|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
^^ Klub zamknął stronę do sprzedaży biletów do 21:00. Było info na ten temat.
![]()
Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
W kasach przy Reymonta 22 na niedzielne spotkanie z Legią Warszawa pozostało w wolnej sprzedaży jedynie 2 000 biletów! Prosimy nie czekać z zakupem biletów do ostatniego momentu! Do zobaczenia w niedzielę! z fb
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Witam mam pytanie jak to jest z wymianą biletów, kolega zakupił bilet ale nie da rady jechać na niedzielny mecz Wisełki z legią i żeby bilet się nie zmarnował.Jest taka możliwość zamiany na inną osobe tego biletu?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ewentualnie moze ktos na Jego bilecie sprobowac wejsc, ale jak na bramkach zostanie wychwycony to moze miec problem i konsekwencje. Najlepiej jakby tak wchodzil przed samym meczem, kiedy bedzie tlum na bramkach...wtedy ochrona nie ma czasu sie za bardzo przygladac.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
zdawało mi się że przy kasie by się dało, ale nic kolega musi zmienić plany i na mecz sie wybrać!idzie mecz wszystko idzie precz!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Strona z biletami chodzi, kto nie ma niech kupuje
Nie liczyć biletów ![]()
"Jestem trudnym człowiekiem ale pocieszam się faktem, że to Bóg mnie takim stworzył..."
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Chodziła, 10 min temu - już padła
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
cały dzień mieli na ogarnięcie tematu. mogli wprowadzić jakiś limit, cokolwiek. jak widać nic się nie ruszyło
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Podziałała całe 3 minuty...
Ostatnio edytowane przez silver03 : 04.10.2013 o godz. 20:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ja .......e co za ludzie! Po jakiego grzyba co chwile sprawdzacie ile zostało?
Już wiadomo że w niedzielę będzie komplet więc odpuście sobie i zluzujcie gacie ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
na to![]()
Porter
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Czy ktoś kupił w ciągu ostatniego kwadransa jakiś bilet przez stronę ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Właśnie nie.Chcę kupic kumplowi i nie mogę.Od razu mam pytanie ,bo pierwszy raz czynie to przez internet.Czy jak drukne potwierdzenie,to trzeba isc jeszcze do kasy ,aby mu nabili na karte,czy wejdzie na podstawie tego potwierdzenia + karta kibica?
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie trzeba nic nabijac, jak kupisz bilet to juz nabije na karte, nawet potwierdzenia nie trzeba miec, podobno mogą zapytac. Mi sie nie zdarzylo nigdy i jeszcze o takim przypadku nie slyszalem
![]() ![]() Tylko Wisła Nasz T.S. ! Wierność
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzieki stokrotne.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Nie chce mi sie wierzyc ze o godzinie 0:33 jest tyle ludzi chcacych kupic bilety ze nie da sie wejsc na strone.
Powody moga byc dwa: - albo strona jest totalna lipa, - albo ktos z drugiej strony barykady probuje nam to strasznie uniemozliwic |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to samo miałem pisać 30 minut i dopiero dochodzi sie do wyboru miejsca na sektorze i wyrzuca sesja.. chciałem jeszcze kolegom kupić ale jest to niemożliwe.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a na jedna karte kibica mozna kupić wiecej niz jeden bilet?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak ,to jest akurat jasno opisane w "Jak kupic bilet".
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Warto pisać na ten adres e-mailowy:
Informacje o biletach: [email protected] http://www.wisla.krakow.pl/pl/klub/kontakt/ Mam nadzieję że mądrze odrobią zadania i po wielu interwencjach poprawią te serwery aby następnym razem nie pojawiły się problemy... hmm to będzie wielki test organizacyjny. ![]()
Wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() zostało 2 koło więc nie tak mało każdy może podjechać jutro i kupić ![]() Nawet bez sprzedaży on-line dajemy radę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
ktos ewidentnie blokuje nam strone z biletami jest 1:30 a strona sie tak slimaczy ze nieidzie sie zmiescic w jednej sesji zeby bilet zakupic !
![]()
żadne zwycięstwo, nie przychodzi bez ceny
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
To na pewno domorośli hakerzy z kałuży blokują nam serwery... Po tylu latach "genialnych" działań organizacyjnych władz naszego ukochanego klubu powinienem się juz do tego przyzwyczaić. A już się wydawało, że wraca normalność i w XXI w wieku można kupić bilet przez internet. A tak będzie trzeba 2x dymać 200 km
![]()
Tylko jeden klub, kocham aż po grób... TS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Strona z biletami śmiga pięknie
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Strona hula,ale jak pisałem ,chciałem kupic bilet kumplowi i nie moge ,bo wyskakuje mi"limit możliwych miejsc do wyboru został przekroczony".Rozumiem,ze w przypadku Legi mozna kupic tylko 1 bilet?
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
ważne informacje o meczu z Legią! Niech każdy przeczyta: