The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.09.2014, 15:23
Pomysł byłby genialny i liczę, że takowy zostanie zorganizowany.
Nie wiem czy byłby komplet ale te minimum 25 tyś mogłoby się pojawić.
http://www.pah.org.pl/nasze-dzialania/8/pajacyk - Jedno kliknięcie może pomóc głodnym dzieciom

Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle''
~ Ludwik Miętta-Mikołajewicz
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 24.09.2014, 16:25
Mały 2 bramy w PP.

Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 26.09.2014, 14:01
Wywiad z Adamem Musialem
http://www.weszlo.com/2014/09/26/ada...ownie-smiechu/
Odpowiedz cytując
janus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 26.09.2014, 16:11
Karherop napisał(a):Wyświetl post
fajny wywiad z Kosowskim http://wislalive.pl/polecamy/kosowsk...po_zyciu-2596/

w tym bardzo ważny fragment

myślę że to nie tylko jego marzenie, a na taki mecz przy niskich cenach biletów moglibyśmy liczyć na komplet widzów, bo kto by nie chciał zobaczyć w jednej drużynie Franka, Żurawskiego, Kosowskiego, Szymkowiaka, Sobolewskiego a może i Cantoro, Uche. Piękna sprawa.
Świetny pomysł. Ale boję się, że sie rozmyje i nic z tego nie będzie.
Jeżeli byłoby dobrze zorganizowane i rozreklamowane komplet murowany.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 27.09.2014, 11:59
Mariusz Pawełek w starym, dobrym wydaniu:

http://www.youtube.com/watch?v=uDafsCzblso
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 27.09.2014, 12:05
Karherop napisał(a):Wyświetl post
fajny wywiad z Kosowskim http://wislalive.pl/polecamy/kosowsk...po_zyciu-2596/

w tym bardzo ważny fragment

myślę że to nie tylko jego marzenie, a na taki mecz przy niskich cenach biletów moglibyśmy liczyć na komplet widzów, bo kto by nie chciał zobaczyć w jednej drużynie Franka, Żurawskiego, Kosowskiego, Szymkowiaka, Sobolewskiego a może i Cantoro, Uche. Piękna sprawa.
Kłos, Stolarczyk, Majdan (jakiś bramkarz musiałby grać ) Baszczyński, Kuźba

Sam chętnie przeszedłbym się na taki mecz
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 27.09.2014, 12:28
Teraz to myślę by było ciężko. Nie wszyscy piłkarze z tego okresu zostali by ciepło przyjęci ( i słusznie).

janus napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli byłoby dobrze zorganizowane i rozreklamowane komplet murowany.
Wątpie. Na taki mecz to by pewnie 10-15k przyszło to max. To by przecież była tylko taka pokazówka jakich wiele, a nie mecz na jakimś poziomie to raz, a dwa, że to raczej bardziej by to skusiło ludzi którzy faktycznie interesują się tym klubem, bo takiego ,,sezonowca" (którzy też wpływają na komplet) to raczej średnio interesuje kto dawno w Wiśle grał i prawdopodobnie nie ma z tymi piłkarzami żadnych wspomnień.
Ostatnio edytowane przez R33 : 27.09.2014 o godz. 12:34.
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 27.09.2014, 12:43
Zawsze można by w razie małej popularności połowę biletów rozlosować wśród kibiców, jakieś konkursy itd.
Ja bym chętnie po raz kolejny zobaczył takich zawodników. Nawet tych, którzy odchodzili z Reymonta w niezbyt dobrej atmosferze.
http://www.pah.org.pl/nasze-dzialania/8/pajacyk - Jedno kliknięcie może pomóc głodnym dzieciom

Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle''
~ Ludwik Miętta-Mikołajewicz
Odpowiedz cytując
mistico
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 28.09.2014, 21:17
nie wiem, czy ktoś o tym wspominał, ale Tomasz Kulawik jest grającym trenerem Przeboju Wolbrom występującego w A klasie.

wiecej fotek tutaj http://apprzeboj.wolbrom.pl/2014/09/...le-zwyciestwo/
Odpowiedz cytując
WhiteDoctor
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 02.10.2014, 13:01
raindog napisał(a):Wyświetl post
Wywiad z Miśkiewiczem... Może jeszcze podpiszemy z nim kontrakt?

http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...wiad,id,t.html
kamyczek, a raczej głaz do ogrodu łysego; czemu nie? myślę, że na pewno z obecną świtą rozmowy były by prowadzone w inny sposób ale z drugiej strony Buchalik w miarę ok, z ciekawej strony pokazał się w PP Bieszczad, oj ciężka sytuacja..
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 02.10.2014, 13:50
Bieszczad młody, Buchalik nie taki zły, a na 3 bramkarzy nas nie stać. Chyba, że uda się Buchalika komuś opchnąć albo Bieszczada wypożyczyć do I ligi...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 02.10.2014, 14:41
Wywiad z Miśkiewiczem... Może jeszcze podpiszemy z nim kontrakt?

http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...wiad,id,t.html
GK napisał(a):
- Zamykając temat Wisły – jest Pan rozliczony z klubem w stu procentach?
- Nie. To jest dla mnie dość przykra sytuacja. Jeszcze gdy prezesem Wisły był Jacek Bednarz wiele razy prosiłem go, żeby klub starał się ze mną powoli rozliczać. Zdaję sobie sprawę z sytuacji, jaka jest w Wiśle, dlatego prosiłem, żeby wypłacili mi choć jedną zaległą pensję, choć te zaległości są o wiele większe. Doszło jednak do takiej sytuacji, że były obietnice, pensji nie było, aż w końcu prezes przestał ode mnie odbierać telefon. Później prezes Bednarz z Wisły odszedł. Wiem, że ostatnio chłopaki dostali część zaległości. Ja nie zobaczyłem ani grosza, a mówimy o okresie, w którym byłem przecież zawodnikiem Wisły. To też jest dla mnie przykre. Próbuję dojść do porozumienia z obecnymi władzami klubu, ale sytuacja jest bardzo podobna do tej z okresu pracy Jacka Bednarza. Cóż, pozostaje mieć nadzieję, że ostatecznie jakoś się porozumiemy.
Daje do myślenia odnośnie sytuacji w klubie.

Szkoda chłopaka.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 02.10.2014 o godz. 14:44.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 02.10.2014, 18:36
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Daje do myślenia odnośnie sytuacji w klubie.
Szkoda chłopaka.
Murzyn zrobił swoje...
Wszystkiego dobrego Misiek!
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 02.10.2014, 19:25
Swoich olewamy a trzymamy czarnucha, gwiazdę frantica i podrywacza pustych blachar. Ech gdzie te czasy , gdy kibice odwiedzali treningi kopaczy i ustawili ich do pionu. Mam nadzieje że jutro damy im do zrozumienia że nie zapomnieliśmy przespacerowanych derbów
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 02.10.2014 o godz. 19:30.
Odpowiedz cytując
WhiteDoctor
Senior Member

Stary 02.10.2014, 20:06
Aby było jasne - to, że jest czarny nie jest problemem
ale to, że jest głupi już jest
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 02.10.2014, 20:13
WhiteDoctor napisał(a):Wyświetl post
ale to, że jest głupi już jest
Pajac ,który powinien dostać już dawno solidnego kopa w dupę na pożegnanie od kibiców. Gwiazda fejsbuka z kutasem na wierzchu. Pomyśleć ,że podnosimy sobie ceny biletów ,żeby taki baran miał na zabawę na ryneczku.
Odpowiedz cytując
WhiteDoctor
Senior Member

Stary 02.10.2014, 21:00
jaro1985r napisał(a):Wyświetl post
Pajac ,który powinien dostać już dawno solidnego kopa w dupę na pożegnanie od kibiców. Gwiazda fejsbuka z kutasem na wierzchu. Pomyśleć ,że podnosimy sobie ceny biletów ,żeby taki baran miał na zabawę na ryneczku.
za dużo dolców na początek, nie było klasycznej drogi od zera do bohatera, chłopaczek uwierzył, że jest huj wie kim i królem życia, słabe charaktery tak kończą

Cytat:
Dinner With My Bodyguard Max77 But He like Cola More Than Food

Cytat:
Dług ostatecznie został spłacony w 1947, jednak w znacz
nym stopniu przyczynił się do tego, że Haiti stało się jednym z najbiedniejszych państw świata.

ot taka rozkmina dla hipokryzji i krótkowzroczności murzynka, przecież wie skąd się wyrwał i dokąd wróci jeśli nie będzie ciężko pracował, klasyczny przykład czarnego człowieka, życie chwilą, zero myślenia o przyszłości, myślicie, że on jakiś hajs odłożył?
Ostatnio edytowane przez WhiteDoctor : 02.10.2014 o godz. 21:03.
Odpowiedz cytując
Babba
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 03.10.2014, 12:55
Mecz, o ktorym wspomniał Kosa to świetny pomysł. Ale nie ma szans, żeby SKWK, ludzie pełni cnót, zaprosili jakiegoś "judasza" , czy "lewacką szmatę"(hahahahaha). Witamy w polskim piekiełku.
Inicjatywa jest po stronie władz klubu.

Wywiad z Sosinem http://www.youtube.com/watch?v=dMjJO...layer_embedded
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 03.10.2014, 13:29
Jak tam sytuacja Bunozy po rozstaniu z Wisła, nigdzie nie wpadła mi w oko informacja o jego nowym klubie- coś przeoczyłem?
Musi mocno się cenić co najmniej na tym poziomie co w Wiśle skoro nikt go nie przygarnął.
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 03.10.2014, 14:12
Babba napisał(a):Wyświetl post
Mecz, o ktorym wspomniał Kosa to świetny pomysł. Ale nie ma szans, żeby SKWK, ludzie pełni cnót, zaprosili jakiegoś "judasza" , czy "lewacką szmatę"(hahahahaha). Witamy w polskim piekiełku.
Inicjatywa jest po stronie władz klubu.

Ale gdzie mają go zaprosić? na trawnik nieopodal budki z hot-dogami?
Jak żes biznesmen to mu zorganizuj taki mecz.
Chce sobie organizować meczyk wspomnień to niech wyłoży pieniądze i sobie organizuje. W czym problem?

A klub teraz o niczym innym nie myśli tylko o zorganizowaniu meczu Kosie i jego kolegom, jakby nie było tysiąc innych problemów.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 03.10.2014, 15:32
OT/
Cytat:
Dinner With My Bodyguard Max77 But He like Cola More Than Food
Normalne. Każdemu psu robi się sucho w gardle po tym jak wyliże sobie co nieco...

Cytat:
Sam sobie gotuje... - westchnął trener. ....
I pije colę spod ogórków... Afeeee
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
rychu
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 04.10.2014, 14:08
Fragment biografii Sypniewskiego:

Gdyby nie Kosa czy Żuraw, to w ogóle nie miałbym się do kogo w Wiśle odezwać. Na zgrupowaniu we Włoszech postanowiliśmy się zintegrować na poważnie, gdy któregoś dnia Smuda pozwolił nam pojechać wieczorem do miasta. Ruszyliśmy we trzech, z Kosą i Żurawiem, ale… szybko wróciliśmy, ponieważ okazało się, że do centrum mamy kawał drogi. Poszliśmy do pokoju chłopaków, bo Maciek Żurawski miał w lodówce kupioną na lotnisku whisky. Nie był to zwykły „Johnnie Walker”, a jakaś cholernie droga butelka. Mocne to było niemożliwie i śmierdziało straszliwie, ale grzecznie piliśmy ze szklaneczek – opowiada „Sypek”. – Nie lubię mocnych alkoholi, podobnie jak Kosa, a whisky wręcz nie znosiłem, ale nie wypadało odmówić. Siedzieliśmy w pokoju, opowiadaliśmy jakieś historie, śmialiśmy się. Usłyszał nas Smuda, który wściekły wparował do pokoju i zaczął krzyczeć, że odeśle nas do domu. Żurawiowi odpuścił początkowo, ale do Kosy się przyczepił: – Wiem, że pijesz, gdzie gorzała? – krzyczał, a Kamil spokojnie: – My sobie tylko siedzimy. Smuda wpadł w szał… Szukał butelki: w koszu na śmieci, pod łóżkami, pod kołdrami, za telewizorem i w walizkach. Podłogę by zerwał, gdyby mógł! Zaczął grozić, że wezwie policję, żeby nas alkomatami zbadała, a Kosa na to: – Bardzo proszę. Pachniało awanturą… Lodówka, gdzie spokojnie chłodziła się nasza flaszka, była chyba jedynym miejscem w pokoju, którego trener nie wziął pod uwagę. Nic by nam nie udowodnił, gdyby nie to, że… kazał mi iść do siebie do pokoju. Wstałem, zatoczyłem się i usiadłem – mocne alkohole nie były moją domeną. Znów wstałem i znów bym upadł…
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 06.10.2014, 16:04
http://www.weszlo.com/2014/10/06/pod...kiecie-weszlo/
Całkiem konkretny wywiad z Kosą.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 06.10.2014, 23:55
https://www.facebook.com/platinium.f...type=1&theater

Mateusz Kowalski Panie i Panowie. Nie skończył najlepiej, ale przynajmniej zajmuje się uczciwą pracą. Czekaj, Jankowski, Boguski - macie jeszcze szansę w życiu uzyskać w miarę porządny zawód!
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 07.10.2014, 08:24
Boguski jak zaprezentuje swoją muskulaturę to na pewno na zajęcia przyciągnie tłumy...
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 07.10.2014, 21:48
Tutaj kolejny dowód, ze dla niektórych jeszcze nie jest za późno (nie wiem czy nie było już)
http://m.sport.pl/pilka/1,105004,167...ku_27_lat.html
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Stary 07.10.2014, 22:32
Kapsel napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego wymieniłeś tu Jankowskiego?
Bo jest beznadziejny.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Stary 08.10.2014, 15:11
Aaaaaaa zgrywa piłki głową i główkuje w polu karnym. OK, przekonaleś mnie. Jest zajebisty!

----

Oglądnij sobie derby przyjacielu

Odpowiedz cytując
Kapcok7
Member

Od: 06.2010

Stary 08.10.2014, 15:28
fialo zejdź na ziemię, w obecnej sytuacji Jankowski jest solidnym zawodnikiem, czasy gwiad na każdej pozycji juz dawno minęły.

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...o_nas_wzmocni/

Może juz w najbliższym czasie będziemy mieć sporą rywalizację o miejsce między słupkami?

A za sprzęt pewnie im tysiaka strącił z zadłuzenia
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 08.10.2014, 15:56
Kapcok7 napisał(a):Wyświetl post
A za sprzęt pewnie im tysiaka strącił z zadłuzenia
Misiek syty i Wisła cała

Niemniej jednak były już podobne przypadki w przeszłości że nasz były zawodnik z nami trenował i nie podpisał kontraktu, vide Frankowski. A szkoda.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów