|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Z całym szacunkiem trafił tam gdzie jego umiejętności maja jakąś wartość. To już jakiś postęp w jego karierze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Dziś w galerii krakowskiej widziany sam... Kuba Błaszczykowski. Stawiam dyche, że w temacie "polityka transferowa" rozgorzeje dyskusja na temat jego powrotu do Wisły
A jakby sie skończył temat o Kubie to... 2-3 tygodnie temu widziany Gorawski ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że się z dychy rozliczysz i nie zapomnisz o podatku ;>
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
gwiazdy w ogniu pytań:Szymek i Majdan między innymi
http://www.futbol.pl/index_0001.php?m_ID=13490&key=6347 ![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kosowski zagrał 90 minut w pucharowym meczu pucharu Cypru przeciwko Katokopia. APOEL zremisował 2-2 a Kamil pokazał się z dobrej strony w 2 połowie meczu. To pierwszy mecz "Kosy"w 1 składzie od czasu kontuzji.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
A Paolo Costa wszedł dopiero w 69 min za Satsiasa.
Zobaczymy jak dzisiaj będzie.![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Maciej Żurawski zdobył bramkę w 18 min. meczu Larissy z Panserraikos. Larissa zremisowała 1:1 (w 90 min. wyrównał Konstantinidis)
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
A Kalu Uche strzelił uwaga 4-tą bramke w kolejnym 3-cim meczu dla Almerii
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Borussia oferuje Błaszczykowi nowy "bajeczny kontrakt" między 1,5 a 2 mln. euro rocznie ! , i umowę do 2013 r. Spora kasa. Trzeba przyznać że Go doceniają . Należy mu się. Powodzenia , ale i tak uważam że powinien szukac sobie niedługo lepszego klubu.
Ps. - 2 mln. euro , gdzie Wisełka i polska liga do takiej kasy.....Powodzenia Błaszczyk , wróć kiedyś , przed emeryturą na R22.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
30-letni pomocnik Damian Gorawski podpisał w środę trzyletni kontrakt z Górnikiem Zabrze - podało biuro prasowe klubu.
Powodzenia Gora. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
powodzenia to mu mogles zyczyc jak gral w Rosji, a nie teraz kiedy gra u naszych przeciwnikow....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Zejdź na ziemię.Mrsnh: To, że chłopak wrócił do polskiej ligi, akurat nie do Wisły nie znaczy, że mam zacząć go nienawidzić. Podobnie możesz powiedzieć o Pawle Strąku. A ja wciąż pamiętam jak chłopak zagrał w Wiśle fajne mecze w europejskich pucharach i chwała mu za to. To samo Gora. Może Błaszczykowski to nie był, ale robił zamieszanie na skrzydle, parę bramek strzelił, nawet piękne kobiety na trybuny sprowadzał Nie przeszedł chłopak do Cracovii czy Legii byś mógł o nim tak twierdzić.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 28.01.2009 o godz. 21:00.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
krotka pamiec? wyniku z jesieni nie pamietasz?
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Sorry, mic Twój post mi się zacytowało . Tego przed Tobą miałem na myśli.
Ostatnio edytowane przez eye63 : 29.01.2009 o godz. 01:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/2208
Strąk w Górniku, w związku z jego powrotem z Austrii dość interesująca notka |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Z tego co słyszałem Hristu Chiacu strzelił w 6-u spotkaniach dla swojego klubu 5-ć goli. Jest wypożyczony z Dynama do CS Otopeni, które broni się przed spadkiem.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Tako rzecze Henryk K.
http://sport.onet.pl/0,1248675,19070...wiadomosc.html ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jeśli to prawda to ciekawe czemu nie sprzedali Niedzielana. Nie wydaje mi się aby Skorża jeszcze w niego wierzyl, skoro w ataku hierarchia jest mniej wiecej taka: Pawel Brozek, Beto, Malecki, Boguski, Niedzielan.
Takie wnioski wyciagnalem ze sparingow. |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Bo pewnie Gornik chcial dac za niego 50 tys. euro.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o wypowiedź Kasperczaka na temat kupna Niedzielana.. strona oficjalna Wisły Kraków domaga się przeprosin za te nieprawdziwe informacje .. więcej tutaj -> http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=5178
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Kongresu PiSu w Krakowie i ...
![]() ![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jeżeli chodzi o wypowiedź Kasperczaka - Przegląd robi z tego wydarzenie, bo nie ma pomysłu na artykuł. A Wisła się niestety ośmiesza reagując na to. Polskie dziennikarstwo sportowe już jakiś czas temu zeszło na psy i leży i kwiczy. Reagowanie na to, szczególnie poprzez oficjalne komunikaty, to ośmieszanie się i zniżanie się jego niskiego poziomu.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|