|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
http://www.eurofutbol.pl/news/286530...uszcza-Wieden/
mam nadzieje ze Stan go nie sciagnie do Polandii... zerwal umowe z Rapidem za porozumieniem stron..ZE WZGLEDU NA LICZNE KONTUZJE... Gral kiedys w PSV. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Na wiki jest już w Wiśle
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
strach mnie oblecial ... nie na miejscu takie zarciki..
![]() a tak spogladajac na statystyki obnizyl loty ale KIEDYS byl napastnikiem z pierwszej pólki. http://pl.wikipedia.org/wiki/Jan_Vennegoor_of_Hesselink W sumie nie ma mowy o zakonczeniu kariery wiec... musi gdzies dalej kopac.WIeden ---->Krakow 440km ![]() ![]() ![]() Rapid bylo stac... tyle ze nie na dlugo... interes bez pokrycia Powód: ..
Ostatnio edytowane przez Glazik : 10.06.2011 o godz. 18:58.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Przy dobrym trenerze, jakby mu dac sie porzadnie wyleczyc to wciaż kawał napastnika tyle, że kontrakt motywacyjny z połowa kasy za wejsciówki ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
http://www.transfermarkt.de/en/pawel...ler_17592.html
Podobno Porto już go nie chce, zamiast Jovanica - ciekawa opcja moim zdaniem ![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ciekawe, czy ktoś od nas chociaż wysłał zapytanie o cenę za Abdou Razacka Traore. Przecież on idealnie pasowałby do koncepcji Maaskanta. Gdyby była oferta za Kirma w graniach 1,5 mln euro to można by było 70% tych pieniędzy przeznaczyć na Traore, za kolejne 30% próbować ściągnąć Małkowskiego.
Ciekaw jestem gdzie trener w 1-4-3-3 będzie widział Boguskiego, gdy ten wróci do formy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
razem z Rogerem nie chce się zgodzić na obniżkę pensji:
http://www.transfermarkt.de/en/sanel...ler_28719.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
ewentualnie będzie pełnił rolę prawoskrzydłowego i nieco zmobilizuje Małego ale raczej to pierwsze . Co do transferów to wydaje mi się ,że drugim będzie Lamey i nie wiem dlaczego wszyscy go tak krytykują . Jako rezerwowy boczny obrońca całkiem całkiem a z pewnością lepszy od Kowalczyka ! Holender stracił poprzedni sezon przez kontuzje a Kowalczyk z lenistwa - jest różnica ? W poprzednich sezonach Lamey prezentował się dobrze i jeśli zdrowie dopisze to będzie dobrym uzupełnieniem wg mnie . |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Na ławce ( 10 znaków)
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam dość ciekawe pytanie. Kogo prościej znaleźć: stopera, czy prawego obrońcę? Jeżeli nie uda się wykupić Czikosza to mógłby tam ewentualnie grać Jaliens, ale wtedy zostajemy bez żadnego rezerwowego stopera.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Dla osób które kierują się informacjami z transfermarkt.de odnośnie Wasilewskiego, wczoraj był dzisiaj nie ma! Ta strona od lat strzela z podobną skutecznością co onet.pl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Zgodnie z prośbą modów, wstawiam to info tutaj.
Otóż pooooooooonooooooć (czyt. z wiadomych źródeł) jutro na konferencji ma być jakaś niespodzianka Aha, i stadion na puchary też ma być. Czekamy z niecierpliwością na 11 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jestem zdania, że Sobiech za 1 milion euro to byłby dobry zakup. Młody, świetny jak na polskie warunki piłkarz, nie jest kontuzjogenny, nie odbija mu sodówka. Spokojnie moglibyśmy na nim zarobić. Nie jest wielu piłkarzy w naszej lidze, których witałbym u nas z otwartymi rękami, ale Artura z pewnością.
