|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
nie byłoby dogrywki , w Warszawie wygrało FK 2:1 a nie Legia ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Kurde komentatorzy odpowiedni do poziomu meczu, to szukanie na sile usprawiedliwienia padaki Legii jest chyba bardziej zalosne niz gra warszawskiego zespolu..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Najgłupsze to są komentarze tych z TVP.
"Za bardzo chcą, dlatego przegrywają." ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
O Matko..jaka padlina....rzygać się chce....
Przynajmniej ta garstka kibiców darła mordy cały mecz... współczuje im drużyny... Wstyd, żenada.... Ta drużyna jest w takim rozkładzie, że chyba nic poza trzęsieniem ziemi im nie pomoże. Nie wierzyłem, że to napiszę, ale im później zwolnią Urbana, tym gorzej dla nich... ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
I pomyśleć, że uzyskali w dwumeczu taki sam wynik jak my z Barceloną...
Tyle, że my przynajmniej jeden mecz wygraliśmy. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Żałuję,że straciłem 45 min. na oglądanie pierwszej połowy meczu. Nie wiem kto jest w stanie to oglądać, bo na pewno nie ja. Szkoda miejsca w pucharach na Legię. Może powinni przydzielać te miejsca uznaniowo? Który to już sezon Legia marnuje Nasze starania w pucharach.
PS. "NAJLEPSZY MOMENT W MECZU? KIEDY PRZERWALI TRANSMISJE" ![]()
Çarşi
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Przy drugim golu Kiełbowicz fajnie zaboksowal w miejscu jak startowal do pilakrza FK Moskwa ,zajelo mu to ze 2 sekundy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ci co tak liczą skrupulatnie na liczydełku punkciki srodze się zawiedli
2 mecze 0 pkt. ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
Ja jakos się zmusiłem i zobaczyłem cały mecz, ale posiłkowałem sie grając w FM szczerze to pomijając te wszystkie rankingowe punkty do pucharów chciałem żeby Legia pokonała ruskich...mecz dramat, zastanawiam się co trener FK myślał mówiąc o piekle w moskwie![]()
When you touch my face
When you call my name I`m burn with desire... http://www.youtube.com/watch?v=fW4Y867Oh6s |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Chyba razem z samochodem, który dostał za za finał Pucharu Polski pod warunkiem, że ten ma złote klamki i silnik 20 litrowy ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
dobrze ze nie odejumuja pkt. a wrażenia estetyczne bo w takim wypdaku dzieki Legii to już byśmy byli w okolicach San Mariono a Andory.
A jak ktoś ma depreche , zły humor to radze odiwedzic dowolne forum Legii , dobry humor murowany , ew. można oglądanć najzabawniejsze fragmenty ich meczów ot taki mix. meczowy Odra-fk Moskwa |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam,
Powiem szczerze ,że miałem większe oczekiwania wobec Legii. Myślałem ,że na kacapów się zmobilizują i ich wyeliminują a tu klops. W sumie Legia kilkoma meczami w tym sezonie pokazała ,że może grać jeszcze słabiej. Bez pomysłu na grę , jakieś taktyki i co najważniejsze zupełnego braku kondycji nawet z zupełnie kiepskim zespołem rosyjskim ze strefy spadkowej , obecny wicemistrz Polski nie mógł nawiązać walki. Sądzę ,że Urban może się powoli pakować bo nawet cierpliwi włodarze ITI kiedyś się wkurzą. Ten mecz pokazał nieudolność Legii i to na pewno przełoży się na postawę kolejnych rywali Legii w lidze. Z taką grą Legi to Zabrze już dziś może dopisać sobie trzy punkty. Ci Hiszpanie to dopiero chyba wiosną 2009 zadebiutują hehehe. Wstyd , wstyd ,wstyd. Można przegrać mecz po walce , zaangażowaniu , negatywnej oszukańczej pracy sędziego. Legia przegrała przez piłkarzy miernoty i trenera dyletanta. A bardzo szkoda. PS. "From Moscow with (L)ove" i te rakietki. Kacapy śmierdzące. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jest jeden + z meczu - jestesmy juz w grupie uefy
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie no brawa dla Radovica - trzeba mieć głowę, by przyblokować taki strzał.
BTW: przy takiej sytuacji 99% polskich ligowców kopie w trybuny. A facet dokładnie przymierzył - i to zdaje się wewnętrzną częścią buta. Janku, prowadź Legię jak najdłużej ku zasłużonej chwale! Tylko nie zapominaj o Rysiu - jego też zatrzymaj w klubie na kolejne lata. Żeby z takim potencjałem: a) skompromitować się z Vetrą b) męczyć się z Homlem c) skompromitować się z FK i Odrą Najśmieszniejsze, że komentatorzy próbowali usprawiedliwiać Legię kontuzjami. To co mają powiedzieć o Wiśle? Chyba tylko to, że z Głową, Sobolewskim i Cantoro wyeliminowalibyśmy Barcę. (tous proportions garde) ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jak się nazywał ten drugi komentator tzw. "ekspert" który chrzanił głupoty, że Wisła i Lech są już w fazie grupowej pucharu UEFA?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Przyznam, ze tak slabej Legii nie widzialem odkad zaczalem ogladac mecze. Ewidentnie widac, ze to wina Urbana i Szula, bo zawodnikow maja calkiem dobrych. Ale za grosz nie maja pressingu, takiego blysku, swiezosci, pozytywnej agresjii i dynamizmu w grze jak Wisla.
Urban szkoli ich po hiszpansku, co jest bledem, bo majac przecietnych pilkarzy trzeba isc droga Wisly. Czyli bazowac na pressingu, dyscyplinie, organizacji i oczywiscie utrzymania sie przy pilce, pomyslowe akcje w ataku. A Janka obchodza tylko te dwa ostatnie aspekty. Do tego Rysiu zrobil swoja robote i pieknie ich przygotowal do sezonu |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
mecz był żenujacy i smiesznie ogladało sie go przy ciagłym usprawiedliwianiu warszawskiego zespolu przez komentatora.
Legia - jak co roku - zegna sie z Pucharami w stylu kompromitujacym.Tak jak ktoś madry ostatnio powiedział - Legia musi zajac 10 miejsce - i nizej w tabeli na koniec sezonu by doszlo do rewolucji która moze zbawić Legię - takie mecze jak dzis na arenie miedzynarodowej nikogo w Klubie nie dziwią.To jest norma. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
cytat: ''-Tato, Tato , czy ja mogę zostać piłkarzem? Pyta dziecko bez nogi. -Niestety synku, nie mozesz - jesteś kaleką. -A Giza może...' '
Ostatnio edytowane przez born2b3k : 28.08.2008 o godz. 17:27.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
fajny komentarz zczuba na gazecie.pl po drugie bramce: "... 50. min. NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Kuzmin biegł sobie jakieś 35 m od bramki Legii, minął jak gdyby nigdy nic spacerującego Rogera, który z zainteresowaniem spojrzał, kto tak biega późnym popołudniem. Potem miał przed sobą dwóch obrońców, którzy najwyraźniej dostrzegli coś strasznie interesującego w jednym z narożników pola karnego, bo obaj tam właśnie pobiegli. Zaskoczony Kuzmin wbiegł w pole karne i nadal nie atakowany kopnął piłkę obok Muchy..." PS. Odnośnie technik komentowania to bardzo mi się podobał kiedyś oryginalny komentarz z angielskiej telewizji meczu ligowego jakiegoś. Nie wiem czy to standard na Wyspach takie komentowanie ale ten akurat komentator w zasadzie jak się nic nie działo na boisku to siedział cicho jak mysz pod miotłą . Jak szła fajna akcja to wraz ze zbliżaniem się ataku do bramki stopniował to napięcie. Takie pieprzenie jak u nas to jest żałosne bo oni czasami zwyczajnie nie mają o czym rozmawiać i plotą farmazony.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 28.08.2008 o godz. 17:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Taki drobny offtop.
Czy w Polsce nie ma normalnych komentatorów? Koleś komentujący mecz Wisły tak się podjarał bramką, że myślałem, że tam zejdzie. Wczoraj oglądam żałosną młóckę Liverpool- Standard, a komentator się zachwyca. Dzisiaj na trybunach transparencik, różne okrzyki w stylu "precz z komuną", a komentator w najlepsze fantazjuje, że na szczęście nie ma animozji. Wcześniej przez kilka minut dywagował o tym ruskim montażu z kadrami z "1612", jakby naprawdę było o czym. Jako wisienka na torcie wypowiedź "eksperta", który twierdzi, że Wisła i Lech są już w fazie grupowej pucharu UEFA, a główny komentator nawet nie raczy sprostować. Poziom polskich komentatorów jest niestety gorszy niż polskich sportowców. O samym meczu niewiele da się powiedzieć, FK Moskwa to drużyna słaba, a Legię pokonała 2-0 nawet się nie spociwszy. Meczu Lecha raczej nie oglądam, może pierwszą połowę, liczę że Villansi się ładnie zaprezentują |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Niestety Legii się nie udało. Ale styl? Panowie uczcie się od nas stylu.
Po 10 min wyszedłem z domu, z kiepską miną. |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Na taki mecz trzeba brać komentatorów z łapanki. Iwański na pewno odmówił - po komentowaniu Barcelony to wręcz niebezpieczne dla zdrowia.
W ogóle za komentowanie takiego meczu pomostówka się należy. Przecież to jest praca w jawnie szkodliwych warunkach. PS. chłopakom z Łazienkowskiej znowu trzeba zorganizować jakieś mini-zgrupowanie i integracyjnego grilla. Niech wzorem Skorży pojeżdżą jeszcze na quadach. Na pewno są rozbici psychicznie, biedaki. A na poważnie - im przydałby się Dan Petrescu+szpicruta. I stojący z boku Kowal, tłumaczący polecenia Dana w prosty sposób. Najlepiej: "zap.lać, k.wa". A jak nie wykonują poleceń - potraktować bacikiem. Lenie śmierdzące mają świetnie u Urbana i "dozującego właściwe obciążenia" (by zawodnik się nie przemęczył) Szula. W rezultacie Iwański już obrósł tłuszczem, podobnie będzie z resztą. PS2. Za co wyleciał Roger?
Ostatnio edytowane przez flamengista : 28.08.2008 o godz. 17:39.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
wypowiedzi po spotkaniu - warto :
Jan Urban: Szkoda, że kończymy naszą przygodę z europejskimi Pucharami w takim słabym stylu. FK Moskwa na pewno było w naszym zasięgu, choć na boisku nie potrafiliśmy tego udowodnić. Bramka stracona na początku meczu pokrzyżowała nam plany. Po drugim straconym golu wszystko było już pozamiatane. Niepotrzebnie media podgrzewały atmosferę na trybunach przed dzisiejszym meczem. Wszyscy widzieliśmy, że było bardzo spokojnie. Trener FK Moskwa Oleg Błochin nie chciał, by jego słowa były tłumaczone na język polski. Zasugerował on, by tłumacz notował na bieżąco jego wypowiedź i przedstawił ją po zakończeniu konferencji. Prośby i perswazje polskich dziennikarzy nie odniosły skutku, w związku z czym żurnaliści z Warszawy opuścili konferencję prasową. Ich koledzy po fachu z Rosji skwitowali to brawami jako wyraz aprobaty dla szkoleniowca FK Moskwa. Pamiętając chamskie zachowanie szkoleniowca Rosjan, Błochinowi proponujemy, żeby zakupił kosiarkę do słomy wystającej z butów. za legia.com.pl |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Szkoda ze punkcików się nie dało uciułać.
Lech i Wisła będą musiały dojść do finału, żeby coś z tym zrobić :/ !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Mamy też złą wiadomość dla kibiców Legii - sami dużo obiecywaliśmy sobie po Descardzie, ale popytaliśmy dzisiaj dobrze zorientowanych osób i usłyszeliśmy, że Hiszpan "umiejętnościami przypomina Rzeźniczaka, tylko podejmuje mądrzejsze decyzje na boisku". Z grubsza biorąc na Łazienkowskiej nie są jak na razie Descargą zachwyceni - może być, ale nie tego się spodziewali. za weszło.com ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
"Bramka stracona na początku meczu pokrzyżowała nam plany. "
A to ciekawe, bo wg. mnie i tak musieli strzelić minimum 2 bramki ![]()
Çarşi
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
E, kit wciskają.
Facet jednak zagrał sto kilkadziesiąt meczy w drugiej lidze hiszpańskiej i pełny sezon w pierwszej. Rzeźniczak na razie może tylko pomarzyć o takich osiągnięciach. ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|