|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Gdzie znajdę wynik Egipt - Tanzania
tak szukam a mecz 5 stycznia.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 04.01.2011 o godz. 22:05.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Na noc na pewno bede gral Miami i Spurs,ale jak to sam nie wiem.Gra ktos nba dzis tez?
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ja na noc myślę Miami (na wina, handicapa odradzam Miami meczylo sie dzis w nocy z Charlotte - to wcale nie byl taki latwy mecz) polaczyc z Rodickiem
Jeszcze ewentualnie hokeja Finlandia 20 - Szwajcaria 20 na Finow - ale tego tak pewien nie jestem
Ostatnio edytowane przez Sewko : 04.01.2011 o godz. 23:25.
![]() ZAWSZE NAD WAMI...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No wlasnie sam ogladalem wczoraj Miami i gdyby nie king james w kilku momentach to by z tej wygranej nic nie bylo.Wade tak samo nie grał to co powinien. Ale kurde sam nie wiem licze,ze dzis to bedzie całkiem inny mecz,samego wina nie bede gral bo 1.16 nie oplacalne. A hc nie jestem tez przekonany.pasuje
hehee jednak poszlo Miami -3 1.30 ![]()
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 05.01.2011 o godz. 14:34.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Blackpool - Birmingham 1
Manchester Utd - Stoke 1 Fulham - West Brom 1 Cardiff - Leeds 1 Aris - Kavala 1 Atromitos - Larissa 1 Xanthi - Panathinaikos 2 Mi dziś spaprał kupon Blackpool, po ostatnich ich wynikach napaliłem się jak szczerbaty na suchary :( ![]() Na jutro kupon z jajem ![]()
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 05.01.2011 o godz. 00:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() Oby dzisiaj angielska weszła;/ Wolverhampton Wanderers - Chelsea FC 2 Blackburn Rovers - Liverpool FC x2 Everton FC - Tottenham Hotspur x2 Arsenal FC - Manchester City 1x system 3z4 ako 2,44 Powód: Przegrana, nie spodziewałem się najbardziej po Chelsea przegranej:(
Ostatnio edytowane przez Maxior : 05.01.2011 o godz. 23:01.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miami jak przewidywaliśmy - z małymi problemami, ale czysto, nie zawiódł też Rodick. Troche rozczarowali mnie Ci Finowie jednak jak pisałem wcale nie bylem pewien ich zwyciestwa.
Na dzis mysle grac napewno Chelsea (jezeli nie wygra z druzyna zamykajaca stawke to z kim...?; mysle, ze smialo mozna ja grac nawet z handicapem), do tego Tottenham, ze nie przegra. Mysle, ze smialo tez mozna grac Olympiacos i Deportivo w pucharze. Co do Barcelony to radze uwazac z tym meczem. A z wyzszych kursow dzis szukalbym remisu w meczu Aston Villa - Sunderland
Ostatnio edytowane przez Sewko : 05.01.2011 o godz. 14:40.
![]() ZAWSZE NAD WAMI...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na dzis
Threave Rovers v Stenhousemuir over 2,5 1.50 bezpiecznie ![]() Mecz w pucharze Szkocji pomiedzy gospodarzami Threave,grajacymi na co dzien w lidze regionalnej a Stenhousemuir,grajacymi na co dzien w second division,gdzie idzie im bardzo słabo. W pierwszym meczu pomiędzy tymi drużynami (20 listopada) zanotowano remis 2:2 i to właśnie Stenhousemuir było zmuszone "gonić" wynik, gdyż jeszcze do 67. minuty przegrywało 0:2. Bramka wyrównująca i jednocześnie pozostawiająca III-ligowca w rozgrywkach padła dopiero w 90. minucie.Patrząc na wczorajsze wyniki (Beith Juniors FC - Airdrie United 3:4, Annan Athletic - Brechin City 2:5) wydaje mi sie ,że dzis spokojnie podobny wynik padnie ostatnie mecze Threave Rovers: 6-2,3-3,3-2,4-2,4-2,8-0,4-3,2-2 ![]() http://www.threaveroversfc.com/match...xtures=results
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 05.01.2011 o godz. 15:00.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
O. Volos - Panionios 1 1.91 (pewniak dnia? Zobaczymy
)W .... ludzi poleca Liverpool.
Ostatnio edytowane przez WislakWiDoK : 05.01.2011 o godz. 15:39.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przy dzisiejszej bardzo wyrownanej lidze greckiej trudno szukac faworytow w takim meczu... Na pewniaka bym odradzal...
![]() ZAWSZE NAD WAMI...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Athletic- Bilbao- Barcelona 2
Wolverhampton - Chelsea FC 2 Blackburn Rovers - Liverpool FC x2 Everton FC - Tottenham x2 Arsenal FC - Manchester City 1x Newcastle- West Ham 1x Bolton - Wigan 1x Egipt - Tanzania 1 ako 7,07 Powód: oj cieniutko, cieniutko
Ostatnio edytowane przez Zubert_Wisla : 06.01.2011 o godz. 08:49.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panionos gra ponizej oczekiwan,ale skladu wcale tak slabego nie ma.Ja bym gral dzis na nich na przelamanie,ale kto wie..Maxior oczysc skrzynke bo nie da sie wysylac pm do Ciebie
edit no kur...a Thrave Rovers przelozone na sobote ;/ na dzis tak super bezpiecznie Arsenal 1x Chelsea dnb Trentino 1.55
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 06.01.2011 o godz. 15:52.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Arsenal z Fabianskim to nigdy nie jest bezpiecznie, a w szczegolnosci w waznych meczach... Ja sie tego meczu w ogole nie tykam...
Gram to chelsea i to z handicapem i deportivo. ![]() ZAWSZE NAD WAMI...
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
moje kupony EXPECT: Threave Rovers - Stenhousemuir - over 2.5 - kurs 1.50 Aston Villa - Sunderland - x2 - 1.70 Bolton - Wigan - 1 Everton - Tottenham - x2 - 1.50 ako 6.50 . Stawka : 15.00 PLN Możliwa Wygrana: 97.50 PLN BET-AT-HOME same podpórki, ale jednak 7 dyszek do zarobienia. Aston Villa - Sunderland AFC -x2 Newcastle United - West Ham United - 1x Blackburn Rovers - Liverpool FC - x2 Bolton Wanderers - Wigan Athletic - 1x Everton FC - Tottenham Hotspur - x2 Stawka 20,61 PLN Kurs 4,48 maks. wygrana 92,30 PLN no i dzisiaj rozwiązanie kuponu 2/3 Blackpool FC - Birmingham City - 1 Fulham FC - West Bromwich Albion - 1 Aston Villa - Sunderland AFC - 2 Stawka 15,00 PLN Kurs 6,34 maks. wygrana 95,13 PLN
Ostatnio edytowane przez nbp : 05.01.2011 o godz. 22:54.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sewko mozesz cos wiecej o deprtivo napisac ? ja tam under widze,na wyjezdzie 1-1 wiec kto wie
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cordoba nie zachwyca w Secunda Division - 1 zwyciestwo i dwa remisy w 5 ostatnich meczach...
Dla Deportivo mysle, ze puchar moze byc cicha przepustka do europejskich pucharow i warto im sie bedzie postarac... Przed Deportivo co prawda w lidze ciezki mecz z Barcelona, lecz mysle ze nie odpusci tego pucharu, tym bardziej ze w lidze maja miejsce w srodku tabeli. ![]() ZAWSZE NAD WAMI...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Na noc NBA:
Phoenix Suns - LA Lakers 2 (1.55) Orlando Magic - Milwaukee Bucks 1 (1,1) kurs: 1,71 stawka: 1000zł wygrana: 1710zł Nie bardzo widzę powodu dlaczego na LA jest tak wysoki kurs, no ale to tylko z korzyścią. Powód: dobra noc
Ostatnio edytowane przez Gargamel : 06.01.2011 o godz. 07:07.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po meczu z tottenhamem mowilem sobie ze nie zagram juz na zespol co w doliczonym czasie nie strzela karnego w derbach, jednak z nadzieja na przelamanie gralem na nich dalej i znowu po raz kolejny sie zawiodlem - cos z ta chelsea jest nie tak...
co do deportivo mecz byl jednostronny, lecz gospodarze nie potrafili stworzyc sobie dogodnych sytuacji, co zemscilo sie po jednej z kontr, wyrownali po karnym a przeciwnik na dogrywke wyszedl w '10' i skonczylo sie 3-1... Szkoda, ze Cordoba wczesniej nie zdobyla bramki na 0-1 bo deportivo spokojnie odrobilo by straty z nawiazka do konca regulaminowego czasu gry... Na noc napewno gram Orlando (mysle nawet ze z handicapem) i pomysle nad jakims tenisem (co dokladnie to jeszcze nie wiem) ![]() ZAWSZE NAD WAMI...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Chicago Bulls 1.50
Minnesota Timberwolves -7 1.90 San Antonio Spurs 2.20 Pittsburgh Penguins 1.80 Vancouver Canucks 1.80 ![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Może dzisiaj będzie lepiej
Morgenstern wygrana Bischofshofen Juventus - Parma 1 Roma - Catania 1 Cagliari - Milan 2 Levante - Real 2 ako 10.43 Myślałem jeszcze nad : Inter-Napoli X Bologna- Fiorentina X ale to już dla odważniejszych ![]() Powód: dobrze ze chociaż odważnie nei grałem
Ostatnio edytowane przez Zubert_Wisla : 07.01.2011 o godz. 01:01.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na dzis Juventus i Milan - oba zespoly w ostatniej zeszlorocznej kolejce potracily punkty wiec wypada im dobrze rozpoczac w nowym roku.
Dolozylem jeszcze Getafe do tego. Mysle ze trzeba uwazac z Realem tak jak wczoraj ostrzegalem przed Barcelona - te zespoly skupiaja sie na mistrzostwie Hiszpanii, a Real znany jest z wtop w Pucharze Krola. Co myslicie o Udinese z Chievo...? Dosc dobry kurs... ![]() ZAWSZE NAD WAMI...
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Genoa - Lazio - 2
Lazio w tabeli zajmuje miejsce 3 (33punkty), plasując się za Milanem i Napoli, natomiast gospodarze znajdują się na jedenastej pozycji z 21 punktami. W ostatnich 5 meczach Genoa wygrała 2, zremisowała 1 i przegrała 2. Lazio zanotowało 2 zwycięstwa, jedną porażkę i 2 remisy. Za gośćmi przemawia również fakt iż w 3 ostatnich bezpośrednich meczach udawało im się pokonać drużynę Genoi. Dwa razy wygrali w stosunku 1-0 i raz 2-1. Kolejnym argumentem może być słaba postawa Genoi u siebie, zaledwie 19 miejsce na 20 drużyn w meczach domowych i seria 3 porażek na własnym boisku, Lazio to drużyna, która zajmuje w lidze 4 miejsce jeśli chodzi o grę na wyjazdach. Inter Mediolan - Napoli - x2 Napoli w swoim dorobku ma 33 pkt i traci tylko 3 pkt do lidera. Wiec mozna pomyslec ze walczy o mistrza, wkoncu jak jest okazja to czemu nie sprobowac? Oczywiscie bd to bardzo trudne i mecz z interem zwerifikuje czy sa jakies szanse na mistrza. Napoli przystepuje do mecz praktycznie w pelnym skadzie na czele ze swoimi najlepszymi strzelcami Cavani(10 bramek) oraz Hamšík (7 bramek). Natomiast Inter jest wlasnie po zmianie trenera, mysle ze przerwa swiateczna jeszcze nie pozwolila im wyjsc z kryzysu i nedzy jaka prezentuja w tym sezonie w szczegolnosci ze do mecz z Napoli przystepuja bez swoich najwiekszych gwiazd: Cesara, który ponownie jest kontuzjowany, Samuela, Sneijdera oraz zawieszonego za kartki Eto'o. Mysle ze Napoli jest w stanie wygrac z oslabionym Interem i dzieki temu pomysle o walce o mistrzostwo Juventus Turin - FC Parma (0:1) - 1 Czwarty w tabeli Juvenstus gra z 16 w tabeli AC Parmą.Juventus po odpadnięciu z Ligi Europejskiej może zacząć koncentrować się na meczach w rodzimej lidze, które dla działaczy jak i samych piłkarzy nie ulega wątpliwości są w tym momencie numerem jeden.Juventus przy dobrym bilansie meczy u siebie (4-3-1 w bramkach 19-12) nie powinien mieć najmniejszych problemów ze słabo spisującą się na wyjazdach Parmą (1-2-5 w bramkach 7-16).Ostatnie porażki Parmy w meczach z Interem (2-5) oraz Palermo (1-3) chluby im nie przynosi dlatego myślę że handicap jaki stawiam na dzisiejszy mecz jest spokojnym typem który mimo tak wysokiego kursu można śmiało zagrać.Wiadomo , że liga Włoska z wiadomych powodów rządzi się swoimi prawami lecz dzisiaj nie powinno mieć to miejsca i Juventus powinien gładko poradzić sobie z rywalem którego czasy świetności minęły po meczach z Wisłą.Tym bardziej, że Juve nie ma w zwyczaju przegrywania meczy u siebie co pokazała nawet ostatnia edycja Ligii Europejskiej bet-at-home, system 2/3 Całkowity kurs - 5.02 Całkowita stawka - 30 zł Wygrana - 150 zł ps. El`Kabat - dzięki za linka
Ostatnio edytowane przez nbp : 06.01.2011 o godz. 17:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Gargamel gratuluje, tez chcialem Lakersow grac, ale cos nie przemawia do mnie NBA
Na dzisiaj tylko Cagliari - AC Milan Goście szczelą TAK AS Roma - Catania Gospodarze szczelą TAK ako 1.23 Powód: Pomyłka ako
Ostatnio edytowane przez Maxior : 06.01.2011 o godz. 19:14.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na popoludnie cos takiego:
Calgari - Milan x2 Loitzl - Hula 1 Federer - troicki 1 ![]() ZAWSZE NAD WAMI...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
live bet365
Morgenstern-Małysz 1 1.20 ![]() prezent roku,zwlaszcza ze Adamowi tutaj sie srednio skacze edit live Nadal-Gulbis Nadal win 1.50 stan 5-5
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 06.01.2011 o godz. 20:34.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nadal meczy sie z jakas kontuzja z tego co na eurosporcie 2 widzialem (nie wiem czy nie grypa)
Na wieczor mysle grac naszych w reczna ze slowacja, rosje mlodziezowa w siatke i kusi mnie dzis sacramento, ze pokona Denver.
Ostatnio edytowane przez Sewko : 06.01.2011 o godz. 18:52.
![]() ZAWSZE NAD WAMI...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na dzis
Katar-Uzbekistan 1 DNB 1.50 Kursy na Katar spadaja,z 2.50 juz do 2,masa osób stawia na gospodarzy i przychylam sie do tej opinii,że powinni dzis spokojnie wygrac. zabezpieczam sie jednak dnb edit Nadal-Davydenko 2 3.25 Bardzo zawyzony kurs na Nikolaya tutaj.Gra Nadala wcale nie wyglada rewelacyjnie,do tego dochodzi lekkie przeziebienie,wczoraj ogladajac Nadala czekalem na ten kurs i licze tu na małą niespodziankę. Chociaż jaka niespodzianke,Davydenko pobił Nadala w ostatnich 5 meczach na hardzie,gra tu bardzo solidnie i stawiam dzis na niego.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 08.01.2011 o godz. 02:20.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja myslę dzisiaj grać przeciwko Nadalowi, ale w deblu - gra ciezki mecz z Davydienka, oslabienie organizmu po przy chorobie zrobi swoje i nie wroci w pelni sil na debla
![]() ZAWSZE NAD WAMI...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zeby Nadal nie kreczowal tylko bo zwrot bedzie,jeszcze 3 gemy
![]() ![]()