|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Majcher zasuwaj do swoich pasiasta rozkapryszona damo...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
Jeszcze co do wczorajszego dnia rozwalił mnie gość z Polimexu twierdząc że Obtułowicz jeszcze projektuje kilka rzeczy w tym przeszkleniana ostatniej kondygnacji wschodniej i jakieś zabezpieczenia narożników (cokolwiek to znaczy).4 miesiące po umownym terminie oddania wschodniej i na 2,5 przed umownym oddaniem zachodniej (chyba jeszcze aneksu nie ma). ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
pasiasci to mistrzowie swiata w manipulowaniu swoimi statystykami ,ktore sa tak marne ze poprostu muszą je zawyzac zeby siary nie bylo. Oni są jak wino i chleb ,czyli cudownie rozmnozeni. ![]() sory za ot ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Hmm to mozna podzielic, bylo wspomniane ze obnizenie murawy bedzie zamiast tych robot przy parkingach, jesli zrobiliby podziemne, ale nie wiadomo czy w tym wlicza sie tez koszt samej muirawy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Ciekawe, jakim sposobem będzie wyjmowany z tego włazu sprzęt do obsługi murawy ?
![]() ![]() ![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Murawa ma być niżej o 90cm, a z tego co widzę, to pasuje idealnie...
Tematu nie śledzę(czas zacząć ^^), mogę się mylić. ![]() ![]()
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tego co ja widzę, to murawa już jest 80 cm niżej i w tym sęk ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Podejrzewam, że zostanie wykonany stalowy podjazd...
![]()
What's new?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
moe tez byc podnosnik hudrauliczny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
i winda
a tak poważnie, nie bójcie się, wyciąganie sprzętu na murawę było już obmyślone 2 lata temu i cobyście nie zauważyli, jest zaprojektowane tak jak należny, po prostu czekajcie na efekt końcowy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Było już, będzie tam podnośnik nożycowy
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
Jeszcze raz zapytam .... A z tego co wiem miał się już nigdy nie pojawić na Wiśle. Tylko jak zwykle za gadaniu sie skończyło ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
POdziękowania będą na otwarciu i przy wyborach.
W tej wnęce na wschodniej będzie podnośnik hydrauliczny dla sprzętu do murawy.Po co tam- kosztem miejsc na trybunie- to wie tylko mistrz O. ![]()
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
dla osob o mocnych nerwach : D
Cytat:
najciekawsze.. czyli ile metrow bedzie od trybuny do linii boiska, jaka dlugosc ma dach i ile bedzie toalet
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 03.05.2010 o godz. 16:12.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że znakomita frekwencja i zainteresowanie, jakie wzbudził stadion podczas dnia otwartego zostanie teraz szeroko podkreślone w całej krakowskiej "po weekendowej" prasie i innych mediach. Byłoby niezrozumiałym skandalem, gdyby tego zabrakło, albo klub zaniedbały okazji do podpromowania tej sprawy. To daje nam istotny efekt propagandowy i pokazuje osobom typu radnej Jantos, że los budowy stadionu nie jest ważny tylko dla jakiejś marginalnej grupki kibiców, lecz tysięcy Krakowian.
Tłumy, które pojawiły się na Reymonta sa najlepszym świadectwem faktu, jak bardzo stadion jest potrzebny i wyczekiwany. Jak wielu ludzi interesuje, jakie ma znaczenie, jaką kompromitacją byłyby dalsze błędy, opóźnienia, traktowanie budowy po macoszemu, robienie kogokolwiek "w konia". To szalenie istotny argument także w okresie przedwyborczym. Grzechem byłoby go teraz nie wykorzystywać. Mam nadzieję, że do paru ludzi, przeciwników budowy, coś teraz dotrze i zobaczą, że nie opłaca im się robienie kapitału na negowaniu zasadności i nieustannej krytyce tej inwestycji.
Ostatnio edytowane przez Markus : 03.05.2010 o godz. 16:46.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Co prawda miało być jedno pytanie, ale wysłałem 10, może któreś się przedrą. Są to pytania typowe dla wykonawcy:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Pytanie 2,4 pewnie napiszą ze te sprawy nalezą do operatora stadionu.
