|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Pomysł byłby genialny i liczę, że takowy zostanie zorganizowany.
Nie wiem czy byłby komplet ale te minimum 25 tyś mogłoby się pojawić. ![]()
http://www.pah.org.pl/nasze-dzialania/8/pajacyk - Jedno kliknięcie może pomóc głodnym dzieciom
![]() „Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle'' ~ Ludwik Miętta-Mikołajewicz |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mały 2 bramy w PP.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wywiad z Adamem Musialem
http://www.weszlo.com/2014/09/26/ada...ownie-smiechu/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Jeżeli byłoby dobrze zorganizowane i rozreklamowane komplet murowany. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
) Baszczyński, KuźbaSam chętnie przeszedłbym się na taki mecz |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Teraz to myślę by było ciężko. Nie wszyscy piłkarze z tego okresu zostali by ciepło przyjęci ( i słusznie).
Wątpie. Na taki mecz to by pewnie 10-15k przyszło to max. To by przecież była tylko taka pokazówka jakich wiele, a nie mecz na jakimś poziomie to raz, a dwa, że to raczej bardziej by to skusiło ludzi którzy faktycznie interesują się tym klubem, bo takiego ,,sezonowca" (którzy też wpływają na komplet) to raczej średnio interesuje kto dawno w Wiśle grał i prawdopodobnie nie ma z tymi piłkarzami żadnych wspomnień.
Ostatnio edytowane przez R33 : 27.09.2014 o godz. 12:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Zawsze można by w razie małej popularności połowę biletów rozlosować wśród kibiców, jakieś konkursy itd.
Ja bym chętnie po raz kolejny zobaczył takich zawodników. Nawet tych, którzy odchodzili z Reymonta w niezbyt dobrej atmosferze. ![]()
http://www.pah.org.pl/nasze-dzialania/8/pajacyk - Jedno kliknięcie może pomóc głodnym dzieciom
![]() „Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle'' ~ Ludwik Miętta-Mikołajewicz |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
nie wiem, czy ktoś o tym wspominał, ale Tomasz Kulawik jest grającym trenerem Przeboju Wolbrom występującego w A klasie.
![]() wiecej fotek tutaj http://apprzeboj.wolbrom.pl/2014/09/...le-zwyciestwo/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Bieszczad młody, Buchalik nie taki zły, a na 3 bramkarzy nas nie stać. Chyba, że uda się Buchalika komuś opchnąć albo Bieszczada wypożyczyć do I ligi...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
GK napisał(a):
Szkoda chłopaka.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 02.10.2014 o godz. 14:44.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
||
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Swoich olewamy a trzymamy czarnucha, gwiazdę frantica i podrywacza pustych blachar. Ech gdzie te czasy , gdy kibice odwiedzali treningi kopaczy i ustawili ich do pionu. Mam nadzieje że jutro damy im do zrozumienia że nie zapomnieliśmy przespacerowanych derbów
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 02.10.2014 o godz. 19:30.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ot taka rozkmina dla hipokryzji i krótkowzroczności murzynka, przecież wie skąd się wyrwał i dokąd wróci jeśli nie będzie ciężko pracował, klasyczny przykład czarnego człowieka, życie chwilą, zero myślenia o przyszłości, myślicie, że on jakiś hajs odłożył?
Ostatnio edytowane przez WhiteDoctor : 02.10.2014 o godz. 21:03.
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Mecz, o ktorym wspomniał Kosa to świetny pomysł. Ale nie ma szans, żeby SKWK, ludzie pełni cnót, zaprosili jakiegoś "judasza" , czy "lewacką szmatę"(hahahahaha). Witamy w polskim piekiełku.
Inicjatywa jest po stronie władz klubu. Wywiad z Sosinem http://www.youtube.com/watch?v=dMjJO...layer_embedded |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jak tam sytuacja Bunozy po rozstaniu z Wisła, nigdzie nie wpadła mi w oko informacja o jego nowym klubie- coś przeoczyłem?