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
mozna wypozyczyc tego, w tym sezonie nie lapie sie za bardzo w Lille
http://www.transfermarkt.de/de/tulio...ler_22820.html ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() ![]()
FAKT : - Ruud van Nistelrooy "Nie zagram w Wiśle bo trzymam kredens"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
No więc na tą chwilę zanosi się na Iliev + Chavez, a rozmowy dalej trwają, czy coś do jutra ustalą to wątpliwe. No nie mniej jednak jest jakiś powiew optymizmu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja rozumiem pewną poprawność językową, i chęć rozpoczynania zdania z dużej litery, ale żeby każdy wyraz?
Grzadq - no o tej porze to już chyba jednak nie negocjowali ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Sobiech minimum milion ojro, Mierzejewski - ponoć JW chce 5mln, Wawrzyniak, bodajze go do Panaty za 1mln sprzedała Legia, teraz niewiele taniej, Piszczek, objawienie Bundesligi na prawej obronie, jedyny Polak w 11 sezonu w Niemczech, na oko to ze 3-4mln pewnie wyceniany. Dudek, dobry z punktu widzenia marketingowego, ale pewnie nie zapomniał jak się broni, a Kowalczyk to jaki? Jacek
![]() Drżyjcie Niebiosa bo Cupiał lubi chomikować swoją ciężko zarobioną kasę. Rozumiem, że Ty jesteś mega rozrzutny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Sobiech na wylocie z Polonii
http://www.90minut.pl/news/159/news1...y-Polonii.html Teraz Wojciechowski opchnie go za milion euro gdziekolwiek.Wiem,że to trochę ryzykowne,ale jeżeli taka Legia dała za Vrdoljaka,który był wielką niewiadomą milion euro,to może warto zainwestowac w sprawdzonego w Polsce napastnika |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
BiałaGwiazda, nasze deliberacje na ten temat sięgają już kilku stron forum wstecz. Faktycznie jest coś na rzeczy i jeśli zaden zachodni klub nie będzie chciał Sobiecha to zdaniem wielu warto go sprowadzić nawet za milion ojro, ma w koncu dopiero 21 lat.
Ale co z tego , że my chcemy.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Nie ma wyjścia trzeba awansować do fazy grupowej LM ![]()
.
. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
iamChris Wojciechowski mówił nie raz że sprzeda go co najmniej za kwotę jaką go kupił, a teraz tym bardziej za nią go puści
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Możliwe że Stan mógłby wynegocjować dobrą kwotę za Sobiecha... Było by super gdyby do nas przyszedł, byśmy mieli dwóch najlepszych młodych piłkarzy w Wisełce(Mały drugi)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Nie wiem jak wy ale wydaje mi się że jakby J.W zszedł do 800 tys. to można by było brać Sobiecha. Charakterny perspektywiczny 20-latek który trochę już nastrzelał w naszej lidze..No i jego narodowość też jest plusem
Ciekawe co się z nim stanie. Szkoda by go było gdyby mu przyszło biegać po schodach hehe![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Naprawdę fajnie, gdyby Wisła pozyskała Sobiecha, czy po cenie 1 mln czy innej. Oczywiście zależy od właściciela. Ale podobno na Sobiecha są chętni z zagranicy, więc nie wiadomo.
Atak Genkov Sobiech to byłoby coś. Nie wiadomo jednak, czy znalazło by się miejsce dla dwóch napadziorów w taktyce stosowanej przez treneiro . ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
może by wziął Jovanica z Jirsakiem i dodalibyśmy mu jakieś 200-300 tys
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Prędzej by się mógł zgodzić na Gargułę, to większe nazwisko niż Jirsak. Co do samego Sobiecha - chciałbym go widzieć jak gra dla Wisły
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
też tak myślałem, ale u Łukaszka mógłby być problem z kasą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Moim zdaniem warto było urobic tego Gutiego bo chciał 3 mln to dac mu 2 i może by się zgodził
Była szansa zakontraktowac prawdziwą gwiazde,która co się rzadko zdarza chciała grac w Polsce.WOjciechowski jest rozrzutny może by i za 800 tys oddał sobiecha jakby się go urobiło więc warto o niego powalczyc |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|