The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
autocontrol
Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2008, 21:00
Reiss : Wisla bedzie ogladac nasze plecy.

Koncz wasc, wstydu oszczedz hehe.

Wieka Wisla ever.
sezon ogórkowy = nuda
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 08.08.2008, 21:00
Dobrze że u nas nikt niczego nie obiecywał...

Cytat:
Franek Smuda czyni cuda
Cytat:
Wisła ? Wisła to będzie oglądać nasze plecy
Cytat:
2 lata bez mistrzostwa to zdecydowanie za długo
Ciekawie się zaczyna, faworyci tracą punkty. Oby tylko jutro nasi zmiennicy nie poszli w ślady tychże " faworytów "
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 08.08.2008, 21:02
Lechu do boju! Pierwsze 3 punkty straty do nas zrobione. Oby tak dalej wieczni miSZCZowie
Powód: Zmiana pierwszego słowa... tak żeby problemów nie było :D
Ostatnio edytowane przez Kamson : 08.08.2008 o godz. 21:56.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
K_2
Banita

Stary 08.08.2008, 21:03
Mowcie co chcecie ale niejaki Janek Urban to przereklamowany trener. Nie mowie tylko tym meczu ,ale wszystkie porazki Legii 0-1 z tamtego sezonu pokazuja ze nei umie pomoc druzynie jak nie idzie. Ponadto jak gral Roger na EURO a jak gra w LEgii , 5 razy gorzej .Oby Urban jak najdluzej ich trenowal do spolki z Szulem wtedy jestem pewny ze bedziemy wyzej od Legii w tabeli
Lex przegral z druzyna Janasa ,neizle
Odpowiedz cytując
fan1906
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 08.08.2008, 21:04
pierwsze ich koty za płoty..
nie przeceniałbym, ani też doceniał po tych meczach.
Jak wspomniałem troszke realizmu im się przyda i dostali to,
balonik jak na razie troszke mniejszy, a czy pęknie /// sie okaże
No cóż teraz pora na nas jak narazie to ci nasi główni rywale mają falstart.
Odpowiedz cytując
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 08.08.2008, 21:05
Co do wyniku z Warszawy to jestem jednak zaskoczony. Niby to Dyskobolia w polowie czyli w sumie niezli kopacze jak na nasze warunki ale spodziewalem sie zwyciestwa Legii, dosc wyraznego.
Polonia mnie zoaskoczyla calkiem dobrze zorganizowana gra. Grali czesto atak pozycyjny, pilka im ladnie od nogi do nogi czasami wedrowala. Myslalem ze bedzie wiecej kopania gora na afere a tu calkiem calkiem fajnie grali pilka.

W Legii to zawiodl chyba najbardziej Iwanski, niedawno jeszcze zalowalem ze Wisla o niego bardziej nie walczyla ale wydaje sie ze nie ma co plakac. Iwanski zagral dzis jak Zienczuk w swych slabych czasach - nie bylo go widac prawie na boisku. Chyba im Vukovica brakowalo ktory by srodek pola moze bardziej opanowal.
Pozostali gracze tez nic specjalnie ciekawego nie pokazali.

Na trybunach w zasadzie bylo glosniej niz zwykle ale zenada dalej. Doping dla Legii tylko chwilami, czesto cisza, jakies wrzuty wzajemne z Polonia. Polonia to chyba poza prowokacjami zadnego dopingu nie prowadzila. Nie wykupili ponoc nawet wszystkich dostepnych biletow na derby.
Ostatnio edytowane przez DysoN : 08.08.2008 o godz. 21:11.
DysoN
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 08.08.2008, 21:05
Gdzie znowu mój post, napisany w przerwie Legia - Polonia?

Jeszcze raz:

Ładnie Polonia, dwie ładne bramki.

Lech falstart.

I dobrze.
Odpowiedz cytując
spidey
Banita

Od: 09.2005

Stary 08.08.2008, 21:06
Słaba gra Legii, jedynie co poprawia mi humor to Leszek i jego mocarstwowe plany
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 08.08.2008, 21:07
wyniki dobre. Lech strasznie zawiódł, Legia miała przewagę, ale jej nie wykorzystała (skąd my to znamy?).
ważne, żebysmy jutro odskoczyli i odrazu będzie pewna przewaga psychologiczna.

a tak w ogóle, to NARESZCIE.

spidey'u nie ciesz się tak, bo wy tam też jakieś plany mieliście, ha?
Odpowiedz cytując
KosaPS
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 08.08.2008, 21:08
http://sport.onet.pl/74331,1248675,1...wiadomosc.html
Przeczytajcie początek artykułu na 100% ten kto to pisał oglądał mecz hahahaha
Odpowiedz cytując
spidey
Banita

Od: 09.2005

Stary 08.08.2008, 21:12
KosaPS napisał(a):Wyświetl post
http://sport.onet.pl/74331,1248675,1...wiadomosc.html
Przeczytajcie początek artykułu na 100% ten kto to pisał oglądał mecz hahahaha
Ale o so chodzi?

EDIT: Aaaaa już doczytałem, faktycznie żenadka...

Gucio25 napisał(a):Wyświetl post
(...)

spidey'u nie ciesz się tak, bo wy tam też jakieś plany mieliście, ha?
Jakie znów plany?
Ja mam plan, że jutro śmigam na działkę pod Warszawę i tam się złoję...

EDIT: Jak napisałem Legia dość słaba, ale w 2 połowie zdecydowanie przeważała, jednak jak schodzi nasz najlepsiejszy snajper to nie dziwota że nic z tego.
Macie szanse odskoczyć na jedną kolejkę, w następnej tak łatwo już Wam nie będzie...

P.S. Aha jestem lekko trykniętny...
Ostatnio edytowane przez spidey : 08.08.2008 o godz. 21:23.
Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 08.08.2008, 21:13
Co do Polonii to widać, że brakuje im napastnika A Lech jak Lech ... Idzie na majstra Widać, że Legia słabiej zaczęła ten sezon, ale pewnie się przynajmniej trochę pozbierają. Bełchatów zaczął coś grać, ciekawe czy utrzymają tą formę do końca sezonu No nic liczymy jutro na naszych, żeby im się noga nie podwinęła. Liczę też na ciekawy mecz Lechia-Śląsk(albo odwrotnie nie pamiętam).
Odpowiedz cytując
seba123139
Junior Member

Od: 11.2007

Stary 08.08.2008, 21:14
Troche żal Ci z onetu są, no ale cóz.... może zasnęli w 40 minucie i obudzli sie w przerwie, heh. A tak na poważnie licze że jutro zminnicy Wisł pokaż na co ich stać. Mam nadzieje że przełomowy mecz zagra Dawidowski i zacznie cos w koncu grac.... Licze tez na Niedzielana choc o niego jestem raczej spokojny. Wiec oby jutro po meczu można było zanucić "Mamy lidera..........."Jazda....
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 08.08.2008, 21:15
Leszki z GKS-em dali ciała, pregrali na własne życzenie, zamiast kontrolować grę, oddawali inicjatywę Bełchatowianom. GKS nie był aż tak cienki żeby z tego nie skorzystać. Co do ewentualnych głosów, że GKS wraca do formy- nie, nie wraca. Pierwszą połowę mieli tragiczną, drugą nieco lepszą. W drużynie jest kilku dobrych piłkarzy, ale reszta jest co najwyżej przeciętna, a ławka to raczej poziom Polonii Bytom. Ten zespół co najwyżej stać na takie niespodzianki.
Pytanie do Jizzz'a, co teraz sądzisz o obronie Lecha?

Co do Legii, to była wyraźnie lepsza od Polonii, ale nie stwarzała sobie sytuacji. Pierwszy karny raczej był, tylko Szałachowski zachował się fair, nie tylko nie zrobił teatru, ale starał się nie zrobić krzywdy bramkarzowi i chwała mu za to. Sytuacja Radovica to ewidentny nur i słuszna decyzja sędziego. Mecz zaskoczył mnie dobrym poziomem i pokazał, że Polonia nawet bez napastników może się liczyć w lidze.
Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 08.08.2008, 21:15
Lech, cio się stało ?

Remis Legii to żadna niespodzianka zważywszy na jej forme i na to że Polonia to w polowie Groclin.

Oby jutro nie było falstartu z naszej strony, zwłaszcza jak zagramy pewnie składem zbliżonym do tego z meczu o superpuchar
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 08.08.2008, 21:16

Nie wiem jak Lech, ale Legia to raczej padakę grała, może i się utrzymywała przy piłce ale wiele z tego nie wynikało.
Zobaczymy jak jutro my się spiszemy, ale jak na razie jestem tak pewny jak mało kiedy o nadchodzący (a właściwie trwający już) sezon.
Odpowiedz cytując
KosaPS
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 08.08.2008, 21:18
Dokładnie o ten fragment:
"Pierwszą bramkę w sezonie zdobył Barłomiej Grzelak już w 10. minucie podczas derbów Warszawy. To była jedyna bramka w pierwszej połowie w spotkaniu Legii i Polonii."
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 08.08.2008, 21:26
KosaPS napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie o ten fragment:
"Pierwszą bramkę w sezonie zdobył Barłomiej Grzelak już w 10. minucie podczas derbów Warszawy. To była jedyna bramka w pierwszej połowie w spotkaniu Legii i Polonii."
Ale dalej też jest dobrze:
W drugim spotkaniu Lech Poznań i GKS Bełchatów nie strzeliły żadnej bramki w pierwszych 45 minutach.
Rengifo strzelił w 45. minucie .
Odpowiedz cytując
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 08.08.2008, 21:28
Fotka i tytuł genialne http://www.weszlo.com/news/763
Odpowiedz cytując
K_2
Banita

