|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Vieira kosi 50kF tygodniowo,Campbell 30-40,Gudjohnsen w Stoke kosi 20kF tygodniowo,o Elmandera nawet nie mamy co się pytac,Upson w WHU miał 1.2 mlnF za sezon.. więc ochłońcie troche z takimi nazwiskami i graczami z Anglii w dodatku z takimi CV.Bo jak taki Vieira czy Campbell szukali by spokojnej starości a nie grania w piłke to pojechaliby do emiratów a nie do nas.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Cd. byłego snu o RvN.
"Dziennik Polski" [nadal] twierdzi, iż ustalił, że"[...] kontakt z Van Nistelrooyem był. Termin i szczegóły rozmowy pozostają tajemnicą [...]". ![]() Więcej o RvN, piłkarzach topowych i polskiej lidze, tutaj: http://dziennik.krakow.pl/pl/po-godz...3,0:pag:1#nav0 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html a może jego tak wypożyczyć ?
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
niewątpliwie by się nam przydał, zależy tylko jakie ma ambicje ;]
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Matuszczyk dobry pomysł, akurat na to nasze słabe ogniwo - środkowy pomocnik.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to skoro po to jest ten temat to tak : Dudek-Giuly-Campbell-Upson-Zambrotta - Vieira-Sobolewski-Melikson-Małecki-Guti-Ruud Van Nisterlooij . Jakieś 7 mln na pensje rocznie,zyski z wejście do LM wyniosą około 10-15 mln ojro zależnie od wyników i frekwencji.Możliwe ? Wszystko jest możliwe,wystarczy chciec,ktoś powiec chciec i móc,nasz właściciel akurat może.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Te 7mln to baaaardzo optymistyczne i to bez Gutiego.
http://sport.wp.pl/kat,37154,title,N...wiadomosc.html Kolejne S-F ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
ale 7 mln to by ci starczyło na Ruuda i Gutiego plus moze ewentualnie Dudka ![]() gdzie bardzo bym chciał wiedziec w czym Dudek, który od 5 lat jest biernym obserwatorem meczów piłkarskich, jest lepszy od Pareiki ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak przeczytałem o vieirach i Elmanderach to tez napisałem,że szkoda coś takiego pisac,ale kolega mitmichael odpowiedział mi tak : ,,Chyba po to jest ten temat by takich pilkarzy łaczyc z polskimi klubami.'' Więc skoro po to jest ten temat Panie bridgeburner to napisałem,a co do pensji wszystko sprawdzam zanim napiszę,Dudek ok.350 tys. tyle pisano w kontekscie jego gry w Legii,Giuly w PSG zarabiał 1 mln ale kontrakt podpisał 2 lata temu teraz jest bez klubu więc liczyłem 650-750,Campbell podobnie,Upson również Zambrotta w Milanie dostawał 1.5 mln więc teraz myśle 1
![]() ![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co do Dudka,widziałem jego występ z Auxerre w LM,był najlepszy na boisku,mimo że to był jego pierwszy mecz po 3 miesiącach
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Dudek bez wątpienia osiągnął więcej od Pareiki i nadal jest bardzo dobrym bramkarzem mimo wieku ale na dzień dzisiejszy wydaje mi się , że Sergiej jest po prostu lepszy a już z pewnością jest w lepszej formie od Jurka. To co wyprawia w reprezentacji na prawdę pokazuje jego wysoką klasę a i w Wiśle bardzo pewnie się spisuje . Jedno jest pewne bramkę mamy najlepiej obsadzoną i nie musimy nikogo nowego szukać a już na pewno nie do pierwszego składu .
Ostatnio edytowane przez fanfan : 18.06.2011 o godz. 14:41.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co do formy możemy tylko gdybac,mam tylko nadzieję,że Dudek nie trafi do Legii bo na pewno stracą kilkanaście bramek mniej niż z ,,rewelacyjnym'' Skabą,który na dobrą sprawę zabrał im conajmniej 9 punktów
Co do tej transfermarktowej listy też wole nie wiedziec ile spędziłeś czasu szukając tych graczy.. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jestem pewien, że kilka, jak nie kilkanaście, nazwisk z tej listy pojawi się w mediach w kontekście Wisły
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
http://www.transfermarkt.de/de/admir...ler_66058.html
Ciekawy napastnik. Obecnie 2 bramki, w 2 meczach na EURO U21. Lub http://www.transfermarkt.de/de/filip...eler_2518.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Barcelona chca sprzedac Ville,troche stary,ale myśle,że by się przydał
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Zrobić wymianę na linii Sebek - Guła (+ewentualnie coś dopłacić). I Wisła zadowolona i Lenczyk zadowolony bo Gułę lubi.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobry pomysł
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pare stron wcześniej już było co sądzimy, i jeszcze w polityce transferowej jest.
![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Zaprosi na testy
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przeglądając, znalazłem ciekawostkę
http://www.liga.com.pl/zloty-puchar-concacaf/Niewiarygodne-Wszyscy-pi%C5%82karze-na_7493/ A oglądając mecz wpadł mi w oko ofensywny pomocnik Salwadoru, Eliseo Quintanilla http://www.youtube.com/watch?v=6wo19g7Ugs8
Ostatnio edytowane przez xanti1906 : 19.06.2011 o godz. 23:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
No 36 bramek robi wrażenie i to bez znaczenia ze to 4 liga. Na testy chociaż można by było wziąć chłopaka.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
testy nikomu nie zaszkodzą, zważywszy, że Kuba Błaszczykowski przychodził też z dużo niższej ligi.
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Eliseo Quintanilla - wygląda bardzo ciekawie. Szybki, technicznie bdb, strzał soczysty...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]() EE. jednak dalej nieciekawie, |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Kolega który o nim wspomniał wrzucił filmik
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, zauważyłem go po 5 minutach, panowanie nad piłką na naprawdę bardzo dobrym poziomie, drybling, zastawka, podanie, do tego lewonożny. Jest jednak w sile wieku, bo ma 28 lat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Osobiście zatrudniłbym Sola Campbella, który aktualnie jest wolnym zawodnikiem. Wyłożyłbym dużą premię za podpisanie z nami kontraktu, to może skusiłby się na grę w Polsce.
Z Chavezem tworzyłby dwie skały na środku obrony, a Jaliens przeszedłby na prawą flankę. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|