, bo jest 40 minuta i 2-0.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
3-0 FT, wierzyć nie musicie, info było od gościa co zarabia miliony na tym interesie
Ruchy kursów ewidentnie wskazywały na to że miał dobre info![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Będziesz posiadał więcej takich "ustawek" ?
![]()
You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak będę miał info to oczywiscie podam, cuda sie zdarzaja więc zagrałem za tyle ile wynosi moja maksymalna stawka w tym momencie, nie ma się też co podpalać.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
A ja taki wczoraj kupon puściłem za grosze i nie wyobrażam sobie żeby mógł nie wejść!
ŁKS-GÓRNIK X JUDKI-ŚLĄSK 2 KORONA-LECHIA 1 WISŁA-GKS 1 Za 5 zł do wygrania 107,40 zl ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Coś na dziś
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Sporting Lisbona i Wisła AKO ~2.7
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Dzisiaj radość podwójna. Macie może jakies typy w puchare Polski? ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przede wszystkim spory pieniądz ( jak na moje możliwości ) stawiam na Rozwój II Katowice z Legią Warszawa. Wiadomo że Legi ma w lidze nie za ciekawie ( 6 meczy i 3 porażki ) a do tego mają LE, więc powinni lać na PP. Ale Skorża dostał ultimatum: wygrać w PP następny mecz i przynajmniej remis z żydkami w LE. Więc: Rozwój II Katowice - Legia Warszawa - 2 - ( kurs tylko 1.18 i to na betlicku. Na bet365 są tylko 3 mecze PP, a na expekcie w ogóle nie ma pucharu do obstawienia ) Chrobry Głogów - Lech Poznań - 2 - ( kurs 1.40 betlick. Ale będzie na żywo do obstawiania, więc wtedy można dać spokojnie over 2.5 gola ) Piast Gliwice - cracovia - 1 ( kurs 2.50. Powód ? Według mnie żydzi muszą się spiąć w lidze, żeby zdobywać te bramki i punkty i starać się utrzymać. Na kij im ten PP ? Nawet Filipiak się nie wygłupiał, i nie powiedział że jego klub będzie chciał zagrać w LE poprzez puchar Polski ;D. Więc dla mnie sprawa oczywista, wygrają Gliwiczanie ) === grać czy nie grać ? Flota - Wisła - 2 - 1.80 ? Dla mnie wygrana z Bełchatowem wcale nie jest dobrym prognostykiem przed następnym meczem. Kirm po kontuzji nie może dojść do siebie, to samo Mały po urazie. Kurs na remis 3,20. Na Flotę 4,10 - ale ich wygrana raczej mało prawdopodobna, mimo że grają u siebie. A do tego obrona u nas jest...hm....słaba ? Jasne, nie straciliśmy dziś gola - ale Chavez popełnia kolejne błędy ( stąd przypuszczam wszedł Bunoza ), Lamey i Diaz też są słabi. A po odpadnięciu z LM , Maaskant powiedział że PRIORYTETEM JEST EKSTRAKLASA i zajęcie w niej jak najwyższego miejsca. Czyli przypuszczam że zagra Jovanić w bramie , Guła zamiast Maora, Paijlić na skrzydle i Jovanović vel bolący ząb. Także kto lubi ryzykować, niech sobie doda ten meczyk. Chociaż mnie bardziej będzie podniecać jak Piast będzie łoił dupsko pasiastym, niż rzucanie mięsem w stronę naszych, że nie prowadzą jeszcze z jakąś Flotą.... Jakieś Wasze opinie można prosić nt. tego co wyżej napisałem, bądź innych meczy PP ? a i jeszcze ciekawy mecz : MKS Kluczbork - Zagłębie Lubin 5.20 kurs na MKS , 3,50 remis i 1,60 na Lubinki.Lubin gra padake w lidze, tak jak cracovia. Więc oni wolą się skupić na następnym meczu ligowym, niż na jakiejś potyczce w pp na niskim szczeblu . A MKS wcale słaby nie jest - gdyby tam nie było paru obiecujących i ambitnych graczy, to Śląsk nie podpisywałby umowy z MKS. Niejako taki klub finalny jak w football managerze ;-). Tj. Śląska ma prawo pierwokupu zawodników z MKS-u i wypożyczaja do Kluczborka młodych graczy z Wrocławia. Więc taka moja chłopska, prosta logika - że WKS nie podpisałbym z takim klubem umowy, gdyby nie było tam paru interesującyh graczy. Także może dam na remis, ale to pomyślę jeszcze
Ostatnio edytowane przez labtec : 21.09.2011 o godz. 19:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To podawaj swoje maślane typy za w czasu a nie w połowie wykorzystanego kuponu
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ja dziś trzy single, zagrane bardzo lajtowo:
Limanovia @ 6,5 (tak, wiem ), Chrobry Głogów @ 7, Dolcan Ząbki - KSG X @ 3,3. Jak coś wejdzie, to później... zobaczymy co później. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Witam, dopiero zaczynam swoją przygodę z bukmacherką i dlatego mam do Was pytanie
jest sens robić TAKI kupon?EDIT: Link nie działa, więc wrzucę screena (kurs ogólny 249) - http://i54.tinypic.com/bffkeh.png
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 20.09.2011 o godz. 15:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Moim zdaniem nie ma sensu. Sam z doświadczenia wiem, że powyżej 5 zdarzeń praktycznie w każdym kuponie ktoś MUSI zepsuć. Podziel to na kilka za mniejszą stawkę a coś na pewno wejdzie...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|