![]()
DZISIAJ RECE KLASZCZĄ, JUTRO CIE UDUSZA. TAK WYGLĄDA KIBICOWANIE W POLSCE Z IDOLA DZISIAJ , JUTRO ROBI SIE DEBILA I NIEUDACZNIKA!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Uprzedziłeś mnie ;p miałem to samo dodać
Wszystko zależy od operatora |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Jeśli szatnie będą w kwestii operatora, to będzie też reszta wyposażenia trybuny zachodniej, a wtedy wolę nie krakać, kiedy Wisła wróci na stadion. Trzeba pytać gdzie się da, interpelacje + wykonawca jeśli jest możliwość. Jeśli dostaniemy odpowiedź od wykonawcy, że szatnie nie leżą w ich zakresie, to będzie istny cyrk, ale też pewność. Jutro odpowiedź na interpelację, później być może na te pytania. Takie męczenie inwestora daje wyniki, koszta IT wziął na siebie, teraz zlecił jego montaż na trybunie zachodniej, dowiadujemy się dzięki temu coraz to nowszych faktów na temat tej budowy. Beton to niestety tylko wnętrze północnej, którego chyba nie zamierzają budować. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Co do telebimów pytałem w sobotę oprowadzającego jaki będzie duży względem przygotowanej konstrukcji , odpowiedział że nie wie bo Polimex nie ma w kosztorysie telebimów i nie oni je będą montować. Przypomniałem sobie co do fos ścianki będą jeszcze wykańczać tak że będą trochę lepiej wyglądać , a spadki poziomu po obniżeniu boiska będą schowane w wjazdach pod trybunami. No i ten obniżony teren przy fosie wschodniej gdzie stoi to białe urządzanie do zagęszczania gruntu to mniej więcej poziom przyszłej płyty boiska.
Ostatnio edytowane przez filip74 : 03.05.2010 o godz. 19:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
PiotrG:
"4. Jak wyglądać będzie obsługa cateringowa kibiców na trybunach wschodniej oraz zachodniej?" To pytanie jest w moim odczuciu nietrafione albo zbyt ogólnikowe. Gdzieś w relacji z dnia otwartego, było napisane, że punkty gastronomiczne będą wyposażone w takim stopniu, że firma wprowadzi jedynie swój sprzęt. A więc obsługa cateringowa będzie zgodna z zasadami owej firmy. Myślę, że warto zapytać o otocznie stadionu. Co stanie się z zardzewiałymi zasiekami oraz starymi budkami biletowymi, placem manewrowym oraz basenem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tych 2 tys. większość pewnie ciekawych Wiślaków którzy mieli po drodze .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wykończenia północnej nie ma - i jak stwierdził gośc z Polimexu - nawet jak im to teraz zlecą to nie zdażą więc czekaja nas jeszcze trudne chwile.NA telebim prawdopodobnie czeka sie min. kilka miesięcy więc na 100% też nie będzie go na wschodniej w lipcu br. Kilka pytan skreslilem do Wykonawcy na gg ale chetnie bym sie spytal SSA o co oni pytaja i co robią w kwestii stadionu bo wyglada na to żę przez brak prezesa od listopada więc niestety bezpośrednio przez B.C. o którym nigdy złego slowa nie powiedziałem - SSA zachowuje się jakby zarzadzała klubem z okręgówki
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 03.05.2010 o godz. 20:52.
![]()
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
http://krak.tv/kategoria-9,film-1275.html dorwali Majchrowskiego i znowu zapewniał, że w lipcu będzie meczyk
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
ciekawostka z dnia otwartego jest ze konstrucja pod nebieskie kwadratowe czesci dachu na trybunie zachodniej nie beda z betonu wylewane tylko montowane stalowe czesci
widać juz po slupach mowil tak pracownik Polimexu |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Tak jak Majchrowski nie wierzy w słowa i zapewnienia UEFA tak i ja nie wierze w jego obietnice. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co niby Majcher ma mówić.. teraz musi trzymać się wersji lipcowej. Osobiście bardziej naciskałbym i wypytywał prezydenta o termin oddania WSZYSTKICH TRYBUN DLA KIBICÓW oraz termin oddania ich zaplecza. Żeby nie skończyło się tak, że w lipcu zagramy mecz bez jupiterów przy trzech trybunach i tak nam zostanie na przez kolejny rok...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może byliśmy w tej samej grupie bo ja też o tym z oprowadzającym rozmawiałem , tylko ja go zrozumiałem że słupy połączą jakimiś metalowymi elementami które potem ułatwią i przyspieszą im szalowanie i wylewanie tego daszku.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|