|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Brugge? Brzmi w miarę osiągalnie ale co tam, pożyjemy zobaczymy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
ja chciałbym rywala, z którym mamy szanse awansować. A później, w 1/8 nie mam nic przeciwko MU lub MC czy Schalke (najbardziej bym chciał). Rywal na teraz ? Jak dla mnie Brugia, S.Liege, PAOK. Jak już dostaliśmy szanse to wykorzystajmy ją do maksimum.
Ostatnio edytowane przez Krav : 16.12.2011 o godz. 09:20.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
W 1/16 lepiej trafić na rywala w zasięgu , takie jest moje zdanie
wymarzone losowanie z punktu awansu : PAOK Standard Metalist ( Ukraińcy będą jeszcze w późniejszym etapie przygotowań jak Wiślacy ) z punktu marketingowego ( oraz z nadzieją na zlekceważenie) : MU City Schalke Zespoły bardzo ciężkie do przejścia: PSV Sporting Atletico Valencia Olympiakos Besiktas zespoły niewygodne i nieatrakcyjne : Athletic Bilbao FC Brugge Anderlecht |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Do tego czasu może nie być już Manchesteru United w rozgrywkach. Skoro przegrywali z przeciętną Bazyleą to aż strach pomyśleć co będzie kiedy trafią na ambitne nierozstawione zespoły w Lidze Europejskiej.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zaraz, zaraz, to komu kibicujesz w tych rozgrywkach, Manchesterowi czy Wiśle?
Ostatnio edytowane przez snyrting : 16.12.2011 o godz. 09:33.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Podziwiam Wasz optymizm, naprawdę. Po chwilach olbrzymiej radości na stadionie zaraz po przyjeździe do domu spojrzałem sobie z kim ewentualnie grać możemy. I nie widzę w zestawieniu tych drużyn nikogo do przejścia (no może z PAOK moglibyśmy powalczyć...).
Dlatego marzę o Manchesterze (obojętnie którym), ewentualnie Atletico Madryt. To przede wszystkim rywale gwarantujący pełny stadion, wielkie wpływy z transmisji i - co dla mnie bardzo istotne - olbrzymie sektory kibiców gości ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Brugia - sportowo jadalni, a kibicowsko łatwy wyjazd do przepięknego miasta.
Na marginesie - a kto tworzył zestawienie rankingu drużyn ? http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=26251 Przecież jest całkowicie błędne... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
Inaczej byś rozumiał dlaczego Schalke! |
|
|
|
Guest
|
|
|
Osobisce cieszy mnie to, że awansowaliśmy do następnej rundy próbując grać w piłkę... raz wychodziło to lepiej a raz wracaliśmy z workiem bramek ale cały czas staraliśmy się grać a nie kopać po nogach i wyprowadzać kontry.
Co do losowania to chciałbym uniknąć południowców. Dlatego wolałbym nawet grać z ManU niż z Valencią. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Marzyłem, żeby na "wiosnę" w lutym przyjechał do nas jeszcze raz APOEL i zagrał sobie przy -10 C wspomaganych wiaterkiem ale w obecnej sytuacji PAOK z tych samych powodów może być. Jak nie PAOK to ktoś kto da zarobić na prawach transmisji tv czyli możliwie najwyższa medialnie półka.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Gdy ja jeździłem na wyjazdy to ty na gówno mówiłeś papu. Bez pozdrowień i witaj na mojej liście ignorowanych, bo takie wypociny jak twoje zaśmiecają forum.P.S Zmodyfikowałeś swojego posta, wczoraj było coś takiego "Z nikim nie mamy szans, wiec jak spadać to z wysokiego konia" - taki z ciebie kibic. Ja w przeciwieństwie do ciebie wierzę w awans, a na Schalke i Manchestery przyjdzie jeszcze pora.
Ostatnio edytowane przez Lysy : 16.12.2011 o godz. 11:09.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
O godzinie 13 czasu polskiego, w siedzibie UEFA odbędzie się losowanie 1/16 finału LE. W doborowym gronie, wśród ekip nierozstawionych znalazła się krakowska Wisła.
Chciałbym, by Biała Gwiazda trafiła na Standard Liege, nie życzyłbym jej natomiast nikogo z "podwórka" angielskiego i hiszpańskiego - zdradza naszemu serwisowi Damian Gorawski. Jak typuje Kuba Błaszczykowski, Marek Zieńczuk czy też Leszek Lipka? http://wislalive.pl/news/o_13_losowa..._wislakow-169/ ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
No i tylko takie rozumowanie do mnie dociera. Na cholerę wam te Manchestery już w 1/16? Tak wam się spieszy do odpadania? W środę stało się coś pięknego, cudownego, niebywałego! Nie kończmy tego tak szybko tylko złapmy Pana Boga za nogi i wykorzystajmy swoją szansę. Ja liczę na PAOK, może wyjść z tego naprawdę fajny dwumecz, a i kibicowsko powinno być dobrze ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
No i dlaczego kłamiesz? Zawsze stosujesz takie sztuczki ? Musisz być nieżle fałszywym człowiekiem, w żywe oczy cisnąć taki farmazon. "Jeżdziłem" to chyba odpowiednie dla ciebie sformułowanie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
- Club Brugge
- Athletic Bilbao - Besiktas Stambuł - Standard Club de Liege Uważam, że z tymi drużynami spokojnie można powalczyć o 1/8. Tym bardziej, jak powróci magia R22. Dlatego w ciemno brałbym którąkolwiek z nich ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Tak, z Atheltic powalczymy hehe. Pojechałeś chłopie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Online |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie przesadzajmy. Baskowie nie są jakąś wielką potęgą hiszpańską tylko dlatego, że są z Hiszpanii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
baskowie to tacy nasi górale, nie odpuszczają nigdy ..
zresztą kto to jest np taki Liorente.. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Powtórka z rozrywki i mecze z Schalke;D
![]()
Tylko jeden klub, kocham aż po grób... TS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
A i takiemu realowi czy Barcy czasem krwi napsują.Ostatnie wyniki odnowiły we mnie wiarę w piłkarskie cuda (nie mylić z korupcyjnymi "cudami" w naszej lidze), więc do przejścia jest każdy Jest jednak jedno ALE - cuda nie zdarzają się codziennie. Niby lepiej wylosować kogoś, kto na LE kładzie lagę, ale Manchester to nam by jednak nie odpuścił. Zwłaszcza u siebie. Wystarczy pomyśleć co zrobiło z nami cieniutkie w Premiership Fullham, a oni tez nie zamierzali umierać za puchary... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fajnie było zobaczyć gola Małeckiego na oficjalnej kompilacji UEFA podczas losowania : )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Standard Liege
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Liege - dosyć groźny.....
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
nie najgorzej
![]() |
|