|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Przez Orange Sport do jedenastki kolejki zostali wybrani Melikson i Małecki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Tata Maora to Rumun?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie bądźcie co po niektórzy żałośni. Oglądałem cały program i Kazek zazwyczaj tak się wypowiada, jest zachowawczy i nie chce popadać szybko w zachwyt, ani nikogo skreślać po jednym czy dwóch meczach. O Meliksonie powiedział, że do tej pory prezentuje się dobrze (z czym chyba wszyscy się zgodzą) i dodał tylko, że na razie graliśmy bardziej z ligowymi "ogórkami" więc prawdziwy test nastąpi w meczach z bezpośrednimi kandydatami do walki o MP oraz z drużynami walczącymi mocniej w środku pola, gdzie każdy będzie miał mniej miejsca. Nic w tym nieobiektywnego nie było więc nie płaczcie, że znowu ktoś o Wiśle źle mówi bo to nieprawda.
A to na którą stronę błoń Kazkowi bliżej tego nie wiem, ale teraz to nieistotne |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A zauważyliście co Kazek powiedział o naszej obronie? Oto, że według niego jest FANTASTYCZNA! Chavez, Bunoza i Czikosz robią kawał dobrej roboty z tyłu, a Paljicia ciągnie do przodu;p
To ja już sam nie wiem jaka ta nasza obrona jest... tragiczna czy fantastyczna;/
Ostatnio edytowane przez Ikki : 13.03.2011 o godz. 22:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
To świadczy o tym jakich mamy ekspertów na forum. Jak ktoś pisze, że Chavez był słaby i lepiej, żeby Jaliens wrócił to ciężko z kimś takim w ogóle rozmawiać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
nazywanie beznadziejną obrony drużyny która straciła 1 gola w 7 meczach to zakrawa na kpinę, nie twierdzę, że jest idealna, ale poprostu większość sobie zakodowała, że Bunoza to koszykarz, Dragan to szrot z 2 Bundesligi, Cikos tylko umie biegac a Chavez tylko umie wśizgiem grać i nic innego do nich nie przemawia choćby nie wiem jak dobrze zagrali...
Czepia się część forumowiczów, że Bunoza wybija piłkę na oślep... a proszę Was co Cleber robił, wywalał piłki na aut... jedynym obroncą który w tym elemencie był dobry to był Marcelo i dlatego tez zarobiliśmy na nim parę baniek i gość gra na równym poziomie w PSV - na polską ligę obrona jest niezła - polecam poogladać ostatnie wyczyny Uwajaj, Hernaniego itd itd. A co do pucharow czy ewentualnej LM to sam Maaskant mówił że to jeszcze nie to i jeżeli pomoc mamy już na poziomie powiedzmy Ligi Europejskiej to obrone dalej na Ligę Polską - ale patrząc na dotychczasowe działania Staszka i Roberta to jakoś pierwszy raz od dawna jestem spokojny co do następnego okienka transferowego. ![]()
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Melikson i Małecki w "11" kolejki Szybkiej Piłki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Orson,
oczywiście krytyka obrony, która w 7 meczach straciła 1 gola to kpina, ale znowu nie można ich wychwalać pod niebiosa. Na naszą ligę, z taką skutecznością rywali, to jest ok. Po za tym swoje też robi Pareiko. Ale w pucharach nikt nie będzie marnował takich prezentów od naszych obrońców. Nie uważam za konieczne jej wzmacnianie. To znaczy środek jest ok, jedynie potrzeba zmienników albo raczej rywali o miejsca w składzie dla Paljica i Cikosa. Reszta to jest kwestia ogrania. Obrona nie będzie funkcjonowała jak należy po trzech meczach. Na to potrzeba co najmniej 1 rundy. Także jeśli wszystko pójdzie ok, to nawet z takim składem możemy sobie poradzić w pucharach. Jedynie trzeba pomyśleć o tych bokach, bo w przypadku absencji Paljica, czy Cikosa nie ma kto grać... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
To jest niezaprzeczalny fakt. Z jednej strony potrzeba konkurencji do walki o miejsca w składzie na bokach obrony i tym nieszczęsnym wysuniętym napastniku a z drugiej potrzebujemy zawodników do rotacji podczas gry w pucharach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Melikson z piłką jest szybszy niz bez niej a ten rajd to napawde mistzostwo
![]() Jakbysmy czesciej robili takie zakupy,nabywajac wrecz perełke ktora przychodzi i od razu staje sie liderem tej druzyny ,to bysmy w pucharach napewno pograli dluzej a nie wtopy zaliczali. Mi sie wydaje ze Maor z jakmis lepszym zespolem nie wymieknie.On niby jest skromny itd,ale na boisku wydaje sie byc walczakiem i panem boiska.Ma duza wartosc wewnetrzną i to napewno jego plus. Ogolnie polubiłem goscia,zresztą jak sie tak gra to kto go nie polubii i juz wiemy dlaczego w Ber Shevie kibicie wrecz go wieillbili a zarzad klubu nie chcial sie z nim rozstac ![]()
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 14.03.2011 o godz. 00:18.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
miec ze trzech takich Meliksonów w pomocy to można śmiało atakowac lige mistrzów.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak to zazwyczaj bywa, że jak człowiek w codziennym życiu jest spokojny, to na boisku wręcz go nosi.
Melikson, Boguski, Sobolewski, Wilk, Kirm... nawet Jirsak stara się walczyć i nie odstawia nogi Oby więcej takich piłkarzy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widziałem podczas meczu Boguskiego na trybunie a dziś spotkałem Meliksona na ulicy i są jeszcze mniejsi niż się w telewizji wydaje. Jirsak i Małecki też sam malutcy. Jak trafimy w pucharach na twardo grających dobrze zbudowanych Norwegów atakujących nas pressingiem to mamy pograne. Żeby chociaż Sivakov na puchary został.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Panowie, trochę off topic, ale zerknijcie na listę płac sportowców w Małopolsce. Są piłkarze, siatkarki, koszykarki, żużlowcy. Nie tylko nasi. Niektóre kwoty zabijają.
http://www.gazetakrakowska.pl/strona...owcy,id,t.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Czikosz z dziewczyna wczoraj widziany w Bonarce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Tam przeciez poza obroncami wiecej niz 175 cm ma tylko Busquets ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Na weszlo piszą: "Osman Chavez powiedział nam, że w tym tygodniu podpisze z Wisłą nową umowę. Szykuje się najbardziej religijna defensywa w Polsce."
Oby to była prawda |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Kiedy w krakowie padał, był śnieg rano bo chce ustalić kiedy był robiony ten wywiad.
Ostatnio edytowane przez damian755 : 14.03.2011 o godz. 14:50.
![]()
DZISIAJ RECE KLASZCZĄ, JUTRO CIE UDUSZA. TAK WYGLĄDA KIBICOWANIE W POLSCE Z IDOLA DZISIAJ , JUTRO ROBI SIE DEBILA I NIEUDACZNIKA!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
dziś nic mnie tak nie rozwaliło :
"Bunoza powiedział, że Bonarka to jego życie On jest w innej sytuacji, bo nie ma dziewczyny." ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Więc już nie róbmy z tej drużyny zlepku samych karłów Ważne żeby na boisku śmigali między rywalami. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Nie oszukujmy się - gość jest warty kilka mln EUR, i to że Stan go wypatrzył za 650 tys EUR to jakiś cud. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Jak przeczytałem słowa o ubieraniu się, to przypomniał mi się Jacek Bąk
![]() Ten to dopiero lubił się "dobrze i stylowo" nosić ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
co nie zmienia faktu ze Pareice zawdzięczamy naprawdę dużo jak na 4 mecze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Normalnie leżę. Oj Gordan, Gordan i tak cię lubię ![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|