The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
hydrocannabinol
Junior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.06.2011, 12:30
Tak, Rozmawiałem z osobą która ma dostęp do niektórych informacji i wie to i owo, to ma być inwestycja w pewnym sensie,mają pewną kwotę na którą mogą się zgodzic itp, ale co tu dużo gadać i tak sobie jajca robicie z tego
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 01.06.2011, 12:31
A jak mamy brac na powaznie slowa goscia, ktory ma ksywkę kanabinol <lol> Tak wogole to dlaczego taki nick ?
Odpowiedz cytując
hydrocannabinol
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 01.06.2011, 12:33
stara historia hahahah nie będę opowiadał, w jednym portalu kilka lat temu nie zmieściło mi się tetrahydrocannabinol, więc zrobiłem skrocona wersje, i tak zostalo do dzisiaj,. ps: Kirm z tego co wiem idzie na sprzedaz.
Odpowiedz cytując
Ravers
Senior Member

Od: 04.2010

Stary 01.06.2011, 12:36
@hydrocannabinol nie masz co się pogrążać,Ruud van Nistelrooy jest już w Hiszpanii aby przejść testy i podpisać kontrakt z Malagą.I dobrze,skończy się wreszcie te niezdrowe pitolenie o nim na tym forum.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 01.06.2011, 12:37
http://www.facebook.com/pages/Ruud-V...=wall&filter=1

To już jest jakiś dramat !!!!!!!!!! Ciekawy jestem czy ktoś z froumowiczów wpisał się pod własnym imieniem i nazwiskiem.....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Kobold
Member

Od: 12.2010

Stary 01.06.2011, 12:38
Alispahić , od nowego sezonu będzie grać w Dinamo Zagrzeb...
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 01.06.2011, 12:43
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
http://www.facebook.com/pages/Ruud-V...=wall&filter=1

To już jest jakiś dramat !!!!!!!!!! Ciekawy jestem czy ktoś z froumowiczów wpisał się pod własnym imieniem i nazwiskiem.....

... a tak konkretnie to o co Ci chodzi ?

Nawet jeśliby tysiące osób, które są jednocześnie kibicami Wisły wpisały się tam pod własnym imieniem i nazwiskiem to cóż?

Wiadomość "prawdziwa" czy plotka, informacja żyje własnym życiem. Tak jak rozmawiamy na ten temat w tym miejscu tak i social mediów to nie ominie, to oczywiste. Wolność słowa poza tym. Podobno.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 01.06.2011, 13:11
yarow napisał(a):Wyświetl post
... a tak konkretnie to o co Ci chodzi ?

Nawet jeśliby tysiące osób, które są jednocześnie kibicami Wisły wpisały się tam pod własnym imieniem i nazwiskiem to cóż?

Wiadomość "prawdziwa" czy plotka, informacja żyje własnym życiem. Tak jak rozmawiamy na ten temat w tym miejscu tak i social mediów to nie ominie, to oczywiste. Wolność słowa poza tym. Podobno.
O to że o takie wpisy to mógłbym podejrzewać 13 latków, a nie dorosłych facetów ;-)
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Stary 01.06.2011, 13:26
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
O to że o takie wpisy to mógłbym podejrzewać 13 latków, a nie dorosłych facetów ;-)
Kto wie, może oni mają po 13 lat [jak pewien Wojtek, z reklamy "społecznej" dotyczącej Internetu ]

-------------------

... a tu jeszcze dorzucę aby było "kompletnie" o RVN. Onet powołujący się na hamburską gazetę:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez yarow : 01.06.2011 o godz. 13:37.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 01.06.2011, 17:05
Właśnie oglądam OSI i w pasku pojawia mi się informacja, że Peszko nie przedłuży kontraktu z Koln. Dodatkowo piszę, że jego zatrudnieniem zainteresowana jest Wisła.
Odpowiedz cytując
Zienczuk8
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 01.06.2011, 17:08
Wedlug zakazanej strony Lamey i Iliev są w Krakowie..
Groundhopper
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 01.06.2011, 18:12
Peszko w Wiśle ? To mi się podoba Duet Peszko & Małecki na skrzydłach ... cud miód
Ale to sci-fi
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując
Zienczuk8
Senior Member

Stary 01.06.2011, 18:14
mi tam płacząca ciota w Wiśle niepotrzebna..
Groundhopper
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Stary 01.06.2011, 20:47
Wiem że to plotki, ale ja bym Van Nistelrooy'a widział w Wisełce. Dowód poniżej.

Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Stary 01.06.2011, 22:34
anthony09 napisał(a):Wyświetl post
Peszko w Wiśle ? To mi się podoba Duet Peszko & Małecki na skrzydłach ... cud miód
Ale to sci-fi
To akurat nie jest Sci - Fi
Peszko w krótkim wywiadzie, cytowanym przez niektóre portale mówi, iż "nie potwierdza i nie zaprzecza".

Osobiście, nie chciałbym go - gdyby to zależało ode mnie.

Natomiast jeśli mówilibyśmy tylko i wyłącznie o elementach czysto sportowych, to wiele przemawia na jego korzyść i zauważył to zapewne nasz Stan. Jeśli np. sytuacja będzie taka, że do nas przyjdzie to przecież pluł na niego nie będę .
Będzie wtedy piłkarzem Białej Gwiazdy.
Pluć akurat będą ludzie z innej części Polski
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.06.2011, 23:28
anthony09 napisał(a):Wyświetl post
Ale to sci-fi
Za żadne skarby. Gość jest przeciętnym piłkarzem, Takiemu Błaszczykowskiemu to może byty czyścić , więc nie widzę sensu w zatrudnianiu Peszki. Poza tym mentalnie tu nie pasuje , takie szczurki które za 10k więcej są w stanie zmienić Wisłę na KSC niech sp...
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.06.2011, 10:04
warto sie zainteresowac bliźniakami z Ruchu Radzionków Mateuszem i Michałem Mak.Obaj to ofensywni pomocnicy,dobrzy technicznie.Mają po 20 lat, w ich wieku Brożkowie nie mieli pewnego miejsca w Wiśle.
Odpowiedz cytując
crate digger
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 02.06.2011, 10:05
jakby Brożkowie grali w wieku 20 lat w Ruchu Radzionków to mieliby pewne miejsce w składzie
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 02.06.2011, 10:15
Linus Hallenius - nowy Toivonen?

http://www.youtube.com/watch?v=jGZ_J...layer_embedded

http://www.transfermarkt.de/de/linus...ler_50587.html
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
jarcze
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 02.06.2011, 11:04
A może by tak tutaj poszukać?

http://sport.wp.pl/kat,32272,title,F...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 02.06.2011, 11:32
No to prosze pomocnik z 17 golami

http://www.transfermarkt.co.uk/en/ia...ler_16909.html
Odpowiedz cytując
matizaq
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 02.06.2011, 19:14
Timisoara i Gloria zostały zdegradowane z rumuńskiej ekstraklasy. Należałoby się przyjrzeć ich piłkarzom bo pewnie będą za darmo :

http://www.transfermarkt.de/de/coste...ler_47659.html
http://www.transfermarkt.de/de/srdja...ler_58720.html
http://www.transfermarkt.de/de/laszl...ler_33622.html
http://www.transfermarkt.de/de/dorin...ler_54735.html
http://www.transfermarkt.de/de/ianis...ler_16909.html

Chyba najciekawsi........
Cytat:
"If you are first you are first. If you are second you are nothing."- Bill Shankly
Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 02.06.2011, 22:52
Z powodu bankructwa z wicemistrza Rumunii FC Timisoara za free można sprowadzic kilku dobrych grajków.

Costel Pantilimon - bramkarz,24 lata,wielki talent,reprezentant Rumunii,wyceniany na 7 milionów dolarów

Cosmin Contra - prawy obrońca,35 lat,ogromne doświadczenie z gry zagranicą(Deportivo Alaves,AC Milan,Atletico Madryt,West Bromwich,Getafe),73 mecze w reprezentacji Rumunii

Srdjan Luchin - 25 lat,prawy lub środkowy obrońca,wyceniany jeszcze pół roku temu na 3 miliony euro(interesował się nim Hamburg)

Laszlo Sepsi - lewy obrońca,reprezentant Rumunii,24 lata,świetna alternatywa dla Paljicia,grał m.in w Benfice i Racingu Santander

Dan Alexa - kapitan Timisoary i jej najlepszy zawodnik,reprezentant Rumunii,31 lat,pozycja:defensywny pomocnik

Alexandru Bourceanu - wyróżniający się zawodnik Timisoary,pozycja:defensywny pomocnik,debiut w reprezentacji Rumunii w ostatnim meczu,wiek:26 lat

Ianis Zicu - skrzydłowy/napastnik,reprezentant Rumunii,27 lat,doświadczenie z gry we Włoszech(Inter,Parma)
Odpowiedz cytując
biała gwiazda
Senior Member

Stary 02.06.2011, 23:07
Zicu interesowaliśmy się za Dana i chyba już do samolotu wsiadał , a i w Fm wymiatał. Abstrahując od tego generalnie dobry piłkarz, tylko czy to nie był bardziej środkowy ofensywny pomocnik? Ciekawa sprawa czy chociaż z połowa tych graczy jest w naszym zasięgu finansowym?
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 03.06.2011, 00:41
AYALA napisał(a):Wyświetl post
warto sie zainteresowac bliźniakami z Ruchu Radzionków Mateuszem i Michałem Mak.Obaj to ofensywni pomocnicy,dobrzy technicznie.Mają po 20 lat, w ich wieku Brożkowie nie mieli pewnego miejsca w Wiśle.
Byłbym również za sprowadzeniem tych piłkarzy, a nuż wypalą jak Błaszczykowski. Tylko teraz potrzeba zawodników doświadczonych i raczej nie będą sprowadzać tego typu graczy, bynajmniej nie w tej rundzie.
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 03.06.2011, 01:52
tak samo można by spr kto tam w Monaco się buja, gdyż spadli oni z Ligue 1

Odpowiedz cytując
KMZ
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 03.06.2011, 10:22
z forum maci0sa i zbymaka, gostek napisał 1 post dopiero i taki news chciałem się podzielić

Cytat:
Rozmawiałem dziś z jednym z bliskich doradców Bogusława Cupiała i muszę Wam powiedzieć, że w weekend czeka Nas naprawdę bardzo miła niespodzianka . Oczywiście chodzi o transfery nowych piłkarzy! Pan Bogusław naprawdę sypną groszem i już w weekend się wszyscy o tym przekonamy..

Otóż:

- Chavez jak już na forum zostało napisane rzeczywiście zostaje w Wiśle na kolejne 5 lat!
- Iliev przeszedł testy medyczne i podpisze kontrakt z Wisła na 2 lata z opcją przedłużenia o kolejny rok.
- W Krakowie testy medyczne przechodzili dzisiaj: Wasilewski i Boenish! Tak, tak.. to nie bajka.. Masskantowi ponoć bardzo zależało, aby boczni obrońcy byli Polakami i Pan Cupiał zdecydował się wypożyczyć Boenisha i Wasilewskiego na ten sezon. Jak wiadomo idzie Euro2012, a obydwaj piłkarze są po kontuzjach, zatem ich klubu zgodziły się, aby odbudowywali formę w Wiśle!

Konferencja prasowa na której ma być przedstawiona w/w trójka piłkarzy ma odbyć się już w sobotę!

Pozdrawiam cierpliwych!
:
Odpowiedz cytując
crate digger
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 03.06.2011, 10:30
CZAS TO ZWERYFIKUJE

na chwile obecną mam tylko pytanie czy w tej bajce są jakies smoki?
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 03.06.2011, 10:33
KMZ, a widziałeś nick tego gościa

Podpowiem zaczyna się na p, a kończy na o. Na 5 liter

Także radziłbym się przejmować tymi rewelacjami w takim samym stopniu jak rosnącą ceną uprawy trzciny cukrowej w Mozambiku
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów