|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
PS. Też mam w du*** ten ranking ![]() ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
A co tak od razu pesymistycznie do tegfo podchodzicie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dzisiaj w Orange Sport Info program o Wiśle, można obejrzeć pod tym linkiem:
http://www.orange.pl/ogladaj-Orange-sport-info.phtml |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
OSI , żal ogladac , plecą jak potuczeni
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Stanowski z WESZŁO i Zarzeczny, a mówią całkiem rozsądnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
i ktoś chciał Gołębiewskiego w Wiśle...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taa.. cwaniaczek z tego Gołębia. Jakby przez jakiś błąd go klub zatrudnił to z niecierpliwością czekałbym na jego wazelinę, fałszywca.. już go nie lubię
![]() ten Stanowski mnie rozśmiesza.. wielki chuligan na weszlo,com, wyszczekany, w internecie bluzga, wyzywa, kpi i szydzi, a przed szkiełkiem jak mysz pod miotłą.. włączyłem 20 min wstecz, i raptem dwa zdania nieśmialo wypowiedział
Ostatnio edytowane przez aNouc : 14.02.2011 o godz. 21:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
ludzie obejrzyjcie sobie program na Orange sport... lepsze niz kabaret momentami..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Było cos ciekawego w pierwszych 20 minutach bo akurat właczyłem o 21:25?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
ale .......a glupoty
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
jeszcze Zarzeczny coś w miarę mówi bo reszta to już dno!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
niech ktoś streści co było ;]
bo ja dopiero teraz włączyłem |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Warte wspomnienia ze Zarzeczny bronił Łobodzińskiego
![]()
CZY CIEMNO CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO
...... BO TO MIASTO JEST NASZE !! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kurde gadaja wszyscy w jednym momencie i nawet zrozumiec nie mozna. Na jedno kopyto wszyscy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Trochę pierdół, trochę ciekawych rzeczy... Generalnie fajnie się ich słucha
![]() Podoba mi się to, co mówią o Małym. Zwłaszcza Zarzeczny ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Włączyłem niestety to, to co gada Iwan człowiek związany z Wisłą to jest kabaret, razem z tym drugim Stanowskim. Zdaniem ich Genkov przez ostatnie dwa lata grzał lawę. Kompletnie nie przygotowani do tego programu. Szczególnie Stanowski.
Zarzeczny pomijając to, że zdaniem jego Łobo jest szybki to coś tam jeszcze potrafi powiedzieć normalnego.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 14.02.2011 o godz. 21:59.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
"Każdy piłkarz Legii jest bardziej nie lubiany od Małeckiego na stadionach w Polsce"
No leże i kwicze |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Zarzeczny i jego teza że Łobo szybko i potrafi kiwnąć
![]() ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, widać że bardzo niski poziom OSI sobą prezentuje, szczególnie to przerywanie sobie nawzajem, nawet przez prowadzącego no i rozmowa 4 osób naraz <LOL>
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kto to jest ten gruby buc?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Hehe widzieliście ten slajd dwóch najlepszych def. pomocników Polski w meczu z Jagą? Pięknie się dali zrobić.
O muzyka z Heavy Rain ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
No i to jest już przegięcie
muzyka skserowana z mojego filmiku mogli już cały psuci na koniec.Na pewno kilka rzeczy należy zaliczyć im na plus, fajnie zmonitowane ujęcia, ciekawy motyw z analizą mowy zawodników, dobra podsumowanie mentalności Żurawskiego. Nie jestem wstanie zrozumieć jak można rozmawiać o transferach Wisły nie zaglądając nawet w statystkę kupionych piłkarzy, to z Genkovem przegięło wszystko. Dobrze się Zarzeczny tam był bo to on rozkręcił jakoś ten program, Stanowski z Iwanem to kabaret.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 14.02.2011 o godz. 22:05.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
co było w pierwsze cześci?
o co chodzi z tym gołebiewskim? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z Gołębiewskim chodziło o to że podobno jest czy będzie wystawiony na listę transferową, no i była z nim krótka rozmowa, ,,eksperci'' sugerowali że może dobrym pomysłem było by dla niego przyjście do Wisły
![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chodziło o to że się naśmiewał z Wisły, coś tam .......ili przy okazji o zgodzie Cracovii z Polonią.
Ogółem z dala z nim od Wisły.. cwaniaczkiem.. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
najlepszy był Iwan który nie potrafił się jasno określić, czy ma tą Wisłę w sercu czy nie... śmieszny koleś, w ogóle co on robi w telewizji to ja nie mam pojęcia :O w ogóle jest chyba jakaś moda ostatnio na pokazywanie byłych piłkarzy bez szkoły i jakiejkolwiek wiedzy w roli ekspertów... jest np taki były piłkarz Widzewa, (nie będę używał nazwisk, ale nazwisko na T.) w iti co robi za "eksperta" w nsporcie... przecież to istny kabaret, wystarczy posłuchać co mądrego ma do powiedzenia ten "ekspert" i już przechodzi ochota na oglądanie czegokolwiek w tej stacji, do prawdy nie rozumiem jak można się otaczać ludźmi którzy ledwo co zawodówkę skończyli i nic konkretnego sobą nie reprezentują... dlatego mam nadzieję, że prawa na pokazywanie naszej buraczanej dożywotnio dostanie stacja z plusem. amen.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|