Stary 08.08.2008, 21:29
kiju.ts napisał(a):Wyświetl post
Powiem tak. Dzisiejsze korzystne dla nas roztrzygnięcia w Ekstraklasie są kolejnym powodem dla któego twierdzę, że mamy realne szanse na wysłanie Barcelony do Pucharu UEFA.
A co ma jedno z drugim wspolnego ?
Lech przegral ale rownie dobrze mogl wygrac .Gks mial poprostu farta ,natomiast gra LEgii to widac jest glebsz problem
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 08.08.2008, 21:37
Powiem Wam tak. Dopóki trenerem Lecha będzie Franz dopóty smialo możemy się nabijać z ich aspiracji. W każdym razie ja spie spokojnie jak on tam jest, poza tym to co sprowadził nic wartościowego sobą nie może prezentować. Co innego Legia, jakiś kopaczy nasciągała, ale dzisiejszego wieczoru bardzo się na niej zawiodłem,oj bardzo. Nie lubię jej za to ale za to badzo lubię Urbana. Wydaje się być znakomitym fachowcem, musi w dalszym ciągu być trenerem Legii. Razem z Franzem to prawie jak pól Kasperczaka.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 08.08.2008 o godz. 21:40.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Devonisch
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.08.2008, 21:42
"Teraz Lecha już nic nie zatrzyma. Idziemy na mistrza. A Wisła? Wisła to będzie oglądać nasze plecy. Lech Wisła, Legia - tak to się zakończy" Piotr R.

LOL BUHAHAHAHAHA LOL - Koleś mnie zabija po dzisiejszym meczu szczególnie. Wróciłem do domu i nie mogłem uwierzyć
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
K_2
Banita

Stary 08.08.2008, 21:43
E tam Smuda ich nawet niezle poukladal.Graja szybko z pomyslem ,widac jakosc w ich grze .Czegos im brakuje w tej taktyce i stawialbym bardziej na gre w odbiorze ,bo do przodu graja calkiem dobrze

W Legii tak jak pisalem Urban do spolki z Szulem nie wykorzystuja potencjalu pilkarzy, bez taktyki ,bez polotu
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Stary 08.08.2008, 21:45
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
, poza tym to co sprowadził nic wartościowego sobą nie może prezentować.
Lewandowski
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Stary 08.08.2008, 21:52
K_2 napisał(a):Wyświetl post
E tam Smuda ich nawet niezle poukladal.Graja szybko z pomyslem ,widac jakosc w ich grze .Czegos im brakuje w tej taktyce i stawialbym bardziej na gre w odbiorze ,bo do przodu graja calkiem dobrze

W Legii tak jak pisalem Urban do spolki z Szulem nie wykorzystuja potencjalu pilkarzy, bez taktyki ,bez polotu

A moim zdaniem i jedni i drudzy powinni wprowadzać jeszcze więcej brazyliany do swojej gry, zamiast poprostu grać w piłkęWtedy Mistrza mamy już w listopadzie
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 08.08.2008, 21:56
Krissu napisał(a):Wyświetl post
Lewandowski
Niech podbny poziom zaprezentuje w następnych spotkaniach, bo jednomeczowych gwiazdorow to my mamy średnio co kolejkę.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 08.08.2008, 22:03
Niech podbny poziom zaprezentuje w następnych spotkaniach, bo jednomeczowych gwiazdorow to my mamy średnio co kolejkę.
skoro jedna kolejka to za mało by ocenić gościa "in plus" to czemu jedna kolejka jest wystarczająca żeby oceniać gości "in minus"?
Dwa tygodnie temu były lamenty i płacze że Lech i Legia się wzmacniają a my nie więc o mistrzu możemy pomarzyć a dzisiaj świętowanie i zastanawianie się kiedy zapewnimy sobie mistrza. Spokojnie panowie, my nawet nie rozpoczeliśmy sezonu
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Stary 08.08.2008, 22:03
Oj..
Obawiam się, że on jednomeczowym gwiazdorem nie jest i nie będzie.
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 08.08.2008, 22:17
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
skoro jedna kolejka to za mało by ocenić gościa "in plus" to czemu jedna kolejka jest wystarczająca żeby oceniać gości "in minus"?
Ale czy ja go oceniłem in minus? nie, mówie tylko,że z oceniami i wysuwaniem wniosków nalezy poczekać.
Odpowiedz cytując
Scorpius
Member

Od: 09.2006

Stary 08.08.2008, 22:18
Co do inauguracji sezonu, mysle że zanim Legia dojdzie do formy pogubi troszkę punktów po drodze jeszcze... bo potencjał na pewno ma temu zaprzeczyć nie można, aczkolwiek sądze że największym problemem będzie sam Urban, który być może jest dobrym trenerem lecz nie ma on żadnego doświadczenia w tym fachu na poziomie seniorskim co było widać niejednokrotnie już na podstwie meczów Legii.

Lech...coś czuje że mimo wszystko będzie walczył zacięcie... o wicemistrzosto z Legią zacięcie, pokazał dziś mimo wszystko ładny futbol, lecz szwankuje to co zawsze w Lechu obrona, tam to chyba jakiś psycholog jest potrzebny...
Ostatnio edytowane przez Wilku : 08.08.2008 o godz. 22:34.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów