|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a czy nie mozna na te opłaty wziąć kredytu etc?
ja wiem ze to debilne rozwiązanie ale ciekawi mnie kierunek naszej kombinacji ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Myślę, że zadłużać się w celu spłacenia długów dopiero by nas rozłożyło. Wpadlibyśmy w spiralę. Pewnie jedynym wyjściem jest stała redukcja kosztów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Niestety ale jak to wszystko dalej będzie tak wyglądać następny sezon (w najlepszym wypadku) zaczniemy w 1 lidze coś się skończyło .... Wkur.... człowieka że nic nie może zrobić:( zaraz piłkarze zaczną rozwiązywać kontrakty z winy klubu upadlismy już bardzo nisko ....
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Następny sezon zaczniemy w Ekstraklasie, cholera, odpada jeden powód do samobiczowania
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Pamiętajmy, że spadamy regularnie od trzech lat. Zapewne nikt na tym forum nie wie, czy sezon, dwa temu była lepsza sytuacja. Być może było dużo gorzej, tylko się o tym nie rozpisywano? Trzymajmy kciuki, chodźmy na mecze i czekajmy, bo wiele więcej nam nie zostało.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Filemon cieszę się że jesteś optymista . Chlopcze jakie samobiczowanie ? Martwie się o Wisłę ty też powinieneś na drugą ligę juz kiedyś chodzilem jak trzeba będzie to pójdę i teraz! Rozpacz człowieka ogarnia jak widzi że cofamy się 20 lat wstecz .... Dobrze wiesz o który sezon mi chodziło co nie zmienia faktu że moj błąd...
![]()
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
gadanie, gadanie. od kilku lat każdy internetowy i telewizyjny ekspert skazuje nas na spadek (bądź grupę spadkową). tak było w tym roku, a przez chwilę nawet mieliśmy lidera. w następnym roku znów będzie miejsce 5-7.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wolfu w tym roku już o krok byliśmy od grupy spadkowej dobrze że wygralismy z Koroną bo mogło być różnie. Cały czas jest pikowanie w dół i to martwi - przyjdą kontuzje , kartki i będzie goraco! I co najważniejsze klub wygląda jak by nie miał planu działania wszystko trzeba praktycznie budować od nowa ... I jak tu k..wa się nie martwić ja nie potrafię.
Ostatnio edytowane przez radek2323 : 18.06.2015 o godz. 17:44.
![]()
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
ja wierzę, że te trzy transfery (o ile to nie kolejne mydliny i bajki) będą w miarę udane jak poprzednie (Guzmics, DG, Jankes) i jakoś przetułamy kolejny rok.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Kiedy byliśmy na szczycie, zaprzepaściliśmy multum szans na odskoczenie konkurencji. Teraz poniesiemy karę. Może i dobrze, bo nawet grube miliardy nie pomogą, jeśli prowizorka będzie trwać. Odczuwamy to już we frekwencji, niedługo zobaczymy na boiksu. Dobrze byłoby jedynie pamiętac, że ciężar winy rozkłada się w tym wypadku równomiernie. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Speedfashion wlasnie ta prowizorka o której piszesz denerwuje najbardziej bo trwa nadal. Chce normalności w tym klubie to dużo? Chyba mamy do tego prawo , czuje się częścią tego klubu i boli mnie jak cholera co się w nim wyprawia.
![]()
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2015
Offline |
|
|
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...-krakow/vrq4sj
Kolejny opuszcza Wisłę a nikt nie przychodzi http://www.przegladsportowy.pl/pilka...973,1,727.html Krew zalewa |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Co roku myślę że gorzej nie może być w tym klubie, a później się załamuje
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A na dokładkę futsalowa Wisła Kraków wycofała się z rozgrywek z powodu wycofania się sponsora...
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
To jest jakiś koszmar...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ale to nie ma nic wspólnego z problemami Wisły SA.
Futsal działał w strukturach TS Wisła. I finansowo miał się bardzo dobrze. Po prostu nie było dla kogo grać. Pustki w hali.
Ostatnio edytowane przez element : 19.06.2015 o godz. 19:53.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bez sensu to trochę - po ciul było zgłaszać drużynę do pucharów?
Nie lepiej było pożegnać się po zdobyciu mistrzostwa, kiedy już krążyły takie plotki? Zresztą jak się pier..li to po całości. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Bardzo przepraszam ale to jest co najmniej dezinformacja. Jeśli "trawiasta" Wisła jest uzależniona w większym lub mniejszym stopniu, a wiemy że dużym, od sprzedanych biletów tak halowcy nie są w żaden sposób zależni od wpływów. Pytanie nadaje się do tematu "pytanie do skwk" a raczej pytaj Wesołego co stoi za taką decyzją? Względy finansowe? Tak... Czy zainteresowanie meczami? Nie sądzę. Czy sytuacja w TS Wisła? Tak...Czy sprawy w Zarządzie? Może ktoś wreszcie zechce mówić o tym co dzieje się w klubie otwarcie. Odejście L M-M dopiero otwiera worek z problemami, które zamiatane były pod dywan a ich posprzątanie zajmie mnóstwo czasu. Wiele wskazuje na to, że końca problemów zarówno TSW jak i TS SA nie widać ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Odejście sponsora obrazuje sytuację w TS. Dziękuję, dobranoc.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie są, dlatego tu prawdopodobnie nie chodzi o finanse. Jakie Krakbet miał problemy w ostatnim czasie? Wesoły już w ostatnich wywiadach powtarzał czy to ma sens dalej... brak zainteresowania kibiców. On wyłoży kasę, wpuści kibiców za darmo na halę, on nie chce na tym zarabiać ale musi to dla kogoś robić. Dla kogo te puchary, widowiskowa gra, wyniki - pytał? Robić to dalej dla 10 osób na hali? Wesoły w kółko mówił o tym samym = brak kibiców, brak kibiców, brak kibiców.. futsal to widowiskowa gra, dynamiczna, techniczna, emocjonalna, dużo się dzieje. Widocznie nie dorośliśmy jeszcze do niego. Na tle innych drużyn wyglądaliśmy dość blado jeżeli chodzi o frekwencję, a mieliśmy jak na Polskie warunki zespół z innej galaktyki. Na dodatek na mecze kilku innych drużyn wstęp był płatny, a mimo to nie mieli problemów z kibicami. Futsal chyba nie był uzależniony od TS Wisła, wszystkim zajmował się Wesoły i jego firma. @ Żeby nie było dezinformacji to jest to moje prywatne zdanie, i wyłącznie ;-)
Ostatnio edytowane przez element : 19.06.2015 o godz. 21:24.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Fajne było kilka lat sukcesów ale wolałbym aby sponsor zachował się jak kibic i powiedział wszystkim jakie intencje nim kierowały wchodząc do klubu i jakie nim kierują z niego rezygnując. To też jest tylko mój apel..kogoś kto stał na X w przedostatnim rzędzie... ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
A może Wesoły przymierza się do piłki trawiastej gdzie na brak kibiców nie powinien narzekać.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jak potrzebujesz majstra to rano na kleparzu poszukaj tam gdzie busy odjeżdżają.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Próbowano coś ratować i był pomysł aby ulokować drużynę w Skawinie. Niestety klub się na to nie zgodził i sprawa upadła, sponsor się wycofał. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Ja nie wiem czy w tym klubie moze być normalnie. Koncze wlasnie ksiazke Migi... i juz sam nie wiem co o tym wszystkim myslec. Skoro na przestrzeni lat nie udalo się wykorzystać potencjału i tej mody na wisłe to jak to ma nagle stać teraz (chodzi mi np o sponsora) ? Caly czas cos jest nie tak, albo sprzedają nawazniejszych piłkarzy tuz przed LM, albo są jakies wewnetrzne ukłday albo dopadają nas kontuzje. Moze rzeczywiscie trzeba zacząć nowe rozdanie ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member