The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jaro1991
Senior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2012, 10:31
@DevilMayCry

Gdzie to Ci się udało? Ja za 209 zł zamówiłem a RTV Euro AGD, ale widzę, że chyba przepłaciłem
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 16.09.2012, 13:44
Znajomi mają sklep w którm sprzedają, kupują, wmieniają gry. Więc u nich zawsze mam ceny o 5zeta większe, od cen w hurtowniach. Czasem jak jest taniej np. w UK to ściągają. W taki oto sposób miałem np. Bioshocka 2 4 dni po premierze, za 118 zł.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
laurence
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 20.09.2012, 22:43
no i pojawia się problem czy być konsekwentnym i kupić PESa czy może pograć rok w FIFE. Grałem w oba dema i FIFA jakoś bardziej mi się podoba. Wszystko tak jakby szybciej. W PESie też wygląda to dobrze ale jakoś wolniej.
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
Odpowiedz cytując
jcts
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 20.09.2012, 23:07
W tym roku tak obiektywnie to PES bije FIFĘ na głowę. Przez lata byłem wierny PESowi ale 2 lata temu zacząłem grać w FIFĘ na konsolach i nie powiem - była lepsza przez te dwa lata. Ale teraz porównując FIFE 13 i PESA 2013 to PES dużo lepsze wrażenie na mnie zrobił.
111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków

"Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie."
'27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 21.09.2012, 07:06
Ja spadłem dwie ligi ostatnio pod rząd i na fifę jestem oficjalnie obrażony

Jako że gram tylko online to obawiam się o ten nowy motyw z bardziej inteligentnymi zawodnikami ciągle szukającymi pozycji. Będzie jakiś bug to gra okaże się nie grywalna. Ale miejmy nadzieję że wyjdzie spoko.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 21.09.2012, 11:38
Mówicie tylko o konsolówkach czy o wersjach na PC też? Pytam, bo sam na ten moment jestem raczej na 'tak' dla PESa, zresztą ja od lat tylko tę grę preferuję mimo że 2010 czy 11 nie należały do najbardziej udanych
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.09.2012, 17:43
zdecydowanie konsole

A co do zbliżającej się premiery to sam jestem ciekaw co wypadnie lepiej w "grywalnym" świecie - FIFA czy PES. No ale ja jak to w życiu.. wierny jestem FIFIE

Aha, w zasadzie gram tylko w sieci lub ze znajomymi, jakoś z kompem mnie to prawie w ogóle nie bawi. No i mam nadzieję, że w trybie online dowalą jakieś duże kary dla typów wyłączających się z gry zaraz po strzeleniu im bramy.
Odpowiedz cytując
Amptiq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 21.09.2012, 21:29
Nie wiem jak na konsolach to wygląda (choć podejrzewam że identycznie jak na PC) ale system podań manualnych poprzez naciskanie LT i pojawianie się strzałki z kierunkiem jest dla mnie niedorzeczny.
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Stary 28.09.2012, 10:07
I jak wrażenia Panowie?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 28.09.2012, 10:49
Fifa jest najlepszą symulacją piłki nożnej na konsole. dziękuje.

Mat : z chęcia bym pograł ale ja ps3. Po za tym lepiej najpierw poćwiczyć (przyjęcie piłki) niż ruszac od razu na online Duzo nowych rzeczy w tym oczywiscie bagi też są, ale miodnosc rewelacyjna. Imho najfajniej sie gra 4 i 4,5 gwiazdki. Komentarz ...słaby, ale rózne pierdoły fajne typu żółta kartka za podejście murem. A reszta jak w zyciu ,jak walniesz chłopem co nie na lewej z lewej nogi...to szukasz piłki.Rewelacja sa mini gierki, dzieki którym mozesz naprawde poczuć gre.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 28.09.2012 o godz. 11:15.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 28.09.2012, 11:08
Gra ktoś na xboxie? może jakieś sparing dziś wieczorem, ja jeszcze swojej kopii nie mam ale dziś jadę do mm.

jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 28.09.2012, 12:34
szprotson napisał(a):Wyświetl post
pierdoły fajne typu żółta kartka za podejście murem
To da sie podchodzic murem ?

Wprowadzili jeszcze jakies takie "pier_doly" ?

