|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ja byłem wczoraj w M1 i od tygodnia poluje na S bez loga z długim rekawem (kolor obojętny)
to nie było. Były same Xl i XXL i chyba jedna M. Jezeli ktos edzie gdzies widzial S to dac znac ;d http://sklep.sizeer.com/typ-odziez,K...,3857824.bhtml Tylko ze tu nie ma S ;/
Ostatnio edytowane przez Szyman423 : 15.06.2010 o godz. 20:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kupiłem dziś w Umbro w Galerii Krakowskiej koszulke z Tyskie i BG za... 9,90zł.
Za tą cene były też z "TF Kable". Najmniejszy rozmiar XL. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Pełna rozmiarówka bez loga sponsora była w sizeerze na szewskiej (przecznica rynku), widzialam bo sama tam kupilam S czerwona bez loga sponsora
![]()
"Biała Gwiazda na niebie się mieni,
Tak powstaje Wisły znak. Jej kibice są niezwyciężeni, Boi się nas cały świat'' |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
9,90 ?!!! Nie pomyliło Ci się z 99,00 ?
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
nie możliwe ze 9,90, az kurde bede musiala sie przejechac do GK i to zobaczyc, bo za taka cene to napewno kupie jeszcze jedna
, bedzie na zapas ![]()
Tak powstaje Wisły znak. Jej kibice są niezwyciężeni, Boi się nas cały świat'' |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Czemu niby za tyle mają nie być? Jak z bet-at-home były po 69zł.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
9,90! 10zł bez 10 groszy
![]() Wziąłem ostatnie powieszone w sklepie, ale koleś mówił, że jeszcze mają na zapleczu. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie mówcie jeszcze że nówki?
PS: Gadać gdzie jest to stoisko, muszę mieć tą koszulkę !!! ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Kamson:
Biała gwiazda to nadruk czy haft ? Z nadrukiem i Tyskim kupiłem w zimie koszulkę w Galerii Krakowskiej za 30zł. ![]() "Bo nasza ARMIA to potęga" |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Pisz tak pisz to już nie zobaczysz żadnej sztuki. To są repliki na 100%i, które dawniej były po 70zł. No ale jak wam tak zależy to lećcie.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
hehe to jutro lub jeszcze dzis bedzie nalot na umbro w GK
, przydałoby się kupić za takie pieniądze, tylko czy sie jeszcze zdąży![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fotki dla niedowiarków (bez urazy, sam nie wierzyłem w sklepie
)http://img339.imageshack.us/gal.php?g=ssa40088.jpg http://img692.imageshack.us/gal.php?g=zdjcia0003y.jpg Co ciekawe w Umbro jest też promocja: druga rzecz taniej o 30% a trzecia o 50%. Więc przy zakupie 3 koszulek płacicie 22zł ![]()
Ostatnio edytowane przez Kamson : 16.06.2010 o godz. 20:24.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Byłem, widziałem, potwierdzam
Szkoda ze zostały takie ogromne rozmiary, chociaż w sumie dlatego pewnie taka promocja.![]()
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Też taką kupiłam. Za 9.90. Są po 19.90 też inne (z tkf), najdroższe są za 69 koszulki (i będą spadać ceny jeszcze).
Ogólnie dziwne uczucie kupić koszulkę Wisły za 9.90 <co jest> |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Mam prosbe jak ktos bedzie w Umro lub Sizeerze to niech spyta czy są rozmiary S bez loga z długim rękawem
Z góry dzięki. Sam bym pojechał ale mam troche do Krk |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Byłem dzisiaj w sizeerze o 9:30 koszulek już wogóle nie mają.
![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2007
Offline |
|
|
W Umbro byly jeszcze koszulki kolo godziny 10 nawet. Sam wzialem 3 sztuki
Jakies tam jeszcze zostaly ale jest szansa, ze dowioza wiecej w nastepnym tygodniu. Rozmiary oczywiscie same XL albo wiecej, S nie widzialem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A w Sizerze w Bonarce terz są takei promocje?
![]() Na internetowej stronie milcza... ![]() ![]()
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Akurat wróciłem z GK i jestem nowym posiadaczem koszulki Wisly z bet-at-home za 54 zł
![]() Bez loga z dł. rękawem za 69 są rózne rozmiary w sklepie umbro. w sizeerze ubggo ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
w galeri krk w umbro nie ma juz tych koszulek za 10 zl, bylam kolo 12 i nic juz nie zostalo :/, skad wiecie ze maja dowiezc
Ostatnio edytowane przez Natalia_TSW : 17.06.2010 o godz. 14:19.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ja też chciałbym prosić L-kę jak kolega wyżej
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
jak sie pospieszysz to moze uda Ci sie jeszcze kupic w Umbro w GK
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
z tego co wiem, to chyba meczowki z logiem tyskiego i z biala gwiazda na piersi, ale juz ich nie ma sprzedaly sie wszystkie ehh :/
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
mam pytanie, czy w GK w Umbro sa jeszcze koszulki te za 69 zl? najlepiej rozmiar L, orientuje sie ktos?
niestety sam sprawdzic nie moge, bo do krk troche mam, a jesli by byly to wysylam kolezanke na zakupy ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kto odsprzeda S'ke
daje 300% tego co w sklepie![]() ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
W sizeer w krokusie na Bora Komorowskiego są L po 69 zł. bez loga i z tkable . Krótki i długi rękaw
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
w umbro w GK, sa jeszcze koszulki bez loga w rozmiarze L, dlugi i krotki rekaw, jesli tam nie znajdziesz pytaj w sizeerze na szewskiej (przecznica rynku), jak ja tam kupowalam to jeszcze były L. w tej cenie czyli 69,90 zł Powód: literówka :D
Ostatnio edytowane przez Natalia_TSW : 17.06.2010 o godz. 17:03.
![]()
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
na szewskiej (przecznica) w sizeerze, byly jeszcze S jak ja kupowalam tez...S, wiec wybierz sie tam , a jesli tam nie znajdziesz to moze w galerii kazimierz pytaj, tam maja spory asortyment koszulek
![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale ja mówie o tej za 9,90
![]() ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|