|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Z tego samego wywiadu z Filipiakiem:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 16.05.2010 o godz. 23:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Bo my w przeciwieństwie do nich możemy liczyć na realne zyski z biletów
Te 3000 biletów po 10 zł, to jednak nie to samo ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Bilety po 10 zł i do tego brak kontroli na bramkach... I to wszystko na koszernej ziemi śniętej... Noże, oszczepy, wszelkiego rodzaju piro itd. To będzie jazda.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
niech ktos wrzuci zdjecie z kamerki 1 bo mi nie działa
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Kamerka widze nie dziala ale moze ktos ma dostep do jakis fotek z bydowy a i b. polozyli juz wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
nie ma jakiegoś specjalnego dostepu do fotek- z reguły bywają we wtorki i czwartki więc może jutro.
Dziś chyba dźwigi nie pracują- tak wyglada na jedynej działającej kamerce ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
W taki deszcz to co najwyżej będzie można zobaczyć jakieś fotki z wnętrza. Leje dzień i noc bez przerwy, co zapewne wpłynie nie tylko na brak galerii ale i na kolejne opóźnienia. W międzyczasie powinni się wziąc za wykańczanie C
A przy okazji to po drugiej stronie błoń też płacą 3% za częśc komercyjną i skyboxy ![]()
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 17.05.2010 o godz. 14:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jeśli organizator prac ma łeb na karku i chęci to wcale pogoda nie musi na opóźnienia wpłynąć. W końcu jest jeszcze bardzo dużo pracy do zrobienia w środku C, AiB.
Czy mi się wydaje, czy Majchrowski mówił na dniu otwartym, że mają być wnętrza trybuny D otwarte (toalety i klatki schodowe głównie)? Jeśli tak to o jakiej dacie wspominał lipcowej (pierwszy teoretycznie mecz) czy dopiero jak trybuna "prezydencka" będzie otwarta? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Orientuje sie ktoś co ma oznaczać fakt, że "przystosowują" starą hale do wymogów FIBA? Nie powstanie nowa która miała być na miejscu starej?
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Nowa powstanie z tyłu obecnej. Aby wzorem piłkarzy nie błąkać się po innych halach dostosowujemy obecny obiekt do wymogów FIBA.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Dobre rozwiązanie. Dobrze, że zostajemy w swojej hali bo przecież to nie tylko problem I drużyny koszykówki gdzie grać ale wszystkich innych zespołów w tym młodzieżowych. Na obecnej nowej hali nie wszyscy mogą grać nie mówiąc o harmonogramie.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Witam.
Jestem nowy na forum i mam pytanie (może głupie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Do P. Olszówki Dariusza oraz Wiślackich Braci
Mam taki pomysł, aby od strony Błoń zagospodarować teren w postaci profesjonalnego parkingu dla autobusów w gestii np. operatora stadionu. Parking ten byłby ogrodzony strzeżony z dostępem do sanitariatów i zaplecza trybuny południowej. Wisła zyskała by środki za postój autobusów i obsługę turystów, większość wycieczek zaczynała lub kończyła by się zwiedzaniem stadionu Wisły Kraków (dodatkowa atrakcja i środki finansowe dla klubu) z możliwością kupienia pamiątek itp. Dla nas - uporządkowanie terenu, likwidacja obskurnych kas, usunięcie części autobusów z Al. Maja. ![]()
Runner
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Od dłuższego czasu mam podobną koncepcję. Myśle, że o ile miasto raczej nie robiłoby problemów to jedyny przeciwnikami tej koncepcji mogą być SSA i Stowarzyszenie nadzorujące Park Jordana. Problemem też w tym wypadku byłoby zamykanie tego terenu nocą. Tak naprawdę od 20 czy latem od 22 żeby przejść od ul Miechowskiej na Błonia trzeba byłoby kierować się dookoła Parku Jordana, przez Oleandry itd lub na Cichy Kącik, również naokoło. Psułoby to znacznie możliwości komunikacji pieszej w tamtym rejonie. edit Runner ja myślałem o podobnym parkingu od strony Reymonta. Tj parkingu połączonym z niewielkim dworcem. W Krakowie jest zapotrzebowanie na międzynarodowy dworzec autokarowy. Wynika ono z faktu, że na RDA autokary mają bardzo limitowany okres postoju a pasażerowie lub ich rodziny nie mają gdzie zaparkować swoich samochodów. Dworzec taki, a raczej dosłownie kilka stanowisk (stanowiska od strony Reymonta, parking dla osobówek za starą halą Wisły) służyłby jedynie autokarom na trasach międzynarodowych lub odjeżdżającym wycieczkom. Zresztą od lat róże autokary wycieczkowe odjeżdżały spod stadionu. Wiem, że dworzec kojarzony jest z żulami i niezbyt ciekawym miejscem, ale taka koncepcja nie musiałaby zakładać wielkiej inwestycji. Chodziłoby bardziej o dosłownie np 5-10 stanowisk ew osłoniętych dachem. Kwestię cateringu, ubikacji etc rozwiązuje pobliska hala.
Ostatnio edytowane przez Kuba : 17.05.2010 o godz. 23:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
czy mogłbym ktos napisac maila do UMK w sprawie kamerek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie badz taki cwany borsuk, juz pisałem....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W dni meczowe bramy zamykano by później. Teraz z tamtej strony wszystko jest zagrodzone, zrobienie bram wydaje się oczywiste. Lepszy dostęp do Parku od strony Stadionu i odwrotnie. ![]()
Nie spaceruj tędy
Nie wyciągaj ręki To się może skończyć źle [*] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do następnej interpelacji może uda się wrzucić pytanie po raz kolejny o zasłonięcie urządzeń na dachu czymś takim:
![]() http://wyhacz.gazeta.pl/Wyhacz/1,885...eszkancom.html ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Można też zasłonić te urządzenia dużymi płytami, które WG ozdobiłaby swoimi pracami..
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
I jeszcze jedna bardziej rozbudowana wypowiedź Filipiaka. I w tym przypadku ciężko nie przyznać mu racji w tym co mówi. Te 10 zł może być dla niego zagraniem pokerowym żeby zniwelować różnicę w ilości kibiców na Wiśle i na Cracovii. W temacie piwa - może uda się UEFA przeforsować pomysł żeby jednak można było je sprzedawać na stadionach. Jako Polacy jesteśmy bardziej papiescy niż sam Papież. Nie tylko w tym temacie ale np. w temacie posiadania narkotyków (np. w Czechach już można posiadać na własny użytek pewną ilość a u nas za gram zioła ma się na karku prokuratora).
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak tak legalizuj narokotyki, ja bym wystrzelał wszystkich co cpaja
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Na oficjalnej pojawiła sie taka informacja odnośnie kamerek http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...czaca_kamerek/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O tym juz bylo z miesiac temu, miasto uznalo ze nie da sie niczym zabudowac bo stworzy sie zagiel. Stad teraz moja propozycja na taki banner z siatki.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Sam się wystrzel! Nie Twoja sprawa co robię w wolnym czasie! Poza tym to nie wątek na takie objawienia.
![]()
"Not to touch the earth not to see the sun"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to prefabrykowane stopnice chyba już ułożone. Od narożnika zaczynają daszek