Szkoda ze "Be a refree" to tylko plotka
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 28.09.2012, 12:58
Taka np Polska liga i opcja be a refree. Wcielasz się w sędziego Małka, w tygodniu poprzedzającym spotkanie musisz zmienić płytę na GTA i udajesz policjanta, przychodzi weekend, w sobotę jedziesz do lasu spotykasz się z gościem, chowasz kasę w bagażnik, zmiana płyty i gwiżdżesz w niedzielę mecz

Najpierw będę trenował, ale cały wieczór jestem na live dzisiaj, jak ktoś chętny na grę to pisać.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 28.09.2012, 14:00
byc sędzia bez sensu.
Ale teraz np (chociaz w poprzedniej chyba tez było) --klikasz select i ci sie przełacza na GK. Opcja naprawde niezłe przy rogach przeciwnika. Tak samo selectem w trakcie gry w menu zmieniasz piosenki.
L2+kółko to nowe zmięte podanie. Taki pseudo taś taś, piłka po koźle.
Tak samo kontrola tempa (u mnie R2) + kwadrat to strzał spektakularny (np. przewrotka, nożyce, szczupak)
a podchodzi sie murem L2. Ponoć można też dodawac ludzi w murze,ale tego nie rozkminiłem.
Ale wszystkiego tego uczysz sie na grach treningowych podczas ładowania sie gry.
Jeśli ktoś był zajarany fifa 12 ,to przy 13 zuzyje troche wiecej prądu. Ja po protsu przesiadłem sie na 13 , bez trenigów, raptem ze 3 mini gierki a od gry nie chciałem odejśc, bo to nie jest nic nowego, tylko wszystko stare poulepszane.
Jedyne co mi sie nie podoba, to to że sa ukryte opcje ktore mozna potem kupić za pienieadze w sklepie (vide pilki, stare stroje, cieszynki itp) Lipa, bo za pare lat będzie oddana pewnie wersja full free ale czysta, i za kazdy dodatek trzeba bedzie płacić.
Liga Arabska nowa liga, 2 druzyny 3 gwiazdkowe reszta chyba dno.
Ale i tak najbardziej boli W.Kraków.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Stary 29.09.2012, 20:01
Jeśli ktoś chce potrenować online na PS3, niech się odezwie na priva. Chyba, że tutaj jakąś listę stworzymy ogólnodostępną?

A sama gra rzeczywiście całkiem przyjemna. Choć ja poprzednio w 11 grałem więc pomiędzy tymi wersjami jest bardzo duża różnica. Fajnie, że m.in. można czasami "szybkie auty" wybijać, tak jak "szybkie rzuty wolne". W poprzednich wersjach jak szła kontra i było się pod bramką przeciwnika w przewadze, to przed rozegraniem wolnego, już cała defensywa była ustawiona w komplecie i dupa z przewagi i całej kontry
Ostatnio edytowane przez QBAS : 30.09.2012 o godz. 18:23.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 29.09.2012, 23:14
mnie w.....a to, że nie można bć grającm trenerem, jak to było w 11 oraz 12. W ogóle tworzenie teraz WG to jakaś kpina. Albo WG na online (gdzie na starcie już masz 74), albo WG w karierze, gdzie na dzień dobr idziesz na wypożyczenie. Może bło b to ok, ale, zazwczaj trafiasz do jakiegoś teamu z dup. Nie masz wpłwu na taktykę, więc mecz (np. ja gram jako pomocnik na klasie światowej) wgląda tak: gra 1 napastnikiem. 6 obrońców konsoli, a t sam z napadziorem... i graj tu... :/
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 29.09.2012 o godz. 23:17.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
laurence
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 29.09.2012, 23:25
A nowego Pro Evo jeszcze nikt nie przetestował?
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 30.09.2012, 17:33
Devil, "y" Ci wypadło z klawiatury?
Powód: duże C
Ostatnio edytowane przez stawski : 30.09.2012 o godz. 17:33.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 01.10.2012, 06:59
Najlepsza opcja jest taka że za w tym sklepie EA można kupować mecze. 1500 za 3 pkt. chyba 800 za remis i nawet jest opcja piłkarskiego pokera, czyli dodatkowe spotkanie

Gra się fajnie, 3 sezony zagrałem, 3 awanse są, meczu nie kupiłem.

Jest jednak jakiś problem z wyszukiwaniem przeciwników. 95% meczów jakie gram to mój MC z MU. No ale cóż zrobić i tak dobrze żę łączy w piątek w nocy w ogóle nie chciało nikogo znaleźć.
Odpowiedz cytując
slaskWKSslask
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 02.10.2012, 00:23
Dzisiaj kupiłem nową fifke na ps3. Po demie nie spodziewałem się aż takiej różnicy w rozgrywce;o Pozytywne zmiany,ale czy tylko mi się wydaj,że rozgrywka jest odrobinę za szybka? Jeśli idziemy w stronę symulacji budowanie akcji powinno być troszkę bardziej skomplikowane

W Polsce mamy wielu wrogów i stoczonych z nimi bójek. Jesteśmy
Śląsk Wrocław
- Nam należy się szacunek !

Odpowiedz cytując
muerte
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 05.10.2012, 22:15
mam pewien problem albowiem kupiłem dzisiaj trzynastkę i wszystko pięknie, cacy instaluje Origin napięcie rośnie, pobiera się FIFA. Już sobie zaczynam wybierać klub, którym rozpocznę karierę a tu zonk. Dochodzi 99% w pobieraniu i wyskakuje mi informacja, ze pobieranie nieudane. To myślę pewnie coś zje.bałem to instaluje jeszcze raz, znów to samo. Potem odinstalowałem Origina (może tu leży wina?) ale po zainstalowaniu na nowo, FIFA pobierała się do 99 procenta. Po czym jak chciałem zainstalować grę wyskakiwał mi taki komunikat:

Prosiłbym o pomoc. To już nie te czasy co wkładało się płytkę do napędu, klikało 3 razy 'dalej' potem raz 'wstecz' żeby zmienić dysk na którym ma być zainstalowała gra i mogło się ciąć w nią długimi nocami.

Oczywiście gra jest na PC
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 06.10.2012, 08:47
Oczywiście przeczytałeś tytuł tematu.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 28.10.2012, 17:52
Panowie, jak wrażenia z MoH Warfighter? Ja zacząłem kampanie i jak na razie jest o wiele lepsza niż "kampania" w BF3. Multi jeszcze nie tknąłem, zacznę dopiero jak skończę singla.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 30.10.2012, 22:02
Ja odstąpiłem od zakupu MoH, na rzecz Dishonored. I jestem zachwycony. W końcu nowy tytuł, i do tego taki miodny.
Stawski- jeszcze Ci się nie znudziło wybijanie Al Kaidy oraz Talibów? Jak tak dalej pójdzie, to nazwą Ciebie Hitlerem ze środkowej Europy

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 01.11.2012, 02:20
Spoko... Jestem kiepski, i raczej mnie zabijają niż ja kogoś Dziś liznąłem multi... Cóż... nie podoba mi sięzaznaczenie "duszka" przyjaciela, lub dostrzeżonego wroga. ni z tego ni z owego widze kolesia przez ścianę, bo właśnie strzela... gdzyby się pojawił na radarze - ok, normalne, ale ja go widzę przez ścianę. wrzucam granat i frag... lipa jak dla mnie.
Kilka map, które widziałem - na prawdę fajne. o wiele większe od Cod, ale nie ma pustki jak w BF3, Z tym że jak mówię, dopiero liznąłem. Muszę sięwgłębić w temat Jeszcze kampanii nie skończyłem
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 13.11.2012, 21:32
Ok, kampania skończona... siada pod koniec trochę, ale nie będę spoilował
I tak uważam że lepsza od MW3 i przede wszystkim BF3
Może dziś jeszcze pomęczęmulti, bo mi Black Ops 2 nie doszło
Grał jużktoś? Haha, coś czuję, że po wakacyjnym letargu wracam do grania
Odpowiedz cytując
Mocny
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 20.11.2012, 13:47
ja kupilem w auchanie fife 13 , ale jakos nie moge sie przestawic z PESa 2010 , ktory jest dla mnie gra fajniejsza, jakos nie czuje tej fify , ani menu , nie wiem co gdzie , ani samej gry

ale kupuje kiere logitecha zaatakuje samchodowki
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 07.12.2012, 21:30
No to witam Was Panowie. Jako, że rok zbliża się ku końcowi, tradycyjnie proponuję zabawę na najlepszą grę roku, według Wislaków (3 edycja).
Głosy oddajemy, jak zwykle, w 4 kategoriach:

- Najlepsza gra roku (w 2 słowach dlaczego)
- Najgorsza gra roku (j/w)
- Największe pozytywne zaskoczenie roku (gra, wydarzenie)
- Największe negatywne zaskoczenie roku (j/w)

Głosy podliczę za 2 tygodnie, i Wam zaprezentuję.

Zapraszam do głosowania Wiślacką konsolową Brać.

Odpowiedz cytując
maTyS.
Bene Nati

Od: 10.2007

Stary 07.12.2012, 21:48
Pany , jaki jest koszt przerobienia xboxa360 tak żeby śmigały piraty na nim ? w jakiej cenie te piraty można kupić na giełdzie ?
ewentualnie mogę ściągać z torrentów ?
PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 07.12.2012, 21:56
tak, możesz ściągać z torrentów. Ceny nie znam.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów