|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
"Jednocześnie mam do Was dwie prośby: ABYŚCIE BYLI Z LECHEM NA ZAWSZE NA DOBRE I NA ZŁE ! I ABYŚCIE NIGDY NIE ZAPOMNIELI O "ŻURAWIU" - CHŁOPAKU, KTÓRY SERCE ZOSTAWIŁ W POZNANIU Do zobaczenia - Maciej Żurawski". |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
To mnie rozbawiles ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Ciekaw jestem czy ten testowany pomocnik, wystąpi w jutrzejszym sparingi, może to powiedziało by nam więcej o jego formie boiskowej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Fajny by był składzik:
Sillanpaa Baszczynski Cleber Głowacki Pi.Brożek(Diaz?) Małecki Ettien Sobolewski Jirsak Boguski Brożek Byłaby szansa powalczyć z Lechem na wyjeździe jakby sie zgrali. Jirsak z Ettienem za Brożkiem bo Beto chyba na razie nie da rady w podstawowym grać. Boguski na lewej(oby Skorża już dzisiaj tak go ustawił bo przestanę w niego wierzyć), Małecki na prawej. Po przerwie na zmianę wchodzą Zieńczuk Łobodziński Singlar w 70 minucie i Lech-Wisła 0:3 ![]() Beto ma jedną szansę i ta szansa nazywa się Cleber. Jeżeli weźmie od Clebera to co mu ten chce przekazać(czyli upór, zawziętość i ambicję) to napewno talent ma żeby stać się postrachem ligowych obrońców. Jak nie ma jaj to niestety ale się chłopak nawet w naszej kopanej nie przebije.
Ostatnio edytowane przez Fernando Redondo : 14.02.2009 o godz. 09:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Że co? A co to Lech jest żebyś my się go mieli jakoś obawiac.Ambicje Wisły sięgają "trochę: wyżej, niż wygrana z jakimś Lechem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
[KLIK] Takie rzeczy to tylko u nas. 5 bramkarzy... kto da więcej?
Ustawili się w kolejności od najsłabszego do najlepszego, czy tylko mi się wydaje ![]() PS. No fajnie, że testują Bośniaka grającego w Indiach, czy innego Australijczyka...
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 14.02.2009 o godz. 14:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie testują - źle. Testują - jeszcze gorzej, zdecydujcie się na coś
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
moze to taka nowa taktyka? Nie mozemy znalesc jednego porzadnego bramkarza to bedziemy grac pięcioma przecietnymi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Z Lechem powalczyc na wyjezdzie? Toz to przeca Polska Barcelona i z nimi nie mamy szans zadnych. 4:0 jak nic u nich...Matko co sie z wami porobilo... Odnosnie skladu. Moim zdaniem lepiej by wygladal tak: Silanpaa- Baszczynski, Glowacki, Marcelo, Brozek Piotr- Ettien, Gargula, Sobolewski, Bozok- Boguski, Brozek. Czy nie tak lepiej? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A moim skromnym zdaniem tak : Silanpaa - Ettien- Głowacki- Marcelo- Diaz - Małecki- Sobolewski- Garguła- Ćwieląg- Boguski- Paweł Brożek
Ostatnio edytowane przez matizaq : 14.02.2009 o godz. 14:49.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ćwieląg? Boże ludzie...
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Zwracam uwagę na to, że Ćwielong po raz kolejny (wcześniej - na zgrupowaniach przed mistrzowskim sezonem, w tym w turnieju Chicago Trophy) bardzo dobrze gra w okresie przygotowawczym.
Ale poprzednio nie przełożyło się to na dobrą grę w lidze i pucharach. Podobnie było kiedyś z Dawidowskim, który w sparingach strzelał gole. Więc na razie byłbym ostrożny z chwaleniem Ćwielonga. Niech zaliczy w tej rundzie 3 asysty i strzeli 2 gole, to sam go pochwalę. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
nawet nazwiska naszego grasza niektórzy nie potrafią napisać poprawnie....
Ćwielong w Ruchu miał dużo sytuacji, czesto grał jako boczny pomocnik. Biorąc pod uwagę dług jaki miał Ruch, to ten zawodnik jest jednym z droższych. Oby tak jak Rafał Boguski zaczął się piąć w górę ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No i już 1:0. Boguś. Chciałbym, żeby jeszcze Brozio coś strzelił i się przełamał, chociaż gole w sparingach nie są najważniejsze.
1:1 ![]()
Ostatnio edytowane przez rafalek : 14.02.2009 o godz. 16:50.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już przegrywamy
Fin ma pecha |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
cos mi sie wydaje ze sillanpaa obleje ten test;]
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
jakos kiepsko ten skład na lige sie spisuje!!!oby chlopcy wzieli sie do roboty!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przestań jęczeć..
rafalek, każdy patrzy na relacje.. nie musisz kopiować. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Straszne
ale jest remis .Nawet już przegrywamy .Spoko powinniśmy to wygrać , choć też trzeba pamiętać że to nie takie leszcze .Wisła mistrz ![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Nie wiem czy aby ten Silnapaa to ten upragniony gośc który ma stanąc miedzy słupkami w naszej drużynie ze zdjęc wygląda jak misiu kuleczka w porównaniu z obserwowanym ostatnio słowakiem słowakiem , nie wiadomo czemu tak się zawzieli na transfer fina .
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dlaczego boguski ni gra na lewej skorza nie pamieta beitaru?
a ettienbedzie na prawej pomocy probowany zamiast na srodku. Maciek mnie zaczyna irytowac:[
Ostatnio edytowane przez Fernando Redondo : 14.02.2009 o godz. 17:16.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
teraz tylko żeby nie było pogromu, bo na 2 połowę inny skład
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Myślałem że przejedziemy dzisiaj po nich walcem ....
Taraz będzie ciężko coś z tego wyciągnąć .... ![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Już 3:1 :( Lubie jak jest dużo goli w sparingach, ale bez przesady.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ojojoj, niedobrze sie robi, juz dwie bramki różnicy. Czyżby pierwsza porażka? Może Beto coś strzeli w II połowie
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wejdzie Beto i strzeli trzy bramki i wygramy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Co się do cholery porobiło w obronie mają jakieś święto sera szwajcarskiego czy co ?
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|