|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Kupiłem nawigację mio moov 200, która była używana, kiedyś na karcie pamięci miała powgrywane różne mapy, teraz tej karty nie ma, bo osoba która mi ją sprzedała kartę sobie zachowała, ale w menu głównym nadal widnieją mi wszelkiego rodzaju ślady po tamtych aplikacjach - m.in route66, automapa, i inne... który folder powinienem wyczyścić, żeby mi się to gówno nie szwędało w dziale map..?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
a co ciekawe całkiem dobry i zjadliwy kebab był na postoju busów,a tak to lubię na Szewskiej ale nie pamiętam nazwy,wiem że miał duży plus bo można było w środku usiąść.
a ja mam pytanie ile kosztuje mniej więcej normalny bilet z Krakowa do Warszawy?(pociąg,autobus,bus,obojętne) oraz ile jest km z Warszawy do Lublina? WzT dziękuję za info
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 03.07.2009 o godz. 14:28.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
Np wyznaczone pociągi Inter City z Krakowa do Warszawy są za 19 zł w jedną stronę (Cały bilet, ulgowego w tym wypadku się nie da kupić) Inna możliwość to zakup "karnetu" za bodajże 169 zł który upoważnia cię do 4 przejazdów na terenie Polski. ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Interesuje mnie pewna rzecz, a mianowicie: czy w ramach Towarzystwa Sportowego Wisła istniała/istnieje sekcji piłki ręcznej?
Powód: brak jednego słowa :P
Ostatnio edytowane przez Jaro1991 : 03.07.2009 o godz. 20:06.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
||
a dokładnie to było tak, że Cytat:
Źródło: Sto lat w blasku Białej Gwiazdy
Ostatnio edytowane przez PvD : 03.07.2009 o godz. 20:27.
![]() Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Jak mniemam przejazd pociągiem na mecze do Sosnowca ( za 35 zł wraz z biletem) w obie strony, tak ?
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez pio : 03.07.2009 o godz. 21:37.
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
hahahaha to jest dobry tekst ps. pio, z Boney M to sobie Daddy Cool zapuść ;D http://www.youtube.com/watch?v=E5gNYVia2rg ![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wie ktoś gdzie jest w okolicach krakowa jakaś hurtownia gdzie mozna dostac gotowego kurczaka w przyprawach(panierce) takiego na rożno
![]()
TYLKO WISLA TS.........
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jest sprawa
Słyszałem gdzieś piosenke z gatunku hh co opisuje sytuacje w polsce. Z tego co zapamietajem byl fragmet porównujący cos do stanu polsich dróg. Kojarzycie coś takiego? Pzdr i proszę o pomoc![]() ![]() Pod Wawelem Mistrza mamy znów!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Chce sprzedać marynarke na aukcji,zalozmy ze nie dam ceny minimalnej,licytacja od złotowki,z opcja kup teraz.Czy moge w trakcie aukcji ja zakonczyc bez podania przyczyny ?,gdyby wylicytowana cena mnie nie zadawalała ?
Wiem,ze kiedys sie dodawało formułke,ze "zastrzegam sobie prawo do zakończenia aukcji przed czasem,bez podania przyczyny".dzis tez tak mozna ? pozdrawiam![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Co za posiadanie noża np.butterfly może zrobić policja? Czy jest to uważane za broń?
|
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ma ktoś sprawdzonego linka z którego można ściągnąć photoshopa ?
![]()
...Tylko Wisełka Tylko Krakowska Nasza Drużyna Zawsze Mistrzowska...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Cytat:
Natomiast podobno sprężynowiec według jakiejś interpretacji podpada pod ostrze ukryte, więc znając obyczaje mundurowych, mogą się o jego posiadanie burzyć.
Ostatnio edytowane przez Blanca Estrella : 04.07.2009 o godz. 09:48.
![]()
Wiele Serc, Jedno Bicie WISŁA KRAKÓW Ponad Życie...
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
ile jest z Krakowa do Sosnowca? koło ilu kilometrów
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Według Google Map ok. 83 km
![]()
Si Deus nobiscum, quis contra nos?
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A nie wiecie, ile sie jedzie pociągiem do Sosnowca?
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
WWO Polskie Realia
![]()
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Takie pytanko... Czy są jakieś specjalne farby do malowania ramy i kierownicy w rowerze? Czy lepiej pomalować zwykła farbą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Ja pomalowałem ramę roweru hameraitem i oprócz tego że jest matowa i wygląda jak z włókien (haha) to jest ok,i mam nadzieję że nie zardzewieje a kierownicę pomalowałem chromem w spreju
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
czy byłby ktoś z Was tak uprzejmy i w miare prosty sposób wytłumaczył co musze zrobic żeby sobie móc obejrzec ten program.Zarejestrowałem sie na tej stronie i nie moge odpalic tego reportażu.Z góry dziękuje. http://darmowefilmy.eu/dokumentalne/...-olewnika.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 04.07.2009 o godz. 13:01.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() "A to nie moje są słowa / To legenda ludowa"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Siemka mam pytanie. Podczas instalacji gry FEAR Combat pojawia mi się takie okienko (opcja)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...0786134ed.html Gdy klikam na next wyświetla mi się taki błąd http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...18a6b330d.html Wie ktoś może co mam zrobić? Bo ja nie mam pomysłu. Z góry dzięki |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
|