Musi mocno się cenić co najmniej na tym poziomie co w Wiśle skoro nikt go nie przygarnął. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Ale gdzie mają go zaprosić? na trawnik nieopodal budki z hot-dogami? Jak żes biznesmen to mu zorganizuj taki mecz. Chce sobie organizować meczyk wspomnień to niech wyłoży pieniądze i sobie organizuje. W czym problem? A klub teraz o niczym innym nie myśli tylko o zorganizowaniu meczu Kosie i jego kolegom, jakby nie było tysiąc innych problemów. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
OT/
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Fragment biografii Sypniewskiego:
Gdyby nie Kosa czy Żuraw, to w ogóle nie miałbym się do kogo w Wiśle odezwać. Na zgrupowaniu we Włoszech postanowiliśmy się zintegrować na poważnie, gdy któregoś dnia Smuda pozwolił nam pojechać wieczorem do miasta. Ruszyliśmy we trzech, z Kosą i Żurawiem, ale… szybko wróciliśmy, ponieważ okazało się, że do centrum mamy kawał drogi. Poszliśmy do pokoju chłopaków, bo Maciek Żurawski miał w lodówce kupioną na lotnisku whisky. Nie był to zwykły „Johnnie Walker”, a jakaś cholernie droga butelka. Mocne to było niemożliwie i śmierdziało straszliwie, ale grzecznie piliśmy ze szklaneczek – opowiada „Sypek”. – Nie lubię mocnych alkoholi, podobnie jak Kosa, a whisky wręcz nie znosiłem, ale nie wypadało odmówić. Siedzieliśmy w pokoju, opowiadaliśmy jakieś historie, śmialiśmy się. Usłyszał nas Smuda, który wściekły wparował do pokoju i zaczął krzyczeć, że odeśle nas do domu. Żurawiowi odpuścił początkowo, ale do Kosy się przyczepił: – Wiem, że pijesz, gdzie gorzała? – krzyczał, a Kamil spokojnie: – My sobie tylko siedzimy. Smuda wpadł w szał Szukał butelki: w koszu na śmieci, pod łóżkami, pod kołdrami, za telewizorem i w walizkach. Podłogę by zerwał, gdyby mógł! Zaczął grozić, że wezwie policję, żeby nas alkomatami zbadała, a Kosa na to: – Bardzo proszę. Pachniało awanturą Lodówka, gdzie spokojnie chłodziła się nasza flaszka, była chyba jedynym miejscem w pokoju, którego trener nie wziął pod uwagę. Nic by nam nie udowodnił, gdyby nie to, że… kazał mi iść do siebie do pokoju. Wstałem, zatoczyłem się i usiadłem – mocne alkohole nie były moją domeną. Znów wstałem i znów bym upadł… ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/2014/10/06/pod...kiecie-weszlo/
Całkiem konkretny wywiad z Kosą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
https://www.facebook.com/platinium.f...type=1&theater
Mateusz Kowalski Panie i Panowie. Nie skończył najlepiej, ale przynajmniej zajmuje się uczciwą pracą. Czekaj, Jankowski, Boguski - macie jeszcze szansę w życiu uzyskać w miarę porządny zawód! ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Boguski jak zaprezentuje swoją muskulaturę to na pewno na zajęcia przyciągnie tłumy...
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Tutaj kolejny dowód, ze dla niektórych jeszcze nie jest za późno (nie wiem czy nie było już)
http://m.sport.pl/pilka/1,105004,167...ku_27_lat.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aaaaaaa zgrywa piłki głową i główkuje w polu karnym. OK, przekonaleś mnie. Jest zajebisty!
---- Oglądnij sobie derby przyjacielu ![]() ![]()
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
fialo zejdź na ziemię, w obecnej sytuacji Jankowski jest solidnym zawodnikiem, czasy gwiad na każdej pozycji juz dawno minęły.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...o_nas_wzmocni/ Może juz w najbliższym czasie będziemy mieć sporą rywalizację o miejsce między słupkami? A za sprzęt pewnie im tysiaka strącił z zadłuzenia ![]()
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |