|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Patryk Małecki podbiega do trenera i rzuca mu się w ramiona.
Robert jesteś dobrym trenerem. Odmieniłeś oblicze tej drużyny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/rep...wiadomosc.html
Melikson z orzełkiem na piersi ? Podobałby wam się taki pomysł ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
to nie możliwe!!!
przeraża mnie kompetencja ludzi w PZPN najpierw Lato z Piechniczkiem o wprowadzaniu limitów na graczy nawet z UE, a teraz ten...
Ostatnio edytowane przez JrQ- : 13.03.2011 o godz. 10:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Z tym, że Maor już zdecydował, gdzie chce grać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Melikson ma więcej z Polską, niż Roger i Arboleda razem, a wątpię, żeby się nie zgodził z myślą, że mógłby być czołowym zawodnikiem tej kadry i grać na Euro 2012 |
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Kołtoń w cafe futbol nazwał Małego najlepszym piłkarzem naszej ekstraklasy
szok... Chyba z kotorowskim się pokłócił, albo na amike się obrazil... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Gazeta Krakowska napisał(a):
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Borek (Cafe Futbol) właśnie Meliksona umieszcza w reprezentacji Polski...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Dajcie już spokój z tą kadrą.
W Reprezentacji mają grać Polacy. Kadra to nie klub. Niech Chłopak gra tam gdzie mu serce podpowiada. A mówił już, że jest związany z Izraelem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Tylko wspomniałem o temacie wywołanym przez Borka - moje zdanie jest identyczne jak Twoje. W reprezentacji tylko Polacy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Popieram,szkoda mi tego Meliksona już go Polskie hieny dopadają
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
żal mi już jest Meliksona... co wywiad to pada pytanie czy dobrze się czuje w Krakowie gdzie wszyscy a zwłaszcza kibice Wisły są rasistami i antysemitami... żałosne, ale ja to tak odbieram, to dziennikarze napędzają taką otoczkę wokół nas. Nic tylko pogratulować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Sami sobie tą otoczkę tworzymy jak podczas wyciszania na stadionie albo minuty ciszy jacyś idioci krzyczą "jebac Żydów". Później gazety to podchwytują i artykuły na całą stronę w GW o antysemitach na stadionie Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...boisku,1609045
dobrze że mamy takiego chłopaka w szatni, a w życiu prywatnym widać że Mały się zmienia i poważnieje chyba ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() http://www.weszlo.com/news/6417 ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Małecki w końcu zmądrzał i wychodzi/wyjdzie mu to na dobre.
PS. Polacy z Wisły mogliby wziąć sprawy w swoje ręce i nauczyć obcokrajowców jakiejś innej przyśpiewki niż Jazda,Jazda,Jazda... Chyba wielki problem to nie będzie, a w końcu jakieś urozmaicenie. Bo z tym lidera mamy wyszło bosko |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A jakie durne komentarze [większość]
Fajnie, że Patryk umie sie zdystansować do tego i wie, że nie ma co na każdym kroku wojować z całym światem. A pan Dyzma niech sobie znajduje kolejnych "polskich niemców czy francuzów" (choć akurat do Matuszczyka czy Obraniaka nie mam nic). Przy okazji któregoś z meczy można by zasugerować powołanie dla Patryka jak niegdyś krzyczeliśmy "-Leo! -Co? -Brożek!"* Bo ja nie rozumiem, jak powołanie może dostać jakiś Kucharczyk z Legii co się ledwie pojawił, a Małecki nie. Mały sie dobrze rozwija i o ile jeszcze co nieco poprawi to nas nie stać na to by tracić talenciaka. *-Z tym, że Leo to w miarę inteligentny człowiek, a pan Franz... Nie chcę go obrażać, ale to co on sobą prezentuje - wstyd! Co do Patryka- podoba mi się jego zachowanie po meczach, gdzie zawsze podchodzi pod G i nie zapomina o nas-kibicach, i ostatni schodzi do szatni. ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Właśnie zrobili analize w Canal + rajdu Meliksona.
Przbiegł 80m ze średnią prędkością 29,7 km/h |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
z pilką? Dobrze liczę? przekot z niego |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z piłką oczywiście. Chwalili ogólnie Maora i politykę transferową Wisły. Słusznie zauważył Węgrzyn że o ile cechy piłkarskie takie jak technika, dynamika, szybkośc z piłką ma dobre o tyle nie wiadomo nic o jego cechach wolicjonalnych. Co jak Wisła zagra z mocniejszym rywalem np. w eliminacjach do LM.
Tutaj Kazek troche jakby kwestionował Meleksa.(takie moje odczucie) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może nie kwestionował, ale powiedziałbym, ze patrzy na niego z umiarkowanym optymizmem. Póki co wygląda bardzo dobrze, na pewno jest to wielkie wzmocnienie. Ale co będzie jak trafimy na jakichś mocnych fizycznie przeciwników, grających ostrą piłkę? Sam jestem tego ciekaw jak będzie grał z takimi Wyspiarzami, czy Skandynawami. Szkoda, ze nie przyszedł do nas przed meczami sparingowymi, wtedy wiedzielibyśmy mniej więcej jak sobie radzi z taką grą.
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 13.03.2011 o godz. 20:40.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
W L+ extra w 11 kolejki Chavez i Melikson..
Znają się chłopaki trochę, bo dla niektórych na forum Chavez był najgorszy na boisku |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Wystarczy żeby się dobrze zaprezentował z Lechem czy Legią. Takiego Dzalamidze też okrzyknięto gwiazdą po jednym meczu a w drugim go w ogóle na boisku nie było widać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Z resztą dla drużyn angielskich to my jesteśmy drwale, a nie odwrotnie. ![]()
.
. |
|
|
|
Guest
|
|
Wiem co mówię bo oglądając dwa mecze Hapoelu zwróciłem uwagę przede wszystkim na te podania które potrafi zagrać Melikson, w drugiej kolejności na dynamikę przyśpieszenie itp. Takie piłki jakie on potrafił zmieści w tych dwóch meczach to mistrzostwo. Melikson przede wszystkim świetnie "czuję przestrzeń" na boisku. PS. Z pana Dzalamidze to reporterzy c+ zrobili gwiazdę, a Maor przychodził jako gwiazda i nadal nią jest, chociaż to naprawdę skromny chłopak i na pewno nie czuję się gwiazdą. PS2.Co do obaw pana Węgrzyna to Maor grał świetnie przeciwko drużynie która grała w LM, Hapolevi Tel Awif
Ostatnio edytowane przez westersyl : 13.03.2011 o godz. 21:07.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Kazkowi z Wisłą jakoś ostatnio nie po drodze, więc jego opiniami bym się nie sugerował. Nie wydaje mi się, żeby Melikson wymiękł w meczu z Lechem czy Legią. Zobaczymy jak zaprezentuje się na tle np. Jagiellonii i to już za 2 tygodnie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie zakładam z góry, że będzie się bał gry, po prostu jestem ciekaw jak się sprawdzi w taki meczu. A głęboko wierze, że niezależnie od przeciwnika zawsze będzie zostawał tyle zdrowia na boisku, co w tych dotychczasowych meczach w Wiśle ![]() A z tym Dzalamidze to dajcie spokój. Wystarczy zagrać jeden dobry mecz i eksperci z C+ już kreują gwiazdę ligi ehh Gruziński Messi? Buhahaha Chavez go zjadł na śniadanie. Nawet przyjąć piłki i utrzymać się przy niej nie potrafi...
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 13.03.2011 o godz. 21:07.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|