|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ma ktoś może filmik z bramką dla Odense na 2-2. Chciałbym zobaczyć minę trenera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Swoją drogą to porównanie forum kibiców Wisły i ...forum kibiców Cracovii daje do myślenia ...wygląda na to że aby zostać kibicem pasiaków to trzeba mieć nieźle nawalone pod sufitem
. Tam kogoś normalnego trudno znaleźć. Co prawda na forum Naszej Wisły też zdarzają się cudaki, ale jednak nie takie i rzadko. U nich zaś psychole to widać norma. W sumie pouczająca lektura. Wniosek : dobrze być normalnym, czyli dobrze być kibicem Wisły ___________ A propos awansu Wisły i Legii , pamięta ktoś kiedy ostatnio grały wiosną w pucharach 2 polskie drużyny, bo to jest jednak autentyczny nasz sukces.
Ostatnio edytowane przez milosz : 15.12.2011 o godz. 00:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ludzie zapamiętajcie ten dzień, bo będziecie o tym dzieciom opowiadać obok historii z meczów z Saragossą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Heh
Saragossy nic nie przebije ale dramaturgia i to jak ten awans wygladał powoduje ze kazdy z nas zapamieta ten dzien na dlugo dla takich chwil warto życ ! ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Mina Siergieja gdy uslyszal o awansie bezcenna
!![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Dlaczego teraz tak cicho siedza wszysctkie cwaniazki ktorzy tak smiali sie z wiary innych w awans
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dzień który zapamiętamy na długo. Kto nie był niech żałuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Mega szok, mega. Nie wierzyłem w taki obrót sytuacji. Gratulacje !! Nieprzespana noc !!
![]()
Wszystkie akcje fachowe kojarza sie z KRAKOWEM !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Trawestując klasyka " Sprawa dojrzała do tego ,że jestem na etapie kupna Fall'owi mieszkania"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Suma szczęścia zawsze równa się zero!Wielka Wisła!......i jak tylko sobie pomyślę,że jakiś Qtas puscił "bąka" na 8 minut przed,ze jest 2-2......Qurwa...zabiłbym tego szmaciarza..gdyby nie cud z 93 min..........Nie zdaje sobie taki palant sprawy, jaką bekę mieli by z nas inni, gdyby nie ta CUDOWNA 93 min w Londynie...
Panie Kazimierzu-własnie tak wyglądać ma gra krakowskiej Wisły-DZIĘKUJĘ!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
I tak jak w naszej przyśpiewce - "...NIECH PATRZY CAŁY ŚWIAT JAK NASZA WISŁA GRA..." aż serce puchnie z dumy gdy ogląda się tak grającą Wisełke, najlepszy mecz rundy już pomijając awans
![]() ![]()
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dla takich po prostu warto żyć, dla takich chwil warto być z TYM klubem na dobre i na złe - pięknie, czuje się pięknie...aż słów brak.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
prosze panstwa
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...9050662881.jpg |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
Dzis tez wszystko nie od nas zalezalo ale jednak usmiechnelo sie do nas szczescie. Pozostaje sie cieszyc bo takie chwile pamieta sie bardzo dlugo. Pamietam jak po wygranej z Odense pisalem czy nam w obecnej sytuacji jest potrzebna LE na wiosne. Wiadomo mamy trudna sytuacje w lidze, widmo braku pucharow w kolejnym sezonie jest calkiem realne. Ten dzisiejszy awans mimo, ze w pewnym stopniu moze nam utrudniac gre w lidze wiosna jest jednak potrzebny by ta druzyna uwierzyla w siebie po odpadnieciu z el.LM. Poza tym w ostatnich latach malo mamy radosci z gry Wisly w pucharach. Mysle, ze dzis najwiekszym zwyciezca jest Moskal. Wystawil sklad, ktory wygladal na, powiedzmy, "kontrowersyjny", bez Bitona (najlepszego strzelca), bez Ilieva i Maleckiego (dwoch podstawowych skrzydlowych). Jednak to ci na ktorych dzis postawil wygrali mecz, to Genkow i Gargula strzelili bramki. Wielki slowa uznania dla Moskala! PS. pomyslcie co by bylo gdyby dzis Wisla nie wygrala.... PS2: ale Kowalczyk byl smutny w studiu...
Ostatnio edytowane przez River : 15.12.2011 o godz. 00:35.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Wisła Żyje !!!!!!!!!!!! Pan Bóg jest dobry, Pan Bóg jest bardzo dobry!!
Panowie, trzeba pić! ![]()
Amnezja Team.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Gigantyczny szacun dla Kazka za ten skład i to ustawienie. Trzeba mieć jaja!
![]()
I pedzioł Herr Gott do wenża
Idź wek Ty pierońska szlango. I wenż był ab |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
looory skąd masz to zdjęcie ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie mogłem być na meczu w Krakowie,a więc śledziłem w oba spotkania w tv.Ostatnie dziesięć minut oglądałem już tylko mecz w Londynie i się mocno wk...łem pasywną grą Odense.Wielokrotnie mieli piłkę na bokach pola karnego Fulham,ale nie mogli jakoś rzucić tej piłki w samo pole karne.Albo wikłali się w jakieś głupie kiwki,albo wycofywali piłkę,tracąc ją prawie zawsze.Aż nagle,ni stąd ni zowąd,poszła centra na parę metrów od bramkarza.Zamurowało mnie totalnie,ale zdążyłem przełączyć na TV4,a tam Pareiko...
|
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
11 lat temu oglądając mecz z Saragossą w telewizji obiecywałem sobie "kiedyś zobacze coś takiego na żywo"... niesamowite że doczekałem takiej chwili... DZIĘKUJĘ!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy był pan Cupiał na meczu?
|
|
|
|
Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Dziękuję Ci Mikołaju za tak zajebisty prezent !!!!!! jaaaaaazzzzzzdaaaaa ... a jutro niech się dzieje co chce
![]()
Wisła Alcohooligans
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
ma ktoś link do filmiku ze studia po meczu? Niestety nie widziałem a chciałbym te mordy zobaczyć
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
no oficialnej stronie foto z meczu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
To trudno ogarnąc , co teraz MU, MC, Ajax,Valencja,Porto? może Victoria Plizno? Stoke City? nie no DAN P jesteś tam? RUBIN KazaŃ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Fuks nieprawdopodobny. Twente sobie pykało na 40% możliwości, w Londynie cud... Jedna, najważniejsza konkluzja z meczu:
Iliev - bez tego przereklamowanego kopacza, który kompletnie nic nie wnosi, Wisła gra znacznie efektywniej. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|